Ups!

En uventet fejl opstod. Forsøg igen senere.

Bekræfte

Er du sikker på du vil slette?
OBS! På grund af hensyn til miljøet vil alle ordre under kr. 200 blive pålagt et ekstra fragtgebyr på kr. 75,- med mindre du handler via en indkøbskontrakt, som har fragtfri levering. Vi anbefaler, at du gemmer din bestilling til senere. Går du til kassen pålægges ekstra fragt. Tak fordi du hjælper os med at opretholde en miljøvenlig profil!

Tryk NEJ for at fortsætte med at handle eller gemme din bestilling til senere for at undgå fragtgebyr. Tryk JA for at gå til kassen. Fragtgebyr tillægges.

ØGET TRAVLHED PÅ VORES LAGER OG LÆNGERE LEVERINGSTIDER

Kære kunde, Vi har travlt på vores lager, og du kan derfor opleve længere leveringstider. Alle bestillinger, som ikke leveres inden jul, afsendes i starten af januar, når vores kunder igen holder åbent og kan modtage varer. Har du spørgsmål vedr. din ordre eller fakturering, kan du kontakte vores kundecenter på info@lekolar.dk.

Halo Cubic L

Varenr.: 69802
Denne enhed består af en cube og en cuboid, som giver udfordrende, men sjove klatreoplevelser. På toppen er der en fantastisk udsigt over omgivelserne. Fugleredegyngen og balancebolden er gode udkigspunkter. Det lange rutsjebanerør gør det til en sjov og sikker tur, når man skal ned igen. Vælg mellem rutsjebane i plast eller rustfrit stål. Se datablad for præcise mål og øvrig information. Produceret af Lappset.
Pris fra:
741.440,00 kr.

Fakta

 • Titel: Halo Cubic L

Videoer

Andre købte også

 • Halo Cubic M

  Halo Cubic M

  Den vertikale cuboid har tre klatrenet, som giver mulighed for at klatre op til en højde på over 3 meter – hele vejen op til den horisontale cuboid på næste niveau. De transparente vægge giver en fantastisk udsigt over omgivelserne. Fugleredegyngen og balancebolden er gode udkigspunkter. Det lange rutsjebanerør gør det til en sjov og sikker tur, når man skal ned igen. Vælg mellem rutsjebane i plast eller rustfrit stål. Se datablad for præcise mål og øvrig information. Produceret af Lappset.
  Pris fra:
  741.440,00 kr.
 • Halo Cubic XL

  Halo Cubic XL

  Højde er et grundlæggende element i spændende leg. Dette tårn på næsten 8 meter består af tre elementer (en cube og to cuboids) og giver brugerne mulighed for virkelig at teste deres grænser. Hvor højt op tør du klatre? Er du modig nok til at gå på det transparente gulv? Vil du klatre ned eller suse ned gennem en af de to rutsjebanerør. Vælg mellem rutsjebane i plast eller rustfrit stål. Se datablad for præcise mål og øvrig information. Produceret af Lappset.
  Pris fra:
  1.112.290,00 kr.
 • Halo Cubic XXL

  Halo Cubic XXL

  Cubic kan udbygges vertikalt og horisontalt. Denne enhed med fire cubes, som består af to separate tårne, som er forbundet med en tunnel. Fra de øverste cubes kan man suse ned ad rutsjebanen eller træne klatreteknikker ved at tage turen ned på klatrenettet. Vælg mellem rutsjebane i plast eller rustfrit stål. Se datablad for præcise mål og øvrig information. Produceret af Lappset.
  Pris fra:
  1.498.390,00 kr.
 • SONA dansebue

  SONA dansebue

  SONA fra YALP er en interaktiv danse- og musikmaskine. Vælg mellem 10 forskellige spil, og SONA reagerer med musik og lydeffekter. Spillene involverer bevægelse og lyd. De går ud på at lege sammen ved at danse, udføre aktiviteter efter lydinstruktioner, svare på matematikspørgsmål ved at hoppe frem til de rette tal mv. Hvis deltagerne har startet spillet ”Frys”, skal de danse, så længe musikken spiller og stå musestille, når den stopper. Et kamera på toppen af buen registrerer deltagernes bevægelser. SONA kombinerer computerspillets muligheder med udendørsleg og fysisk aktivitet. Via 3G-forbindelse og internet kan deltagerne rundt omkring i verden konkurrere mod hinanden. Fås i flere forskellige farver samt med regnbuefarvede striber. Mål: 4,5x4,5x3,8 m. Arealbehov: 6,36x4,5 m. Fra 6 år. Certificering: EN-1176
  Pris fra:
  454.890,00 kr.
 • FONO bænk, bred m/ryg

  FONO bænk, bred m/ryg

  Varenr.: 62670
  Dobbel bænk med ryg i FONO-design. Af FSC-mærket træ.
  93.900,00 kr.
 • Lignende produkter

  • WOODEN WD multilegeplads XL

   WOODEN WD multilegeplads XL

   Stor multilegeplads i træ med bl.a. tårne, forskellige broer, brandstænger og klatrevægge. Vælg mellem paneler i HDPE (multifarvede) eller HPL (øvrige farver). Forankring til nedgravning medfølger. Produceret af Vinci.
   Pris fra:
   100.640,00 kr.
  • WOODEN kombinationsleg L træ

   WOODEN kombinationsleg L træ

   1 klatrevæg, 1 klatrenet, 1 klatrestang, 1 legetunnel, 2 legepaneler, 1 legevindue, 1 rutsjebane og 2 legetårne. Vælg mellem paneler i HDPE (multifarvede) eller HPL (øvrige farver). Forankring til nedgravning medfølger. Produceret af Vinci.
   Pris fra:
   42.260,00 kr.
  • CLIMBOO klatrestativ M

   CLIMBOO klatrestativ M

   Klatrestativ med rebstige, klatrevæg, topnet osv. Forankring til nedgravning medfølger. Produceret af Vinci.
   Pris fra:
   24.070,00 kr.
  • PARADISO Visdomstræ i robinie

   PARADISO Visdomstræ i robinie

   Varenr.: 66795-38
   PARADISO-serien leveres også ubehandlet og fremstår her i sit flotte, naturlige robinie-look. Muligheden for tilpasning med olierede farver på eksempelvis stolper, paneler og tag gør serien fleksibel og attraktiv. Kontakt din nærmeste konsulent, hvis du ønsker at høre mere om serien og de mange muligheder.
   1.311.760,00 kr.
  • SOLO STEEL+ interaktivt musik-/legeelement S

   SOLO STEEL+ interaktivt musik-/legeelement S

   Varenr.: 119067-75
   Lille interaktivt legepanel med sandkran og panel til motoriktræning. Materiale: pulvergalvaniseret og pulverlakeret stål. Paneler i multifarvet HDPE. Forankring til nedgravning medfølger. Produceret af Vinci.
   14.250,00 kr.
  Glemt password?

  Vil du være kunde hos os?

  Du skal have et kundenummer eller et EAN-nummer for at handle hos os.

  Registrere mig

  Nulstil password

  Skriv din e-mailadresse for at få tilsendt et nyt password.