Ups!

En uventet fejl opstod. Forsøg igen senere.

Bekræfte

Er du sikker på du vil slette?
OBS! På grund af hensyn til miljøet vil alle ordre under kr. 200 blive pålagt et ekstra fragtgebyr på kr. 75,- med mindre du handler via en indkøbskontrakt, som har fragtfri levering. Vi anbefaler, at du gemmer din bestilling til senere. Går du til kassen pålægges ekstra fragt. Tak fordi du hjælper os med at opretholde en miljøvenlig profil!

Tryk NEJ for at fortsætte med at handle eller gemme din bestilling til senere for at undgå fragtgebyr. Tryk JA for at gå til kassen. Fragtgebyr tillægges.

På grund af tekniske problemer vises ingen priser i webshoppen. Vi arbejder med at løse problemet hurtigst muligt. Du er som altid velkommen til at kontakte vores Kundeservice på tlf.: 70 20 60 80 mellem kl. 08:00-16:00 eller på mail: info@lekolar.dk ved bestillinger eller spørgsmål.

Tips og idéer

Tips og idéer

Jordens indre

Tipsnummer 9046 Sværhedsgrad: Meget let
Det er let at vise at jorden består af forskellige lag ved hjælp af ler. Form en kugle af det røde ler. Dæk den røde kugle med et lag orange ler, så der kommer et lag rundt om det røde ler. Form et lag af den gule ler osv. Når du kommer til ydrelaget det blå ler, formes og sættes kontinenterne i den grønne ler fast. Når leret er tørt, deles jorden på midten. Alle lagene vil derefter vise hvordan jordens foskellige lag ser ud.
Dette sæt rækker til 10 børn
504,00 kr.

I sættet indgår:

Crayola Magic ler 4 farver

Varenr. 46534
900 g/spand. Gul, rød, blå og hvid. En fantastisk ...
252,00 kr.
Glemt password?

Vil du være kunde hos os?

Du skal have et kundenummer eller et EAN-nummer for at handle hos os.

Registrere mig

Nulstil password

Skriv din e-mailadresse for at få tilsendt et nyt password.