Ups!

En uventet fejl opstod. Forsøg igen senere.

Bekræfte

Er du sikker på du vil slette?
OBS! På grund af hensyn til miljøet vil alle ordre under kr. 200 blive pålagt et ekstra fragtgebyr på kr. 75,- med mindre du handler via en indkøbskontrakt, som har fragtfri levering. Vi anbefaler, at du gemmer din bestilling til senere. Går du til kassen pålægges ekstra fragt. Tak fordi du hjælper os med at opretholde en miljøvenlig profil!

Tryk NEJ for at fortsætte med at handle eller gemme din bestilling til senere for at undgå fragtgebyr. Tryk JA for at gå til kassen. Fragtgebyr tillægges.

COVID-19 (CORONAVIRUS) og vareleveringer

Danmark lukker (næsten) ned - men vi er her stadig. Du kan fortsat kontakte os på telefon og mail og på de sociale medier. Hovedparten af vores kunder er skoler og daginstitutioner, og mange er lukket i de kommende uger. Derfor sender vi ikke vores transportør afsted med forsendelser, uden at vi har fået bekræftet, at I er klar til at modtage varer. Kontakt os, hvis I har spørgsmål vedrørende levering. Vi vil løbende opdatere jer på situationen her. Pas godt på hinanden derude.

Flickball, stort - fodbold

NU NEDSAT MED 50 %
Varenr.: 16344
Flickball er næsten som at spille en rigtig fodboldkamp - med god teknik, mål og taktisk overblik! Her får du unik underholdning, som kombinerer leg, indlæring og taktik. Spilles af 2 eller flere personer - en mod en eller i hold, hvor en styrer forsvaret og en anden angrebet. Bolden skydes afsted af spillerne som i et loppespil. Indeholder en blød fodboldbane (122x80 cm), 2 plastmål, 11 fodboldspillere i plast og 3 fodbolde. Spilleregler medfølger. Spilletid ca. 15 min. Fra 6 år. Meget populært produkt - især til SFO'er.
Din pris:
456,00 kr.

På lager

Mærkning

Et ekstra godt valg

Fakta

 • Titel: Flickball, stort - fodbold

Andre købte også

 • Et ekstra godt valg
  Flickball, medium - fodbold

  Flickball, medium - fodbold

  Varenr.: 16343
  Flickball er næsten som at spille en rigtig fodboldkamp. God teknik, gode mål og taktisk overblik. Her du du unik underholdning, som kombinerer leg, indlæring og taktik. Spilles af 2 eller flere personer - en mod en eller i hold, hvor en styrer forsvaret og en anden angrebet. Bolden skydes afsted af spillerne som i et loppespil. Meget populært produkt - især til SFO'er.
  572,00 kr.
 • Et ekstra godt valg
  Mikasa Kids fodbold

  Mikasa Kids fodbold

  Varenr.: 71310
  Blød og behagelig fodbold som passer godt til børn og unge. Den lette vægt, 180 g, gør det lettere for børnene at lykkedes med lange skud. Str. 4. Til indendørs brug.
  195,00 kr.
 • Et ekstra godt valg
  Butikssæt af træ

  Butikssæt af træ

  Varenr.: 18132
  40 dele. Blandede madvarer af træ. Høj kvalitet. Ikke naturlig størrelse. Lavet af FSC-mærket træ. Fra 3 år.
  998,00 kr.
 • Et ekstra godt valg
  Sutteflasker til dukke

  Sutteflasker til dukke

  Varenr.: 17974
  4 stk./pk. Forestiller mælk og juice. Højde 12 cm. Fra 3 år.
  39,00 kr.
 • Tapeholder 10-33 m

  Tapeholder 10-33 m

  Varenr.: 24408
  Bordmodel. Maks. bredde på tape 19 mm. Løst hjul som gør det nemt at udskifte taperullen. Står fast med antislip-underlag af EVA. Takket stålkant til tapeafrivning. Lavet af polystyren. Rengøres med fugtig klud.
  26,00 kr.
 • Lignende produkter

  • Et ekstra godt valg
   Ole taburet 53 cm

   Ole taburet 53 cm

   Taburet i formpresset birk. Med 4 fodstøtter i forskellig højde. Sæde i højtrykslaminat. Kan stables, maks. 4 stole i højden. Mål på ben: 4x2,5 cm. Siddemål: 27x37x53 cm. Totalmål: 35x51x53 cm. Vægt 4 kg.
   Pris fra:
   319,00 kr.
  • Et ekstra godt valg
   Kid stol

   Kid stol

   Sæde og ryg i bøg eller birk. Justerbar fodstøtte. Siddehøjde 50 cm. Siddebredde 36 cm. Siddedybde 35 cm. Vægt 4,9 kg. Stelfarve: grafitgrå, hvid eller sølv.
   Pris fra:
   369,00 kr.
  • KUBO 4-pack

   KUBO 4-pack

   Varenr.: 56746
   NU NEDSAT MED 50 %
   4.000,00 kr.
  • Et ekstra godt valg
   Panda stol medium

   Panda stol medium

   I Panda-serien forenes form, funktion og ergonomi. Det let fjedrende ryglæn øger siddekomforten. Skal i gennemfarvet polyuretan. Krydsfod i aluminium med hjul. Hæve- og sænkbar med gaspatron. Siddehøjde 41-54 cm. Sædebredde 40 cm.
   Pris fra:
   689,00 kr.
  • Lastbil gigant

   Lastbil gigant

   Varenr.: 14267
   NU NEDSAT MED 50 %
   349,00 kr.
  Glemt password?

  Vil du være kunde hos os?

  Du skal have et kundenummer eller et EAN-nummer for at handle hos os.

  Registrere mig

  Nulstil password

  Skriv din e-mailadresse for at få tilsendt et nyt password.