Ups!

En uventet fejl opstod. Forsøg igen senere.

Bekræfte

Er du sikker på du vil slette?
Er du sikker på du vil slette?
OBS! På grund af hensyn til miljøet vil alle ordre under kr. 200 blive pålagt et ekstra fragtgebyr på kr. 75,- med mindre du handler via en indkøbskontrakt, som har fragtfri levering. Vi anbefaler, at du gemmer din bestilling til senere. Går du til kassen pålægges ekstra fragt. Tak fordi du hjælper os med at opretholde en miljøvenlig profil!

Tryk NEJ for at fortsætte med at handle eller gemme din bestilling til senere for at undgå fragtgebyr. Tryk JA for at gå til kassen. Fragtgebyr tillægges.
Du gjorde en kopia av listan \"{0}\". Den heter \"{1}\".

Dansk-udviklet robot designet til undervisningsbrug.

Egnet til undervisning fra 3. klasse op til universitetet.

Fable er en dansk-udviklet robot designet til undervisningsbrug. Robotten er opbygget i moduler og med programmering, som gradvist bliver mere kompliceret. Derfor er Fable egnet til undervisning helt fra folkeskolens 3. klasse op til universitetet. I praktiske såvel som teoretiske fag.

Fables styrke er at robotten bygger bro mellem verdener, som ellers kan være vanskelige at forene. Fable appellerer stærkt til elever og studerende indenfor så forskellige felter som  faglig undervisning, teknologiforståelse og kreativitet.

Fable er også et stærkt kort i hånden på lærere og undervisere i forhold til at knytte undervisningen an til løsningen af virkelige udfordringer udenfor skoler og uddannelses-institutioner.

Læring i det 21. århundrede

Fable robotten spiller perfekt ind i nye krav til læring i det 21. århundrede.

Vi lever i en tid, som stiller nye og store krav til elever og studerendes kompetencer. Tekniske og digitale kundskaber er i høj kurs i disse årtier. Det har affødt et stadigt større fokus på klassiske fag som matematik og fysik, men også hvordan vi kan øge de unges indsigt i teknologi og den digitale verden og hvordan al denne faglighed bringes i spil i forhold til at tænke nyt.

Indenfor undervisningslære og didaktik bliver der i disse år sagt og skrevet meget om eksempelvis STEM (Science, Technology, Engineering og Mathematics).

Som robot designet til undervisningsbrug spiller Fable perfekt ind i nye krav til læring i det 21. århundrede. Fable animerer lærere/undervisere og elever/studerende til at arbejde på tværs af traditionelle faggrænser og på tværs af klassetrin. Fable motiverer også børn og unge til at have større mod til at turde kaste sig ud i noget nyt… og lære værdien af at turde fejle.

Nem at programmere

En robot bliver levende gennem programmering. Fable tager elever og studerende i hånden, uanset hvilket niveau, de befinder sig på: Fra det enkle og visuelle programmeringssprog i Blockly til det mere kraftfulde tekstsprog Python.

Programmeringsgrænsefladen er opdelt i forskellige niveauer afhængigt af elevernes kompetenceniveau, fra meget enkel visuel programmering med Blockly, over mere avanceret visuel Blockly-programmering til mere advanceret tekstprogrammering med Python. Dette hjælper elever med gradvis at komme videre. Det er også muligt at udføre enkel databehandling på med grafer, eller logge data til filer til senere behandling, f.eks. i MS Excel. Interfacet giver en let at forstå introduktion til at komme i gang.

Fable
Fable
Fable

 • Fable startsæt

  Fable startsæt

  Varenr.: 131027
  Bring STEAM til live, når du kombinerer både Spin- og Jointmodulerne i Fable startsættet. Et vilkårligt antal af disse moduler kan kombineres for at bygge ubegrænsede modeller. Hvorfor ikke bygge en automatiseret lagerchef, der indsamler pakker ved hjælp af Jointmodulet og kører dem til varevognen ved hjælp af Spin-modulet? Eller en menneskelignende robot med bevægelige arme, krop og ansigt med appen, der er tilgængelig til mobile enheder. Systemet kommunikerer trådløst via en Bluetooth-hub, der er tilsluttet USB'en. Vi anbefaler dette sæt til 4-6 elever, der arbejder i grupper på 2. Aldersgruppe: 7+ år
  7.295,00 kr.
 • Fable Hello Class

  Fable Hello Class

  Varenr.: 131032
  En veldesignet robotarm, der bruger to servomotorer til at levere utroligt nøjagtige resultater. Joint-modulet giver de studerende mulighed for at designe og programmere en række modeller ved hjælp af sin hurtige, men intuitive magnetiske modulopbyggede system. Den medfølgende adapter gør det muligt at tilføje 3D-printet materiale samt LEGO-klodser til designet. Den dobbelte skærm i softwaret tillader studerende at programmere i Fable Blockly mens de kan se programmering i Python sideløbende. Når de er klar, kan de skifte til det tekstbaserede sprog og bygge endnu større løsninger. Systemet kommunikerer trådløst via en Bluetooth Hub, der er tilsluttet USB'en. Vi anbefaler dette sæt til 20 elever, der arbejder sammen i grupper på 2. Aldersgruppe: 7+ år.
  34.795,00 kr.
 • Fable Hello Class+

  Fable Hello Class+

  Varenr.: 131033
  En veldesignet robotarm, der bruger to servomotorer til at levere utroligt nøjagtige resultater. Joint-modulet giver de studerende mulighed for at designe og programmere en række modeller ved hjælp af sin hurtige, men intuitive magnetiske modulopbyggede system. Den medfølgende adapter gør det muligt at tilføje 3D-printet materiale samt LEGO-klodser til designet. Den dobbelte skærm i softwaret tillader studerende at programmere i Fable Blockly mens de kan se programmering i Python sideløbende. Når de er klar, kan de skifte til det tekstbaserede sprog og bygge endnu større løsninger. Systemet kommunikerer trådløst via en Bluetooth Hub, der er tilsluttet USB'en. Vi anbefaler dette sæt til 32 elever, der arbejder sammen i grupper på 2. Aldersgruppe: 7+ år.
  53.995,00 kr.
 • Fable Play Class

  Fable Play Class

  Varenr.: 131030
  En hurtigt samlet gulvrobot, der har sensorer, der kan bruges til at registrere farve og lys. Spin-modulet giver eleverne mulighed for at designe og programmere en række modeller ved hjælp af det hurtige, men intuitive magnetiske modulsystem. Tag hjulene af modulet, og nu har du et nøjagtigt drejebord, der er fantastisk til at flytte objekter fra et sted til et andet. Den medfølgende adapter gør det muligt at tilføje 3D-printet materiale samt LEGO klodser til designet. Den dobbelte skærm i softwaret tillader studerende at programmere i Fable Blockly mens de kan se programmering i Python sideløbende. Når de er klar, kan de skifte til det tekstbaserede sprog og bygge endnu større løsninger. Systemet kommunikerer trådløst via en Bluetooth-hub, der er tilsluttet USB'en. Vi anbefaler dette sæt til 20 elever, der arbejder sammen i grupper på 2. Aldersgruppe: 7+ år.
  34.795,00 kr.
 • Fable Play Class+

  Fable Play Class+

  Varenr.: 131031
  En hurtigt samlet gulvrobot, der har sensorer, der kan bruges til at registrere farve og lys. Spin-modulet giver eleverne mulighed for at designe og programmere en række modeller ved hjælp af det hurtige, men intuitive magnetiske modulsystem. Tag hjulene af modulet, og nu har du et nøjagtigt drejebord, der er fantastisk til at flytte objekter fra et sted til et andet. Den medfølgende adapter gør det muligt at tilføje 3D-printet materiale samt LEGO-klodser til designet. Den dobbelte skærm i softwaret tillader studerende at programmere i Fable Blockly mens de kan se programmering i Python sideløbende. Når de er klar, kan de skifte til det tekstbaserede sprog og bygge endnu større løsninger. Systemet kommunikerer trådløst via en Bluetooth-hub, der er tilsluttet USB'en. Vi anbefaler dette sæt til op til 32 elever, der arbejder sammen i grupper på 2. Aldersgruppe: 7+ år.
  53.995,00 kr.
 • Fable Makerspace

  Fable Makerspace

  Varenr.: 131028
  Bring STEAM til live, når du kombinerer både Spin- og Jointmodulerne i Fable startsættet. Et vilkårligt antal af disse moduler kan kombineres for at bygge ubegrænsede modeller. Hvorfor ikke bygge en automatiseret lagerchef, der indsamler pakker ved hjælp af Jointmodulet og kører dem til varevognen ved hjælp af Spinmodulet? Eller en menneskelignende robot med bevægelige arme, krop og ansigt med appen, der er tilgængelig til mobile enheder. Systemet kommunikerer trådløst via en Bluetooth-hub, der er tilsluttet USB'en. Vi anbefaler dette sæt til 12 elever, der arbejder i grupper på 6. Aldersgruppe: 7+ år.
  19.995,00 kr.
 • Fable Makerspace+

  Fable Makerspace+

  Varenr.: 131029
  Bring STEAM til live, når du kombinerer både Spin- og Jointmodulerne i Fable startsættet. Et vilkårligt antal af disse moduler kan kombineres for at bygge ubegrænsede modeller. Hvorfor ikke bygge en automatiseret lagerchef, der indsamler pakker ved hjælp af Jointmodulet og kører dem til varevognen ved hjælp af Spinmodulet? Eller en menneskelignende robot med bevægelige arme, krop og ansigt med appen, der er tilgængelig til mobile enheder. Systemet kommunikerer trådløst via en Bluetooth-hub, der er tilsluttet USB'en. Vi anbefaler dette sæt til 24 elever, der arbejder i grupper på 12. Aldersgruppe: 7+ år.
  38.995,00 kr.
Glemt password?

Vil du være kunde hos os?

Du skal have et kundenummer eller et EAN-nummer for at handle hos os.

Registrere mig

Nulstil password

Skriv din e-mailadresse for at få tilsendt et nyt password.