Ups!

En uventet fejl opstod. Forsøg igen senere.

Bekræfte

Er du sikker på du vil slette?
OBS! På grund af hensyn til miljøet vil alle ordre under kr. 200 blive pålagt et ekstra fragtgebyr på kr. 75,- med mindre du handler via en indkøbskontrakt, som har fragtfri levering. Vi anbefaler, at du gemmer din bestilling til senere. Går du til kassen pålægges ekstra fragt. Tak fordi du hjælper os med at opretholde en miljøvenlig profil!

Tryk NEJ for at fortsætte med at handle eller gemme din bestilling til senere for at undgå fragtgebyr. Tryk JA for at gå til kassen. Fragtgebyr tillægges.

Naturleg

Naturleg

Friluftsliv og ophold i naturen har en positiv effekt på mennesker. Det løfter humøret, forbedrer grovmotorikken og skaber de perfekte rammer for socialisering. En naturlegeplads blander sig naturligt ind i sine omgivelser, holder i mange år og indeholder meget legeværdi. Med naturens egne materialer kan man skabe legeområder med krokodiller, sørøverskibe, gynger, klatrebaner, tipier og meget mere – eller skabe et gennemført tema. Naturleg giver børnene en følelse af at være midt i en skov og en del af naturen i et eventyrligt univers.

Klasse

Naturleg

Naturleg

Friluftsliv og ophold i naturen har en positiv effekt på mennesker. Det løfter humøret, forbedrer grovmotorikken og skaber de perfekte rammer for socialisering. En naturlegeplads blander sig naturligt ind i sine omgivelser, holder i mange år og indeholder meget legeværdi. Med naturens egne materialer kan man skabe legeområder med krokodiller, sørøverskibe, gynger, klatrebaner, tipier og meget mere – eller skabe et gennemført tema. Naturleg giver børnene en følelse af at være midt i en skov og en del af naturen i et eventyrligt univers.

FILTER

 • Miljømærkning
 • Mål
 • Længde (cm):
 • Bredde (cm):
 • Højde (cm):
 • Farve
117 Produkter
 • ROBINIA Aktivitetshus højt XL

  ROBINIA Aktivitetshus højt XL

  Varenr.: 121512-94
  Aktivitetstårn med rutsjebane på hvert tårn, en brandmandsstang og en klatrebro der forbinder tårnene. Klatrenet, balancebjælke med reb, klatrevæg med trin og 4 høje klatrestænger. Masser af muligheder for at bruge dine koordinationsevner. Materiale: FSC-certificeret robinietræ, Ø18 cm. Platformen er lavet af robinieplanker. Paneler i HPL i form af dekoration med grønt vindue på taget. Stålreb flettet med polypropylen (beige). Rutsjebane, metaldele og skruer i rustfrit stål og grå propper med Vinci-logo. Stolperne nedgraves i 100 cm dybde og støbes i beton. RB1217 er produceret af Vinci.
  242.690,00 kr.
 • ROBINIA Gynge med 2 flade gyngesæder

  ROBINIA Gynge med 2 flade gyngesæder

  Varenr.: 121600
  Traditionelt gyngestativ med 2 flade gyngesæder. Materiale: FSC-certificeret robinietræ, Ø18 cm, med varmgalvaniseret overligger. Skruer i rustfrit stål og grå propper med Vinci-logo. Stolperne nedgraves i 60 cm dybde og støbes i beton. RB1422 er produceret af Vinci.
  13.620,00 kr.
 • ROBINIA Femkantet klatrestativ

  ROBINIA Femkantet klatrestativ

  Varenr.: 121553-94
  Stort og flot femkantet klatrestativ med plads til flere børn og med mange muligheder for alsidig leg. Stativet består af et edderkoppenet, som samler alle 5 kanter i midten. Glidestænger, brandmandsstang, klatrereb, skrå balancestolpe med trin og vandrette balancestolper med reb som gelænder. Et dejligt stativ som udfordrer børnene på mange parametre. Materiale: FSC-certificeret robinietræ, Ø18 cm. Stålreb flettet med polypropylen (beige). Glidestænger, brandmandsstang, metaldele og skruer i rustfrit stål og grå propper med Vinci-logo. Stolperne nedgraves i 80 cm dybde og støbes i beton. RB1312 er produceret af Vinci.
  59.010,00 kr.
 • ROBINIA Karrusel med siddepladser

  ROBINIA Karrusel med siddepladser

  Varenr.: 121585
  Karrusel med siddepladser. Selv siddende karruseller giver børnene sug i maven og en fornemmelse af fart og balance, som styrker deres motorik. Redskabet er oplagt til offentlige legepladser, hvor farten godt må sættes lidt op. Materiale: FSC-certificeret robinieplatform. Varmgalvaniserede og pulverlakerede stålgreb samt skruer i rustfrit stål. Forankring til nedgravning i 55 cm dybde medfølger som standard. Støbes efterfølgende i beton, overflademontering er også en mulighed. RB1373 er produceret af Vinci.
  19.820,00 kr.
 • ROBINIA Aktivitetsplatform m/førersæde og anhænger

  ROBINIA Aktivitetsplatform m/førersæde og anhænger

  Varenr.: 121527-94
  Aktivitetsplatform med bil og anhænger i et forløb. Et stort og dejligt legeredskab med plads til mange børn i forskellige aldre. Redskabet indeholder rutsjebane, klatrenet og stige for adgang til tunnel. Instrumentbræt med rat og gearskift, bevægelig dør med nøglehul og legepaneler til træning af koordinationen. Materiale: FSC-certificeret robinietræ, Ø18 cm. Paneler i HPL i form af legepanel. Platformen er lavet af robinieplanker. Dør i tekstilforstærket gummi. Stålreb flettet med polypropylen (beige). Skruer i rustfrit stål og grå propper med Vinci-logo. Stolperne nedgraves i 60 cm dybde og støbes i beton. RB1246 er produceret af Vinci.
  140.270,00 kr.
 • ROBINIA Aktivitetshus mellemhøjt M

  ROBINIA Aktivitetshus mellemhøjt M

  Varenr.: 121507-94
  Aktivitetstårn til de mindste børn. 1 tårn med rutsjebane. Klatrenet og klatrevæg for adgang til platformen og teleskopet til at spejde efter alle dine legekammerater på legepladsen. Materiale: FSC-certificeret robinietræ, Ø18 cm. Platformen er lavet af robinieplanker. Paneler i HPL i form af dekoration med grønt vindue på taget. Stålreb flettet med polypropylen (beige). Rutsjebane, metaldele og skruer i rustfrit stål og grå propper med Vinci-logo. Stolperne nedgraves i 60 cm dybde og støbes i beton. RB1206 er produceret af Vinci.
  90.180,00 kr.
 • ROBINIA Sandkasse

  ROBINIA Sandkasse

  Varenr.: 121567
  Sandkassen er et at ynglingsstederne for de mindste børn. Ved leg i sandkassen bliver mange af barnets sanser aktiveret, især de taktile sanser. Grundmotorikken bliver også stimuleret og styrket. Materiale: FSC-certificeret robinietræ, Ø18 cm. Skruer i rustfrit stål og grå propper med Vinci-logo. RB1331 er produceret af Vinci.
  8.910,00 kr.
 • ROBINIA Balancestub

  ROBINIA Balancestub

  Varenr.: 121522
  Balancestub til alle aldre. God i et forløb som f.eks. Jorden er giftig eller alene som siddestub. Materiale: FSC-certificeret robinietræ, Ø18 cm. Stolperne nedgraves i 60 cm dybde og støbes i beton. RB1251 er produceret af Vinci.
  650,00 kr.
 • ROBINIA Piratskib L

  ROBINIA Piratskib L

  Varenr.: 121520-94
  Stort og flot piratskib med flere platforme, en hængebro, klatrenet, rebbro, ror og teleskop. 1 brandmandsstang og 2 rutsjebaner fører børnene ned på jorden fra både agter og stævn, hvor legen kan fortsætte med legepaneler, kompas, balancestolper og en lur i sømandens hængekøje. Materiale: FSC-certificeret robinietræ, Ø18 cm. Paneler i HPL i form af grå sejl og flag. Hængekøje i tekstilforstærket gummi. Stålreb flettet med polypropylen (beige). Rutsjebaner, metaldele og skruer i rustfrit stål og grå propper med Vinci-logo. Stolperne nedgraves i 100 cm dybde og støbes i beton. RB1238 er produceret af Vinci.
  305.030,00 kr.
 • ROBINIA Aktivitetsbil, førersæde m/anhænger

  ROBINIA Aktivitetsbil, førersæde m/anhænger

  Varenr.: 121526-94
  Aktivitetsbil med anhænger så flere kan være med i legen og tage med på eventyr. Sjove sociale lege for både vuggestue- og børnehavebørn der styrker relationerne. Redskabet indeholder instrumentbræt med rat og gearskift, bevægelig dør med nøglehul og legepaneler til træning af koordinationen. Materiale: FSC-certificeret robinietræ, Ø18 cm. Paneler i HPL i form af legepanel. Dør i tekstilforstærket gummi. Stålreb flettet med polypropylen (beige). Skruer i rustfrit stål og grå propper med Vinci-logo. Stolperne nedgraves i 60 cm dybde og støbes i beton. RB1245 er produceret af Vinci.
  69.920,00 kr.
 • ROBINIA Kombinationsleg

  ROBINIA Kombinationsleg

  Varenr.: 121502-94
  Mellemstor kombinationsleg inkl. 1 tårn med rutsjebane og balancebjælke med trin for adgang til platformen. I forlængelse af tårnet finder du en balancebjælke med reb og trin på siden. Klatrenet med mange muligheder for at lege Spiderman! Materiale: FSC-certificeret robinietræ, Ø18 cm, med varmgalvaniseret overligger. Platforme er lavet af robinieplanker. Stålreb flettet med polypropylen (beige). Rutsjebane og skruer i rustfrit stål og grå propper med Vinci-logo. Stolperne nedgraves i 60 cm dybde og støbes i beton. RB1311 er produceret af Vinci.
  85.500,00 kr.
 • ROBINIA Talende blomst

  ROBINIA Talende blomst

  Varenr.: 121575
  En sjov måde at tale med venner på. Tal gennem blomsten, og lyt til, hvad der bliver sagt. Materiale: FSC-certificeret robinietræ, Ø18 cm. Paneler i HPL. Metaldele og skruer i rustfrit stål og grå propper med Vinci-logo. Stolperne nedgraves i 60 cm dybde og støbes i beton. RB1345 er produceret af Vinci.
  8.020,00 kr.
 • ROBINIA Aktivitetsbil, førersæde

  ROBINIA Aktivitetsbil, førersæde

  Varenr.: 121524-94
  Skal vi lege bil og tage på safaritur eller bus, båd eller tog? Fantasien er børnenes bedste ven, og med dette legeredskab kan den få frit løb. Aktivitetsbilen til de allermindste børn indeholder bænk, instrumentbræt med rat, en dør med nøglehul og selvfølgelig en kikkert, så de kan finde alle de sjove aber eller elefanter på savannen. Materiale: FSC-certificeret robinietræ, Ø18 cm. Platformen er lavet af robinieplanker. Paneler i HPL i form af legepanel. Dør i tekstilforstærket gummi. Stålreb flettet med polypropylen (beige). Skruer i rustfrit stål og grå propper med Vinci-logo. Stolperne nedgraves i 60 cm dybde og støbes i beton. RB1243 er produceret af Vinci.
  33.180,00 kr.
 • ROBINIA Legehus M

  ROBINIA Legehus M

  Varenr.: 121504
  Legehus med nem adgang for alle. Mange muligheder for rollespil - kun fantasien sætter grænser! Legehuset har to små bænke inde og en stor på ydersiden, hvor du kan sidde og spejde efter alle dine venner gennem teleskopet. Materiale: FSC-certificeret robinietræ, Ø18 cm. Paneler i HPL i form af grønne vinduesdekorationer på taget. Skruer i rustfrit stål og grå propper med Vinci-logo. Stolperne nedgraves i 60 cm dybde og støbes i beton. RB1202 er produceret af Vinci.
  31.180,00 kr.
 • ROBINIA Højt aktivitetstårn med gynge

  ROBINIA Højt aktivitetstårn med gynge

  Varenr.: 121500
  Højt aktivitetstårn med rutsjebane og skrå balancebjælke med trin for adgang til platformen. 1 gyngestativ i forlængelse af tårnet med 1 fladt sæde. For at skifte sæde fra fladt til f.eks. babysæde eller bæltesæde bedes du venligst kontakte din lokale konsulent. Materiale: FSC-certificeret robinietræ, Ø18 cm, med varmgalvaniseret overligger, platformen er lavet af robinieplanker. Rutsjebane og skruer i rustfrit stål og grå propper med Vinci-logo. Stolperne nedgraves i 60 cm dybde og støbes i beton. RB1305 er produceret af Vinci.
  42.180,00 kr.
 • ROBINIA Legehus L

  ROBINIA Legehus L

  Varenr.: 121505
  Legehus med nem adgang for alle. Mange muligheder for rollespil - kun fantasien sætter grænser! Legehuset har flydende gulv og to bænke indvendigt samt en lille dør med nøglehul. På hver side af huset finder du en talende blomst, så du kan have det sjovt med at tale med dine legekammerater, ligesom du kan spejde efter dine venner gennem teleskopet. I forlængelse af legehuset kan du spille på xylofonpanelet og nyde lyden af ​​musik. Materiale: FSC-certificeret robinietræ, Ø18 cm, paneler i HPL i form af grønne vinduesdekorationer på taget. Døren er lavet af tekstilforstærket gummi. Skruer i rustfrit stål og grå propper med Vinci-logo. Stolperne nedgraves i 60 cm dybde og støbes i beton. RB1203 er produceret af Vinci.
  64.570,00 kr.
 • ROBINIA Balancestylter

  ROBINIA Balancestylter

  Varenr.: 121535
  Træn balancen og koordinationen på disse 6 balancestylter placeret forskudt af hinanden. Sjove alene men fungerer også godt i et forløb med andre balanceredskaber. Materiale: FSC-certificeret robinietræ, Ø18 cm. Skruer i rustfrit stål og grå propper med Vinci-logo. Stolperne nedgraves i 100 cm dybde og støbes i beton. RB1258 er produceret af Vinci.
  9.690,00 kr.
 • ROBINIA Aktivitetsplatform

  ROBINIA Aktivitetsplatform

  Varenr.: 121523-94
  Sjov aktivitetsplatform med rutsjebane, klatrereb og stige for adgang til legetunnel. Legepanel til træning af koordinationen for de allermindste børn. Materiale: FSC-certificeret robinietræ, Ø18 cm. Platformen er lavet af robinieplanker. Paneler i HPL i form af grå hjul. Stålreb flettet med polypropylen (beige). Rutsjebane og skruer i rustfrit stål og grå propper med Vinci-logo. Stolperne nedgraves i 60 cm dybde og støbes i beton. RB1242 er produceret af Vinci.
  72.370,00 kr.
 • ROBINIA Historiehjørne

  ROBINIA Historiehjørne

  Varenr.: 121587
  Børn elsker historier, og med dette samlingssted er der god mulighed for fællessamling med en rigtig røverhistorie. Materiale: FSC-certificeret robinietræ, Ø18 cm. Skruer i rustfrit stål. Stolperne nedgraves i 80 cm dybde og støbes i beton. RB1348 er produceret af Vinci.
  18.480,00 kr.
 • ROBINIA Aktivitetshus mellemhøjt L

  ROBINIA Aktivitetshus mellemhøjt L

  Varenr.: 121508-94
  Aktivitetstårn til de mindste børn. 2 tårne ​​med rutsjebane, klatrenet og klatrevæg for adgang til den første platform, samt en hængebro med gelænder, der forbinder de to tårne. I tårn nr. 2 finder du en bænk indeni og en i forlængelse på ydersiden samt legepanel og sandhejs. Materiale: FSC-certificeret robinietræ, Ø18 cm. Platforme er lavet af robinieplanker. Paneler i HPL i form af dekoration med grønt vindue på taget. Hængebro lavet af tekstilforstærket gummi. Stålreb flettet med polypropylen (beige). Rutsjebane, metaldele og skruer i rustfrit stål og grå propper med Vinci-logo. Stolperne nedgraves i 60 cm dybde og støbes i beton. RB1207 er produceret af Vinci.
  145.840,00 kr.
 • Glemt password?

  Vil du være kunde hos os?

  Du skal have et kundenummer eller et EAN-nummer for at handle hos os.

  Registrere mig

  Nulstil password

  Skriv din e-mailadresse for at få tilsendt et nyt password.