Ups!

En uventet fejl opstod. Forsøg igen senere.

Bekræfte

Er du sikker på du vil slette?
Er du sikker på du vil slette?
OBS! På grund af hensyn til miljøet vil alle ordre under kr. 200 blive pålagt et ekstra fragtgebyr på kr. 75,- med mindre du handler via en indkøbskontrakt, som har fragtfri levering. Vi anbefaler, at du gemmer din bestilling til senere. Går du til kassen pålægges ekstra fragt. Tak fordi du hjælper os med at opretholde en miljøvenlig profil!

Tryk NEJ for at fortsætte med at handle eller gemme din bestilling til senere for at undgå fragtgebyr. Tryk JA for at gå til kassen. Fragtgebyr tillægges.
Du gjorde en kopia av listan \"{0}\". Den heter \"{1}\".

Vi oplever i øjeblikket, at vores hjemmeside kan køre lidt langsommere end normalt. Vi beklager de ulemper, dette måtte medføre. Hvis du har brug for hjælp, så tøv ikke med at kontakte vores kundeservice på info@lekolar.dk eller tlf. 70 20 60 80, hvis du har spørgsmål eller ønsker hjælp til at lægge en ordre. Tak for din tålmodighed!

Piczo projektorsæt, stort

Varenr.: 130911
Et stort sæt med alt, hvad I skal bruge til en rigtig god projicering. Piczo Iris Touch Plus Wireless er en kompakt, trådløs projektor, som projicerer både billeder og film i god kvalitet på alle overflader. Projektoren undersøtter både Wi-Fi og Bluetooth. 2 USB-indgange. 3,5 mm AUX-udgang samt både HDMI- og microSD-indgang. Projektorer kan også styres via en app på telefonen. Projicerer både indendørs og udendørs. 300 ANSI lumen. Mål: B23xH14xD7,5 cm, vægt: 1,3 kg. Indeholder: projektor, projektorskærm 50", holder, taske, forlænger, stativ, strømadapter, strømkabel, HDMI-kabel og en fjernbetjening.
Din pris:
9.254,00 kr.

Lav lagerbeholdning. Risiko for leveringstid

Fakta

 • Titel: Piczo projektorsæt, stort

Andre købte også

 • Projicer mer’ – projektor Piczo Nova Pro Touch, den store pakke

  Projicer mer’ – projektor Piczo Nova Pro Touch, den store pakke

  Varenr.: 141183
  En stor pakke med alt, du skal bruge for at projicere alle mulige steder. Indeholder vores bedste projektor Piczo Nova Pro Touch, tripodstativ, forlænger, holder til tablets, strømkabler, en fjernbetjening, en klemme til at fastgøre projektoren med på de mest utrolige steder, en vandafvisende taske til opbevaring og beskyttelse af Piczo-projektoren med tilbehør samt et 50”-lærred, som kan fastgøres i loftet, hænges på væggen eller stilles på jorden.
  14.586,00 kr.
 • Projicer mer’ – projektor Piczo Mini Cube Touch, den store pakke

  Projicer mer’ – projektor Piczo Mini Cube Touch, den store pakke

  Varenr.: 141180
  En stor pakke med alt, du skal bruge for at projicere alle mulige steder. Indeholder vores smidigste projektor Piczo Mini Cube Touch, tripodstativ, forlænger, holder til tablets, strømkabler, en fjernbetjening, en klemme til at fastgøre projektoren med på de mest utrolige steder, en vandafvisende taske til opbevaring og beskyttelse af Piczo-projektoren med tilbehør samt et 50”-lærred, som kan fastgøres i loftet, hænges på væggen eller stilles på jorden.
  8.851,00 kr.
 • Projektorskærm 50" til inden- og underdørsbrug

  Projektorskærm 50" til inden- og underdørsbrug

  Varenr.: 130910
  En fold-ud-projektorskærm i syntetisk fiber i høj kvalitet. Perfekt at tage med sig og fungerer godt udendørs. Overfladen på skærmen er specialdesignet til at gengive LED-projektion på allerbedste vis. Visningsformat 16:9. Mål: projektionsareal 115x76 cm, vægt 1,8 kg.
  1.097,00 kr.
 • Projektorskærm 40" til inden- og underdørsbrug

  Projektorskærm 40" til inden- og underdørsbrug

  Varenr.: 130909
  En fold-ud-projektorskærm i syntetisk fiber i høj kvalitet. Perfekt at tage med sig og fungerer godt udendørs. Overfladen på skærmen er specialdesignet til at gengive LED-projektion på allerbedste vis. Visningsformat 16:9. Mål: projektionsareal 92x60 cm, vægt 1,5 kg.
  1.018,00 kr.
 • Projektorskærm 30" til inden- og underdørsbrug

  Projektorskærm 30" til inden- og underdørsbrug

  Varenr.: 130908
  En fold-ud-projektorskærm i syntetisk fiber i høj kvalitet. Perfekt at tage med sig og fungerer godt udendørs. Overfladen på skærmen er specialdesignet til at gengive LED-projektion på allerbedste vis. Visningsformat 4:3. Mål: projektionsareal 61x45 cm, vægt 1,2 kg.
  924,00 kr.
 • Lignende produkter

  • Aura LED-projektor til mindre rum

   Aura LED-projektor til mindre rum

   Varenr.: 58127
   Ideel til små sanse- eller hvilerum (ca. 10-15 m²). Projicerer fra en afstand på op til 4 m. Har en beroligende effekt. Effekthjul, der nemt monteres på, medfølger. Koblingen kan nemt skiftes mellem magnetisk eller med stift, så der kan bruges forskellige effekthjul. Aura LED-projektoren har et Wi-Fi hotspot, som kan tilsluttes til en andre Wi-Fi-enheder via en gratis IOS- eller Android-app.
   4.926,00 kr.
  • Optiske fibre

   Optiske fibre

   Varenr.: 118667
   Fascinerende og beroligende lysstråler som skifter farve enten af sig selv eller med en fjernbetjening. En spændende og hyggelig detalje i hyggerummet eller i et mørkt telt. 100 tråde af høj kvalitet, 150 cm lange.
   3.473,00 kr.
  • Projektor med lys og lyd

   Projektor med lys og lyd

   Varenr.: 118669
   Denne lille projektor lyser rummet op i fantastiske farver, så det ligner havets bølger. Den har højttalere og kan kobles til en mobiltelefon, computer og tablet eller afspille musikfiler fra et TF-kort. Oplades via USB. Mål: 12,6x12,6x10,5 cm.
   349,00 kr.
  • Lommelygter klassesæt

   Lommelygter klassesæt

   Varenr.: 53380
   6 stk./pk. Opladelige lommelygter som er nemme at bruge. LED-pærerne giver en konstant lysstyrke i op til 2 timer og oplades i ladestation, når batteriet er svagt. Fuldt opladet på 3-4 timer.
   998,00 kr.
  • Hvidt pop up-telt til projicering

   Hvidt pop up-telt til projicering

   Varenr.: 118581
   En fleksibel måde at bygge et sanserum på. Du kan projicere hvad som helst på vægge og loft. Det er også lettilgængeligt, selvom man f.eks. sidder i kørestol. Her kan man slappe af, få energi eller undersøge noget. I hvert hjørne er det muligt at hænge ting op for yderligere stimulering. En opbevaringspose medfølger. Mål: 142x142x142 cm.
   1.832,00 kr.
  Glemt password?

  Vil du være kunde hos os?

  Du skal have et kundenummer eller enten et EAN-nummer eller et CVR-nummer for at handle hos os.

  Registrer mig

  Nulstil password

  Skriv din e-mailadresse for at få tilsendt et nyt password.