Ups!

En uventet fejl opstod. Forsøg igen senere.

Bekræfte

Er du sikker på du vil slette?
Er du sikker på du vil slette?
OBS! På grund af hensyn til miljøet vil alle ordre under kr. 200 blive pålagt et ekstra fragtgebyr på kr. 75,- med mindre du handler via en indkøbskontrakt, som har fragtfri levering. Vi anbefaler, at du gemmer din bestilling til senere. Går du til kassen pålægges ekstra fragt. Tak fordi du hjælper os med at opretholde en miljøvenlig profil!

Tryk NEJ for at fortsætte med at handle eller gemme din bestilling til senere for at undgå fragtgebyr. Tryk JA for at gå til kassen. Fragtgebyr tillægges.
Du gjorde en kopia av listan \"{0}\". Den heter \"{1}\".

Vi oplever i øjeblikket problemer med telefonsystemet. Skriv gerne på info@lekolar.dk, så vender vi tilbage til dig hurtigst muligt.

Dansk-udviklet robot designet til undervisningsbrug.

Egnet til undervisning fra 3. klasse op til universitetet.

Fable er en dansk-udviklet robot designet til undervisningsbrug. Robotten er opbygget i moduler og med programmering, som gradvist bliver mere kompliceret. Derfor er Fable egnet til undervisning helt fra folkeskolens 3. klasse op til universitetet. I praktiske såvel som teoretiske fag.

Fables styrke er at robotten bygger bro mellem verdener, som ellers kan være vanskelige at forene. Fable appellerer stærkt til elever og studerende indenfor så forskellige felter som  faglig undervisning, teknologiforståelse og kreativitet.

Fable er også et stærkt kort i hånden på lærere og undervisere i forhold til at knytte undervisningen an til løsningen af virkelige udfordringer udenfor skoler og uddannelses-institutioner.

Læring i det 21. århundrede

Fable robotten spiller perfekt ind i nye krav til læring i det 21. århundrede.

Vi lever i en tid, som stiller nye og store krav til elever og studerendes kompetencer. Tekniske og digitale kundskaber er i høj kurs i disse årtier. Det har affødt et stadigt større fokus på klassiske fag som matematik og fysik, men også hvordan vi kan øge de unges indsigt i teknologi og den digitale verden og hvordan al denne faglighed bringes i spil i forhold til at tænke nyt.

Indenfor undervisningslære og didaktik bliver der i disse år sagt og skrevet meget om eksempelvis STEM (Science, Technology, Engineering og Mathematics).

Som robot designet til undervisningsbrug spiller Fable perfekt ind i nye krav til læring i det 21. århundrede. Fable animerer lærere/undervisere og elever/studerende til at arbejde på tværs af traditionelle faggrænser og på tværs af klassetrin. Fable motiverer også børn og unge til at have større mod til at turde kaste sig ud i noget nyt… og lære værdien af at turde fejle.

Nem at programmere

En robot bliver levende gennem programmering. Fable tager elever og studerende i hånden, uanset hvilket niveau, de befinder sig på: Fra det enkle og visuelle programmeringssprog i Blockly til det mere kraftfulde tekstsprog Python.

Programmeringsgrænsefladen er opdelt i forskellige niveauer afhængigt af elevernes kompetenceniveau, fra meget enkel visuel programmering med Blockly, over mere avanceret visuel Blockly-programmering til mere advanceret tekstprogrammering med Python. Dette hjælper elever med gradvis at komme videre. Det er også muligt at udføre enkel databehandling på med grafer, eller logge data til filer til senere behandling, f.eks. i MS Excel. Interfacet giver en let at forstå introduktion til at komme i gang.

Fable
Fable
Fable

 • Fable Go

  Fable Go

  Varenr.: 137035
  Fable-robotten gør det sjovt og nemt at undervise i 21. århundrede færdigheder og STEM! Dette sæt giver dig alt det grundlæggende til en omfattende start. Det inkluderer et Spin-modul med sensorer, lys, sjovt tilbehør og meget mere. Med Fable Go! er klar til sjov, direkte fra kassen. Fable Go! indeholder: 1 x Fable Spin modul 1 x Hub 1 x Hjulsæt 1 x Støttehjul 1 x 3D connector 1 x 3XY modul 1 x Tilbehørsadapter 1 x Telefonholder 1 x Plov 1 x Gaffel 1 x Boldholder inkl. bold 1 x Låg med stand 1 x Opbevaringskasse 2 x USB-kabler Gratis adgang til undervisningsmaterialer Til mellemtrin og udskoling.
  4.295,00 kr.
 • Fable Explorer

  Fable Explorer

  Varenr.: 137038
  Fable-robotten gør det sjovt og nemt at undervise i 21. århundrede færdigheder og STEM! The Fable Explorer Set giver dig mulighed for at lære Fable at kende på en anden måde. Den kan bruges af 1-3 brugere i 1 gruppe. Fable-sættet indeholder disse elementer: 1 x Joint module 1 x Hub til trådløs programmering 1 x Smartphone holder (til The Fable Face App) 1 x Laser pegepind 1 x 4XY Modul 1 x 3D Connector 1 x Tilbehørsadapter 1 x Kastearm incl. bold 1 x Labyrint inkl. bolde 1 x Gaffel 1 x Boldholder inkl. bold 2 x USB Kabler 1 x Kasse med base Gratis adgang til undervisningsmaterialer Fable er CE- og FCC-certificeret. Til mellemtrin og udskoling.
  4.295,00 kr.
Glemt password?

Vil du være kunde hos os?

Du skal have et kundenummer eller enten et EAN-nummer eller et CVR-nummer for at handle hos os.

Registrer mig

Nulstil password

Skriv din e-mailadresse for at få tilsendt et nyt password.