Ups!

En uventet fejl opstod. Forsøg igen senere.

Bekræfte

Er du sikker på du vil slette?
OBS! På grund af hensyn til miljøet vil alle ordre under kr. 200 blive pålagt et ekstra fragtgebyr på kr. 75,- med mindre du handler via en indkøbskontrakt, som har fragtfri levering. Vi anbefaler at du gemmer din bestilling til senere. Går du til kassen pålægges ekstra fragt. Tak fordi du hjælper os med at opretholde en miljøvenlig profil!

Tryk NEJ for at fortsætte med at handle eller gemme din bestilling til senere for at undgå fragtgebyr. Tryk JA for at gå til kassen. Fragtgebyr tillægges.

OPDATERING AF HJEMMESIDE

På grund af opdatering af lekolar.dk kan webshoppens funktion påvirkes i perioden 11.-15. april. Du er som altid velkommen til at kontakte vores Kundeservice på tlf.: 70 20 60 80 mellem kl. 08:00-16:00 eller på mail: info@lekolar.dk ved bestillinger eller spørgsmål.

#135 Loop

Et fleksibelt samlingspunkt med et enkelt udtryk
Varenr.: 62198
Et enkelt og fleksibelt møbel som med sin cirkulære form og individuelle farver skaber et karakteristisk miljø i byrum, parker, skoler, forlystelsesparker m.m. Loop kan anvendes i en række sociale og kulturelle sammenhænge til at foretage et uformelt ophold, hvile eller bevægelse på. Kan både bruges til midlertidig og permanent indretning. Både til udendørs og indendørs brug. Siddepladser: 4-6 indvendigt/6-8 udvendigt. Tåler de fleste rengøringsmidler og kemikalier og kan med fordel højtryksrenses. Farven kan fremmes med vinylrens o.lign. UV-bestandig og robust over for påvirkninger som slitage samt vejrlig. Materiale: Rotationsstøbt polyethylen, 6 mm godstykkelse, gennemfarvet. Materialet kan recirkuleres. Ydre diameter: Ø1800 mm. H400 mm. Indre diameter: Ø1000 mm. Montage: Til nedgravning, nedstøbning, påboltning, opfyld vand/sand.

Fakta

 • Titel: #135 Loop

Andre købte også

 • #137 Loop Arc

  #137 Loop Arc

  Bløde former som udfordrer pladsernes ofte stringente og kantede udtryk
  Kontakt os for pris
 • #171 Loop Corner

  #171 Loop Corner

  En 90 graders bukket bænk eller et fleksibelt byggemodul
  Kontakt os for pris
 • #169 Loop Cone planter

  #169 Loop Cone planter

  Et multibrugbart produkt der også kan stå alene
  Kontakt os for pris
 • #140 Loop Line

  #140 Loop Line

  Stammen – det solide, rette medlem af Loop-familien
  Kontakt os for pris
 • #141 Loop HopOp

  #141 Loop HopOp

  Inviterer til at sidde, hvile, lege og hoppe
  Kontakt os for pris
 • Lignende produkter

  • Beskyttelsessæt str. M

   Beskyttelsessæt str. M

   Varenr.: 98256
   Beskyttelsessæt med høj komfort til unge ryttere. Velegnet til når man cykler eller står på løbehjul, skateboard og rulleskøjter. Anatomisk og stødersikker skal. Sættet indeholder beskyttelse til arme, albuer og knæ med elastisk velcroluk. Testet iht. EN14120. Af EVA, polyester og PP.
   199,00 kr.
  • Stavgangssæt

   Stavgangssæt

   Varenr.: 74024
   3 sæt/pk. Gåturen bliver mere effektiv med stave, og arme, skuldre, bryst og ben får god træning. Aluminiumsstavene er tredelt og har støddæmpning. Justerbar højde og med en god håndledsrem, der giver ekstra støtte. Gummibåndet er blødt og behageligt at holde på. Højde 66-135 cm.
   699,00 kr.
  • Justerbare inliners str. 34-37

   Justerbare inliners str. 34-37

   Varenr.: 98252
   Inliners i god kvalitet der passer godt til skoleelever. Skoen er justerbar i 4 størrelser og justeres let ved at trykke på knappen ved hælen. Hjulene har ABEC 5 kuglelejer, så de ruller nemt. Ekstra bremse medfølger. Inderstøtte er fremstillet i polyamid med polyesterforing, mens ydre dele er af PP. Hjul i PU. Bremse af TPR.
   499,00 kr.
  • Justerbare inliners str. 30-33

   Justerbare inliners str. 30-33

   Varenr.: 98251
   Inliners i god kvalitet der passer godt til skoleelever. Skoen er justerbar i 4 størrelser og justeres let ved at trykke på knappen ved hælen. Hjulene har ABEC 5 kuglelejer, så de ruller nemt. Ekstra bremse medfølger. Inderstøtte er fremstillet i polyamid med polyesterforing, mens ydre dele er af PP. Hjul i PU. Bremse af TPR.
   499,00 kr.
  • Skateboard

   Skateboard

   Varenr.: 98254
   Et skateboard i god, slidstærk kvalitet med ekstra forstærkning i bunden og et godt greb på toppen. Hjulene er af polyuretan og kuglelejer er ABEC 5, hvilket betyder, at de ruller let. Undgå at køre i sand og vand, da dette forkorter kuglelejernes holdbarhed. Testet iht. EN13613: 2009; Klasse A 50-100 kg. Hjulene er 57x37 m, brættet er 57x15 cm.
   399,00 kr.
  Glemt password?

  Vil du være kunde hos os?

  Du skal have et kundenummer eller EAN-nummer for at handle hos os

  Registrere mig

  Nulstil password

  Skriv din e-mailadresse for at få tilsendt et nyt password.