Ups!

En uventet fejl opstod. Forsøg igen senere.

Bekræfte

Er du sikker på du vil slette?
OBS! På grund af hensyn til miljøet vil alle ordre under kr. 200 blive pålagt et ekstra fragtgebyr på kr. 75,- med mindre du handler via en indkøbskontrakt, som har fragtfri levering. Vi anbefaler, at du gemmer din bestilling til senere. Går du til kassen pålægges ekstra fragt. Tak fordi du hjælper os med at opretholde en miljøvenlig profil!

Tryk NEJ for at fortsætte med at handle eller gemme din bestilling til senere for at undgå fragtgebyr. Tryk JA for at gå til kassen. Fragtgebyr tillægges.

ØGET TRAVLHED PÅ VORES LAGER OG LÆNGERE LEVERINGSTIDER

Kære kunde, Vi har travlt på vores lager, og du kan derfor opleve længere leveringstider. Alle bestillinger, som ikke leveres inden jul, afsendes i starten af januar, når vores kunder igen holder åbent og kan modtage varer. Har du spørgsmål vedr. din ordre eller fakturering, kan du kontakte vores kundecenter på info@lekolar.dk.

Sortiment: Klassesæt

 • LEGO® MINDSTORMS® Education EV3, lille klassesæt til 10 elever

  LEGO® MINDSTORMS® Education EV3, lille klassesæt til 10 elever

  Varenr.: 111968
  LEGO® MINDSTORMS® Education EV3 tilbyder en komplet løsning, hvis man som lærer vil undervise i programmering, teknik, matematik og naturvidenskab. Sættet indeholder undervisningsmaterialer og et omfattende uddannelsesprogram. Systemet indeholder en hovedenhed i form af en kompakt og kraftfuld programmerbar computer, der gør det muligt at styre motorer og indsamle information fra sensorer gennem intuitiv og ikon-baseret software til programmering og dataindsamling, som indgår i sættet. Denne pakke indeholder 5 sæt af LEGO® MINDSTORMS® Education EV3. Hvert sæt leveres i en opbevaringskasse med sorteringsrum, 541 LEGO® klodser, 3 servomotorer, 5 sensorer (gyrosensor, ultralydssensor, farvesensor og to tryksensorer), et opladeligt batteri, tilslutningskabler og byggeinstruktioner. For at oplade batteriet skal du tilkøbe transformator med varenr. 111368. Alder 12-99 år.
  22.215,00 kr.
 • LEGO® MINDSTORMS® Education EV3 til 16 elever

  LEGO® MINDSTORMS® Education EV3 til 16 elever

  Varenr.: 111246
  Det spændende LEGO® MINDSTORMS® Education EV3 koncept tilbyder en helhedsløsning til lærere med undervisningsmateriale til naturvidenskab, teknik og matematik samt et omfattende uddannelsesprogram. Systemet indholder en hovedenhed i form af kompakt og kraftfuld programmerbar data, som gør det muligt at styre motorer og indsamle information fra sensorer gennem intuitiv og ikonbaseret programvare til programmering og datalogging, som følger med i sættet. Pakken indeholder 8 sæt LEGO® MINDSTORMS® Education EV3. Hvert sæt leveres i en opbevaringskasse med rum til sortering og indeholder 541 LEGO® klodser, 3 servomotorer, 5 sensorer (gyrosensor, ultralydssensor, farvesensor og 2 tryksensorer), 1 genopladeligt batteri, tilslutningskabler og byggevejledninger. Alder 12-99 år.
  26.255,00 kr.
 • LEGO® MINDSTORMS® Education EV3, stort klassesæt til 20 elever

  LEGO® MINDSTORMS® Education EV3, stort klassesæt til 20 elever

  Varenr.: 111969
  LEGO® MINDSTORMS® Education EV3 tilbyder en komplet løsning, hvis man som lærer vil undervise i programmering, teknik, matematik og naturvidenskab. Sættet indeholder undervisningsmaterialer og et omfattende uddannelsesprogram. Systemet indeholder en hovedenhed i form af en kompakt og kraftfuld programmerbar computer, der gør det muligt at styre motorer og indsamle information fra sensorer gennem intuitiv og ikon-baseret software til programmering og dataindsamling, som indgår i sættet. Denne pakke indeholder 10 sæt af LEGO® MINDSTORMS® Education EV3. Hvert sæt leveres i en opbevaringskasse med sorteringsrum, 541 LEGO® klodser, 3 servomotorer, 5 sensorer (gyrosensor, ultralydssensor, farvesensor og to tryksensorer), et opladeligt batteri, tilslutningskabler og byggeinstruktioner. For at oplade batteriet skal du tilkøbe transformator med varenr. 111368. Alder 12-99 år.
  42.516,00 kr.
 • LEGO® MINDSTORMS® Education EV3, det helt store PLUS-sæt

  LEGO® MINDSTORMS® Education EV3, det helt store PLUS-sæt

  Varenr.: 111970
  LEGO® MINDSTORMS® Education EV3 tilbyder en komplet løsning, hvis man som lærer vil undervise i programmering, teknik, matematik og naturvidenskab. Sættet indeholder undervisningsmaterialer og et omfattende uddannelsesprogram. Systemet indeholder en hovedenhed i form af en kompakt og kraftfuld programmerbar computer, der gør det muligt at styre motorer og indsamle information fra sensorer gennem intuitiv og ikon-baseret software til programmering og dataindsamling, som indgår i sættet. Denne pakke indeholder 10 sæt af LEGO® MINDSTORMS® Education EV3, 1 sæt LEGO® MINDSTORMS® Education EV3 Space og 10 sæt LEGO® MINDSTORMS® Education EV3 udvidelsessæt. Hvert sæt leveres i en opbevaringskasse med sorteringsrum, 541 LEGO® klodser, 3 servomotorer, 5 sensorer (gyrosensor, ultralydssensor, farvesensor og to tryksensorer), et opladeligt batteri, tilslutningskabler og byggeinstruktioner. Space-sættet indeholder 3 vidensmåtter, 1 udfordringsmåtte, dobbeltklæbende tape og alle LEGO-dele, som er nødvendige for at bygge udfordringsmodellerne. Det medfølgende digitale indhold tilbyder elevmateriale, lærernotater og byggeinstruktioner. Udvidelsessættet indeholder 853 LEGO® klodser, byggeinstruktioner og program. For at oplade batteriet skal du tilkøbe transformator med varenr. 111368. Alder 12-99 år.
  52.515,00 kr.
 • LEGO® MINDSTORMS® Education EV3 udvidelsessæt

  LEGO® MINDSTORMS® Education EV3 udvidelsessæt

  Varenr.: 111966
  Dette sæt indeholder et stort udvalg af dele, som supplerer LEGO® MINDSTORMS® Education EV3. Udvidelsessættet hjælper eleverne med at udvikle kritisk tænkning og stimulerer deres kreativitet. Dette sæt tager elevernes viden om robotteknologi og programmering til et højere niveau med dets bygge- og mekanikdele samt flere byggeinstruktioner og program. Kræver LEGO® MINDSTORMS® Education EV3. Indeholder 853 LEGO® klodser, byggeinstruktioner og program.
  1.106,00 kr.
 • LEGO® MINDSTORMS® Education EV3 Space Challenge sæt

  LEGO® MINDSTORMS® Education EV3 Space Challenge sæt

  Varenr.: 111967
  Tag dine elever med ud på en ekspedition i rummet. Brug LEGO® MINDSTORMS® Education EV3 Space til at lære eleverne om naturvidenskab, teknologi og matematik på en sjov og struktureret måde ved hjælp af robotten fra LEGO® MINDSTORMS® EV3. Dette sæt indeholder 3 vidensmåtter, 1 udfordringsmåtte, dobbeltklæbende tape og alle LEGO-dele, som er nødvendige for at bygge udfordringsmodellerne. Det medfølgende digitale indhold tilbyder elevmateriale, lærernoter og byggeinstruktioner.
  3.025,00 kr.

Sortiment: Tilbehør

 • LEGO® Education Transformer, 10 V DC

  LEGO® Education Transformer, 10 V DC

  Varenr.: 111368
  Med denne transformator 10V DC kan du oplade batteriet i LEGO® MINDSTORMS® og WeDo 2.0.
  476,00 kr.
 • LEGO® Education Intelligent EV3 klods

  LEGO® Education Intelligent EV3 klods

  Varenr.: 111352
  Denne programmerbare intelligente klods fungerer som hjernen i en LEGO® MINDSTORMS® Education EV3 robot. Den er udstyret med et oplyst display, der skifter farve efter klodsens aktive tilstand, samt seks knapper, højopløseligt sort-hvid-display, indbygget højttaler, USB-port, mini-SD-kortlæser, fire indgangsporte og fire udgangsporte. Klodsen understøtter desuden USB, Bluetooth og Wi-Fi-kommunikation med en computer, og det har en brugerflade, der gør det muligt at programmere og logge data direkte på klodsen. Den er kompatibel med mobilenheder og kræver AA-batterier eller det genopladelige EV3 batteri. Klodsfunktioner: ARM 9 processor med Linux-baseret operativsystem. Fire indgangsporte til dataindsamling med op til 1.000 samples/sek. Fire udgangsporte til kommandoudførsler. On-board-programlagring, herunder 16 MB Flash-hukommelse og 64 MB RAM. Mini-SDHC-kortlæser med 32 GB udvidet hukommelse. Oplyst, trefarvet brugerflade med seks knapper; indikerer klodsens aktive tilstand. Højopløseligt display (178 x 128 pixels) giver mulighed for detaljeret visning af grafer og sensordata. Højttaler af høj kvalitet. Programmering og datalogging direkte på klodsen; disse data kan uploades til EV3 softwaren. Computer til klods-kommunikation via on-board USB-port eller ekstern Wi-Fi-/Bluetooth-dongle. USB 2.0-vært giver mulighed for sammenkædning af klodser i en serieforbindelse og dermed Wi-Fi-kommunikation samt forbindelse til USB-hukommelser. Kræver seks AA-batterier ellerdet genopladelige 2.050 mAh EV3 litiumionbatteri.
  1.898,00 kr.
 • LEGO® Education EV3-kabelpakke

  LEGO® Education EV3-kabelpakke

  Varenr.: 111362
  Dette kabelsæt indeholder de samme syv RJ12-forbindelseskabler, som følger med basissættet til Mindstorms (111245). Kablerne kan også bruges sammen med NXT. Brug disse syv forbindelseskabler som udskiftningskabler eller til at udvide dit EV3-elementsæt. Sættet indeholder: 4x25 cm kabler, 2x35 cm kabler, 1x50 cm kabel.
  126,00 kr.
 • LEGO® Education EV3 infrarød søgesensor

  LEGO® Education EV3 infrarød søgesensor

  Varenr.: 111361
  Spar 50 % - Normalpris 260,-
  130,00 kr.
 • LEGO® Education Mellemstor opbevaringskasse

  LEGO® Education Mellemstor opbevaringskasse

  Varenr.: 111379
  Hver kasse har et gennemsigtigt låg og kan stables både med og uden låg. Kassen er omtrent samme størrelse som opbevaringskassen til Mindstorms basispakke og sættet med simple og elektriske maskiner. Mål: 41x31x16 cm.
  177,00 kr.
 • LEGO® Education Topsorteringsbakke

  LEGO® Education Topsorteringsbakke

  Varenr.: 111380
  Bakken har omtrent samme størrelse som bakkerne til WeDo 2.0, Mindstorms og sættet med simple og elektriske maskiner. Bakken er designet til at passe til opbevaringskasserne lille varenr. 111378 og mellemstor varenr. 111379. Mål: 39x27x3,5 cm.
  60,00 kr.
 • LEGO® Education EV3 Tryksensor

  LEGO® Education EV3 Tryksensor

  Varenr.: 111359
  Den analoge EV3 tryksensor er en enkel, men utroligt præcis sensor, som registrerer, når og hvor mange gange dens frontknap trykkes ind eller slippes. Elever kan f.eks. bygge start/stop-systemer, bygge robotter, der kan finde vej gennem labyrinter, eller afprøve den teknologi, der anvendes i enheder såsom digitale musikinstrumenter, tastaturer og husholdningsapparater. Krydsakselhul på knappen. Auto-id er integreret i EV3 softwaren.
  171,00 kr.
 • LEGO® Education EV3 Ultralydssensor

  LEGO® Education EV3 Ultralydssensor

  Varenr.: 111356
  Den digitale EV3 ultralydssensor genererer lydbølger og opfanger deres ekkoer for at registrere og måle afstande til objekter. Den kan også sende enkelte lydbølger, der fungerer som en sonar, eller lytte efter lydbølger, der udløser åbningen af et program. Elever kan f.eks. designe et trafikovervågningssystem og måle afstandene mellem bilerne. De kan også få mulighed for at opdage, hvordan teknologi anvendes i hverdagssituationer, f.eks. automatiske døre, biler og produktionsmaskiner. Måler afstande på 3-250 cm. Fejlmargin: +/-1 cm. Konstant frontbelysning; blinker i lyttetilstand. Returnerer sandt, hvis anden ultralyd registreres. Auto-id er integreret i EV3 softwaren.
  292,00 kr.
 • LEGO® Education EV3 Gyrosensor

  LEGO® Education EV3 Gyrosensor

  Varenr.: 111357
  Den digitale EV3 gyrosensor måler robottens rotation og skifter retning. Eleverne kan f.eks. måle vinkler, bygge balancerobotter og udforske den teknologi, der forsyner rigtige maskiner, f.eks. en Segway®, et navigationssystem eller en controller til et videospil. Vinkeltilstand, som måler vinkler med en fejlmargin på +/-3 grader. Gyrotilstand med maksimalt output på 440 grader/sek. Samplefrekvens på 1 kHz. Auto-id er integreret i EV3 softwaren.
  292,00 kr.
 • LEGO® Education Mellemstor EV3 servomotor

  LEGO® Education Mellemstor EV3 servomotor

  Varenr.: 111355
  Den middelstore EV3 servomotor er velegnet til mindre belastninger og højere hastigheder samt situationer, hvor hurtige responstider og mindre profiler er nødvendige i robottens design. Motoren anvender takofeedback til præcis styring med én grads fejlmargin og har en indbygget rotationssensor. Præcis takofeedback med én grads fejlmargin. 240-250 rpm. Drejningsmoment på 8 N/cm. Stall-moment på 12 N/cm. Auto-id er integreret i EV3 softwaren.
  219,00 kr.
 • LEGO® Education EV3 Farvesensor

  LEGO® Education EV3 Farvesensor

  Varenr.: 111358
  Den digitale EV3 farvesensor skelner mellem otte forskellige farver. Den fungerer desuden som lyssensor ved at registrere lysmængder. Elever kan f.eks. bygge farvesorterende og linjefølgende robotter, eksperimentere med refleksioner af forskellige farver og gøre deres erfaringer med en teknologi, der er vidt udbredt i genbrugs-, landbrugs- og emballageindustrien. Måler reflekteret rødt og omgivende lys fra mørke til skarpt sollys. Kan registrere op til otte farver; kan registrere forskellen mellem farve eller sort og hvid, eller mellem blå, grøn, gul, rød, hvid og brun. Samplefrekvens på 1 kHz. Auto-id er integreret i EV3 softwaren.
  266,00 kr.
 • LEGO® Education EV3 Infrarød positionsgiver

  LEGO® Education EV3 Infrarød positionsgiver

  Varenr.: 111360
  Dette produkt er designet til brug med EV3 infrarød søgesensor. Positionsgiveren udsender et infrarødt signal, som sensoren kan spore. Positionsgiveren kan også bruges som fjernbetjening til EV3 klodsen via de signaler, der sendes til den infrarøde sensor. Kræver to AAA-batterier. Fire individuelle kanaler. Indeholder en positionsgiverknap og tænd/sluk-kontakt. Grøn LED-indikator lyser, hvis positionsgiveren er tændt. Automatisk sluk, hvis enheden ikke har været i brug i én time. Rækkevidde på to meter.
  266,00 kr.
 • LEGO® Education Stor EV3 servomotor

  LEGO® Education Stor EV3 servomotor

  Varenr.: 111354
  Den store EV3 servomotor er en kraftfuld motor, der anvender præcis takofeedback til styring med kun én grads fejlmargin. Den intelligente motor anvender den indbyggede rotationssensor til at indstille sig på samme linje som robottens andre motorer og dermed køre i en lige linje ved samme hastighed. Den kan også anvendes til at indsamle nøjagtige aflæsninger i forbindelse med eksperimenter. Motorhusets design gør det nemt at samle tandhjulsystemet. Præcis takofeedback med én grads fejlmargin. 160-170 rpm. Drejningsmoment på 20 N/cm. Stall-moment på 40 N/cm. Auto-id er integreret i EV3 softwaren.
  266,00 kr.
 • LEGO® Education Genopladeligt EV3 batteri

  LEGO® Education Genopladeligt EV3 batteri

  Varenr.: 111353
  Det genopladelige EV3 litiumionbatteri er designet til brug med den intelligente EV3 klods og har en kapacitet på 2.050 mAh. Det giver længere batteritid end AA-batterier og kan oplades uden at skille modellen ad. Batteriet er inkluderet i pakken 111245 og har en opladningstid på 3-4 timer. Det kræver 111368 Transformator, som sælges separat.
  848,00 kr.

Sortiment: Reservedele

 • LEGO Education Udskiftningspakke LME 1

  LEGO Education Udskiftningspakke LME 1

  Varenr.: 111369
  LEGO® Education reservedelspakker er den optimale metode til udskiftning af vigtige elementer i dine LEGO Education produkter. Denne pakke indeholder elementer til 111245 og 111966 LEGO Mindstorms.
  59,00 kr.
 • LEGO Education Udskiftningspakke LME 2

  LEGO Education Udskiftningspakke LME 2

  Varenr.: 111370
  LEGO® Education reservedelspakker er den optimale metode til udskiftning af vigtige elementer i dine LEGO Education produkter. Denne pakke indeholder elementer til 111966 LEGO Mindstorms.
  59,00 kr.
 • LEGO Education Udskiftningspakke LME 3

  LEGO Education Udskiftningspakke LME 3

  Varenr.: 111371
  LEGO® Education reservedelspakker er den optimale metode til udskiftning af vigtige elementer i dine LEGO Education-produkter. Denne pakke indeholder en kugle med kugleled til 111245.
  59,00 kr.
 • LEGO Education Udskiftningspakke LME 5

  LEGO Education Udskiftningspakke LME 5

  Varenr.: 111372
  LEGO® Education reservedelspakker er den optimale metode til udskiftning af vigtige elementer i dine LEGO Education-produkter. Denne pakke indeholder elementer til 111967.
  59,00 kr.
 • LEGO Education Udskiftningspakke LME 6

  LEGO Education Udskiftningspakke LME 6

  Varenr.: 111373
  LEGO® Education reservedelspakker er den optimale metode til udskiftning af vigtige elementer i dine LEGO Education-produkter. Denne pakke indeholder elementer til 111245 og 111966.
  59,00 kr.
 • LEGO Education Udskiftningspakke LME 7

  LEGO Education Udskiftningspakke LME 7

  Varenr.: 111374
  LEGO® Education reservedelspakker er den optimale metode til udskiftning af vigtige elementer i dine LEGO Education-produkter. Denne pakke indeholder elementer til 111245 og 111966.
  59,00 kr.
Glemt password?

Vil du være kunde hos os?

Du skal have et kundenummer eller et EAN-nummer for at handle hos os.

Registrere mig

Nulstil password

Skriv din e-mailadresse for at få tilsendt et nyt password.