Ups!

En uventet fejl opstod. Forsøg igen senere.

Bekræfte

Er du sikker på du vil slette?
Er du sikker på du vil slette?
OBS! På grund af hensyn til miljøet vil alle ordre under kr. 200 blive pålagt et ekstra fragtgebyr på kr. 75,- med mindre du handler via en indkøbskontrakt, som har fragtfri levering. Vi anbefaler, at du gemmer din bestilling til senere. Går du til kassen pålægges ekstra fragt. Tak fordi du hjælper os med at opretholde en miljøvenlig profil!

Tryk NEJ for at fortsætte med at handle eller gemme din bestilling til senere for at undgå fragtgebyr. Tryk JA for at gå til kassen. Fragtgebyr tillægges.
Du gjorde en kopia av listan \"{0}\". Den heter \"{1}\".

Vi oplever i øjeblikket problemer med telefonsystemet. Skriv gerne på info@lekolar.dk, så vender vi tilbage til dig hurtigst muligt.

PRISGARANTI PÅ VORES LAPPSET-SORTIMENT

Lekolar er en stolt og foretrukken leverandør af kvalitetsprodukter fra Lappset. Vi har været forhandler af Lappset i Danmark siden 2015 og kender produkterne meget godt. Derfor kan vi give den bedste rådgivning.
Lekolar er glad for at kunne meddele, at vi nu sænker priserne på vores Lappset-sortiment og indfører en prisgaranti for alle vores kunder. Produkterne er markeret med en prisgaranti i vores webshop.

Du er velkommen til at kontakte os for mere information, GRATIS inspektion og ikke-bindende løsningsforslag. Se hele vores indholdsrige sortiment af legepladser og udendørs miljøer her på lekolar.dk.

 

Er du på udkig efter et nyt udeområde?

Ved at kontakte en af ​​vores eksperter på legepladser får du hjælp til planlægning, budgettering, bestilling og implementering. Du finder vores projektchefer på legelads, lige her.

 

Vi ser frem til at høre fra dig!


Hvis du har fundet et Lappset-produkt til en lavere pris, skal du kontakte os med dokumentation. Alle vores priser er ekskl. moms, forsendelse og montering. Rabatterede priser kan ikke kombineres med andre rabatter eller på allerede udførte ordrer. Kontakt os gerne for tilbud og mere information.

 

Du finder vores LAPPSET-SORTIMENT ved at klikke her

Glemt password?

Vil du være kunde hos os?

Du skal have et kundenummer eller et EAN-nummer for at handle hos os.

Registrere mig

Nulstil password

Skriv din e-mailadresse for at få tilsendt et nyt password.