Ups!

En uventet fejl opstod. Forsøg igen senere.

Bekræfte

Er du sikker på du vil slette?
OBS! På grund af hensyn til miljøet vil alle ordre under kr. 200 blive pålagt et ekstra fragtgebyr på kr. 75,- med mindre du handler via en indkøbskontrakt, som har fragtfri levering. Vi anbefaler, at du gemmer din bestilling til senere. Går du til kassen pålægges ekstra fragt. Tak fordi du hjælper os med at opretholde en miljøvenlig profil!

Tryk NEJ for at fortsætte med at handle eller gemme din bestilling til senere for at undgå fragtgebyr. Tryk JA for at gå til kassen. Fragtgebyr tillægges.

ØGET TRAVLHED PÅ VORES LAGER OG LÆNGERE LEVERINGSTIDER

Kære kunde, Vi har travlt på vores lager, og du kan derfor opleve længere leveringstider. Alle bestillinger, som ikke leveres inden jul, afsendes i starten af januar, når vores kunder igen holder åbent og kan modtage varer. Har du spørgsmål vedr. din ordre eller fakturering, kan du kontakte vores kundecenter på info@lekolar.dk.

Naturlegeplads

 • ROBINIA Åbent legehus

  ROBINIA Åbent legehus

  Varenr.: 121628-94
  Er det en tankstation, bilvask, cafe eller måske et busstoppested? Lad børnene bestemme! Åbent legehus med nem adgang for alle. Legehuset er udstyret med en bænk indvendigt på hver side. Materiale: FSC-certificeret robinietræ, Ø18 cm. Paneler i HPL. Skruer i rustfrit stål og grå propper med Vinci-logo. Stolperne nedgraves i 60 cm dybde og støbes i beton. RB1334 er produceret af Vinci. Træet, der er brugt til denne serie, er fra langsomtvoksende robinietræer i Europa. Robinietræ er fra naturens side yderst resistent mod svamp og råd og skal således ikke imprægneres for at modstå det danske vejrs omskiftelige luner. At det er langsomtvoksende gør robinietræet til et bæredygtigt valg for dig, der er på udkig efter et robust og holdbart legeredskab.
  20.270,00 kr.
 • ROBINIA Lavt aktivitetstårn

  ROBINIA Lavt aktivitetstårn

  Varenr.: 121498-94
  Aktivitetstårn til de mindste børn. 1 tårn med rutsjebane, klatrenet og rebstige for adgang til platformen - mere skal der ikke til for at have det sjovt på legepladsen. Materiale: FSC-certificeret robinietræ, Ø18 cm. Platformen er lavet af robinieplanker. Stålreb flettet med polypropylen (beige). Rutsjebane og skruer i rustfrit stål og grå propper med Vinci-logo. Stolperne nedgraves i 60 cm dybde og støbes i beton. RB1301 er produceret af Vinci. Træet, der er brugt til denne serie, er fra langsomtvoksende robinietræer i Europa. Robinietræ er fra naturens side yderst resistent mod svamp og råd og skal således ikke imprægneres for at modstå det danske vejrs omskiftelige luner. At det er langsomtvoksende gør robinietræet til et bæredygtigt valg for dig, der er på udkig efter et robust og holdbart legeredskab.
  37.630,00 kr.
 • ROBINIA Lavt aktivitetstårn med klatrenet

  ROBINIA Lavt aktivitetstårn med klatrenet

  Varenr.: 121499-94
  Aktivitetstårn til de mindste børn. 1 tårn med rutsjebane samt klatrenet og rebstige for adgang til platformen. Stort klatrenet og balancebjælke, hvor børnene kan udforske deres egen balance. Materiale: FSC-certificeret robinietræ, Ø18 cm. Platformen er lavet af robinieplanker. Stålreb flettet med polypropylen (beige). Rutsjebane og skruer i rustfrit stål og grå propper med Vinci-logo. Stolperne nedgraves i 60 cm dybde og støbes i beton. RB1302 er produceret af Vinci. Træet, der er brugt til denne serie, er fra langsomtvoksende robinietræer i Europa. Robinietræ er fra naturens side yderst resistent mod svamp og råd og skal således ikke imprægneres for at modstå det danske vejrs omskiftelige luner. At det er langsomtvoksende gør robinietræet til et bæredygtigt valg for dig, der er på udkig efter et robust og holdbart legeredskab.
  48.760,00 kr.
 • ROBINIA Højt aktivitetstårn med gynge

  ROBINIA Højt aktivitetstårn med gynge

  Varenr.: 121500
  Højt aktivitetstårn med rutsjebane og skrå balancebjælke med trin for adgang til platformen. 1 gyngestativ i forlængelse af tårnet med 1 fladt sæde. For at skifte sæde fra fladt til f.eks. babysæde eller bæltesæde bedes du venligst kontakte din lokale konsulent. Materiale: FSC-certificeret robinietræ, Ø18 cm, med varmgalvaniseret overligger, platformen er lavet af robinieplanker. Rutsjebane og skruer i rustfrit stål og grå propper med Vinci-logo. Stolperne nedgraves i 60 cm dybde og støbes i beton. RB1305 er produceret af Vinci. Træet, der er brugt til denne serie, er fra langsomtvoksende robinietræer i Europa. Robinietræ er fra naturens side yderst resistent mod svamp og råd og skal således ikke imprægneres for at modstå det danske vejrs omskiftelige luner. At det er langsomtvoksende gør robinietræet til et bæredygtigt valg for dig, der er på udkig efter et robust og holdbart legeredskab.
  42.180,00 kr.
 • ROBINIA Kombinationsleg

  ROBINIA Kombinationsleg

  Varenr.: 121502-94
  Mellemstor kombinationsleg inkl. 1 tårn med rutsjebane og balancebjælke med trin for adgang til platformen. I forlængelse af tårnet finder du en balancebjælke med reb og trin på siden. Klatrenet med mange muligheder for at lege Spiderman! Materiale: FSC-certificeret robinietræ, Ø18 cm, med varmgalvaniseret overligger. Platforme er lavet af robinieplanker. Stålreb flettet med polypropylen (beige). Rutsjebane og skruer i rustfrit stål og grå propper med Vinci-logo. Stolperne nedgraves i 60 cm dybde og støbes i beton. RB1311 er produceret af Vinci. Træet, der er brugt til denne serie, er fra langsomtvoksende robinietræer i Europa. Robinietræ er fra naturens side yderst resistent mod svamp og råd og skal således ikke imprægneres for at modstå det danske vejrs omskiftelige luner. At det er langsomtvoksende gør robinietræet til et bæredygtigt valg for dig, der er på udkig efter et robust og holdbart legeredskab.
  85.500,00 kr.
 • ROBINIA Legehus S

  ROBINIA Legehus S

  Varenr.: 121503
  Legehus med nem adgang for alle. Mange muligheder for rollespil - kun fantasien sætter grænser! Legehuset har et bord på den ene side og en disk på den anden. Materiale: FSC-certificeret robinietræ, Ø18 cm, paneler i HPL i form af grønne dekorationer på taget og et panel inde i huset. Skruer i rustfrit stål og grå propper med Vinci-logo. Stolperne nedgraves i 60 cmdybde og støbes i beton. RB1201 er produceret af Vinci. Træet, der er brugt til denne serie, er fra langsomtvoksende robinietræer i Europa. Robinietræ er fra naturens side yderst resistent mod svamp og råd og skal således ikke imprægneres for at modstå det danske vejrs omskiftelige luner. At det er langsomtvoksende gør robinietræet til et bæredygtigt valg for dig, der er på udkig efter et robust og holdbart legeredskab.
  26.050,00 kr.
 • ROBINIA Legehus M

  ROBINIA Legehus M

  Varenr.: 121504
  Legehus med nem adgang for alle. Mange muligheder for rollespil - kun fantasien sætter grænser! Legehuset har to små bænke inde og en stor på ydersiden, hvor du kan sidde og spejde efter alle dine venner gennem teleskopet. Materiale: FSC-certificeret robinietræ, Ø18 cm. Paneler i HPL i form af grønne vinduesdekorationer på taget. Skruer i rustfrit stål og grå propper med Vinci-logo. Stolperne nedgraves i 60 cm dybde og støbes i beton. RB1202 er produceret af Vinci. Træet, der er brugt til denne serie, er fra langsomtvoksende robinietræer i Europa. Robinietræ er fra naturens side yderst resistent mod svamp og råd og skal således ikke imprægneres for at modstå det danske vejrs omskiftelige luner. At det er langsomtvoksende gør robinietræet til et bæredygtigt valg for dig, der er på udkig efter et robust og holdbart legeredskab.
  31.180,00 kr.
 • ROBINIA Legehus L

  ROBINIA Legehus L

  Varenr.: 121505
  Legehus med nem adgang for alle. Mange muligheder for rollespil - kun fantasien sætter grænser! Legehuset har flydende gulv og to bænke indvendigt samt en lille dør med nøglehul. På hver side af huset finder du en talende blomst, så du kan have det sjovt med at tale med dine legekammerater, ligesom du kan spejde efter dine venner gennem teleskopet. I forlængelse af legehuset kan du spille på xylofonpanelet og nyde lyden af ​​musik. Materiale: FSC-certificeret robinietræ, Ø18 cm, paneler i HPL i form af grønne vinduesdekorationer på taget. Døren er lavet af tekstilforstærket gummi. Skruer i rustfrit stål og grå propper med Vinci-logo. Stolperne nedgraves i 60 cm dybde og støbes i beton. RB1203 er produceret af Vinci. Træet, der er brugt til denne serie, er fra langsomtvoksende robinietræer i Europa. Robinietræ er fra naturens side yderst resistent mod svamp og råd og skal således ikke imprægneres for at modstå det danske vejrs omskiftelige luner. At det er langsomtvoksende gør robinietræet til et bæredygtigt valg for dig, der er på udkig efter et robust og holdbart legeredskab.
  64.570,00 kr.
 • ROBINIA Aktivitetshus mellemhøjt S

  ROBINIA Aktivitetshus mellemhøjt S

  Varenr.: 121506-94
  Aktivitetstårn til de mindste børn. 1 tårn med rutsjebane samt klatrenet og klatrevæg for adgang til platformen. Materiale: FSC-certificeret robinietræ, Ø18 cm. Platformen er lavet af robinieplanker. Paneler i HPL i form af dekoration med grønt vindue på taget. Stålreb flettet med polypropylen (beige). Rutsjebane, metaldele og skruer i rustfrit stål og grå propper med Vinci-logo. Stolperne nedgraves i 60 cm dybde og støbes i beton. RB1205 er produceret af Vinci. Træet, der er brugt til denne serie, er fra langsomtvoksende robinietræer i Europa. Robinietræ er fra naturens side yderst resistent mod svamp og råd og skal således ikke imprægneres for at modstå det danske vejrs omskiftelige luner. At det er langsomtvoksende gør robinietræet til et bæredygtigt valg for dig, der er på udkig efter et robust og holdbart legeredskab.
  69.030,00 kr.
 • ROBINIA Aktivitetshus mellemhøjt M

  ROBINIA Aktivitetshus mellemhøjt M

  Varenr.: 121507-94
  Aktivitetstårn til de mindste børn. 1 tårn med rutsjebane. Klatrenet og klatrevæg for adgang til platformen og teleskopet til at spejde efter alle dine legekammerater på legepladsen. Materiale: FSC-certificeret robinietræ, Ø18 cm. Platformen er lavet af robinieplanker. Paneler i HPL i form af dekoration med grønt vindue på taget. Stålreb flettet med polypropylen (beige). Rutsjebane, metaldele og skruer i rustfrit stål og grå propper med Vinci-logo. Stolperne nedgraves i 60 cm dybde og støbes i beton. RB1206 er produceret af Vinci. Træet, der er brugt til denne serie, er fra langsomtvoksende robinietræer i Europa. Robinietræ er fra naturens side yderst resistent mod svamp og råd og skal således ikke imprægneres for at modstå det danske vejrs omskiftelige luner. At det er langsomtvoksende gør robinietræet til et bæredygtigt valg for dig, der er på udkig efter et robust og holdbart legeredskab.
  90.180,00 kr.
 • ROBINIA Aktivitetshus mellemhøjt L

  ROBINIA Aktivitetshus mellemhøjt L

  Varenr.: 121508-94
  Aktivitetstårn til de mindste børn. 2 tårne ​​med rutsjebane, klatrenet og klatrevæg for adgang til den første platform, samt en hængebro med gelænder, der forbinder de to tårne. I tårn nr. 2 finder du en bænk indeni og en i forlængelse på ydersiden samt legepanel og sandhejs. Materiale: FSC-certificeret robinietræ, Ø18 cm. Platforme er lavet af robinieplanker. Paneler i HPL i form af dekoration med grønt vindue på taget. Hængebro lavet af tekstilforstærket gummi. Stålreb flettet med polypropylen (beige). Rutsjebane, metaldele og skruer i rustfrit stål og grå propper med Vinci-logo. Stolperne nedgraves i 60 cm dybde og støbes i beton. RB1207 er produceret af Vinci. Træet, der er brugt til denne serie, er fra langsomtvoksende robinietræer i Europa. Robinietræ er fra naturens side yderst resistent mod svamp og råd og skal således ikke imprægneres for at modstå det danske vejrs omskiftelige luner. At det er langsomtvoksende gør robinietræet til et bæredygtigt valg for dig, der er på udkig efter et robust og holdbart legeredskab.
  145.840,00 kr.
 • ROBINIA Aktivitetshus højt S

  ROBINIA Aktivitetshus højt S

  Varenr.: 121509-94
  Aktivitetstårn med rutsjebane, brandmandsstang og klatrenet for adgang til platformen. På siden af ​​tårnet kan du tage en lur i hængekøjen. Materiale: FSC-certificeret robinietræ, Ø18 cm. Platformen er lavet af robinieplanker. Paneler i HPL i form af dekoration med grønt vindue på taget. Hængekøje i tekstilforstærket gummi. Stålreb flettet med polypropylen (beige). Rutsjebane, metaldele og skruer i rustfrit stål og grå propper med Vinci-logo. Stolperne nedgraves i 100 cm dybde og støbes i beton. RB1211 er produceret af Vinci. Træet, der er brugt til denne serie, er fra langsomtvoksende robinietræer i Europa. Robinietræ er fra naturens side yderst resistent mod svamp og råd og skal således ikke imprægneres for at modstå det danske vejrs omskiftelige luner. At det er langsomtvoksende gør robinietræet til et bæredygtigt valg for dig, der er på udkig efter et robust og holdbart legeredskab.
  81.270,00 kr.
 • ROBINIA Aktivitetshus højt M

  ROBINIA Aktivitetshus højt M

  Varenr.: 121510-94
  Aktivitetstårn med rutsjebane og 3 platforme i forskellige højder, brandmandsstang, klatrenet og gliderutsjebane. På siden af ​​tårnet kan du klatre op i de 4 høje klatrestænger og bruge dine koordinationsevner. Materiale: FSC-certificeret robinietræ, Ø18 cm. Platforme er lavet af robinieplanker. Paneler i HPL i form af dekoration med grønt vindue på taget. Stålreb flettet med polypropylen (beige). Rutsjebane, metaldele og skruer i rustfrit stål og grå propper med Vinci-logo. Stolperne nedgraves i 100 cm dybde og støbes i beton. RB1215 er produceret af Vinci. Træet, der er brugt til denne serie, er fra langsomtvoksende robinietræer i Europa. Robinietræ er fra naturens side yderst resistent mod svamp og råd og skal således ikke imprægneres for at modstå det danske vejrs omskiftelige luner. At det er langsomtvoksende gør robinietræet til et bæredygtigt valg for dig, der er på udkig efter et robust og holdbart legeredskab.
  140.270,00 kr.
 • ROBINIA Aktivitetshus højt L

  ROBINIA Aktivitetshus højt L

  Varenr.: 121511-94
  Aktivitetstårn med rutsjebane, klatrenet, balancebjælke med og uden trin for adgang til platformen. På siden af ​​tårnet kan du klatre op i de 4 høje klatrestænger og bruge dine koordinationsevner. Materiale: FSC-certificeret robinietræ, Ø18 cm. Platformen er lavet af robinieplanker. Paneler i HPL i form af dekoration med grønt vindue på taget. Stålreb flettet med polypropylen (beige). Rutsjebane, metaldele og skruer i rustfrit stål og grå propper med Vinci-logo. Stolperne nedgraves i 100 cm dybde og støbes i beton. RB1216 er produceret af Vinci. Træet, der er brugt til denne serie, er fra langsomtvoksende robinietræer i Europa. Robinietræ er fra naturens side yderst resistent mod svamp og råd og skal således ikke imprægneres for at modstå det danske vejrs omskiftelige luner. At det er langsomtvoksende gør robinietræet til et bæredygtigt valg for dig, der er på udkig efter et robust og holdbart legeredskab.
  123.570,00 kr.
 • ROBINIA Aktivitetshus højt XL

  ROBINIA Aktivitetshus højt XL

  Varenr.: 121512-94
  Aktivitetstårn med rutsjebane på hvert tårn, en brandmandsstang og en klatrebro der forbinder tårnene. Klatrenet, balancebjælke med reb, klatrevæg med trin og 4 høje klatrestænger. Masser af muligheder for at bruge dine koordinationsevner. Materiale: FSC-certificeret robinietræ, Ø18 cm. Platformen er lavet af robinieplanker. Paneler i HPL i form af dekoration med grønt vindue på taget. Stålreb flettet med polypropylen (beige). Rutsjebane, metaldele og skruer i rustfrit stål og grå propper med Vinci-logo. Stolperne nedgraves i 100 cm dybde og støbes i beton. RB1217 er produceret af Vinci. Træet, der er brugt til denne serie, er fra langsomtvoksende robinietræer i Europa. Robinietræ er fra naturens side yderst resistent mod svamp og råd og skal således ikke imprægneres for at modstå det danske vejrs omskiftelige luner. At det er langsomtvoksende gør robinietræet til et bæredygtigt valg for dig, der er på udkig efter et robust og holdbart legeredskab.
  242.690,00 kr.
 • ROBINIA Fantasi piratskib

  ROBINIA Fantasi piratskib

  Varenr.: 121513-94
  Fantasi-piratskib med én mast, piratflag og slidte sejl. To balancebjælker, ror til at styre skibet og et piratteleskop til at finde de andre pirater på legepladsen. Materiale: FSC-certificeret robinietræ, Ø18 cm. Paneler i HPL i form af gråt ror. Stålreb flettet med polypropylen (beige). Skruer og metaldele i rustfrit stål og grå propper med Vinci-logo. Stolperne nedgraves i 100 cm dybde og støbes i beton. RB1231 er produceret af Vinci. Træet, der er brugt til denne serie, er fra langsomtvoksende robinietræer i Europa. Robinietræ er fra naturens side yderst resistent mod svamp og råd og skal således ikke imprægneres for at modstå det danske vejrs omskiftelige luner. At det er langsomtvoksende gør robinietræet til et bæredygtigt valg for dig, der er på udkig efter et robust og holdbart legeredskab.
  24.270,00 kr.
 • ROBINIA Piratskib, stævn og agter

  ROBINIA Piratskib, stævn og agter

  Varenr.: 121514-94
  Piratskib med mast, piratflag og slidte sejl. Balancestubbe og klatrenet for adgang til platformen agter på skibet. Ror til at styre mod nye eventyr og et teleskop til at søge efter de andre pirater på legepladsen. Materiale: FSC-certificeret robinietræ, Ø18 cm. Paneler i HPL i form af gråt ror. Stålreb flettet med polypropylen (beige). Skruer og metaldele i rustfrit stål og grå propper med Vinci-logo. Stolperne nedgraves i 100 cm dybde og støbes i beton. RB1232 er produceret af Vinci. Træet, der er brugt til denne serie, er fra langsomtvoksende robinietræer i Europa. Robinietræ er fra naturens side yderst resistent mod svamp og råd og skal således ikke imprægneres for at modstå det danske vejrs omskiftelige luner. At det er langsomtvoksende gør robinietræet til et bæredygtigt valg for dig, der er på udkig efter et robust og holdbart legeredskab.
  58.780,00 kr.
 • ROBINIA Piratskib, stævn

  ROBINIA Piratskib, stævn

  Varenr.: 121515
  Stævnen på piratskibet ligger frit med balancestubbe og skrå balancebjælke. På spidsen af stævnen kan du spejde efter dine kammerater gennem teleskopet, mens kaptajnen styrer skibet. Materiale: FSC-certificeret robinietræ, Ø18 cm. Paneler i HPL i form af gråt ror. Skruer og metaldele i rustfrit stål og grå propper med Vinci-logo. Stolperne nedgraves i 100 cm dybde og støbes i beton. RB1232 er produceret af Vinci. Træet, der er brugt til denne serie, er fra langsomtvoksende robinietræer i Europa. Robinietræ er fra naturens side yderst resistent mod svamp og råd og skal således ikke imprægneres for at modstå det danske vejrs omskiftelige luner. At det er langsomtvoksende gør robinietræet til et bæredygtigt valg for dig, der er på udkig efter et robust og holdbart legeredskab.
  37.630,00 kr.
 • ROBINIA Piratskib

  ROBINIA Piratskib

  Varenr.: 121516-94
  Piratskib til de mindste børn med mast, piratflag og slidte sejl. Legepanel på reb til træning af koordinationen. Hængebro mellem skibets stævn og agter lavet af tekstilforstærket gummi. Ror til at styre skibet med og et teleskop til at spejde efter andre pirater på legepladsen. Materiale: FSC-certificeret robinietræ, Ø18 cm. Paneler i HPL i form af gråt ror. Stålreb flettet med polypropylen (beige). Skruer og metaldele i rustfrit stål og grå propper med Vinci-logo. Stolperne nedgraves i 100 cm dybde og støbes i beton. RB1234 er produceret af Vinci. Træet, der er brugt til denne serie, er fra langsomtvoksende robinietræer i Europa. Robinietræ er fra naturens side yderst resistent mod svamp og råd og skal således ikke imprægneres for at modstå det danske vejrs omskiftelige luner. At det er langsomtvoksende gør robinietræet til et bæredygtigt valg for dig, der er på udkig efter et robust og holdbart legeredskab.
  66.580,00 kr.
 • ROBINIA Piratskib S

  ROBINIA Piratskib S

  Varenr.: 121517-94
  Piratskib til de mindste børn med piratflag, stævn og lavt klatretårn. Klatrenet og rebstige for adgang til platformen med tilhørende lille rutsjebane. På stævnen kan du gennem teleskopet spejde efter dine kammerater på legepladsen. Materiale: FSC-certificeret robinietræ, Ø18 cm. Platformen er lavet af robinieplanker. Paneler i HPL i form af gråt flag. Stålreb flettet med polypropylen (beige). Rutsjebane, metaldele og skruer i rustfrit stål og grå propper med Vinci-logo. Stolperne nedgraves i 100 cm dybde og støbes i beton. RB1235 er produceret af Vinci. Træet, der er brugt til denne serie, er fra langsomtvoksende robinietræer i Europa. Robinietræ er fra naturens side yderst resistent mod svamp og råd og skal således ikke imprægneres for at modstå det danske vejrs omskiftelige luner. At det er langsomtvoksende gør robinietræet til et bæredygtigt valg for dig, der er på udkig efter et robust og holdbart legeredskab.
  59.230,00 kr.
 • ROBINIA Pirattårn

  ROBINIA Pirattårn

  Varenr.: 121518-94
  Forestil dig at stå øverst oppe i udkigstårnet og spejde efter de andre pirater på legepladsen. Pirattårnet har én mast, glidestænger, brandmandsstang, teleskop, piratflag og slidte sejl. Materiale: FSC-certificeret robinietræ, Ø18 cm. Platformen er lavet af robinieplanker. Paneler i HPL i form af gråt sejl og flag. Stålreb flettet med polypropylen (beige). Metaldele og skruer i rustfrit stål og grå propper med Vinci-logo. Stolperne nedgraves i 100 cm dybde og støbes i beton. RB1236 er produceret af Vinci. Træet, der er brugt til denne serie, er fra langsomtvoksende robinietræer i Europa. Robinietræ er fra naturens side yderst resistent mod svamp og råd og skal således ikke imprægneres for at modstå det danske vejrs omskiftelige luner. At det er langsomtvoksende gør robinietræet til et bæredygtigt valg for dig, der er på udkig efter et robust og holdbart legeredskab.
  34.960,00 kr.
 • ROBINIA Piratskib M

  ROBINIA Piratskib M

  Varenr.: 121519-94
  Flot todelt piratskib med 2 master og 2 platforme. Klatrenet for adgang til agter og rebstige for adgang til stævnen. Balancestubbe, stolper, rutsjebane, ror og teleskop, alle sammen redskaber der træner balancen, motorikken og de sociale kompetencer. Materiale: FSC-certificeret robinietræ, Ø18 cm. Platforme er lavet af robinieplanker. Paneler i HPL i form af grå sejl og flag. Stålreb flettet med polypropylen (beige). Rutsjebane, metaldele og skruer i rustfrit stål og grå propper med Vinci-logo. Stolperne nedgraves i 100 cm dybde og støbes i beton. RB1237 er produceret af Vinci. Træet, der er brugt til denne serie, er fra langsomtvoksende robinietræer i Europa. Robinietræ er fra naturens side yderst resistent mod svamp og råd og skal således ikke imprægneres for at modstå det danske vejrs omskiftelige luner. At det er langsomtvoksende gør robinietræet til et bæredygtigt valg for dig, der er på udkig efter et robust og holdbart legeredskab.
  143.610,00 kr.
 • ROBINIA Piratskib L

  ROBINIA Piratskib L

  Varenr.: 121520-94
  Stort og flot piratskib med flere platforme, en hængebro, klatrenet, rebbro, ror og teleskop. 1 brandmandsstang og 2 rutsjebaner fører børnene ned på jorden fra både agter og stævn, hvor legen kan fortsætte med legepaneler, kompas, balancestolper og en lur i sømandens hængekøje. Materiale: FSC-certificeret robinietræ, Ø18 cm. Paneler i HPL i form af grå sejl og flag. Hængekøje i tekstilforstærket gummi. Stålreb flettet med polypropylen (beige). Rutsjebaner, metaldele og skruer i rustfrit stål og grå propper med Vinci-logo. Stolperne nedgraves i 100 cm dybde og støbes i beton. RB1238 er produceret af Vinci. Træet, der er brugt til denne serie, er fra langsomtvoksende robinietræer i Europa. Robinietræ er fra naturens side yderst resistent mod svamp og råd og skal således ikke imprægneres for at modstå det danske vejrs omskiftelige luner. At det er langsomtvoksende gør robinietræet til et bæredygtigt valg for dig, der er på udkig efter et robust og holdbart legeredskab.
  305.030,00 kr.
 • ROBINIA Aktivitetsplatform

  ROBINIA Aktivitetsplatform

  Varenr.: 121523-94
  Sjov aktivitetsplatform med rutsjebane, klatrereb og stige for adgang til legetunnel. Legepanel til træning af koordinationen for de allermindste børn. Materiale: FSC-certificeret robinietræ, Ø18 cm. Platformen er lavet af robinieplanker. Paneler i HPL i form af grå hjul. Stålreb flettet med polypropylen (beige). Rutsjebane og skruer i rustfrit stål og grå propper med Vinci-logo. Stolperne nedgraves i 60 cm dybde og støbes i beton. RB1242 er produceret af Vinci. Træet, der er brugt til denne serie, er fra langsomtvoksende robinietræer i Europa. Robinietræ er fra naturens side yderst resistent mod svamp og råd og skal således ikke imprægneres for at modstå det danske vejrs omskiftelige luner. At det er langsomtvoksende gør robinietræet til et bæredygtigt valg for dig, der er på udkig efter et robust og holdbart legeredskab.
  72.370,00 kr.
 • ROBINIA Aktivitetsbil, førersæde

  ROBINIA Aktivitetsbil, førersæde

  Varenr.: 121524-94
  Skal vi lege bil og tage på safaritur eller bus, båd eller tog? Fantasien er børnenes bedste ven, og med dette legeredskab kan den få frit løb. Aktivitetsbilen til de allermindste børn indeholder bænk, instrumentbræt med rat, en dør med nøglehul og selvfølgelig en kikkert, så de kan finde alle de sjove aber eller elefanter på savannen. Materiale: FSC-certificeret robinietræ, Ø18 cm. Platformen er lavet af robinieplanker. Paneler i HPL i form af legepanel. Dør i tekstilforstærket gummi. Stålreb flettet med polypropylen (beige). Skruer i rustfrit stål og grå propper med Vinci-logo. Stolperne nedgraves i 60 cm dybde og støbes i beton. RB1243 er produceret af Vinci. Træet, der er brugt til denne serie, er fra langsomtvoksende robinietræer i Europa. Robinietræ er fra naturens side yderst resistent mod svamp og råd og skal således ikke imprægneres for at modstå det danske vejrs omskiftelige luner. At det er langsomtvoksende gør robinietræet til et bæredygtigt valg for dig, der er på udkig efter et robust og holdbart legeredskab.
  33.180,00 kr.
 • ROBINIA Aktivitetsbil, førersæde m/tag

  ROBINIA Aktivitetsbil, førersæde m/tag

  Varenr.: 121525-94
  Aktivitetsbil til de mindste børn der elsker at fantasere om biler, tog, busser eller andet, de selv kan komme på. Aktivitetsbilen passer fint til børnehavebørn, der selv kan styre instrumentbrættet med rat og gearskift eller styrke koordineringen på legepanelerne. Døren med nøglehullet kan åbne og lukke. Materiale: FSC-certificeret robinietræ, Ø18 cm. Paneler i HPL i form af legepanel. Dør i tekstilforstærket gummi. Stålreb flettet med polypropylen (beige). Skruer i rustfrit stål og grå propper med Vinci-logo. Stolperne nedgraves i 60 cm dybde og støbes i beton. RB1243 er produceret af Vinci. Træet, der er brugt til denne serie, er fra langsomtvoksende robinietræer i Europa. Robinietræ er fra naturens side yderst resistent mod svamp og råd og skal således ikke imprægneres for at modstå det danske vejrs omskiftelige luner. At det er langsomtvoksende gør robinietræet til et bæredygtigt valg for dig, der er på udkig efter et robust og holdbart legeredskab.
  27.840,00 kr.
 • ROBINIA Aktivitetsbil, førersæde m/anhænger

  ROBINIA Aktivitetsbil, førersæde m/anhænger

  Varenr.: 121526-94
  Aktivitetsbil med anhænger så flere kan være med i legen og tage med på eventyr. Sjove sociale lege for både vuggestue- og børnehavebørn der styrker relationerne. Redskabet indeholder instrumentbræt med rat og gearskift, bevægelig dør med nøglehul og legepaneler til træning af koordinationen. Materiale: FSC-certificeret robinietræ, Ø18 cm. Paneler i HPL i form af legepanel. Dør i tekstilforstærket gummi. Stålreb flettet med polypropylen (beige). Skruer i rustfrit stål og grå propper med Vinci-logo. Stolperne nedgraves i 60 cm dybde og støbes i beton. RB1245 er produceret af Vinci. Træet, der er brugt til denne serie, er fra langsomtvoksende robinietræer i Europa. Robinietræ er fra naturens side yderst resistent mod svamp og råd og skal således ikke imprægneres for at modstå det danske vejrs omskiftelige luner. At det er langsomtvoksende gør robinietræet til et bæredygtigt valg for dig, der er på udkig efter et robust og holdbart legeredskab.
  69.920,00 kr.
 • ROBINIA Aktivitetsplatform m/førersæde og anhænger

  ROBINIA Aktivitetsplatform m/førersæde og anhænger

  Varenr.: 121527-94
  Aktivitetsplatform med bil og anhænger i et forløb. Et stort og dejligt legeredskab med plads til mange børn i forskellige aldre. Redskabet indeholder rutsjebane, klatrenet og stige for adgang til tunnel. Instrumentbræt med rat og gearskift, bevægelig dør med nøglehul og legepaneler til træning af koordinationen. Materiale: FSC-certificeret robinietræ, Ø18 cm. Paneler i HPL i form af legepanel. Platformen er lavet af robinieplanker. Dør i tekstilforstærket gummi. Stålreb flettet med polypropylen (beige). Skruer i rustfrit stål og grå propper med Vinci-logo. Stolperne nedgraves i 60 cm dybde og støbes i beton. RB1246 er produceret af Vinci. Træet, der er brugt til denne serie, er fra langsomtvoksende robinietræer i Europa. Robinietræ er fra naturens side yderst resistent mod svamp og råd og skal således ikke imprægneres for at modstå det danske vejrs omskiftelige luner. At det er langsomtvoksende gør robinietræet til et bæredygtigt valg for dig, der er på udkig efter et robust og holdbart legeredskab.
  140.270,00 kr.
 • ROBINIA Balancestub

  ROBINIA Balancestub

  Varenr.: 121522
  Balancestub til alle aldre. God i et forløb som f.eks. Jorden er giftig eller alene som siddestub. Materiale: FSC-certificeret robinietræ, Ø18 cm. Stolperne nedgraves i 60 cm dybde og støbes i beton. RB1251 er produceret af Vinci. Træet, der er brugt til denne serie, er fra langsomtvoksende robinietræer i Europa. Robinietræ er fra naturens side yderst resistent mod svamp og råd og skal således ikke imprægneres for at modstå det danske vejrs omskiftelige luner. At det er langsomtvoksende gør robinietræet til et bæredygtigt valg for dig, der er på udkig efter et robust og holdbart legeredskab.
  650,00 kr.
 • ROBINIA Balancestubbe med platforme

  ROBINIA Balancestubbe med platforme

  Varenr.: 121528
  Balancestubbe i 3 forskellige højder og med plader på toppen for bedre balance. Gode i et større forløb som f.eks. Jorden er giftig eller alene til balancetræning. Materiale: FSC-certificeret robinietræ, Ø18 cm. Platforme i skridsikker HPL. Skruer i rustfrit stål og grå propper med Vinci-logo. Stolperne nedgraves i 60 cm dybde og støbes i beton. RB1253 er produceret af Vinci. Træet, der er brugt til denne serie, er fra langsomtvoksende robinietræer i Europa. Robinietræ er fra naturens side yderst resistent mod svamp og råd og skal således ikke imprægneres for at modstå det danske vejrs omskiftelige luner. At det er langsomtvoksende gør robinietræet til et bæredygtigt valg for dig, der er på udkig efter et robust og holdbart legeredskab.
  3.570,00 kr.
 • ROBINIA Balancebom med stigning

  ROBINIA Balancebom med stigning

  Varenr.: 121529
  Balancebom med let stigning til træning af balancen. Bommen er bl.a. god i et forløb med andre balanceredskaber. Materiale: FSC-certificeret robinietræ, Ø18 cm. Stolperne nedgraves i 60 cm dybde og støbes i beton. RB1254 er produceret af Vinci. Træet, der er brugt til denne serie, er fra langsomtvoksende robinietræer i Europa. Robinietræ er fra naturens side yderst resistent mod svamp og råd og skal således ikke imprægneres for at modstå det danske vejrs omskiftelige luner. At det er langsomtvoksende gør robinietræet til et bæredygtigt valg for dig, der er på udkig efter et robust og holdbart legeredskab.
  5.550,00 kr.
 • ROBINIA Balancebom, vandret

  ROBINIA Balancebom, vandret

  Varenr.: 121530
  Vandret balancebom til træning af balancen. Bommen er bl.a. god i et forløb med andre balanceredskaber. Materiale: FSC-certificeret robinietræ, Ø18 cm. Stolperne nedgraves i 60 cm dybde og støbes i beton. RB1255 er produceret af Vinci. Træet, der er brugt til denne serie, er fra langsomtvoksende robinietræer i Europa. Robinietræ er fra naturens side yderst resistent mod svamp og råd og skal således ikke imprægneres for at modstå det danske vejrs omskiftelige luner. At det er langsomtvoksende gør robinietræet til et bæredygtigt valg for dig, der er på udkig efter et robust og holdbart legeredskab.
  3.720,00 kr.
 • ROBINIA Balancebom, dobbelt

  ROBINIA Balancebom, dobbelt

  Varenr.: 121531
  Dobbelt balancebom, den ene er vandret og den anden med let stigning. Bommen er bl.a. god i et forløb med andre balanceredskaber. Materiale: FSC-certificeret robinietræ, Ø18 cm. Stolperne nedgraves i 60 cm dybde og støbes i beton. RB1256 er produceret af Vinci. Træet, der er brugt til denne serie, er fra langsomtvoksende robinietræer i Europa. Robinietræ er fra naturens side yderst resistent mod svamp og råd og skal således ikke imprægneres for at modstå det danske vejrs omskiftelige luner. At det er langsomtvoksende gør robinietræet til et bæredygtigt valg for dig, der er på udkig efter et robust og holdbart legeredskab.
  7.130,00 kr.
 • ROBINIA Balancebom, tripel

  ROBINIA Balancebom, tripel

  Varenr.: 121532
  Tripel balancebom, alle tre ligger vandret. Bommen er bl.a. god i et forløb med andre balanceredskaber. Materiale: FSC-certificeret robinietræ, Ø18 cm. Stolperne nedgraves i 60 cm dybde og støbes i beton. RB1257 er produceret af Vinci. Træet, der er brugt til denne serie, er fra langsomtvoksende robinietræer i Europa. Robinietræ er fra naturens side yderst resistent mod svamp og råd og skal således ikke imprægneres for at modstå det danske vejrs omskiftelige luner. At det er langsomtvoksende gør robinietræet til et bæredygtigt valg for dig, der er på udkig efter et robust og holdbart legeredskab.
  10.360,00 kr.
 • ROBINIA Balancebom af reb

  ROBINIA Balancebom af reb

  Varenr.: 121533
  Balancebom af reb 14x14 cm. Bommen kan bruges alene eller i et forløb med andre balanceredskaber. Materiale: FSC-certificeret robinietræ, Ø18 cm. Skruer i rustfrit stål og grå propper med Vinci-logo. Stolperne nedgraves i 100 cm dybde og støbes i beton. RB1258 er produceret af Vinci. Træet, der er brugt til denne serie, er fra langsomtvoksende robinietræer i Europa. Robinietræ er fra naturens side yderst resistent mod svamp og råd og skal således ikke imprægneres for at modstå det danske vejrs omskiftelige luner. At det er langsomtvoksende gør robinietræet til et bæredygtigt valg for dig, der er på udkig efter et robust og holdbart legeredskab.
  18.820,00 kr.
 • ROBINIA Balancestylter

  ROBINIA Balancestylter

  Varenr.: 121535
  Træn balancen og koordinationen på disse 6 balancestylter placeret forskudt af hinanden. Sjove alene men fungerer også godt i et forløb med andre balanceredskaber. Materiale: FSC-certificeret robinietræ, Ø18 cm. Skruer i rustfrit stål og grå propper med Vinci-logo. Stolperne nedgraves i 100 cm dybde og støbes i beton. RB1258 er produceret af Vinci. Træet, der er brugt til denne serie, er fra langsomtvoksende robinietræer i Europa. Robinietræ er fra naturens side yderst resistent mod svamp og råd og skal således ikke imprægneres for at modstå det danske vejrs omskiftelige luner. At det er langsomtvoksende gør robinietræet til et bæredygtigt valg for dig, der er på udkig efter et robust og holdbart legeredskab.
  9.690,00 kr.
 • ROBINIA Klatrestolper

  ROBINIA Klatrestolper

  Varenr.: 121536
  Børn elsker at klatre, og med disse 4 klatrepæle i forskellig højder og med klatregreb er der rig mulighed for det samt styrkelse af både koordination og den generelle kropsstyrke. Materiale: FSC-certificeret robinietræ, Ø18 cm. Platforme i skridsikker HPL i form af klatregreb. Skruer i rustfrit stål og grå propper med Vinci-logo. Stolperne nedgraves i 100 cm dybde og støbes i beton. RB1262 er produceret af Vinci. Træet, der er brugt til denne serie, er fra langsomtvoksende robinietræer i Europa. Robinietræ er fra naturens side yderst resistent mod svamp og råd og skal således ikke imprægneres for at modstå det danske vejrs omskiftelige luner. At det er langsomtvoksende gør robinietræet til et bæredygtigt valg for dig, der er på udkig efter et robust og holdbart legeredskab.
  16.700,00 kr.
 • ROBINIA Forhindringsbane

  ROBINIA Forhindringsbane

  Varenr.: 121537
  En mindre forhindringsbane med mulighed for at kravle over og under. Banen kan bruges alene men er også god i et forløb med andre reskaber. Materiale: FSC-certificeret robinietræ, Ø18 cm. Barrer og skruer i rustfrit stål og grå propper med Vinci-logo. Stolperne nedgraves i 80 cm dybde og støbes i beton. RB1263 er produceret af Vinci. Træet, der er brugt til denne serie, er fra langsomtvoksende robinietræer i Europa. Robinietræ er fra naturens side yderst resistent mod svamp og råd og skal således ikke imprægneres for at modstå det danske vejrs omskiftelige luner. At det er langsomtvoksende gør robinietræet til et bæredygtigt valg for dig, der er på udkig efter et robust og holdbart legeredskab.
  12.470,00 kr.
 • ROBINIA Dobbelte kolbøttestænger

  ROBINIA Dobbelte kolbøttestænger

  Varenr.: 121538
  Dobbelt kolbøttestang i 2 forskellige højder til glæde for både børn og voksne. Et sjovt element der kan indgå i både et fitnessområde men også alene på legepladsen, i uderummet eller som en del af et forløb. Materiale: FSC-certificeret robinietræ, Ø18 cm. Stænger og skruer i rustfrit stål og grå propper med Vinci-logo. Stolperne nedgraves i 80 cm dybde og støbes i beton. RB1264 er produceret af Vinci. Træet, der er brugt til denne serie, er fra langsomtvoksende robinietræer i Europa. Robinietræ er fra naturens side yderst resistent mod svamp og råd og skal således ikke imprægneres for at modstå det danske vejrs omskiftelige luner. At det er langsomtvoksende gør robinietræet til et bæredygtigt valg for dig, der er på udkig efter et robust og holdbart legeredskab.
  6.460,00 kr.
 • ROBINIA Tripel kolbøttestang

  ROBINIA Tripel kolbøttestang

  Varenr.: 121539
  Tripel kolbøttestang i 3 forskellige højder til glæde for både børn og voksne. Et sjovt element der kan indgå i både et fitnessområde men også alene på legepladsen, i uderummet eller som en del af et forløb. Materiale: FSC-certificeret robinietræ, Ø18 cm. Stænger og skruer i rustfrit stål og grå propper med Vinci-logo. Stolperne nedgraves i 80 cm dybde og støbes i beton. RB1265 er produceret af Vinci. Træet, der er brugt til denne serie, er fra langsomtvoksende robinietræer i Europa. Robinietræ er fra naturens side yderst resistent mod svamp og råd og skal således ikke imprægneres for at modstå det danske vejrs omskiftelige luner. At det er langsomtvoksende gør robinietræet til et bæredygtigt valg for dig, der er på udkig efter et robust og holdbart legeredskab.
  8.690,00 kr.
 • ROBINIA Parallel bar

  ROBINIA Parallel bar

  Varenr.: 121540
  Parallel stang også kaldet dip bar. Et redskab til styrkelse af bryst-, skulder- og armmusklerne. Materiale: FSC-certificeret robinietræ, Ø18 cm. Stænger og skruer i rustfrit stål og grå propper med Vinci-logo. Stolperne nedgraves i 100 cm dybde og støbes i beton. RB1266 er produceret af Vinci. Træet, der er brugt til denne serie, er fra langsomtvoksende robinietræer i Europa. Robinietræ er fra naturens side yderst resistent mod svamp og råd og skal således ikke imprægneres for at modstå det danske vejrs omskiftelige luner. At det er langsomtvoksende gør robinietræet til et bæredygtigt valg for dig, der er på udkig efter et robust og holdbart legeredskab.
  9.580,00 kr.
 • ROBINIA Armgang

  ROBINIA Armgang

  Varenr.: 121541
  Armgang også kaldet Monkey bars. Et redskab børn elsker at udfordre sig selv og deres kammerater på. Fungerer godt for sig selv men også i et forløb med andre redskaber. Materiale: FSC-certificeret robinietræ, Ø18 cm. Stænger og skruer i rustfrit stål og grå propper med Vinci-logo. Stolperne nedgraves i 100 cm dybde og støbes i beton. RB1267 er produceret af Vinci. Træet, der er brugt til denne serie, er fra langsomtvoksende robinietræer i Europa. Robinietræ er fra naturens side yderst resistent mod svamp og råd og skal således ikke imprægneres for at modstå det danske vejrs omskiftelige luner. At det er langsomtvoksende gør robinietræet til et bæredygtigt valg for dig, der er på udkig efter et robust og holdbart legeredskab.
  14.480,00 kr.
 • ROBINIA Tunnel

  ROBINIA Tunnel

  Varenr.: 121542
  Rørtunnel som med fordel kan bruges alene eller indgå i et forløb med andre redskaber. Tunnelen styrker børnenes motorik med skift fra oprejst stilling til det at kravle eller krybe. Materiale: FSC-certificeret robinietræ, Ø18 cm. Tunnel i polypropylen. Skruer i rustfrit stål og grå propper med Vinci-logo. Stolperne nedgraves i 60 cm dybde og støbes i beton. RB1270 er produceret af Vinci. Træet, der er brugt til denne serie, er fra langsomtvoksende robinietræer i Europa. Robinietræ er fra naturens side yderst resistent mod svamp og råd og skal således ikke imprægneres for at modstå det danske vejrs omskiftelige luner. At det er langsomtvoksende gør robinietræet til et bæredygtigt valg for dig, der er på udkig efter et robust og holdbart legeredskab.
  10.470,00 kr.
 • ROBINIA Balancestolpe med reb

  ROBINIA Balancestolpe med reb

  Varenr.: 121543-94
  Klassisk balancestolpe med reb til at hjælpe med balancen. Barnet skal holde tungen lige i munden, og derfor er det også et godt redskab til forbedring af grundmotorikken. Elementet fungerer godt i et forløb som Jorden er giftig, men kan også brugs alene. Materiale: FSC-certificeret robinietræ, Ø18 cm. Stålreb flettet med polypropylen (beige). Skruer i rustfrit stål og grå propper med Vinci-logo. Stolperne nedgraves i 80 cm dybde og støbes i beton. RB1271 er produceret af Vinci. Træet, der er brugt til denne serie, er fra langsomtvoksende robinietræer i Europa. Robinietræ er fra naturens side yderst resistent mod svamp og råd og skal således ikke imprægneres for at modstå det danske vejrs omskiftelige luner. At det er langsomtvoksende gør robinietræet til et bæredygtigt valg for dig, der er på udkig efter et robust og holdbart legeredskab.
  6.800,00 kr.
 • ROBINIA Balancestubbe med reb

  ROBINIA Balancestubbe med reb

  Varenr.: 121544-94
  Et klassisk redskab til Jorden er giftig, hvor børnene hurtigt skal fra A til B. Stubbene står forskudt af hinanden. På den ene side er stubbene udstyret med en lille platform, og sammen med rebet ovenover har barnet lettere ved at holde balancen og koordinere sine skridt. Elementet fungerer godt i et forløb men kan med fordel også bruges alene. Materiale: FSC-certificeret robinietræ, Ø18 cm. Stålreb flettet med polypropylen (beige). Skruer i rustfrit stål og grå propper med Vinci-logo. Stolperne nedgraves i 80 cm dybde og støbes i beton. RB1272 er produceret af Vinci. Træet, der er brugt til denne serie, er fra langsomtvoksende robinietræer i Europa. Robinietræ er fra naturens side yderst resistent mod svamp og råd og skal således ikke imprægneres for at modstå det danske vejrs omskiftelige luner. At det er langsomtvoksende gør robinietræet til et bæredygtigt valg for dig, der er på udkig efter et robust og holdbart legeredskab.
  9.360,00 kr.
 • ROBINIA Balancebane

  ROBINIA Balancebane

  Varenr.: 121545-94
  Balancebane til sjov og udfordrende balanceleg. Banen består af en balancestolpe med små platforme samt en balancestolpe med reb, der hjælper med at holde balancen. Banen kan med fordel bruges alene men fungerer også godt i et forløb. Materiale: FSC-certificeret robinietræ, Ø18 cm. Platforme i HPL. Stålreb flettet med polypropylen (beige). Metaldele i varmgalvaniseret stål. Skruer i rustfrit stål og grå propper med Vinci-logo. Stolperne nedgraves i 80 cm dybde og støbes i beton. RB1273 er produceret af Vinci. Træet, der er brugt til denne serie, er fra langsomtvoksende robinietræer i Europa. Robinietræ er fra naturens side yderst resistent mod svamp og råd og skal således ikke imprægneres for at modstå det danske vejrs omskiftelige luner. At det er langsomtvoksende gør robinietræet til et bæredygtigt valg for dig, der er på udkig efter et robust og holdbart legeredskab.
  15.810,00 kr.
 • ROBINIA Forhindringsbane S

  ROBINIA Forhindringsbane S

  Varenr.: 121720
  En lille forhindringsbane med mulighed for at kravle over og under. De skrå stolper i forskellige højder udfordrer barnets motorik og styrker hele kroppen. Banen kan bruges alene men er også god i et forløb med andre redskaber. Materiale: FSC-certificeret robinietræ, Ø18 cm. Skruer i rustfrit stål og grå propper med Vinci-logo. Stolperne nedgraves i 60 cm dybde og støbes i beton. RB1274 er produceret af Vinci. Træet, der er brugt til denne serie, er fra langsomtvoksende robinietræer i Europa. Robinietræ er fra naturens side yderst resistent mod svamp og råd og skal således ikke imprægneres for at modstå det danske vejrs omskiftelige luner. At det er langsomtvoksende gør robinietræet til et bæredygtigt valg for dig, der er på udkig efter et robust og holdbart legeredskab.
  17.150,00 kr.
 • ROBINIA Forhindringsbane med klatrenet

  ROBINIA Forhindringsbane med klatrenet

  Varenr.: 121547-94
  Lille forhindringsbane med klatrenet for adgang til den højeste vandrette overligger. Gode udfordrende øvelser der stimulerer koordination og balance. Fungerer godt alene men også sammen med andre redskaber i et forløb. Materiale: FSC-certificeret robinietræ, Ø18 cm. Stålreb flettet med polypropylen (beige). Skruer i rustfrit stål og grå propper med Vinci-logo. Stolperne nedgraves i 100 cm dybde og støbes i beton. RB1275 er produceret af Vinci. Træet, der er brugt til denne serie, er fra langsomtvoksende robinietræer i Europa. Robinietræ er fra naturens side yderst resistent mod svamp og råd og skal således ikke imprægneres for at modstå det danske vejrs omskiftelige luner. At det er langsomtvoksende gør robinietræet til et bæredygtigt valg for dig, der er på udkig efter et robust og holdbart legeredskab.
  17.820,00 kr.
 • ROBINIA Dobbelt klatrenet S

  ROBINIA Dobbelt klatrenet S

  Varenr.: 121548-94
  Dobbelt klatrenet i en lav udgave, hvilket gør den perfekt til de mindste børn. Her får de trænet både koordination og balance og styrket grundmotorikken. Klatrenettet kan sagtens bruges alene men fungerer også godt i et forløb med andre balanceredskaber. Materiale: FSC-certificeret robinietræ, Ø18 cm. Stålreb flettet med polypropylen (beige). Skruer i rustfrit stål og grå propper med Vinci-logo. Stolperne nedgraves i 100 cm dybde og støbes i beton. RB1276 er produceret af Vinci. Træet, der er brugt til denne serie, er fra langsomtvoksende robinietræer i Europa. Robinietræ er fra naturens side yderst resistent mod svamp og råd og skal således ikke imprægneres for at modstå det danske vejrs omskiftelige luner. At det er langsomtvoksende gør robinietræet til et bæredygtigt valg for dig, der er på udkig efter et robust og holdbart legeredskab.
  13.250,00 kr.
 • ROBINIA Dobbelt klatrenet L

  ROBINIA Dobbelt klatrenet L

  Varenr.: 121549-94
  Dobbelt klatrenet i en høj udgave, hvilket gør den perfekt til børnehavebørn. Her får de trænet både koordination og balance og styrket grundmotorikken. Klatrenettet kan sagtens bruges alene men fungerer også godt i et forløb med andre balanceredskaber. Materiale: FSC-certificeret robinietræ, Ø18 cm. Stålreb flettet med polypropylen (beige). Skruer i rustfrit stål og grå propper med Vinci-logo. Stolperne nedgraves i 100 cm dybde og støbes i beton. RB1276 er produceret af Vinci. Træet, der er brugt til denne serie, er fra langsomtvoksende robinietræer i Europa. Robinietræ er fra naturens side yderst resistent mod svamp og råd og skal således ikke imprægneres for at modstå det danske vejrs omskiftelige luner. At det er langsomtvoksende gør robinietræet til et bæredygtigt valg for dig, der er på udkig efter et robust og holdbart legeredskab.
  14.480,00 kr.
 • ROBINIA Balancebro

  ROBINIA Balancebro

  Varenr.: 121550
  Balancebro, styrker balancen og koordinationen med eller uden brug af rækværk. Elementet gør sig godt alene men også i et forløb med andre redskaber. Materiale: FSC-certificeret robinietræ, Ø18 cm. Skruer i rustfrit stål og grå propper med Vinci-logo. Stolperne nedgraves i 80 cm dybde og støbes i beton. RB1279 er produceret af Vinci. Træet, der er brugt til denne serie, er fra langsomtvoksende robinietræer i Europa. Robinietræ er fra naturens side yderst resistent mod svamp og råd og skal således ikke imprægneres for at modstå det danske vejrs omskiftelige luner. At det er langsomtvoksende gør robinietræet til et bæredygtigt valg for dig, der er på udkig efter et robust og holdbart legeredskab.
  13.140,00 kr.
 • ROBINIA Edderkoppenet, horisontalt

  ROBINIA Edderkoppenet, horisontalt

  Varenr.: 121551-94
  Klatrenet i vandret position tæt på jorden. Med nettet styrkes barnets koordinationsevne, og på kanterne rundt om bliver balancen udfordret. Materiale: FSC-certificeret robinietræ, Ø18 cm. Stålreb flettet med polypropylen (beige). Skruer i rustfrit stål og grå propper med Vinci-logo. Stolperne nedgraves i 100 cm dybde og støbes i beton. RB1281 er produceret af Vinci. Træet, der er brugt til denne serie, er fra langsomtvoksende robinietræer i Europa. Robinietræ er fra naturens side yderst resistent mod svamp og råd og skal således ikke imprægneres for at modstå det danske vejrs omskiftelige luner. At det er langsomtvoksende gør robinietræet til et bæredygtigt valg for dig, der er på udkig efter et robust og holdbart legeredskab.
  28.950,00 kr.
 • ROBINIA Klatrestativ

  ROBINIA Klatrestativ

  Varenr.: 121552-94
  Et mindre klatrestativ med mulighed for at styrke både balance- og koordinationsevnen uden at det bliver for højt, og som derfor er velegnet til børnehaven. Materiale: FSC-certificeret robinietræ, Ø18 cm. Stålreb flettet med polypropylen (beige). Metaldele og skruer i rustfrit stål og grå propper med Vinci-logo. Stolperne nedgraves i 80 cm dybde og støbes i beton. RB1310 er produceret af Vinci. Træet, der er brugt til denne serie, er fra langsomtvoksende robinietræer i Europa. Robinietræ er fra naturens side yderst resistent mod svamp og råd og skal således ikke imprægneres for at modstå det danske vejrs omskiftelige luner. At det er langsomtvoksende gør robinietræet til et bæredygtigt valg for dig, der er på udkig efter et robust og holdbart legeredskab.
  32.510,00 kr.
 • ROBINIA Femkantet klatrestativ

  ROBINIA Femkantet klatrestativ

  Varenr.: 121553-94
  Stort og flot femkantet klatrestativ med plads til flere børn og med mange muligheder for alsidig leg. Stativet består af et edderkoppenet, som samler alle 5 kanter i midten. Glidestænger, brandmandsstang, klatrereb, skrå balancestolpe med trin og vandrette balancestolper med reb som gelænder. Et dejligt stativ som udfordrer børnene på mange parametre. Materiale: FSC-certificeret robinietræ, Ø18 cm. Stålreb flettet med polypropylen (beige). Glidestænger, brandmandsstang, metaldele og skruer i rustfrit stål og grå propper med Vinci-logo. Stolperne nedgraves i 80 cm dybde og støbes i beton. RB1312 er produceret af Vinci. Træet, der er brugt til denne serie, er fra langsomtvoksende robinietræer i Europa. Robinietræ er fra naturens side yderst resistent mod svamp og råd og skal således ikke imprægneres for at modstå det danske vejrs omskiftelige luner. At det er langsomtvoksende gør robinietræet til et bæredygtigt valg for dig, der er på udkig efter et robust og holdbart legeredskab.
  59.010,00 kr.
 • ROBINIA Klatrestativ, twist

  ROBINIA Klatrestativ, twist

  Varenr.: 121554-94
  Et klatrenet med et tvist. Nettet består af 2 stolper med tvistet klatrereb der udfordrer balance- og koordinationsevnen, specielt når du når midten af rebet. Materiale: FSC-certificeret robinietræ, Ø18 cm. Stålreb flettet med polypropylen (beige). Skruer i rustfrit stål og grå propper med Vinci-logo. Stolperne nedgraves i 100 cm dybde og støbes i beton. RB1282 er produceret af Vinci. Træet, der er brugt til denne serie, er fra langsomtvoksende robinietræer i Europa. Robinietræ er fra naturens side yderst resistent mod svamp og råd og skal således ikke imprægneres for at modstå det danske vejrs omskiftelige luner. At det er langsomtvoksende gør robinietræet til et bæredygtigt valg for dig, der er på udkig efter et robust og holdbart legeredskab.
  21.380,00 kr.
 • ROBINIA Klatrenet

  ROBINIA Klatrenet

  Varenr.: 121555-94
  Klassisk klatrenet på 2 stolper til stor glæde for de børn der gerne vil prøve de små højder af. Materiale: FSC-certificeret robinietræ, Ø18 cm. Stålreb flettet med polypropylen (beige). Skruer i rustfrit stål og grå propper med Vinci-logo. Stolperne nedgraves i 100 cm dybde og støbes i beton. RB1285 er produceret af Vinci. Træet, der er brugt til denne serie, er fra langsomtvoksende robinietræer i Europa. Robinietræ er fra naturens side yderst resistent mod svamp og råd og skal således ikke imprægneres for at modstå det danske vejrs omskiftelige luner. At det er langsomtvoksende gør robinietræet til et bæredygtigt valg for dig, der er på udkig efter et robust og holdbart legeredskab.
  9.470,00 kr.
 • ROBINIA Klatrepyramide

  ROBINIA Klatrepyramide

  Varenr.: 121556-94
  Flot klatrepyramide på 4,5 m i højden med plads til flere børn på én gang. koordinationsevnerne kommer på prøve og bliver udviklet for hver fod og hånd, der bliver sat. Materiale: FSC-certificeret robinietræ, Ø18 cm. Stålreb flettet med polypropylen (beige). Skruer i rustfrit stål og grå propper med Vinci-logo. Stolpen nedgraves i 100 cm dybde og støbes i beton. RB1383 er produceret af Vinci. Træet, der er brugt til denne serie, er fra langsomtvoksende robinietræer i Europa. Robinietræ er fra naturens side yderst resistent mod svamp og råd og skal således ikke imprægneres for at modstå det danske vejrs omskiftelige luner. At det er langsomtvoksende gør robinietræet til et bæredygtigt valg for dig, der er på udkig efter et robust og holdbart legeredskab.
  92.400,00 kr.
 • ROBINIA Svævebane 22,5 m

  ROBINIA Svævebane 22,5 m

  Varenr.: 121557
  Svævebane der med garanti giver sug i maven for både børn og voksne. Selve turen er 22,5 m lang, og med 3 trin op til en lille platform er det nemt for selv mindre børn at få deres livs svævetur til stor gavn for både motorikken, balancen og koncentrationen. Materiale: FSC-certificeret robinietræ, Ø18 cm samt varmgalvaniserede ståldele. Platform i HPL. Skruer i rustfrit stål og grå propper med Vinci-logo. Stolperne nedgraves i 80 cm dybde og støbes i beton. RB1385 er produceret af Vinci. Træet, der er brugt til denne serie, er fra langsomtvoksende robinietræer i Europa. Robinietræ er fra naturens side yderst resistent mod svamp og råd og skal således ikke imprægneres for at modstå det danske vejrs omskiftelige luner. At det er langsomtvoksende gør robinietræet til et bæredygtigt valg for dig, der er på udkig efter et robust og holdbart legeredskab.
  67.910,00 kr.
 • ROBINIA Svævebane, dobbelt 22,5 m

  ROBINIA Svævebane, dobbelt 22,5 m

  Varenr.: 121558
  Dobbelt svævebane der med garanti giver sug i maven for både børn og voksne. Selve turen er 22,5 m lang, og med 3 trin op til en lille platform er det nemt for selv mindre børn at få deres livs svævetur til stor gavn for både motorikken, balancen og koncentrationen. Og det bedste ved det hele er, at børnene kommer hurtigt til og kan se, hvem der kommer først ned til enden. Materiale: FSC-certificeret robinietræ, Ø18 cm, med varmgalvaniserede ståldele. Platformene i HPL. Skruer i rustfrit stål og grå propper med Vinci-logo. Stolperne nedgraves i 80 cm dybde og støbes i beton. RB1386 er produceret af Vinci. Træet, der er brugt til denne serie, er fra langsomtvoksende robinietræer i Europa. Robinietræ er fra naturens side yderst resistent mod svamp og råd og skal således ikke imprægneres for at modstå det danske vejrs omskiftelige luner. At det er langsomtvoksende gør robinietræet til et bæredygtigt valg for dig, der er på udkig efter et robust og holdbart legeredskab.
  122.460,00 kr.
 • ROBINIA Rutsjebane 90 cm

  ROBINIA Rutsjebane 90 cm

  Varenr.: 121559
  Rutsjebane med en længde på 90 cm og med tre trin op til en lille platform, perfekt til de allermindste børn. Rutsjebaner styrker balanceevnen og børns gåpåmod og giver et dejligt sug i maven. Materiale: FSC-certificeret robinietræ, Ø18 cm. Rutsjebane, metaldele og skruer i rustfrit stål og grå propper med Vinci-logo. Stolperne nedgraves i 60 cm dybde og støbes i beton. RB1291 er produceret af Vinci. Træet, der er brugt til denne serie, er fra langsomtvoksende robinietræer i Europa. Robinietræ er fra naturens side yderst resistent mod svamp og råd og skal således ikke imprægneres for at modstå det danske vejrs omskiftelige luner. At det er langsomtvoksende gør robinietræet til et bæredygtigt valg for dig, der er på udkig efter et robust og holdbart legeredskab.
  30.060,00 kr.
 • ROBINIA Rutsjebane 120 cm

  ROBINIA Rutsjebane 120 cm

  Varenr.: 121560
  Rutsjebane med en længde på 120 cm og med fire trin op til en lille platform, perfekt til de allermindste børn. Rutsjebaner styrker balanceevnen og børns gåpåmod og giver et dejligt sug i maven. Materiale: FSC-certificeret robinietræ, Ø18 cm. Rutsjebane, metaldele og skruer i rustfrit stål og grå propper med Vinci-logo. Stolperne nedgraves i 80 cm dybde og støbes i beton. RB1292 er produceret af Vinci. Træet, der er brugt til denne serie, er fra langsomtvoksende robinietræer i Europa. Robinietræ er fra naturens side yderst resistent mod svamp og råd og skal således ikke imprægneres for at modstå det danske vejrs omskiftelige luner. At det er langsomtvoksende gør robinietræet til et bæredygtigt valg for dig, der er på udkig efter et robust og holdbart legeredskab.
  33.400,00 kr.
 • ROBINIA Rutsjebane 150 cm

  ROBINIA Rutsjebane 150 cm

  Varenr.: 121561
  Rutsjebane med en længde på 150 cm og med fem trin op til en lille platform. Rutsjebaner styrker balanceevnen og børns gåpåmod og giver et dejligt sug i maven. Materiale: FSC-certificeret robinietræ, Ø18 cm. Platformen er lavet af robinieplanke. Rutsjebane, metaldele og skruer i rustfrit stål og grå propper med Vinci-logo. Stolperne nedgraves i 100 cm dybde og støbes i beton. RB1293 er produceret af Vinci. Træet, der er brugt til denne serie, er fra langsomtvoksende robinietræer i Europa. Robinietræ er fra naturens side yderst resistent mod svamp og råd og skal således ikke imprægneres for at modstå det danske vejrs omskiftelige luner. At det er langsomtvoksende gør robinietræet til et bæredygtigt valg for dig, der er på udkig efter et robust og holdbart legeredskab.
  38.750,00 kr.
 • ROBINIA Rutsjebane 180 cm

  ROBINIA Rutsjebane 180 cm

  Varenr.: 121562
  Rutsjebane med en længde på 180 cm og med fem trin op til en lille platform. Rutsjebaner styrker balanceevnen og børns gåpåmod og giver et dejligt sug i maven. Materiale: FSC certificeret FSC-certificeret robinietræ, Ø18 cm. Platformen er lavet af robinieplanke. Rutsjebane, metaldele og skruer i rustfrit stål og grå propper med Vinci-logo. Stolperne nedgraves i 100 cm dybde og støbes i beton. RB1294 er produceret af Vinci. Træet, der er brugt til denne serie, er fra langsomtvoksende robinietræer i Europa. Robinietræ er fra naturens side yderst resistent mod svamp og råd og skal således ikke imprægneres for at modstå det danske vejrs omskiftelige luner. At det er langsomtvoksende gør robinietræet til et bæredygtigt valg for dig, der er på udkig efter et robust og holdbart legeredskab.
  41.190,00 kr.
 • ROBINIA Rutsjebane terræn 90 cm

  ROBINIA Rutsjebane terræn 90 cm

  Varenr.: 121563
  Terrænrutsjebane med en længde på 90 cm og med en lille platform, perfekt til de allermindste børn. Rutsjebaner styrker balanceevnen og børns gåpåmod og giver et dejligt sug i maven. Terrænrutsjebanen kan monteres på en bakkeopsats eller direkte i terrænet. Materiale: FSC-certificeret robinietræ, Ø18 cm. Platformen er lavet af robinieplanke. Rutsjebane, metaldele og skruer i rustfrit stål og grå propper med Vinci-logo. Stolperne nedgraves i 60 cm dybde og støbes i beton. RB1295 er produceret af Vinci. Træet, der er brugt til denne serie, er fra langsomtvoksende robinietræer i Europa. Robinietræ er fra naturens side yderst resistent mod svamp og råd og skal således ikke imprægneres for at modstå det danske vejrs omskiftelige luner. At det er langsomtvoksende gør robinietræet til et bæredygtigt valg for dig, der er på udkig efter et robust og holdbart legeredskab.
  26.720,00 kr.
 • ROBINIA Rutsjebane terræn 120 cm

  ROBINIA Rutsjebane terræn 120 cm

  Varenr.: 121564
  Terrænrutsjebane med en længde på 120 cm og med en lille platform, perfekt til de allermindste børn. Rutsjebaner styrker balanceevnen og børns gåpåmod og giver et dejligt sug i maven. Terrænrutsjebanen kan monteres på en bakkeopsats eller direkte i terrænet. Materiale: FSC-certificeret robinietræ, Ø18 cm. Platformen er lavet af robinieplanke. Rutsjebane, metaldele og skruer i rustfrit stål og grå propper med Vinci-logo. Stolperne nedgraves i 60 cm dybde og støbes i beton. RB1295 er produceret af Vinci. Træet, der er brugt til denne serie, er fra langsomtvoksende robinietræer i Europa. Robinietræ er fra naturens side yderst resistent mod svamp og råd og skal således ikke imprægneres for at modstå det danske vejrs omskiftelige luner. At det er langsomtvoksende gør robinietræet til et bæredygtigt valg for dig, der er på udkig efter et robust og holdbart legeredskab.
  27.840,00 kr.
 • ROBINIA Rutsjebane terræn 150 cm

  ROBINIA Rutsjebane terræn 150 cm

  Varenr.: 121565
  Terrænrutsjebane med en længde på 150 cm og med en lille platform. Rutsjebaner styrker balanceevnen og børns gåpåmod og giver et dejligt sug i maven. Terrænrutsjebanen kan monteres på en bakkeopsats eller direkte i terrænet. Materiale: FSC-certificeret robinietræ, Ø18 cm. Platformen er lavet af robinieplanke. Rutsjebane, metaldele og skruer i rustfrit stål og grå propper med Vinci-logo. Stolperne nedgraves i 60 cm dybde og støbes i beton. RB1295 er produceret af Vinci. Træet, der er brugt til denne serie, er fra langsomtvoksende robinietræer i Europa. Robinietræ er fra naturens side yderst resistent mod svamp og råd og skal således ikke imprægneres for at modstå det danske vejrs omskiftelige luner. At det er langsomtvoksende gør robinietræet til et bæredygtigt valg for dig, der er på udkig efter et robust og holdbart legeredskab.
  29.170,00 kr.
 • ROBINIA Rutsjebane terræn 180 cm

  ROBINIA Rutsjebane terræn 180 cm

  Varenr.: 121566
  Terrænrutsjebane med en længde på 180 cm og med en lille platform. Rutsjebaner styrker balanceevnen og børns gåpåmod og giver et dejligt sug i maven. Terrænrutsjebanen kan monteres på en bakkeopsats eller direkte i terrænet. Materiale: FSC-certificeret robinietræ, Ø18 cm. Platformen er lavet af robinieplanke. Rutsjebane, metaldele og skruer i rustfrit stål og grå propper med Vinci-logo. Stolperne nedgraves i 60 cm dybde og støbes i beton. RB1295 er produceret af Vinci. Træet, der er brugt til denne serie, er fra langsomtvoksende robinietræer i Europa. Robinietræ er fra naturens side yderst resistent mod svamp og råd og skal således ikke imprægneres for at modstå det danske vejrs omskiftelige luner. At det er langsomtvoksende gør robinietræet til et bæredygtigt valg for dig, der er på udkig efter et robust og holdbart legeredskab.
  30.730,00 kr.
 • ROBINIA Sandkasse

  ROBINIA Sandkasse

  Varenr.: 121567
  Sandkassen er et at ynglingsstederne for de mindste børn. Ved leg i sandkassen bliver mange af barnets sanser aktiveret, især de taktile sanser. Grundmotorikken bliver også stimuleret og styrket. Materiale: FSC-certificeret robinietræ, Ø18 cm. Skruer i rustfrit stål og grå propper med Vinci-logo. RB1331 er produceret af Vinci. Træet, der er brugt til denne serie, er fra langsomtvoksende robinietræer i Europa. Robinietræ er fra naturens side yderst resistent mod svamp og råd og skal således ikke imprægneres for at modstå det danske vejrs omskiftelige luner. At det er langsomtvoksende gør robinietræet til et bæredygtigt valg for dig, der er på udkig efter et robust og holdbart legeredskab.
  8.910,00 kr.
 • ROBINIA Sand- og vandleg

  ROBINIA Sand- og vandleg

  Varenr.: 121568
  Sand- og vandleg har altid været børns foretrukne leg, og det er med til at styrke den taktile sans, som er vigtig for bl.a. børns kropsbevisthed. Redskaber består af en sandhejs med tilhørende siddebænk, 2 render og et opsamlingskar. Materiale: FSC-certificeret robinietræ, Ø18 cm. Opsamlingskar og skruer i rustfrit stål og grå propper med Vinci-logo. Stolperne nedgraves i 60 cm dybde og støbes i beton. RB1332 er produceret af Vinci. Træet, der er brugt til denne serie, er fra langsomtvoksende robinietræer i Europa. Robinietræ er fra naturens side yderst resistent mod svamp og råd og skal således ikke imprægneres for at modstå det danske vejrs omskiftelige luner. At det er langsomtvoksende gør robinietræet til et bæredygtigt valg for dig, der er på udkig efter et robust og holdbart legeredskab.
  23.380,00 kr.
 • ROBINIA Stor sandkasse med aktivitetshus

  ROBINIA Stor sandkasse med aktivitetshus

  Varenr.: 121629-94
  Dejlig stor sandkasse med legehus og aktivitetsbil. Plads til mange timers rolleleg, hvor både sanser og sociale relationer kommer i spil. Materiale: FSC-certificeret robinietræ, Ø18 cm. Paneler i HPL og platforme i robinietræ. Skruer i rustfrit stål og grå propper med Vinci-logo. Stolperne nedgraves i 60 cm dybde og støbes i beton. RB1333 er produceret af Vinci. Træet, der er brugt til denne serie, er fra langsomtvoksende robinietræer i Europa. Robinietræ er fra naturens side yderst resistent mod svamp og råd og skal således ikke imprægneres for at modstå det danske vejrs omskiftelige luner. At det er langsomtvoksende gør robinietræet til et bæredygtigt valg for dig, der er på udkig efter et robust og holdbart legeredskab.
  97.940,00 kr.
 • ROBINIA Legepanel, bil

  ROBINIA Legepanel, bil

  Varenr.: 121570
  Legpanel til stor glæde for de mindste børn. Panelet er udstyret med kontrolpanel, gear, rat og sidespejle. Slip fantasien løs og tag på eventyr. Materiale: FSC-certificeret robinietræ, Ø18 cm. Paneler i HPL. Skruer i rustfrit stål og grå propper med Vinci-logo. Stolperne nedgraves i 60 cm dybde og støbes i beton. RB1340 er produceret af Vinci. Træet, der er brugt til denne serie, er fra langsomtvoksende robinietræer i Europa. Robinietræ er fra naturens side yderst resistent mod svamp og råd og skal således ikke imprægneres for at modstå det danske vejrs omskiftelige luner. At det er langsomtvoksende gør robinietræet til et bæredygtigt valg for dig, der er på udkig efter et robust og holdbart legeredskab.
  10.690,00 kr.
 • ROBINIA Legepanel, tavle

  ROBINIA Legepanel, tavle

  Varenr.: 121571
  Børn elsker at være ud og at tegne, så hvorfor ikke kombinere de to fornøjelser? Panelet er udstyret med en tavle til stor glæde for de mindste børn. Materiale: FSC-certificeret robinietræ, Ø18 cm. Kridttavle. Skruer i rustfrit stål og grå propper med Vinci-logo. Stolperne nedgraves i 60 cm dybde og støbes i beton. RB1341 er produceret af Vinci. Træet, der er brugt til denne serie, er fra langsomtvoksende robinietræer i Europa. Robinietræ er fra naturens side yderst resistent mod svamp og råd og skal således ikke imprægneres for at modstå det danske vejrs omskiftelige luner. At det er langsomtvoksende gør robinietræet til et bæredygtigt valg for dig, der er på udkig efter et robust og holdbart legeredskab.
  9.470,00 kr.
 • ROBINIA Legepanel, koordination

  ROBINIA Legepanel, koordination

  Varenr.: 121572-94
  Koordineringspanel til de allermindste børn. Et panel der styrker finmotrikken, og som kan bruges til læring af former og tal. Panelet består af reb i 3 forskellige højder med forskelligformede paneler der kan køres fra side til side. Materiale: FSC-certificeret robinietræ, Ø18 cm. Stålreb flettet med polypropylen (beige). Paneler i HPL. Skruer i rustfrit stål og grå propper med Vinci-logo. Stolperne nedgraves i 60 cm dybde og støbes i beton. RB1342 er produceret af Vinci. Træet, der er brugt til denne serie, er fra langsomtvoksende robinietræer i Europa. Robinietræ er fra naturens side yderst resistent mod svamp og råd og skal således ikke imprægneres for at modstå det danske vejrs omskiftelige luner. At det er langsomtvoksende gør robinietræet til et bæredygtigt valg for dig, der er på udkig efter et robust og holdbart legeredskab.
  8.270,00 kr.
 • ROBINIA Talende blomst

  ROBINIA Talende blomst

  Varenr.: 121575
  En sjov måde at tale med venner på. Tal gennem blomsten, og lyt til, hvad der bliver sagt. Materiale: FSC-certificeret robinietræ, Ø18 cm. Paneler i HPL. Metaldele og skruer i rustfrit stål og grå propper med Vinci-logo. Stolperne nedgraves i 60 cm dybde og støbes i beton. RB1345 er produceret af Vinci. Træet, der er brugt til denne serie, er fra langsomtvoksende robinietræer i Europa. Robinietræ er fra naturens side yderst resistent mod svamp og råd og skal således ikke imprægneres for at modstå det danske vejrs omskiftelige luner. At det er langsomtvoksende gør robinietræet til et bæredygtigt valg for dig, der er på udkig efter et robust og holdbart legeredskab.
  8.020,00 kr.
 • ROBINIA Udkigspost med ror

  ROBINIA Udkigspost med ror

  Varenr.: 121576
  En lille udkigspost med ror og kikkert. Her er det kun fantasien, der sætter grænser for, hvor legen kan føres hen. Materiale: FSC-certificeret robinietræ, Ø18 cm. Paneler i HDPE. Skruer i rustfrit stål og grå propper med Vinci-logo. Stolperne nedgraves i 60 cm dybde og støbes i beton. RB1341 er produceret af Vinci. Træet, der er brugt til denne serie, er fra langsomtvoksende robinietræer i Europa. Robinietræ er fra naturens side yderst resistent mod svamp og råd og skal således ikke imprægneres for at modstå det danske vejrs omskiftelige luner. At det er langsomtvoksende gør robinietræet til et bæredygtigt valg for dig, der er på udkig efter et robust og holdbart legeredskab.
  5.790,00 kr.
 • ROBINIA Hængekøje

  ROBINIA Hængekøje

  Varenr.: 121577
  Ved leg med hængekøjer bliver vestibulærsansen aktiveret, en sans der giver kroppen signaler om roterende bevægelser, retning og hastighed, som alt sammen er med til at styrke barnets balance. Ydermere er hængekøjen ofte et socialt samlingspunkt. Materiale: FSC-certificeret robinietræ, Ø18 cm. Skruer i rustfrit stål og grå propper med Vinci-logo. Stolperne nedgraves i 100 cm dybde og støbes i beton. RB1347 er produceret af Vinci. Træet, der er brugt til denne serie, er fra langsomtvoksende robinietræer i Europa. Robinietræ er fra naturens side yderst resistent mod svamp og råd og skal således ikke imprægneres for at modstå det danske vejrs omskiftelige luner. At det er langsomtvoksende gør robinietræet til et bæredygtigt valg for dig, der er på udkig efter et robust og holdbart legeredskab.
  19.600,00 kr.
 • ROBINIA Vippe, flyvemaskine

  ROBINIA Vippe, flyvemaskine

  Varenr.: 121580
  Klassisk fjedervippe formet som en flyvemaskine. Fjedervipper udfordrer barnet motorisk og balancemæssigt. Barnet skal ikke blot vippe frem og tilbage, men også holde balancen samtidig. Materiale: FSC-certificeret robinietræ, Ø22 cm, med pulvergalvaniseret og pulverlakeret stålfjeder. Vinger på siden er af tekstilforstærket gummi. Håndtag og skruer i rustfrit stål. Forankring til nedgravning i 40 cm dybde medfølger som standard. Støbes efterfølgende i beton, overflademontering er også en mulighed. RB1363 er produceret af Vinci. Træet, der er brugt til denne serie, er fra langsomtvoksende robinietræer i Europa. Robinietræ er fra naturens side yderst resistent mod svamp og råd og skal således ikke imprægneres for at modstå det danske vejrs omskiftelige luner. At det er langsomtvoksende gør robinietræet til et bæredygtigt valg for dig, der er på udkig efter et robust og holdbart legeredskab.
  7.240,00 kr.
 • ROBINIA Dobbelt vippe

  ROBINIA Dobbelt vippe

  Varenr.: 121581
  Klassisk dobbelt fjedervippe der udfordrer børn motorisk og balancemæssigt. Børnene skal ikke blot vippe frem og tilbage, men også holde balancen samtidig. På denne vippe kan flere børn udfordre hinanden og styrke deres sociale færdigheder. Materiale: FSC-certificeret robinietræ, Ø22 cm, med pulvergalvaniserede og pulverlakerede stålfjedre. Vinger på siden er af tekstilforstærket gummi. Håndtag og skruer i rustfrit stål. Forankring til nedgravning i 40 cm dybde medfølger som standard. Støbes efterfølgende i beton, overflademontering er også en mulighed. RB1364 er produceret af Vinci. Træet, der er brugt til denne serie, er fra langsomtvoksende robinietræer i Europa. Robinietræ er fra naturens side yderst resistent mod svamp og råd og skal således ikke imprægneres for at modstå det danske vejrs omskiftelige luner. At det er langsomtvoksende gør robinietræet til et bæredygtigt valg for dig, der er på udkig efter et robust og holdbart legeredskab.
  13.140,00 kr.
 • ROBINIA Balanceplade med fjeder

  ROBINIA Balanceplade med fjeder

  Varenr.: 121583
  Rund balanceplade på 3 fjedre der gør, at platformen bevæger sig. Med flere børn på platformen kræver det, at børnene samarbejder og passer på hinanden. Dette styrker deres sociale færdigheder mindst lige så meget som deres motoriske færdigheder. Materiale: FSC-certificeret robinietræ, Ø22 cm, med pulvergalvaniserede og pulverlakerede stålfjedre. Skruer i rustfrit stål. Forankring til nedgravning i 40 cm dybde medfølger som standard. Støbes efterfølgende i beton, overflademontering er også en mulighed. RB1369 er produceret af Vinci. Træet, der er brugt til denne serie, er fra langsomtvoksende robinietræer i Europa. Robinietræ er fra naturens side yderst resistent mod svamp og råd og skal således ikke imprægneres for at modstå det danske vejrs omskiftelige luner. At det er langsomtvoksende gør robinietræet til et bæredygtigt valg for dig, der er på udkig efter et robust og holdbart legeredskab.
  15.590,00 kr.
 • ROBINIA Karrusel

  ROBINIA Karrusel

  Varenr.: 121584
  Stående karrusel med 3 greb. Karruseller giver børnene sug i maven og en fornemmelse af fart og balance, som styrker deres motorik. Redskabet er oplagt til offentlige legepladser, hvor farten godt må sættes lidt op. Materiale: FSC-certificeret robinieplatform. Varmgalvaniserede og pulverlakerede stålgreb samt skruer i rustfrit stål. Forankring til nedgravning i 55 cm dybde medfølger som standard. Støbes efterfølgende i beton, overflademontering er også en mulighed. RB1372 er produceret af Vinci. Træet, der er brugt til denne serie, er fra langsomtvoksende robinietræer i Europa. Robinietræ er fra naturens side yderst resistent mod svamp og råd og skal således ikke imprægneres for at modstå det danske vejrs omskiftelige luner. At det er langsomtvoksende gør robinietræet til et bæredygtigt valg for dig, der er på udkig efter et robust og holdbart legeredskab.
  14.920,00 kr.
 • ROBINIA Karrusel med siddepladser

  ROBINIA Karrusel med siddepladser

  Varenr.: 121585
  Karrusel med siddepladser. Selv siddende karruseller giver børnene sug i maven og en fornemmelse af fart og balance, som styrker deres motorik. Redskabet er oplagt til offentlige legepladser, hvor farten godt må sættes lidt op. Materiale: FSC-certificeret robinieplatform. Varmgalvaniserede og pulverlakerede stålgreb samt skruer i rustfrit stål. Forankring til nedgravning i 55 cm dybde medfølger som standard. Støbes efterfølgende i beton, overflademontering er også en mulighed. RB1373 er produceret af Vinci. Træet, der er brugt til denne serie, er fra langsomtvoksende robinietræer i Europa. Robinietræ er fra naturens side yderst resistent mod svamp og råd og skal således ikke imprægneres for at modstå det danske vejrs omskiftelige luner. At det er langsomtvoksende gør robinietræet til et bæredygtigt valg for dig, der er på udkig efter et robust og holdbart legeredskab.
  19.820,00 kr.
 • ROBINIA Rullestolpe med reb

  ROBINIA Rullestolpe med reb

  Varenr.: 121586-94
  Rullende balancestolpe med reb til at hjælpe med balancen. Barnet skal holde tungen lige i munden, og derfor er det også et godt redskab til forbedring af grundmotorikken. Elementet fungerer godt i et forløb som Jorden er giftig, men kan også bruges alene. Materiale: FSC-certificeret robinietræ, Ø18 cm. Stålreb flettet med polypropylen (beige). Skruer i rustfrit stål og grå propper med Vinci-logo. Stolperne nedgraves i 80 cm dybde og støbes i beton. RB1375 er produceret af Vinci. Træet, der er brugt til denne serie, er fra langsomtvoksende robinietræer i Europa. Robinietræ er fra naturens side yderst resistent mod svamp og råd og skal således ikke imprægneres for at modstå det danske vejrs omskiftelige luner. At det er langsomtvoksende gør robinietræet til et bæredygtigt valg for dig, der er på udkig efter et robust og holdbart legeredskab.
  10.910,00 kr.
 • ROBINIA Historiehjørne

  ROBINIA Historiehjørne

  Varenr.: 121587
  Børn elsker historier, og med dette samlingssted er der god mulighed for fællessamling med en rigtig røverhistorie. Materiale: FSC-certificeret robinietræ, Ø18 cm. Skruer i rustfrit stål. Stolperne nedgraves i 80 cm dybde og støbes i beton. RB1348 er produceret af Vinci. Træet, der er brugt til denne serie, er fra langsomtvoksende robinietræer i Europa. Robinietræ er fra naturens side yderst resistent mod svamp og råd og skal således ikke imprægneres for at modstå det danske vejrs omskiftelige luner. At det er langsomtvoksende gør robinietræet til et bæredygtigt valg for dig, der er på udkig efter et robust og holdbart legeredskab.
  18.480,00 kr.
 • ROBINIA Bænk, høj og lav

  ROBINIA Bænk, høj og lav

  Varenr.: 121588
  En bænk med både højt og lavt sæde. Et øjebliks afslapning efter leg på legepladsen eller en gåtur i et dejligt uderum. Materiale: FSC-certificeret robinietræ, Ø18 cm. Skruer i rustfrit stål og grå propper med Vinci-logo. Stolperne nedgraves i 60 cm dybde og støbes i beton. RB1350 er produceret af Vinci. Træet, der er brugt til denne serie, er fra langsomtvoksende robinietræer i Europa. Robinietræ er fra naturens side yderst resistent mod svamp og råd og skal således ikke imprægneres for at modstå det danske vejrs omskiftelige luner. At det er langsomtvoksende gør robinietræet til et bæredygtigt valg for dig, der er på udkig efter et robust og holdbart legeredskab.
  6.240,00 kr.
 • ROBINIA Bænk

  ROBINIA Bænk

  Varenr.: 121590
  En bænk til et øjebliks afslapning efter leg på legepladsen eller en gåtur i et dejligt uderum. Materiale: FSC-certificeret robinietræ, Ø18 cm. Skruer i rustfrit stål og grå propper med Vinci-logo. Stolperne nedgraves i 60 cm dybde og støbes i beton. RB1392 er produceret af Vinci. Træet, der er brugt til denne serie, er fra langsomtvoksende robinietræer i Europa. Robinietræ er fra naturens side yderst resistent mod svamp og råd og skal således ikke imprægneres for at modstå det danske vejrs omskiftelige luner. At det er langsomtvoksende gør robinietræet til et bæredygtigt valg for dig, der er på udkig efter et robust og holdbart legeredskab.
  3.680,00 kr.
 • ROBINIA Affaldsspand 35 l

  ROBINIA Affaldsspand 35 l

  Varenr.: 121591
  Affaldsspand til legepladsen eller det offentlige uderum. Materiale: FSC-certificeret robinietræ, Ø18 cm. Skruer i rustfrit stål og grå propper med Vinci-logo. Stolpen nedgraves i 60 cm dybde og støbes i beton. RB1395 er produceret af Vinci. Træet, der er brugt til denne serie, er fra langsomtvoksende robinietræer i Europa. Robinietræ er fra naturens side yderst resistent mod svamp og råd og skal således ikke imprægneres for at modstå det danske vejrs omskiftelige luner. At det er langsomtvoksende gør robinietræet til et bæredygtigt valg for dig, der er på udkig efter et robust og holdbart legeredskab.
  3.570,00 kr.
 • ROBINIA Indhegning med reb

  ROBINIA Indhegning med reb

  Varenr.: 121592-94
  Indhegning bestående af 3 stolper og 4 reb. Ideel til afgrænsning af arealer, hvor det stadig skal være muligt at komme igennem, men man ønsker at definere et område. Produktet er ikke certificeret som klatreredskab og må derfor kun bruges som hegn. Materiale: FSC-certificeret robinietræ, Ø18 cm. Stålreb flettet med polypropylen (beige). Skruer i rustfrit stål og grå propper med Vinci-logo. Stolperne nedgraves i 60 cm dybde og støbes i beton. RB1396 er produceret af Vinci. Træet, der er brugt til denne serie, er fra langsomtvoksende robinietræer i Europa. Robinietræ er fra naturens side yderst resistent mod svamp og råd og skal således ikke imprægneres for at modstå det danske vejrs omskiftelige luner. At det er langsomtvoksende gør robinietræet til et bæredygtigt valg for dig, der er på udkig efter et robust og holdbart legeredskab.
  7.240,00 kr.
 • ROBINIA Stakit

  ROBINIA Stakit

  Varenr.: 121593
  Stakit bestående af 2 stolper og 1 fag. Ideelt til afgrænsning af et areal eller definering af et område. Passer perfekt sammen med ROBINIA låge, som findes på varenr. 121594. Materiale: FSC-certificeret robinietræ, Ø18 cm. Skruer i rustfrit stål og grå propper med Vinci-logo. Stolperne nedgraves i 60 cm dybde og støbes i beton. RB1397 er produceret af Vinci. Træet, der er brugt til denne serie, er fra langsomtvoksende robinietræer i Europa. Robinietræ er fra naturens side yderst resistent mod svamp og råd og skal således ikke imprægneres for at modstå det danske vejrs omskiftelige luner. At det er langsomtvoksende gør robinietræet til et bæredygtigt valg for dig, der er på udkig efter et robust og holdbart legeredskab.
  7.240,00 kr.
 • ROBINIA Informationsskilt

  ROBINIA Informationsskilt

  Varenr.: 121595
  Informationsskilt som kan leveres med den tekst, du måtte ønske. Kontakt derfor din lokale konsulent, som vil hjælpe med den rigtige løsning. Materiale: FSC-certificeret robinietræ, Ø18 cm. Stålreb flettet med polypropylen (beige). Skruer i rustfrit stål og grå propper med Vinci-logo. Stolpen nedgraves i 60 cm dybde og støbes i beton. RB1399 er produceret af Vinci. Træet, der er brugt til denne serie, er fra langsomtvoksende robinietræer i Europa. Robinietræ er fra naturens side yderst resistent mod svamp og råd og skal således ikke imprægneres for at modstå det danske vejrs omskiftelige luner. At det er langsomtvoksende gør robinietræet til et bæredygtigt valg for dig, der er på udkig efter et robust og holdbart legeredskab.
  3.570,00 kr.
 • ROBINIA Vippe til 2

  ROBINIA Vippe til 2

  Varenr.: 121596
  Vippe med plads til 2 personer inkl. gummidæk til at dæmpe nedslaget. Materiale: FSC-certificeret robinietræ, Ø18 cm, med varmgalvaniseret overligger. Skruer og håndtag i rustfrit stål og grå propper med Vinci-logo. Stolperne nedgraves i 60 cm dybde og støbes i beton. RB1351 er produceret af Vinci. Træet, der er brugt til denne serie, er fra langsomtvoksende robinietræer i Europa. Robinietræ er fra naturens side yderst resistent mod svamp og råd og skal således ikke imprægneres for at modstå det danske vejrs omskiftelige luner. At det er langsomtvoksende gør robinietræet til et bæredygtigt valg for dig, der er på udkig efter et robust og holdbart legeredskab.
  12.700,00 kr.
 • ROBINIA Gynge med 1 fladt gyngesæde

  ROBINIA Gynge med 1 fladt gyngesæde

  Varenr.: 121598
  Traditionelt gyngestativ med 1 fladt gyngesæde. Materiale: FSC-certificeret robinietræ, Ø18 cm, med varmgalvaniseret overligger. Skruer i rustfrit stål og grå propper med Vinci-logo. Stolperne nedgraves i 60 cm dybde og støbes i beton. RB1421 er produceret af Vinci. Træet, der er brugt til denne serie, er fra langsomtvoksende robinietræer i Europa. Robinietræ er fra naturens side yderst resistent mod svamp og råd og skal således ikke imprægneres for at modstå det danske vejrs omskiftelige luner. At det er langsomtvoksende gør robinietræet til et bæredygtigt valg for dig, der er på udkig efter et robust og holdbart legeredskab.
  8.440,00 kr.
 • ROBINIA Gynge med 2 flade gyngesæder

  ROBINIA Gynge med 2 flade gyngesæder

  Varenr.: 121600
  Traditionelt gyngestativ med 2 flade gyngesæder. Materiale: FSC-certificeret robinietræ, Ø18 cm, med varmgalvaniseret overligger. Skruer i rustfrit stål og grå propper med Vinci-logo. Stolperne nedgraves i 60 cm dybde og støbes i beton. RB1422 er produceret af Vinci. Træet, der er brugt til denne serie, er fra langsomtvoksende robinietræer i Europa. Robinietræ er fra naturens side yderst resistent mod svamp og råd og skal således ikke imprægneres for at modstå det danske vejrs omskiftelige luner. At det er langsomtvoksende gør robinietræet til et bæredygtigt valg for dig, der er på udkig efter et robust og holdbart legeredskab.
  13.620,00 kr.
 • ROBINIA Fugleredegynge

  ROBINIA Fugleredegynge

  Varenr.: 121603
  Traditionel fugleredegynge med 1 fuglerede. Materiale: FSC-certificeret robinietræ, Ø18 cm, med varmgalvaniseret overligger. Skruer i rustfrit stål og grå propper med Vinci-logo. Stolperne nedgraves i 60 cm dybde og støbes i beton. RB1423 er produceret af Vinci. Træet, der er brugt til denne serie, er fra langsomtvoksende robinietræer i Europa. Robinietræ er fra naturens side yderst resistent mod svamp og råd og skal således ikke imprægneres for at modstå det danske vejrs omskiftelige luner. At det er langsomtvoksende gør robinietræet til et bæredygtigt valg for dig, der er på udkig efter et robust og holdbart legeredskab.
  19.800,00 kr.
 • ROBINIA Gynge med 2 flade gyngesæder og 1 fuglerede

  ROBINIA Gynge med 2 flade gyngesæder og 1 fuglerede

  Varenr.: 121610
  Traditionelt gyngestativ med 2 flade gyngesæder og 1 fuglerede. Materiale: FSC-certificeret robinietræ, Ø18 cm, med varmgalvaniseret overligger. Skruer i rustfrit stål og grå propper med Vinci-logo. Stolperne nedgraves i 60 cm dybde og støbes i beton. RB1494 R6R1R1 er produceret af Vinci. Træet, der er brugt til denne serie, er fra langsomtvoksende robinietræer i Europa. Robinietræ er fra naturens side yderst resistent mod svamp og råd og skal således ikke imprægneres for at modstå det danske vejrs omskiftelige luner. At det er langsomtvoksende gør robinietræet til et bæredygtigt valg for dig, der er på udkig efter et robust og holdbart legeredskab.
  25.150,00 kr.
 • ROBINIA Gynge med 1 fladt gyngesæde, 1 babysæde og 1 fuglerede

  ROBINIA Gynge med 1 fladt gyngesæde, 1 babysæde og 1 fuglerede

  Varenr.: 121612
  Traditionelt gyngestativ med 1 fladt gyngesæde, 1 babygyngesæde og 1 fuglerede. Materiale: FSC-certificeret robinietræ, Ø18 cm, med varmgalvaniseret overligger. Skruer i rustfrit stål og grå propper med Vinci-logo. Stolperne nedgraves i 60 cm dybde og støbes i beton. RB1494 R6R1R2 er produceret af Vinci. Træet, der er brugt til denne serie, er fra langsomtvoksende robinietræer i Europa. Robinietræ er fra naturens side yderst resistent mod svamp og råd og skal således ikke imprægneres for at modstå det danske vejrs omskiftelige luner. At det er langsomtvoksende gør robinietræet til et bæredygtigt valg for dig, der er på udkig efter et robust og holdbart legeredskab.
  26.170,00 kr.
 • ROBINIA Minigynge med 1 babygyngesæde

  ROBINIA Minigynge med 1 babygyngesæde

  Varenr.: 121615
  Minigynge med 1 babygyngesæde. Materiale: FSC-certificeret robinietræ, Ø18 cm. Skruer i rustfrit stål og grå propper med Vinci-logo. Stolperne nedgraves i 60 cm dybde og støbes i beton. RB0510 R2 er produceret af Vinci. Træet, der er brugt til denne serie, er fra langsomtvoksende robinietræer i Europa. Robinietræ er fra naturens side yderst resistent mod svamp og råd og skal således ikke imprægneres for at modstå det danske vejrs omskiftelige luner. At det er langsomtvoksende gør robinietræet til et bæredygtigt valg for dig, der er på udkig efter et robust og holdbart legeredskab.
  6.100,00 kr.
 • ROBINIA Dobbelt minigynge med 2 flade gyngesæder

  ROBINIA Dobbelt minigynge med 2 flade gyngesæder

  Varenr.: 121616
  Dobbelt minigynge med 2 flade gyngesæder. Materiale: FSC-certificeret robinietræ, Ø18 cm. Skruer i rustfrit stål og grå propper med Vinci-logo. Stolperne nedgraves i 60 cm dybde og støbes i beton. RB0511 er produceret af Vinci. Træet, der er brugt til denne serie, er fra langsomtvoksende robinietræer i Europa. Robinietræ er fra naturens side yderst resistent mod svamp og råd og skal således ikke imprægneres for at modstå det danske vejrs omskiftelige luner. At det er langsomtvoksende gør robinietræet til et bæredygtigt valg for dig, der er på udkig efter et robust og holdbart legeredskab.
  9.300,00 kr.
 • ROBINIA Minigynge med 1 fuglerede

  ROBINIA Minigynge med 1 fuglerede

  Varenr.: 121618
  Minigynge med 1 fuglerede. Materiale: FSC-certificeret robinietræ, Ø18 cm. Skruer i rustfrit stål og grå propper med Vinci-logo. Stolperne nedgraves i 60 cm dybde og støbes i beton. RB0510 R2 er produceret af Vinci. Træet, der er brugt til denne serie, er fra langsomtvoksende robinietræer i Europa. Robinietræ er fra naturens side yderst resistent mod svamp og råd og skal således ikke imprægneres for at modstå det danske vejrs omskiftelige luner. At det er langsomtvoksende gør robinietræet til et bæredygtigt valg for dig, der er på udkig efter et robust og holdbart legeredskab.
  13.090,00 kr.
 • ROBINIA Gynge med sæde til voksen og barn

  ROBINIA Gynge med sæde til voksen og barn

  Varenr.: 121622
  Gyngestativ med dobbeltsæde. 1 fladt sæde til en voksen og 1 babygyngesæde. En dejlig gynge der skaber ro ved babys første gyngeture. Materiale: FSC-certificeret robinietræ, Ø18 cm, med varmgalvaniseret overligger. Skruer i rustfrit stål og grå propper med Vinci-logo. Stolperne nedgraves i 60 cm dybde og støbes i beton. RB0520 er produceret af Vinci. Træet, der er brugt til denne serie, er fra langsomtvoksende robinietræer i Europa. Robinietræ er fra naturens side yderst resistent mod svamp og råd og skal således ikke imprægneres for at modstå det danske vejrs omskiftelige luner. At det er langsomtvoksende gør robinietræet til et bæredygtigt valg for dig, der er på udkig efter et robust og holdbart legeredskab.
  23.590,00 kr.
 • ROBINIA Slangegynge til 4 personer

  ROBINIA Slangegynge til 4 personer

  Varenr.: 121625-94
  Stor og sjov slangegynge med plads til 4 personer på det lange balancereb. En gynge der stimulerer balancen og inviterer til socialt fællesskab. Materiale: FSC-certificeret robinietræ, Ø18 cm, med varmgalvaniseret overligger. Metaldele og skruer i rustfrit stål og grå propper med Vinci-logo. Stolperne nedgraves i 60 cm dybde og støbes i beton. RB1421 er produceret af Vinci. Træet, der er brugt til denne serie, er fra langsomtvoksende robinietræer i Europa. Robinietræ er fra naturens side yderst resistent mod svamp og råd og skal således ikke imprægneres for at modstå det danske vejrs omskiftelige luner. At det er langsomtvoksende gør robinietræet til et bæredygtigt valg for dig, der er på udkig efter et robust og holdbart legeredskab.
  42.350,00 kr.

 • PARADISO Crona klatrebane

  PARADISO Crona klatrebane

  Varenr.: 110431-38
  Robinie klatre- og balancekombination, som er avanceret og vil udfordre kroppens fysik og smidighed med stor alsidighed. Producentens varenummer: 54509705306. Produceret af eibe.
  193.700,00 kr.
 • PARADISO Winja robinie multileg

  PARADISO Winja robinie multileg

  Varenr.: 110430-38
  Legetårn- og hus i robinie for de mindste udforskere. Der er trappe, klatrerampe rækværk som legepanel, masser af mulighed for rolleleg, motorikleg og så er der tag over. Producentens varenummer: 54501205306. Produceret af eibe.
  87.500,00 kr.
 • PARADISO Milam Solo aktivitetstårn

  PARADISO Milam Solo aktivitetstårn

  Varenr.: 66798-38
  Alsidigt aktivitetstårn i robinie med mange funktioner - bl.a. sjove adgangsveje som fx trapper, net, klatrevæg mv. Platformene har tag og en sjov bro mellem sig. Rutsjebane kan tilkøbes. Producentens varenummer: 54520405306. Produceret af eibe.
  367.000,00 kr.
 • PARADISO Black Ocean robinie legeskib

  PARADISO Black Ocean robinie legeskib

  Varenr.: 66796-12
  Robinie piratskib fra det sorte ocean med et hav af legemuligheder. Skibet rummer rig mulighed for temaleg og rummer også masser af fysiske udfordringer og samtidig masser af områder til at være for sig selv. Producentens varenummer: 54518505300. Produceret af eibe.
  1.788.800,00 kr.
 • PARADISO Visdomstræ i robinie

  PARADISO Visdomstræ i robinie

  Varenr.: 66795-38
  Fantastisk robinie kombinationslegeredskab som visdommens træ med utallige legemuligheder og rummeligheden. Bemærk den store snoede rutsjebane i rustfrit stål, klatrenet, rampe, klatrevæg, udkigstårn og sågar en fugleredegynge og meget mere. Producentens varenummer: 54518405306. Produceret af eibe.
  1.354.400,00 kr.
 • PARADISO Noa siddegruppe i robinie

  PARADISO Noa siddegruppe i robinie

  Varenr.: 66780-38
  Siddegruppe med bord i robinietræ med plads til mange. To bænke uden ryglæn og to med, fire siddestubbe og bord i to niveauer. Kreativ og hyggelig siddegruppe. Producentens varenummer: 54511805306. Produceret af eibe.
  104.000,00 kr.
 • PARADISO Albida sand- og vandlegestation

  PARADISO Albida sand- og vandlegestation

  Varenr.: 66774-38
  Stor og sjov vandlegestation i robinie med platforme, vandpumpe, seks vandtrækar, mudderbakke, sandkran, sandsi mv. Producentens varenummer: 54511105306. Produceret af eibe.
  239.300,00 kr.
 • PARADISO Arlo Sand- og vandleg

  PARADISO Arlo Sand- og vandleg

  Varenr.: 66773-38
  Sjov vandlegestation af robinie med to platforme, vandpumpe, sandkran, tre vandkar, to vandkanaler og sandsi. Producentens varenummer: 54508605306. Produceret af eibe.
  118.200,00 kr.
 • PARADISO Sandro Sandkonstruktion

  PARADISO Sandro Sandkonstruktion

  Varenr.: 66772-38
  Robust og sjov robinie sandkonstruktion med 2 platforme, rampe, klatreleg, kravlefunktion, sandspandkran, sibowle, mudderbakke og legehjørne. Producentens varenummer: 54508505306. Produceret af eibe.
  148.600,00 kr.
 • PARADISO Lago robinie legehus

  PARADISO Lago robinie legehus

  Varenr.: 66770-38
  To-plan robinie legehus til masser af leg med disk, stige, vindue og klatrereb. Producentens varenummer: 54508105306. Produceret af eibe.
  158.100,00 kr.
 • PARADISO Firuna robinie legehus

  PARADISO Firuna robinie legehus

  Varenr.: 66769-38
  Dejligt legehus i robinie træ med to diske, vindue og dør. Producentens varenummer: 54501405306. Produceret af eibe.
  86.300,00 kr.
 • PARADISO Tilo robinie hegn

  PARADISO Tilo robinie hegn

  Varenr.: 110437-75
  Fantasifuldt robinie hegn formet som farveblyanter. Et sjovt alternativt til de mere traditionelle hegn. Producentens varenummer: 54527405300. Produceret af eibe.
  4.600,00 kr.
 • Lege-/sandbord i robinietræ Ø60 cm

  Lege-/sandbord i robinietræ Ø60 cm

  Legebord i robinietræ og douglasfyr til sandkassen. Ø60xH40 cm. Arealbehov: Ø60 cm. Faldhøjde 40 cm. Fra 1 år.
  Pris fra:
  3.000,00 kr.
 • Rund robinie stolpe 1 lag

  Rund robinie stolpe 1 lag

  Robinie kantafgrænsning i 1 lag inkl. spyd til sandkasser, afgrænsning af faldunderlag eller som palisade. Stolperne kan leveres i hele længder op til 300 cm. Prisen er pr. meter. L: op til 300 cm H: 14-16 cm Faldhøjde: 16 cm
  Pris fra:
  500,00 kr.
 • Robinie Skib

  Robinie Skib

  Skib i robinie træ. Producentens varenummer:700200.
  Pris fra:
  68.200,00 kr.
 • Vippe-kryds til 4 i robinietræ

  Vippe-kryds til 4 i robinietræ

  Fjedervippe i robinietræ med plads til fire personer. Producentens varenummer: 1110.
  Pris fra:
  14.200,00 kr.
 • Vippe til 2 i robinietræ

  Vippe til 2 i robinietræ

  Lang aksevippe i robinietræ med plads til to personer. Producentens varenummer: 1116.
  Pris fra:
  13.300,00 kr.
 • Vippe til 4 i robinietræ

  Vippe til 4 i robinietræ

  Lang aksevippe i robinietræ med plads til fire personer. Producentens varenummer: 1118.
  Pris fra:
  15.300,00 kr.
 • Tipi legehus

  Tipi legehus

  Af robinietræ. Mål: Ø200xH200cm. Arealbehov Ø200 cm. Fra 1 år. (5066)
  Pris fra:
  25.400,00 kr.
 • Fugleredegynge på stativ i robinietræ

  Fugleredegynge på stativ i robinietræ

  Gyngestativ i robinietræ med fugleredegynge Ø100 cm. Producentens varenummer: 1013.
  Pris fra:
  19.000,00 kr.
 • Sandkasse i robinietræ m/legehuse

  Sandkasse i robinietræ m/legehuse

  2 legehuse, 2 borde, solsejl og sandkasse m/kant i robinietræ. Arealbehov: 660x670 cm. Faldhøjde 1.5 m. Fra 1 år. (5054)
  Pris fra:
  93.700,00 kr.
 • Solsejlssystem, 1 x 3.6 x 3.6 m.

  Solsejlssystem, 1 x 3.6 x 3.6 m.

  Enkelt solsejlssystem til det lille areal. Leveres med 1 firkantet sejl i HDPE, samt 4 robinie stolper og beslag.
  Pris fra:
  5.100,00 kr.
 • Rund robinie stolpe 2 lag

  Rund robinie stolpe 2 lag

  Robinie kantafgrænsning i to lag inkl. spyd til sandkasser, afgrænsning af faldunderlag eller øvrig afgrænsning. Stolperne kan leveres i hele længder op til 300 cm. Prisen er pr. meter. L: op til 300 cm H: 28-32 cm Faldhøjde: 32 cm
  Pris fra:
  1.000,00 kr.
 • Taifun hængekøje med robinie stolper

  Taifun hængekøje med robinie stolper

  Stor solid taifun hængekøje med stolper i robinietræ. Hængekøjen er 200 cm lang. Producentens varenummer: 1061.
  Pris fra:
  17.900,00 kr.
 • Organisk mødested med solsejle og bænke

  Organisk mødested med solsejle og bænke

  Opholdssted med organiske bænke med plantekar, dobbelt solsejl og robinie stolper. Der er plads til alsidig brug for mange personer samtidig - sociale liv kan udfolde sig eller man kan tage en pause i skyggen. Producentens varenummer: 80036.
  Kontakt os for pris
 • Robinie Galge med femkantet klatrenet

  Robinie Galge med femkantet klatrenet

  Klatregalge i robinietræ med femkantet spidernet - Sjov og udfordrende klatring. Producentens varenummer: 3528.
  Pris fra:
  19.400,00 kr.
 • Robinie sandkasse med bjørnebo legehus

  Robinie sandkasse med bjørnebo legehus

  Sandkasse i robinie med legehus. Producentens varenummer: 5050.
  Pris fra:
  45.600,00 kr.
 • ChillOut hængekøje med stolper ubehandlet

  ChillOut hængekøje med stolper ubehandlet

  Hængekøje med ophængskroge og stolper i robinietræ (ubehandlet). Hængekøje: 290x100 cm. Hængekøjen er beregnet til en person, som kan ligge og slappe af i den. Producentens varenummer: 80021.
  Pris fra:
  3.700,00 kr.
 • ChillOut hængekøje m/stolper lysbrun

  ChillOut hængekøje m/stolper lysbrun

  Hængekøje med ophængskroge og stolper i robinietræ. Ubehandlet lysbrun. Hængekøjen er beregnet til en person, som kan ligge og slappe af i den.
  Pris fra:
  4.300,00 kr.
 • ChillOut hængekøje m/stolper mørkebrun

  ChillOut hængekøje m/stolper mørkebrun

  Hængekøje med ophængskroge og stolper i robinietræ. Ubehandlet mørkebrun. Hængekøje: 2900x1000 mm. Stolper højde 1000 mm. Hængekøjen er beregnet til en person, som kan ligge og slappe af i den.
  Pris fra:
  4.300,00 kr.
 • ChillOut hængekøjesystem dobbel m/ophæng ubehandlet

  ChillOut hængekøjesystem dobbel m/ophæng ubehandlet

  2 stk. hængekøjer med ophængssystem og tre stolper i robinietræ (ubehandlet). Hængekøje: 290x100 cm. Hængekøjen er beregnet til en person, som kan ligge og slappe af i den. Producentens varenummer: 80022.
  Pris fra:
  6.300,00 kr.
 • ChillOut hængekøjesystem dobbel m/ophæng, lysebrun oliebehandlet

  ChillOut hængekøjesystem dobbel m/ophæng, lysebrun oliebehandlet

  2 stk. hængekøjer med ophængssystem og tre stolper i robinietræ (oliebehandlet lysebrun) Hængekøjen er beregnet til en person, som kan ligge og slappe af i den.
  Pris fra:
  7.200,00 kr.
 • ChillOut hængekøjesystem dobbel m/ophæng mørkebrun

  ChillOut hængekøjesystem dobbel m/ophæng mørkebrun

  2 stk. hængekøjer med ophængssystem og tre stolper i robinietræ (oliebehandlet mørkebrun). L:2900 mm B:1000 mm. Stolper H:1000 mm. Hængekøjen er beregnet til en person, som kan ligge og slappe af i den. Stolperne kan også leveres oliebehandlet lysebrun og ubehandlet.
  Pris fra:
  7.200,00 kr.
 • ChillOut hængekøjesystem tredelt m/ophæng ubehandlet

  ChillOut hængekøjesystem tredelt m/ophæng ubehandlet

  3 stk. hængekøjer med ophængssystem og fire stolper i robinietræ (ubehandlet). Hængekøje: 290x100 cm. Hængekøjen er beregnet til en person, som kan ligge og slappe af i den. Producentens varenummer: 80026.
  Pris fra:
  8.900,00 kr.
 • ChillOut hængekøjesystem tredelt m/ophæng, lysebrun oliebehandlet

  ChillOut hængekøjesystem tredelt m/ophæng, lysebrun oliebehandlet

  3 stk. hængekøjer med ophængssystem og tre stolper i robinietræ (oliebehandlet lysebrun). L:2900 mm B:1000 mm. Stolper H:1000 mm. Hængekøjen er beregnet til en person, som kan ligge og slappe af i den.
  Pris fra:
  10.100,00 kr.
 • ChillOut hængekøjesystem tredelt m/ophæng mørkebrun

  ChillOut hængekøjesystem tredelt m/ophæng mørkebrun

  3 stk. hængekøjer med ophængssystem og tre stolper i robinietræ (oliebehandlet mørkebrun). L:2900 mm B:1000 mm. Stolper H:1000 mm. Hængekøjen er beregnet til en person, som kan ligge og slappe af i den. Stolperne kan også leveres oliebehandlet lysebrun og ubehandlet.
  Pris fra:
  10.100,00 kr.
 • ChillOut hængekøjesystem tredelt m/ophæng og solsejl, ubehandlet

  ChillOut hængekøjesystem tredelt m/ophæng og solsejl, ubehandlet

  3 stk. hængekøjer med ophængssystem og solsejl. 3 stolper i robinietræ (ubehandlet). L:2900 mm B:1000 mm. Stolper H:1000 mm. Hængekøjen er beregnet til en person, som kan ligge og slappe af i den.
  Pris fra:
  11.000,00 kr.
 • ChillOut hængekøjesystem tredelt m/ophæng og solsejl, lysebrun

  ChillOut hængekøjesystem tredelt m/ophæng og solsejl, lysebrun

  3 stk. hængekøjer med ophængssystem og solsejl. 3 stolper i robinietræ (oliebehandlet lysebrun). L:2900 mm B:1000 mm. Stolper H:1000 mm. Hængekøjen er beregnet til en person, som kan ligge og slappe af i den.
  Pris fra:
  12.100,00 kr.
 • ChillOut hængekøjesystem tredelt m/ophæng og solsejl, mørkebrun

  ChillOut hængekøjesystem tredelt m/ophæng og solsejl, mørkebrun

  3 stk. hængekøjer med ophængssystem og solsejl. 3 stolper i robinietræ (oliebehandlet mørkebrun). L:2900 mm B:1000 mm. Stolper H:1000 mm. Hængekøjen er beregnet til en person, som kan ligge og slappe af i den. Stolperne kan også leveres oliebehandlet lysebrun og ubehandlet.
  Pris fra:
  12.100,00 kr.
 • ChillOut hængekøjesystem tredelt m/ophæng og bænk, lysebrun oliebhandlet

  ChillOut hængekøjesystem tredelt m/ophæng og bænk, lysebrun oliebhandlet

  3 stk. hængekøjer med ophængssystem. Fire stolper og to bænke i robinietræ (oliebehandlet lysebrun). L:2900 mm B:1000 mm. Stolper H:1000 mm. Hængekøjen er beregnet til en person, som kan ligge og slappe af i den.
  Pris fra:
  42.300,00 kr.
 • ChillOut hængekøjesystem tredelt m/ophæng og bænk, mørkebrun

  ChillOut hængekøjesystem tredelt m/ophæng og bænk, mørkebrun

  3 stk. hængekøjer med ophængssystem. Fire stolper og to bænke i robinietræ (oliebehandlet mørkebrun). L:2900 mm B:1000 mm. Stolper H:1000 mm. Hængekøjen er beregnet til en person, som kan ligge og slappe af i den. Stolperne kan også leveres oliebehandlet lysebrun og ubehandlet.
  Pris fra:
  42.300,00 kr.
 • ChillOut hængekøjesystem dobbel m/ophæng, solsejl og bænk, ubehandlet

  ChillOut hængekøjesystem dobbel m/ophæng, solsejl og bænk, ubehandlet

  2 stk. hængekøjer og solsejl med ophængssystem. Fire stolper og en bænk i robinietræ (ubehandlet). L:2900 mm B:1000 mm. Stolper H:1000 mm. Hængekøjen er beregnet til en person, som kan ligge og slappe af i den.
  Pris fra:
  33.900,00 kr.
 • ChillOut hængekøjesystem dobbel m/ophæng, solsejl og bænk, lysebrun oliebehandlet

  ChillOut hængekøjesystem dobbel m/ophæng, solsejl og bænk, lysebrun oliebehandlet

  2 stk. hængekøjer og solsejl med ophængssystem. Fire stolper og en bænk i robinietræ (oliebehandlet lysebrun). L:2900 mm B:1000 mm. Stolper H:1000 mm. Hængekøjen er beregnet til en person, som kan ligge og slappe af i den.
  Pris fra:
  36.900,00 kr.
 • ChillOut hængekøjesystem dobbel m/ophæng, solsejl og bænk, mørkebrun

  ChillOut hængekøjesystem dobbel m/ophæng, solsejl og bænk, mørkebrun

  2 stk. hængekøjer og solsejl med ophængssystem. Fire stolper og en bænk i robinietræ (oliebehandlet mørkebrun). L:2900 mm B:1000 mm. Stolper H:1000 mm. Hængekøjen er beregnet til en person, som kan ligge og slappe af i den. Stolperne kan også leveres oliebehandlet lysebrun og ubehandlet.
  Pris fra:
  36.900,00 kr.
 • ChillOut hængekøjesystem tredelt m/ophæng, solsejl og bænk, ubehandlet

  ChillOut hængekøjesystem tredelt m/ophæng, solsejl og bænk, ubehandlet

  3 stk. hængekøjer og solsejl med ophængssystem. Tre stolper og to bænke i robinietræ (ubehandlet). Hængekøje: 290x100 cm. Hængekøjen er beregnet til en person, som kan ligge og slappe af i den. Producentens varenummer: 80027.
  Pris fra:
  40.000,00 kr.
 • ChillOut hængekøjesystem tredelt m/ophæng, solsejl og bænk, lysebrun oliebehandlet

  ChillOut hængekøjesystem tredelt m/ophæng, solsejl og bænk, lysebrun oliebehandlet

  3 stk. hængekøjer og solsejl med ophængssystem. Tre stolper og to bænke i robinietræ (oliebehandlet lysebrun). L:2900 mm B:1000 mm. Stolper H:1000 mm. Hængekøjen er beregnet til en person, som kan ligge og slappe af i den.
  Pris fra:
  44.500,00 kr.
 • ChillOut hængekøjesystem tredelt m/ophæng, solsejl og bænk, mørkebrun

  ChillOut hængekøjesystem tredelt m/ophæng, solsejl og bænk, mørkebrun

  3 stk. hængekøjer og solsejl med ophængssystem. Tre stolper og to bænke i robinietræ (oliebehandlet mørkebrun). L:2900 mm B:1000 mm. Stolper H:1000 mm. Hængekøjen er beregnet til en person, som kan ligge og slappe af i den. Stolperne kan også leveres oliebehandlet lysebrun og ubehandlet.
  Pris fra:
  44.500,00 kr.
 • Gyngestativ i robinietræ m/fugleredegynge Ø120 cm

  Gyngestativ i robinietræ m/fugleredegynge Ø120 cm

  Gyngestativ i robinietræ med 1 punkts fugleredegynge Ø120 cm. Gyngen kan gynge i alle retninger og skaber masser af sjov for børnene. Højde til sæde: 40 cm. Producentens varenummer: 1007.
  Pris fra:
  35.000,00 kr.
 • Gyngestativ i robinietræ med ståloverligger og 1 fugleredegynge

  Gyngestativ i robinietræ med ståloverligger og 1 fugleredegynge

  Gyngestativ i robinietræ med ståloverligger. En fugleredegynge Ø120 cm. Producentens varenummer: 1045.
  Pris fra:
  28.100,00 kr.
 • Vippedyr i robinietræ

  Vippedyr i robinietræ

  Robust og sjovt vippedyr i robinietræ med håndtag og fodstøtte. Producentens varenummer: 1114.
  Pris fra:
  7.600,00 kr.
 • Femkantet gyngestativ m/5 sæder

  Femkantet gyngestativ m/5 sæder

  Femkantet gyngestativ med 5 gynger. Sjov leg når børnene gynger med front mod hinanden. Stolper i robinietræ med overliggere i galvaniseret stål. Producentens varenummer: 1048.
  Pris fra:
  56.500,00 kr.
 • Sandkasse i robinietræ med solsejl og legeborde

  Sandkasse i robinietræ med solsejl og legeborde

  Sandkasse i robinietræ med solsejl og legeborde. Fra 1 år. Faldhøjde 45 cm. Se datablad for præcise mål og øvrig information.
  Pris fra:
  53.800,00 kr.
 • Sandkasse i robinietræ med legehus, sandbord, gulv og sandkran

  Sandkasse i robinietræ med legehus, sandbord, gulv og sandkran

  Sandkasse i robinietræ med legehus, sandbord, gulv og sandkran. Fra 1 år. Faldhøjde 35 cm. Se datablad for præcise mål og øvrig information.
  Pris fra:
  42.500,00 kr.
 • Bjørnebo legehus u/gulv

  Bjørnebo legehus u/gulv

  Et legehus i robinietræ uden gulv som kan placeres direkte i sandkassen. Bænke på begge sider i huset samt et bord. Fra 1 år. Mål: 120x170x147 cm. Sikkerhedsareal 15 m². Arealbehov 420x420 cm. Se datablad for præcise mål og øvrig information.
  Pris fra:
  19.700,00 kr.
 • Agilitybane i robinie 4

  Agilitybane i robinie 4

  Agilitybane i robinietræ. Balancestubbe, klatrenet, balancebomme med og uden støttetov. Fra 1 år. Maks. stolpehøjde: 150 cm. Maks. bomhøjde: 99 cm. Sikkerhedszone: 97 m². Faldhøjde: 99 cm. Se datablad for præcise mål og øvrig information.
  Pris fra:
  61.700,00 kr.
 • Agilitybane i robinie 6

  Agilitybane i robinie 6

  Agilitybane i robinietræ. Balancestubbe, balancetov, balancebomme med og uden støtte. Fra 1 år. Maks. stolpehøjde: 99 cm. Maks. bomhøjde: 99 cm. Sikkerhedszone: 48 m². Faldhøjde: 40 cm. Se datablad for præcise mål og øvrig information.
  Pris fra:
  28.100,00 kr.
 • Klatrevæg i robinie

  Klatrevæg i robinie

  Klatrevæg i robinietræ. Sikkerhedszone: 22 m². Arealbehov: 5,75x4,3 m. Faldhøjde 240 cm. Se datablad for præcise mål og øvrig information.
  Pris fra:
  11.600,00 kr.
 • Motorikbane maxi i robinietræ

  Motorikbane maxi i robinietræ

  Kombineret legesystem af robinietræ med et hav af muligheder. Ud over en masse lege i forløb kan børnene også vælge at lege i de høje klatretårne - alene eller i en stor gruppe. Producentens varenummer: 3591.
  Pris fra:
  257.900,00 kr.
 • Eventyrstol m/7 siddestubbe

  Eventyrstol m/7 siddestubbe

  En eventyrstol med 7 siddepladser. Fremstillet i robinietræ. Arealbehov 200x228 cm. Se datablad for præcise mål og øvrig information.
  Pris fra:
  16.700,00 kr.
 • Parkourbane L i robinietræ

  Parkourbane L i robinietræ

  Varenr.: 62769-96
  Parkourbane til mange brugere på en gang. Banen er bygget op af sortbejdsede robinie stolper, sveller samt gummikugler for alsidig træning og leg i flere højder. Producentens varenummer: 3660.
  125.000,00 kr.
 • Parkourbane M i robinietræ

  Parkourbane M i robinietræ

  Varenr.: 62770-96
  Komplet parkourområde med alsidige redskaber. Sortbejdsede robiniestolper, sveller, gummikugler, klatrestolper, rustfrie stænger. Parkourområdet kan rumme mange brugere på samme tid. Producentens varenummer: 3662.
  92.300,00 kr.
 • Robinie kolbøttestativ med 2 stænger

  Robinie kolbøttestativ med 2 stænger

  Dobbelt kolbøttestativ i robinie med kolbøttestænger i rustfrit stål. Stængerne kan sættes i forskellig højde. Producentens varenummer: 2971.
  Pris fra:
  5.600,00 kr.
 • Pure Flex Niveau

  Pure Flex Niveau

  Stabil konstruktion i robinietræ. Platforme med forskellige niveauer til legepladsen. De kan bruges som siddepladser eller man kan klatre på dem. Producentens varenummer: 60694.
  Pris fra:
  161.000,00 kr.
 • Pure Flex motorikbane XL ubehandlet

  Pure Flex motorikbane XL ubehandlet

  Fantastisk alsidig og udfordrende motorikbane med robinieredskaber og uanede muligheder. Motorikbanen er holdt med lav faldhøjde. Producentens varenummer: 60696.
  Pris fra:
  190.100,00 kr.
 • Pure Flex motorikbane XL lysebrun oliebehandlet

  Pure Flex motorikbane XL lysebrun oliebehandlet

  Motorikbane i robinietræ til legepladsen. Består af mange balancebaner, klatrefunktioner, aktivitetstårn og niveauforskelle. Sikkerhedsareal 275 m². Se datablad og teknisk tegning for præcise mål, faldhøjde, montering m.m.
  Pris fra:
  220.700,00 kr.
 • Pure Flex motorikbane XL mørkebrun oliebehandlet

  Pure Flex motorikbane XL mørkebrun oliebehandlet

  Motorikbane i robinietræ til legepladsen. Består af mange balancebaner, klatrefunktioner, aktivitetstårn og niveauforskelle. Sikkerhedsareal 275 m². Se datablad og teknisk tegning for præcise mål, faldhøjde, montering m.m.
  Pris fra:
  220.700,00 kr.
 • Pure Flex aktivitetstårn S ubehandlet

  Pure Flex aktivitetstårn S ubehandlet

  Aktivitetstårn i robinietræ til legepladsen med rutsjebane, klatrenet og tag. Producentens varenummer: 60700.
  Pris fra:
  66.000,00 kr.
 • Pure Flex aktivitetstårn S lysebrun oliebehandlet

  Pure Flex aktivitetstårn S lysebrun oliebehandlet

  Aktivitetstårn i robinietræ til legepladsen. Med rutsjebane, klatrenet og tag. Sikkerhedsareal 36 m². Se datablad og teknisk tegning for præcise mål, faldhøjde, montering m.m.
  Pris fra:
  71.000,00 kr.
 • Pure Flex aktivitetstårn M lysebrun oliebehandlet

  Pure Flex aktivitetstårn M lysebrun oliebehandlet

  Aktivitetstårn i robinietræ til legepladsen. Med rutsjebane, 2 klatrenet og tag. Sikkerhedsareal 43 m². Se datablad og teknisk tegning for præcise mål, faldhøjde, montering m.m.
  Pris fra:
  87.500,00 kr.
 • Pure Flex kombileg M ubehandlet

  Pure Flex kombileg M ubehandlet

  Masser af robinie balance- og klatreleg i flere højder med stubbe, rutsjebane, flere klatrenet, brandmandsstang, forskudte platforme mv. Producentens varenummer: 60704.
  Pris fra:
  151.500,00 kr.
 • Pure Flex kombileg M lysebrun oliebehandlet

  Pure Flex kombileg M lysebrun oliebehandlet

  Kombinationsleg i robinietræ til legepladsen. Består af mange balancebaner, forskellige klatrefunktioner, aktivitetstårn og rutsjebane. Sikkerhedsareal 79 m². Se datablad og teknisk tegning for præcise mål, faldhøjde, montering m.m.
  Pris fra:
  167.000,00 kr.
 • Pure Flex kombileg M mørkebrun ubehandlet

  Pure Flex kombileg M mørkebrun ubehandlet

  Kombinationsleg i robinietræ til legepladsen. Består af mange balancebaner, forskellige klatrefunktioner, aktivitetstårn og rutsjebane. Sikkerhedsareal 79 m². Se datablad og teknisk tegning for præcise mål, faldhøjde, montering m.m.
  Pris fra:
  167.000,00 kr.
 • Pure Flex aktivitetstårn L ubehandlet

  Pure Flex aktivitetstårn L ubehandlet

  Aktivitetstårn i robinietræ til legepladsen med tag, rutsjebane, forskellige klatrefunktioner og balanceredskaber. Producentens varenummer 60706.
  Pris fra:
  90.000,00 kr.
 • Pure Flex aktivitetstårn L lysebrun ubehandlet

  Pure Flex aktivitetstårn L lysebrun ubehandlet

  Aktivitetstårn i robinietræ til legepladsen. Med tag, rutsjebane, forskellige klatrefunktioner og balanceredskaber. Sikkerhedsareal 49 m². Se datablad og teknisk tegning for præcise mål, faldhøjde, montering m.m.
  Pris fra:
  98.700,00 kr.
 • Pure Flex kombileg S ubehandlet

  Pure Flex kombileg S ubehandlet

  Robinie lege- og aktivitetstårn til adskillige aktiviteter og klatreog balancelege. Kombilegetårnet indeholder bl.a. flere svævende platforme, klatrenet, glidestænger, rutsjebane, vandret og skrå balancebomme, armgangsbøjler og meget andet godt. Producentens varenummer: 60708.
  Pris fra:
  117.000,00 kr.
 • Pure Flex kombileg S lysebrun oliebehandlet

  Pure Flex kombileg S lysebrun oliebehandlet

  Kombinationsleg i robinietræ til legepladsen. Med balancebaner, forskellige klatrefunktioner, aktivitetstårn og rutsjebane. Sikkerhedsareal 72 m². Se datablad og teknisk tegning for præcise mål, faldhøjde, montering m.m.
  Pris fra:
  128.600,00 kr.
 • Pure Flex kombileg L lysebrun oliebehandlet

  Pure Flex kombileg L lysebrun oliebehandlet

  Kombinationsleg i robinietræ til legepladsen. Med balancebaner, forskellige klatrefunktioner, aktivitetstårn og rutsjebane. Sikkerhedsareal 87 m². Se datablad og teknisk tegning for præcise mål, faldhøjde, montering m.m.
  Pris fra:
  157.300,00 kr.
 • Pure Flex multilegeplads XS ubehandlet

  Pure Flex multilegeplads XS ubehandlet

  Komplet legepladssystem i robinie til multileg som opfordrer til udforskning, klatring i nettene, balanceleg, styrke i armgangsbøjlerne, hvile på platformene, rutsjen, forhindringsbane og meget andet godt. Producentens varenummer: 60712.
  Pris fra:
  277.500,00 kr.
 • Pure Flex multilegeplads XS lysebrun oliebehandlet

  Pure Flex multilegeplads XS lysebrun oliebehandlet

  Multileg XS i robinietræ til legepladsen. Med mange forskellige balancebaner, niveauforskelle, aktivitetstårn og rutsjebane. Sikkerhedsareal 118 m². Se datablad og teknisk tegning for præcise mål, faldhøjde, montering m.m.
  Pris fra:
  310.700,00 kr.
 • Pure Flex multilegeplads S lysebrun oliebehandlet

  Pure Flex multilegeplads S lysebrun oliebehandlet

  Multileg S i robinietræ til legepladsen. Med forskellige balancebaner, niveauforskelle, aktivitetstårn og rutsjebane. Sikkerhedsareal 117 m². Se datablad og teknisk tegning for præcise mål, faldhøjde, montering m.m.
  Pris fra:
  256.300,00 kr.
 • Pure Flex multilegeplads XXL lysebrun oliebehandlet

  Pure Flex multilegeplads XXL lysebrun oliebehandlet

  Multileg XXL i robinietræ til legepladsen. Med mange forskellige balancebaner, niveauforskelle, aktivitetstårn, trossebro og rutsjebane. Sikkerhedsareal 297 m². Se datablad og teknisk tegning for præcise mål, faldhøjde, montering m.m.
  Pris fra:
  572.300,00 kr.
 • Organisk platform i robinie

  Organisk platform i robinie

  Enkeltstående organisk gulv, bænk eller platform i robinietræ. Kan også bruges som sandbord i sandkassen. Producentens varenummer: 10053.
  Pris fra:
  4.600,00 kr.
 • Organisk platform i robinie

  Organisk platform i robinie

  Stor enkeltstående organisk gulv, bænk eller platform i robinietræ. Kan også bruges som stort sandbord i sandkassen. Producentens varenummer: 10055.
  Pris fra:
  7.600,00 kr.
 • Bevægelig bro - robinie

  Bevægelig bro - robinie

  Bevægelig bro i robinietræ - velegnet til at placere i et balanceforløb. Producentens varenummer: 3554.
  Pris fra:
  22.900,00 kr.
 • Gyngestativ i robinietræ m/4 dækgynger

  Gyngestativ i robinietræ m/4 dækgynger

  Gyngestativ i robinietræ med 4 dækgynger. Sikkerhedsareal: 57 m2. Faldhøjde: 150 cm. Fra 3 år. Se datablad for mere info.
  Pris fra:
  31.800,00 kr.
 • Gyngestativ m/2 dækgynger og 1 fugleredegynge

  Gyngestativ m/2 dækgynger og 1 fugleredegynge

  Gyngestativ i robinietræ med 2 dækgynger og 1 fugleredegynge Ø120 cm. Faldhøjde 150 cm. Sikkerhedsareal 57m2. Fra 3 år. Se mål og mere info i datablad.
  Pris fra:
  41.200,00 kr.
 • Fjeder bjørnefod

  Fjeder bjørnefod

  Robinie platform formet som en bjørnefod på en fjeder. God til balanceleg. Producentens varenummer: 2950.
  Pris fra:
  6.000,00 kr.
 • Robinie skrå reb klodser

  Robinie skrå reb klodser

  Udfordrende robinie balanceleg med 9 skrå tove med klodser på. Balancer fra klods til klods og hav støtte i rebene. Kan med fordel placeres i et forløb. Producentens varenummer: 3510.
  Pris fra:
  15.700,00 kr.
 • Samer lavvu

  Samer lavvu

  Hyggelig robinie lavvu - et samer telt - til hygge og med siddestubbe rundt om. Producentens varenummer: 700931.
  Pris fra:
  11.600,00 kr.
 • Vippedyr søhest - robinie

  Vippedyr søhest - robinie

  Vippedyr i robinie - en søhest som rider barnet langt ud i havets spændende verden. Producentens varenummer: 1120.
  Pris fra:
  8.100,00 kr.
 • Parkour klatreskov

  Parkour klatreskov

  Varenr.: 66743-96
  Sortbejdsede robiniestolper med trin til at klatre på. Kan være en del af et større parkour område eller bruges som en udfordring alene. Der er i alt 7 klatrestolper. Producentens varenummer: 3640.
  28.100,00 kr.
 • Lang parkourbane med højde

  Lang parkourbane med højde

  Varenr.: 66747-96
  Parkourbane med stolper i sortbejdset robinie - fem af dem med trin. Lavt forløb i banen er med rustfri stænger og gummikugler. Denne bane appellerer til mange aldre. Producentens varenummer: 3668.
  56.500,00 kr.
 • Kæmpe parkourbane

  Kæmpe parkourbane

  Varenr.: 66749-96
  Stor komplet parkourbane til den store gruppe børn, der ønsker stor alsidighed og udfordring på mange niveauer. Sortbejdset robinie, sveller, klatrestolper, kugler og rustfri stænger. Producentens varenummer: 3686.
  229.500,00 kr.
 • Robinie vippeplade med fjedre

  Robinie vippeplade med fjedre

  Robinie vippeplade med tre fjedre til balanceleg Ø: 98 cm. Producentens varenummer: 3570.
  Pris fra:
  11.600,00 kr.
 • Robinie rambuk bro

  Robinie rambuk bro

  Rambukbro i robinietræ til balancegang. Producentens varenummer: 3553.
  Pris fra:
  16.000,00 kr.
 • PARADISO Yanna Robinie gyngestativ med fuglerede

  PARADISO Yanna Robinie gyngestativ med fuglerede

  Varenr.: 110436-38
  Et klassisk robiniegyngestativ med fugleredegynge Ø120 cm. Der er lagt op til hygge, samvær, fart og spænding. Producentens varenummer: 54500305306.
  39.190,00 kr.
 • Organisk bænk i robinie

  Organisk bænk i robinie

  Stor organisk bænk i robinietræ til rigtig mange personer samtidig. Et fantastisk samlingssted der kan bruges på utallige måder. Producentens varenummer: 10059.
  Pris fra:
  26.600,00 kr.
 • SOLID:2 Legehustunnel

  SOLID:2 Legehustunnel

  Varenr.: 114177-89
  Legetunnel i massivt, skandinavisk norrlandsfyr med forskellige legefunktioner fra vores serie Solid. På den ene side er der et tov til at klatre i og på den anden side klatregreb i forskellige farver. På toppen er der en robust bjælke af robinietræ. Forankringsbeslag medfølger. Behandlet til et udendørs miljø. Leveres færdigsamlet. Udvendige mål over tagryg: L:180 x B:120 x H:78 cm. Udvendige tunnel mål: L:140 x W:100 x H:78 cm.
  13.585,00 kr.
 • BASIS Sheep Pasture picnicbord

  BASIS Sheep Pasture picnicbord

  Varenr.: 118253
  Når vi leger udendørs, elsker børn at sidde i en lillen gruppe for at lege eller spise frokost sammen eller få en god snak. Fremstillet i robinietræ. Produceret af eibe.
  7.500,00 kr.
 • BASIS Eulenberg picnicbord

  BASIS Eulenberg picnicbord

  Varenr.: 118254
  Picnicbord som er let at flytte. Fremstillet i robinietræ. Produceret af eibe.
  10.500,00 kr.
Glemt password?

Vil du være kunde hos os?

Du skal have et kundenummer eller et EAN-nummer for at handle hos os.

Registrere mig

Nulstil password

Skriv din e-mailadresse for at få tilsendt et nyt password.