Ups!

En uventet fejl opstod. Forsøg igen senere.

Bekræfte

Er du sikker på du vil slette?
OBS! På grund af hensyn til miljøet vil alle ordre under kr. 200 blive pålagt et ekstra fragtgebyr på kr. 75,- med mindre du handler via en indkøbskontrakt, som har fragtfri levering. Vi anbefaler, at du gemmer din bestilling til senere. Går du til kassen pålægges ekstra fragt. Tak fordi du hjælper os med at opretholde en miljøvenlig profil!

Tryk NEJ for at fortsætte med at handle eller gemme din bestilling til senere for at undgå fragtgebyr. Tryk JA for at gå til kassen. Fragtgebyr tillægges.

Supplerende STEAM-produkter

 • Mikroskop wifi-puck

  Mikroskop wifi-puck

  Varenr.: 110835
  Trådløst mikroskop som tager billeder med forstørrelse på op til 80x. Autofokus med LED-belysning og 5 MP-kamera giver skarpe, klare billeder, som kan overføres til telefon eller tablet. USB-kabel medfølger til PC-overførsel.
  1.521,00 kr.
 • MERGE Cube

  MERGE Cube

  Varenr.: 115056
  Augmentet Reality Merge Cube bruger det kraftige kamera og sensorerne i den mobile enhed til at føre den fysiske og den digitale verden sammen ved hjælp af augmented reality-teknologi. Denne er den første enhed af sin slags. Nu kan du holde en galakse i din hånd, udforske fossiler og gamle genstande ligesom en ægte arkæolog, se et vulkanudbrud og spille spil på måder, som aldrig før har været mulige.
  289,00 kr.
 • MERGE Goggles

  MERGE Goggles

  Varenr.: 115057
  Briller som kan bruges til både VR- og AR-applikationer. Forvandler din iOS- eller Android-telefonen til et virtual reality-headset. Fremstillet af blødt, let skum med justerbare linser, så de passer til de fleste ansigter. Mere end 300 apps, spil og virtual reality-oplevelser er tilgængelige på MERGE Miniverse-portalen. Indhold: AR-/VR-briller, guide, rengøringsklud.
  567,00 kr.
 • Et ekstra godt valg
  InO-Bot

  InO-Bot

  Varenr.: 56616
  InO-Bot står for Input-Output-Bot og er en ret avanceret gulvrobot. Den er specielt designet til brug med det populære kodnings og- programmeringssprog Scratch. Børn kan designe og skabe sjove og udfordrende aktiviteter og samtidig udvikle deres færdigheder inden for programmering og fejlfinding. InO-Bot tilsluttes via Bluetooth til en pc og har en to-vejs-kommunikation, så eleverne kan se resultatet i realtid. Den er gennemsigtig for at give eleverne mulighed for at se, når lysdioderne lyser, og identificere de komponenter, den indeholder. Kan oplades. Indeholder 1 InO-bot og 1 ladekabel.
  849,00 kr.
 • InO-Bot 6-pak

  InO-Bot 6-pak

  Varenr.: 56887
  6 stk/pk. InO-Bot står for Input-Output-Bot og er en ret avanceret gulvrobot. Den er specielt designet til brug med det populære kodnings og- programmeringssprog Scratch. Børn kan designe og skabe sjove og udfordrende aktiviteter og samtidig udvikle deres færdigheder inden for programmering og fejlfinding. InO-Bot tilsluttes via Bluetooth til en pc og har en to-vejs-kommunikation, så eleverne kan se resultatet i realtid. Den er gennemsigtig for at give eleverne mulighed for at se, når lysdioderne lyser, og identificere de komponenter, den indeholder. Kan oplades. Indeholder 1 ladestation med 6 robotter.
  6.389,00 kr.
 • Et ekstra godt valg
  InO-Bot dockingstation

  InO-Bot dockingstation

  Varenr.: 56886
  Lad op til 6 InO-Bots op samtidig. Dockingstationerne kan også bruges til at opbevare robotterne.
  396,00 kr.
 • Et ekstra godt valg
  Robo Wunderkind Education Kit

  Robo Wunderkind Education Kit

  Varenr.: 113152
  Et sjovt og lærerigt værktøj til at få en grundlæggende forståelse for programmering i børnehaven og skolen. Robo Wunderkind er selvinstruerende og baseret på enkle farvekodede byggeklodser. Gennem en app får eleverne instruktioner til, hvordan de bygger robotten og programmerer den til at køre, undgå forhindringer, spille lyde med mere. Sættet inkluderer flere forskellige blokke, også til mere komplekse programmeringsprojekter. Indeholder koblinger til at bygge på robotten med LEGO. Inkluderer hovedblok med mikrofon og højttalere, afstandsmåler, knap, motorer, RGB LED, hjul, koblinger, LEGO-adaptere og Micro USB-ladekabel.
  2.532,00 kr.
 • Et ekstra godt valg
  Robo Wunderkind opgraderingssæt

  Robo Wunderkind opgraderingssæt

  Varenr.: 113153
  Opgradering til Robo Wunderkind Education Kit. Sættet giver flere muligheder for programmering. Indeholder bevægelsessensor, lyssensor, LED-skærm, RGB LED, knap, små hjul, kontakter og LEGO-adaptere.
  1.429,00 kr.
 • Et ekstra godt valg
  BRIO Code & Go Bumblebee

  BRIO Code & Go Bumblebee

  Varenr.: 118879
  Leg og lær med den søde bi, som følger barnets programmerede bevægelseskommandoer. Produktet giver små børn en tidlig introduktion til programmering og STEM. Lyd- og lyseffekter hjælper barnet med at fokusere på at udforske mere. Kræver 4 stk. AA-batterier (købes separat). Mål: 11x13x11 cm. Fra 2 år.
  379,00 kr.
 • Et ekstra godt valg
  Botley

  Botley

  Varenr.: 56855
  Botley er en robot, som på en enkel måde træner programmering med eleverne. Botley er skærmfri og programmeres vha. knapperne på ryggen eller med fjernbetjeningen, der følger med. Botley er med lyd og har også sensorer for afstand og til at følge linjer. Indeholder 45 dele, inkl. 1 robot, 1 fjernbetjening, arme som kan tages af og 42 kodekort. Fra 5 år.
  359,00 kr.
 • Et ekstra godt valg
  Botley aktivitetssæt

  Botley aktivitetssæt

  Varenr.: 50119
  Botley er en robot, som på en enkel måde træner programmering med eleverne. Botley er skærmfri og programmeres vha. knapperne på ryggen eller med fjernbetjeningen, der følger med. Botley er med lyd og har også sensorer for afstand og til at følge linjer. Indeholder 77 dele, inkl. 1 robot, 1 fjernbetjening, aftagelige robotarme, 40 kodningskort, 6 dobbeltsidige plader, 27 dele til forhindringer og en guide med aktiviteter og udfordringer. Fra 5 år.
  761,00 kr.
 • Et ekstra godt valg
  Botley tilbehørssæt

  Botley tilbehørssæt

  Varenr.: 56856
  Indeholder 41 dele til at lave udfordringer til robotten Botley. Følg instruktionerne i den medfølgende aktivitetsguide for at lave forskellige udfordringer såsom forhindringer, rullende bolde og svinghammer. Alle dele kan bruges sammen med Botley aktivitetssæt. Indeholder 41 dele og aktivitetsguide. OBS! Botley robot købes separat. Fra 5 år.
  191,00 kr.
 • Et ekstra godt valg
  Robotmus aktivitetspakke

  Robotmus aktivitetspakke

  Varenr.: 56625
  En gulvrobot til programmering og kodning for begyndere. Robotmusen kan følge banen og undgå forhindringerne, som er sat op langs ruten. Robotten bevæger sig fint på de fleste underlag, hvis man f.eks. vil bygge sine egne baner. Ved at trykke på knapperne på robotten programmerer du robotten til at gå frem og tilbage og dreje til venstre og til højre. 30 kodekort medfølger. De hjælper barnet med at holde orden på hvert skridt i en sekvens. Sættet indeholder en robotmus, 16 labyrintdele som kan sættes sammen til en større bane, 3 tunneler, 1 stykke ost og 22 labyrintvægge til at lave forhindringer med. 3 stk. AAA-batterier købes separat. Fra 3 år.
  478,00 kr.
 • Et ekstra godt valg
  Ekstra robotmus med 30 aktivitetskort

  Ekstra robotmus med 30 aktivitetskort

  Varenr.: 56626
  En gulvrobot til programmering og kodning for begyndere. Robotten bevæger sig fint på de fleste underlag, hvis man f.eks. vil bygge sine egne baner. Ved at trykke på knapperne på robotten programmerer du robotten til at gå frem og tilbage, svinge til venstre og til højre. 30 kodekort medfølger. De hjælper barnet med at holde orden på hvert skridt i en sekvens. 3 AAA-batterier købes separat. Fra 3 år.
  244,00 kr.
 • Robotmus matematikpakke

  Robotmus matematikpakke

  Varenr.: 56890
  Lær eleverne enkle matematiske begreber ved hjælp af robotmusen. Ved hjælp af tal- og programmeringskort, en terning og en spilleplade introduceres eleverne gennem programmering for addition, subtraktion, sekvenser m.m. Der er forskellige, sjove muligheder. Programmer robotten til kun at finde lige eller ulige tal, lav en sekvens af retningskommandoerne ud fra, hvad terningen viser eller find den kodekommando du skal bruge for at få robotten til at gå over til et bestemt tal på spillepladen. En aktivitetsguide med forskellige spil, lektioner og forslag til at integrere robotmusens kodningsfunktioner i matematikundervisningen medfølger. OBS! Robotmus købes separat.
  116,00 kr.
 • Et ekstra godt valg
  Pro-Bot

  Pro-Bot

  Varenr.: 56610
  En cool gulvrobot til at udforske avancerede programmeringsteknikker. Eleverne kan programmere Pro-Bot med forskellige kommandoer, som kan udløse både lyd- og lyssensorerne. Kan bruges som den er ved at programmere med knapperne på bilen eller sammen med en PC. Kompatibel med Windows 7. Kan oplades.
  947,00 kr.
 • Et ekstra godt valg
  Pro-Bot klassesæt

  Pro-Bot klassesæt

  Varenr.: 56881
  Indeholder alt hvad man skal bruge til at arbejde med Pro-Bot i større grupper eller klasser: 6 Pro-Bot, 4 forskellige måtter, 1 CD med Probotix-software og skolelincens, 1 multi USB-oplader og 6 USB-ladekabler.
  5.591,00 kr.
 • Et ekstra godt valg
  Pro-Bot måtte - Tivoli

  Pro-Bot måtte - Tivoli

  Varenr.: 56879
  Programmer Pro-Bot til at opleve stemningen i Tivoli. Måtten hjælper eleverne til at tænke mere kreativt om vinkler og afstand. Fra 3 år.
  198,00 kr.
 • Pro-Bot måtte - Rally

  Pro-Bot måtte - Rally

  Varenr.: 56880
  Oplev et fartfyldt og spændende rally med Pro-Bot. Hvordan kommer Pro-Bot rundt på banen? Eleverne træner bl.a., hvordan man måler vinkler og afstand. Fra 3 år.
  383,00 kr.
 • Probotix software, skolelicens

  Probotix software, skolelicens

  Varenr.: 56882
  Software til Windows 7 til programmering af Pro-Bot via PC. Indeholder bl.a. funktion til Pro-Bots retning og op og ned. Programmeres med retningsknapperne eller det tekstbare sprog Logo. Indeholder 1 CD, 1 skolelicens og 1 USB-kabel.
  1.038,00 kr.
 • Probotix software, en licens

  Probotix software, en licens

  Varenr.: 56883
  Software til Windows 7 til programmering af Pro-Bot via PC. Indeholder bl.a. funktion til Pro-Bots retning og op og ned. Programmeres med retningsknapperne eller det tekstbaserede sprog Logo. Indeholder 1 CD, 1 licens til 1 PC og 1 USB-kabel.
  239,00 kr.
 • Et ekstra godt valg
  Kamerafæste til robot

  Kamerafæste til robot

  Varenr.: 56884
  Kamerafæste til TTS sportskamera med WiFi, som passer til InO-Bot og Pro-Bot. Lavet af hård plast med skruegænge i metal.
  79,00 kr.
 • Et ekstra godt valg
  Marbotic Smart Numbers

  Marbotic Smart Numbers

  Varenr.: 110934
  Et innovativt pædagogisk værktøj som lærer børnene at tælle ved at eksperimentere. Alt, du skal gøre, er at downloade 3 apps. Børnene interagerer med appsene ved at sætte trætallene direkte på tabletten. Passer til børn 3-6 år. Fungerer både med iPad og Android. Indeholder 10 interaktive tal i træ. Appsene downloades gratis (tablet medfølger ikke).
  303,00 kr.
Glemt password?

Vil du være kunde hos os?

Du skal have et kundenummer eller et EAN-nummer for at handle hos os.

Registrere mig

Nulstil password

Skriv din e-mailadresse for at få tilsendt et nyt password.