Ups!

En uventet fejl opstod. Forsøg igen senere.

Bekræfte

Er du sikker på du vil slette?
OBS! På grund af hensyn til miljøet vil alle ordre under kr. 200 blive pålagt et ekstra fragtgebyr på kr. 75,- med mindre du handler via en indkøbskontrakt, som har fragtfri levering. Vi anbefaler, at du gemmer din bestilling til senere. Går du til kassen pålægges ekstra fragt. Tak fordi du hjælper os med at opretholde en miljøvenlig profil!

Tryk NEJ for at fortsætte med at handle eller gemme din bestilling til senere for at undgå fragtgebyr. Tryk JA for at gå til kassen. Fragtgebyr tillægges.

På grund af tekniske problemer vises ingen priser i webshoppen. Vi arbejder med at løse problemet hurtigst muligt. Du er som altid velkommen til at kontakte vores Kundeservice på tlf.: 70 20 60 80 mellem kl. 08:00-16:00 eller på mail: info@lekolar.dk ved bestillinger eller spørgsmål.

Massageluftpude

Varenr.: 75038
Massageluftpude. Oppustelig pude, der kan bruges som siddepude, balanceøvelser og træning af muskulatur. En side med rillet overflade til fodmassage og en side med mindre kugler til at sidde på. Ø35 cm. Af PVC, uden forbudte phthalater. Fra 3 år.
Din pris:
138,00 kr.

På lager

Mærkning

Et ekstra godt valg

Fakta

 • Titel: Massageluftpude
 • Antal dele: 1

Andre købte også

 • Knæpude 1,3 kg

  Knæpude 1,3 kg

  Varenr.: 59030
  En blød, taktil pude som har en beroligende effekt på de urolige børn, der har brug for hjælp til at fokusere. Tæppet indeholder kugler af popypropen, stof af bomuld og polyester. Vægt 1,3 kg. Mål: 38x28 cm.
  387,00 kr.
 • Et ekstra godt valg
  Ergonomisk siddepude

  Ergonomisk siddepude

  Varenr.: 75114
  En ergonomisk skrå siddepude som lindrer og styrker siddepositionen. Barnet kan røre sig uden at miste koncentrationen. Vendbar med en pigget og glat overflade. Mål: 25x25x7 cm. Pumpe medfølger ikke. Af PVC, uden forbudte phatalater. Maks. belastning 100 kg.
  339,00 kr.
 • Et ekstra godt valg
  Nopret bold Ø8 cm

  Nopret bold Ø8 cm

  Varenr.: 56377
  Gribevenlig med taktil stimulans. Nopret overflade som gør bolden let at gribe. Kan også anvendes i vand. Af TPR. Fra 3 år.
  16,00 kr.
 • Et ekstra godt valg
  Tangle Relax

  Tangle Relax

  Varenr.: 58120
  Hjælper børn med at fokusere og koncentrere sig og træner deres hånd- og fingermuskler. Vrid, vend og snur. En taktil overflade med små knopper, som stimulerer den sensoriske sans. Ø3,6 cm. Længde 18 cm. Af ABS og TPR. Fra 3 år.
  85,00 kr.
 • Time Timer®

  Time Timer®

  Varenr.: 53242
  Den kendte model. Smart ur som tydeligt viser, hvor lang tid man har tilbage, eller hvor lang tid man har brugt. Sæt det røde felt til den ønskede tid, f.eks 30 min., det røde felt mindskes siden i klokkens retning. Kan indstilles fra 0-60 min. Perfekt til en mindre gruppe ved computeren eller når man vil udføre forskellige opgaver på aftalt tid. Mål: 9x9 cm. AA-batteri medfølger ikke.
  599,00 kr.
 • Lignende produkter

  • Slange med vægt

   Slange med vægt

   Varenr.: 59129
   Den perfekte ven at have på skuldrene, knæet eller rundt om kroppen. Den bløde slange giver et behageligt tryk og får brugeren til at blive mere rolig og øge kropsbevidstheden. Vægt 2,2 kg. Af polyester. Håndvaskes. Fra 3 år.
   521,00 kr.
  • Et ekstra godt valg
   Nopret bold Ø8 cm

   Nopret bold Ø8 cm

   Varenr.: 56377
   Gribevenlig med taktil stimulans. Nopret overflade som gør bolden let at gribe. Kan også anvendes i vand. Af TPR. Fra 3 år.
   16,00 kr.
  • Et ekstra godt valg
   Fiddel

   Fiddel

   Varenr.: 16837
   Når eleverne har svært ved at falde til ro, kan en Fiddel i hænderne give fingrene en taktil aktivitet. Vend og drej på de farvede, leddede træbrikker, så de danner forskellige former. Passer både til store og små hænder. Anbefales fra 5 år.
   79,00 kr.
  • Nopret rulle

   Nopret rulle

   Varenr.: 72202
   3 stk/pk. En taktil, ergonomisk og gribevenlig duppebold, der passer til små hænder. Stimulerer blodcirkulationen og træner håndens gribebevægelser. Ass. farver. Længde 7,5 cm. Af PVC uden forbudte phthalater. Fra 3 år.
   96,00 kr.
  • Et ekstra godt valg
   Trådbold

   Trådbold

   Varenr.: 72061
   Behagelig trådbold som giver taktil stimulering og har en beroligende og afslappende effekt på eleverne. Ø7 cm. 45 g. Af syntestisk gummi. Fra 3 år.
   21,00 kr.
  Glemt password?

  Vil du være kunde hos os?

  Du skal have et kundenummer eller et EAN-nummer for at handle hos os.

  Registrere mig

  Nulstil password

  Skriv din e-mailadresse for at få tilsendt et nyt password.