Ups!

En uventet fejl opstod. Forsøg igen senere.

Bekræfte

Er du sikker på du vil slette?
Er du sikker på du vil slette?
OBS! På grund af hensyn til miljøet vil alle ordre under kr. 200 blive pålagt et ekstra fragtgebyr på kr. 75,- med mindre du handler via en indkøbskontrakt, som har fragtfri levering. Vi anbefaler, at du gemmer din bestilling til senere. Går du til kassen pålægges ekstra fragt. Tak fordi du hjælper os med at opretholde en miljøvenlig profil!

Tryk NEJ for at fortsætte med at handle eller gemme din bestilling til senere for at undgå fragtgebyr. Tryk JA for at gå til kassen. Fragtgebyr tillægges.
Du gjorde en kopia av listan \"{0}\". Den heter \"{1}\".

Vi oplever i øjeblikket, at vores hjemmeside kan køre lidt langsommere end normalt. Vi beklager de ulemper, dette måtte medføre. Hvis du har brug for hjælp, så tøv ikke med at kontakte vores kundeservice på info@lekolar.dk eller tlf. 70 20 60 80, hvis du har spørgsmål eller ønsker hjælp til at lægge en ordre. Tak for din tålmodighed!

 • Scan Dimension SOL

  Scan Dimension SOL

  Varenr.: 133170
  SOL 3D Scanner giver en overkommelig og brugervenlig løsning til at skabe digitale kopier af rigtige genstande. Den unikke kombination af hvidt lys-teknologi og lasertriangulering gør det muligt for SOL 3D-scanneren at nå en opløsning på 0,1 mm med teksturfunktion. Kameraet indfanger strukturen, og laseren indsamler geometrien. Kalibreringen er hurtig og automatisk. SOL har også en automatisk pladespiller, der gør 3D-scanningsprocessen automatiseret.
  5.707,00 kr.
 • Scan Dimension SOL PRO

  Scan Dimension SOL PRO

  Varenr.: 133171
  SOL PRO 3D-scanner fra Scan Dimension er stationær scanner med høj nøjagtighed til små og mellemstore objekter. Perfekt til kvalitetssikring, produktinspektion, prototyper og tilføjelse til 3D-printopgaver. Softwaren indeholder innovative muligheder for at scanne mørke overflader og ustabile objekter. Se 3D-scannede modeller i forskellige visninger og eksporter til forskellige tredjeparts 3D-software til redigering, måling eller 3D-print. Scanneren bruger en kombination af lasertriangulering og hvidt lys-teknologi. Teksturer og farver optages med et kamera med en 8 MP optisk kompenseret opløsning.
  12.847,00 kr.
Glemt password?

Vil du være kunde hos os?

Du skal have et kundenummer eller enten et EAN-nummer eller et CVR-nummer for at handle hos os.

Registrer mig

Nulstil password

Skriv din e-mailadresse for at få tilsendt et nyt password.