Ups!

En uventet fejl opstod. Forsøg igen senere.

Bekræfte

Er du sikker på du vil slette?
Er du sikker på du vil slette?
OBS! På grund af hensyn til miljøet vil alle ordre under kr. 200 blive pålagt et ekstra fragtgebyr på kr. 75,- med mindre du handler via en indkøbskontrakt, som har fragtfri levering. Vi anbefaler, at du gemmer din bestilling til senere. Går du til kassen pålægges ekstra fragt. Tak fordi du hjælper os med at opretholde en miljøvenlig profil!

Tryk NEJ for at fortsætte med at handle eller gemme din bestilling til senere for at undgå fragtgebyr. Tryk JA for at gå til kassen. Fragtgebyr tillægges.
Du gjorde en kopia av listan \"{0}\". Den heter \"{1}\".

Vi oplever i øjeblikket problemer med telefonsystemet. Skriv gerne på info@lekolar.dk, så vender vi tilbage til dig hurtigst muligt.

STEAM-ISS-stjernehimmel-forløb.jpg

Bliv en del af dansk rumhistorie og inspirer elever i 5. til 7. klasse med unik mulighed

 

HVAD?

Tag med den første dansker i rummet, astronaut Andreas Mogensen, på sin anden mission, hvor Lekolar sammen med SpaceTech denMACH giver elever i Danmark, Færøerne og Grønland en unik mulighed for praksisnære rumeksperimenter.

Under sin mission til Den Internationale Rumstation (International Space Station, ISS) udfører Andreas Mogensen eksperimenter, hvor han opsamler data fra sensorer og udforsker fysikkens love i det vægtløse rum. Eleverne får mulighed for at analysere data og observationer fra ISS og udføre de samme eksperimenter med det samme udstyr i klasseværelset.

Med missionen, der har fået navnet Huginn, får 10 danske projekter mulighed for at lave nogle helt unikke forskningsforsøg på ISS, der blandt andet kan fremme grøn omstilling, skriver Uddannelses- og Forskningsministeriet.

 

STEAM-ISS-rumstation.jpg

HVORDAN?

Testudstyret består af et Internet of Things- (IoT) og satellitkommunikationsmodem fra SpaceTech denMACH kaldet ONE-modem og en LEGO Education SPIKE Prime-robot, som Andreas Mogensen også medbringer til ISS.

Deltagende skoler vil modtage et ONE-modem fra SpaceTech denMACH og undervisningsmaterialer rettet mod 5. til 7. klasse. Skolerne skal selv sørge for at have et LEGO Education SPIKE Prime-sæt.

Har I ikke allerede SPIKE Prime til rådighed på jeres skole, kan I benytte jer af et særligt tilbud i forbindelse med tilmeldingen herunder.

Data fra eksperimenterne overføres fra ISS til skolerne sammen med forklarende videoer. Der vil blive stillet support og onlineundervisning til rådighed for lærere, der tilmelder sig.

 

HVORNÅR?

For at deltage i denne unikke mulighed, skal du tilmelde din skole her. I løbet af maj vil du blive tilbudt at deltage i et webinar, hvor vi sammen med SpaceTech denMACH præsenterer de nærmere informationer om projektet.

Tidspunkt for webinar: 31. maj 2023 kl. 15.00-16.00
Tidspunkt for projektet: Undervisningsprojektet afvikles i forbindelse med, at Andreas Mogensen sendes til ISS. Forventet ultimo 2023. 

Tilmeld din skole her.

 

HAR DU SPØRGSMÅL?

Så er du velkommen til at tage fat på Lars Ingemann Bo, udviklingschef for STEAM hos Lekolar, på lars.bo@lekolar.dk.

Glemt password?

Vil du være kunde hos os?

Du skal have et kundenummer eller enten et EAN-nummer eller et CVR-nummer for at handle hos os.

Registrer mig

Nulstil password

Skriv din e-mailadresse for at få tilsendt et nyt password.