Ups!

En uventet fejl opstod. Forsøg igen senere.

Bekræfte

Er du sikker på du vil slette?
Er du sikker på du vil slette?
OBS! På grund af hensyn til miljøet vil alle ordre under kr. 200 blive pålagt et ekstra fragtgebyr på kr. 75,- med mindre du handler via en indkøbskontrakt, som har fragtfri levering. Vi anbefaler, at du gemmer din bestilling til senere. Går du til kassen pålægges ekstra fragt. Tak fordi du hjælper os med at opretholde en miljøvenlig profil!

Tryk NEJ for at fortsætte med at handle eller gemme din bestilling til senere for at undgå fragtgebyr. Tryk JA for at gå til kassen. Fragtgebyr tillægges.
Du gjorde en kopia av listan \"{0}\". Den heter \"{1}\".

Vi oplever i øjeblikket, at vores hjemmeside kan køre lidt langsommere end normalt. Vi beklager de ulemper, dette måtte medføre. Hvis du har brug for hjælp, så tøv ikke med at kontakte vores kundeservice på info@lekolar.dk eller tlf. 70 20 60 80, hvis du har spørgsmål eller ønsker hjælp til at lægge en ordre. Tak for din tålmodighed!

Info om Root 01

Root 01 blev oprettet for at udvikle elevernes nysgerrighed og praktiske færdigheder inden for data, teknologi og programmering. Root reagerer på forhindringer, lys, farve og lyd og kan programmeres til at køre, snurre, tegne, viske ud, spille musik, klatre på tavler m.m. Programmeres på computer eller tablet. Det er tre programmeringsniveauer: grafisk programmering, blokprogrammering og tekstbaseret programmering. Root 01 kan generere kode automatisk fra et niveau til et andet. Programmer på niveau 1 via billeder og grafik, og se, hvordan det ser ud i kodetekst på niveau 3. For børn i alderen 4-6 år og op til 10-13 år.

Root's egen hjemmeside finder du deres online lærings-bibliotek, hvor du kan finde en masse STEAM-aktiviteter både til online og offline brug.

Vi har håndplukket lidt undervisningsmateriale til jer nedenfor.

"Kom godt-i-gang"

"Meet Root Guide"

"Starter projects

 

 • ROOT Rt1

  ROOT Rt1

  Varenr.: 121090
  Root 01 blev skabt for at udvikle elevernes nysgerrighed og praktiske færdigheder inden for teknologi og programmering. Den reagerer på forhindringer, lys, farve og lyd og kan programmeres til at køre, snurre, tegne, viske ud, spille musik, klatre på tavler m.m. Programmeres på computer eller tablet. Det er tre programmeringsniveauer: grafisk programmering, blokprogrammering og tekstbaseret programmering. Root 01 kan generere kode automatisk fra et niveau til et andet. Programmer på niveau 1 via billeder og grafik, og se, hvordan det ser ud i kodetekst på niveau 3. For børn i alderen 4-13 år. Pakken indeholder: 1 Root 01-robot, 1 batterikabel, klistermærker, 1 sammenklappelig genanvendelig whiteboardmåtte, 1 mikrofiberklud og 2 whiteboardtuscher.
  1.459,00 kr.
 • iRobot Create 3

  iRobot Create 3

  Varenr.: 140475
  Lær eleverne grundlæggende robotteknologi, datalogi og teknik ved at programmere Create 3 til at udføre simple handlinger, lyde og bevægelser eller mere avancerede øvelser og applikationer som f.eks navigation, kortlægning og funktioner. Den kommunikerer via Wi-Fi, Ethernet, USB eller Bluetooth. Læring understøttes med ROS 2, iRobot Educations SDK til Python 3 eller Robot Coding App. Gennem Create 3's indbyggede USB-C-port kan man tilslutte og køre tredjeparts hardware og bruge lastrummet til lagring. Den øverste frontplade er nem at tage af, kan låses på plads med en enkelt skrue og har et standard hulmønster til montering af LIDAR-scanner, kameramoduler og andre sensorer.
  3.220,00 kr.
 • iRobot Brick Top

  iRobot Brick Top

  Varenr.: 140477
  Magnetisk Brick Top bruges med Root Rt0 og Rt1 (medfølger ikke) og er kompatibel med en række almindelige byggeklodser. Fra 6 år.
  151,00 kr.
 • iRobot Root rt0

  iRobot Root rt0

  Varenr.: 140479
  Programmer robotten til at løbe, tegne, reagere på berøring, lyse med regnbuens farver, spille musik og meget mere. Et godt valg for begyndere, men alligevel udfordrende nok til at holde erfarne kodere engageret. En kreativ kombination af funktioner og sensorer, der appellerer til alle elevers interesser. Start med grafisk kodning, gå videre til hybridkodning, og avancer derefter til fuldtekstkodning. Fra 6 år.
  902,00 kr.
 • iRobot Root Adventure Pack: Coding at Sea

  iRobot Root Adventure Pack: Coding at Sea

  Varenr.: 140480
  Tilbehør til 121090 og 140479. Brug Root til at gå på skattejagt på de syv have. Spilleplade med gitterstruktur til enklere programmeringsøvelser. Fra 6 år.
  331,00 kr.
 • iRobot Root Adventure Pack: Coding with Sports - Soccer

  iRobot Root Adventure Pack: Coding with Sports - Soccer

  Varenr.: 140482
  Tilbehør til 121090 og 140479. Brug Root til at spille fodbold. Spilleplade med gitterstruktur til enklere programmeringsøvelser. Fra 6 år.
  331,00 kr.
 • iRobot Root Adventure Pack: Coding in Outer Space

  iRobot Root Adventure Pack: Coding in Outer Space

  Varenr.: 140483
  Tilbehør til 121090 og 140479. Brug Root til at udforske rummet. Spilleplade med gitterstruktur til enklere programmeringsøvelser. Fra 6 år.
  331,00 kr.
 • iRobot Root Adventure Pack: Coding in a Winter Wonderland

  iRobot Root Adventure Pack: Coding in a Winter Wonderland

  Varenr.: 140484
  Tilbehør til 121090 og 140479. Brug Root til at gå på opdagelse i snelandskabet. Spilleplade med gitterstruktur til enklere programmeringsøvelser. Fra 6 år.
  331,00 kr.
Glemt password?

Vil du være kunde hos os?

Du skal have et kundenummer eller enten et EAN-nummer eller et CVR-nummer for at handle hos os.

Registrer mig

Nulstil password

Skriv din e-mailadresse for at få tilsendt et nyt password.