Ups!

En uventet fejl opstod. Forsøg igen senere.

Bekræfte

Er du sikker på du vil slette?
Er du sikker på du vil slette?
OBS! På grund af hensyn til miljøet vil alle ordre under kr. 200 blive pålagt et ekstra fragtgebyr på kr. 75,- med mindre du handler via en indkøbskontrakt, som har fragtfri levering. Vi anbefaler, at du gemmer din bestilling til senere. Går du til kassen pålægges ekstra fragt. Tak fordi du hjælper os med at opretholde en miljøvenlig profil!

Tryk NEJ for at fortsætte med at handle eller gemme din bestilling til senere for at undgå fragtgebyr. Tryk JA for at gå til kassen. Fragtgebyr tillægges.
Du gjorde en kopia av listan \"{0}\". Den heter \"{1}\".

Vi oplever i øjeblikket problemer med telefonsystemet. Skriv gerne på info@lekolar.dk, så vender vi tilbage til dig hurtigst muligt.

Pladser & parker

Pladser & parker

Et ekstra godt valg
Miljømærkning
Varemærke
Produktserie
80 Produkter
 • Nectar insekthotel L

  Nectar insekthotel L

  Varenr.: 140315
  Insekter har en stor betydning for biodiversiteten, og at vi hjælper naturen på vej er i dag vigtigere end nogensinde. Insekthotellets røde detaljer vil tiltrække mariehøns, bier og andre insekter. Hotellet er designet med rør og andre små rum specielt til hvepse, bier og mariehøns. For at give insekterne de bedste betingelser for overlevelse bør insekthotellet placeres i nærheden af ​​blomstrende planter og træer, cirka 1,5 m over jorden og vendt mod øst. Lekolar insekthoteller er af høj kvalitet og er lavet af slidstærkt, massivt FSC-certificeret træ. Taget er behandlet med en lugtfri olie, der er uskadelig for insekter. Leveres færdigsamlet med rustfri skruer, stolper og galvaniseret stålspyd. Mål uden stolper: 94x71x17 cm. Mål med stolper: 171x71x23 cm.
  2.495,00 kr.
 • Automatisk drypvandingssystem GreenLine®

  Automatisk drypvandingssystem GreenLine®

  Varenr.: 139903
  At dyrke er en perfekt pædagogisk aktivitet inden for bæredygtighed. Med et automatisk drypvandingssystem forenkles hverdagen og hjælper planter til at overleve på varme sommerdage. Systemet drives af solenergi og tilpasser vanding efter vejrforholdene. Genbrug det dyrebare regnvand og tilslut regnvandstønden, varenr. 139904 til vandingssystemet for at få en lille cyklus, der passer sig selv. Fleksibel og nem at udvide til at vande alt fra dyrkning i krukker, dyrkningskasser, plantekasser og direkte i jorden. Skulle beholderen løbe tør for vand, slukker systemet automatisk. Inkluderer 30 m slange med 24 drypdyser og T-koblinger, solcelledrevet IDC enhed med integreret pumpe.
  Kontakt os for pris
 • Nectar insekthotel S

  Nectar insekthotel S

  Varenr.: 140313
  Insekter har en stor betydning for biodiversiteten, og at vi hjælper naturen på vej er i dag vigtigere end nogensinde. Insekthotellets røde detaljer vil tiltrække mariehøns, bier og andre insekter. Hotellet er designet med rør og andre små rum specielt til hvepse, bier og mariehøns. For at give insekterne de bedste betingelser for overlevelse bør insekthotellet placeres i nærheden af ​​blomstrende planter og træer, cirka 1,5 m over jorden og vendt mod øst. Lekolar insekthoteller er af høj kvalitet og er lavet af slidstærkt, massivt FSC-certificeret træ. Taget er behandlet med en lugtfri olie, der er uskadelig for insekter. Leveres færdigsamlet med rustfri skruer. Mål: 41x27x15 cm.
  395,00 kr.
 • Nectar mariehønehus

  Nectar mariehønehus

  Varenr.: 140323
  Et beskyttende hus for mariehøns, som i dag har stadig sværere ved at finde steder at overnatte. Ved at passe lidt ekstra på mariehønsene kan vi også bidrage til økologisk havearbejde og naturlig skadedyrsbekæmpelse. Lekolar mariehønehus er lavet af slidstærkt, massivt FSC-certificeret træ. Taget er behandlet med en lugtfri olie, der er uskadelig for insekter. For at give mariehøns de bedste chancer for at overleve bør huset placeres i nærheden af ​​blomstrende planter og træer, cirka 1,5 m over jorden og mod øst. Leveres færdigsamlet med rustfri skruer. Mål: 24x18x12,5 cm.
  195,00 kr.
 • Nectar sommerfuglehus

  Nectar sommerfuglehus

  Varenr.: 140324
  Giv sommerfuglene den bedst mulige beskyttelse mod regn og et sikkert sted at forpuppe sig. Lekolar sommerfuglehotel er af høj kvalitet og lavet i slidstærkt, massivt FSC-certificeret træ. Taget er behandlet med en lugtfri olie, der er uskadelig for insekter. Insekthotellet er designet med rør og smalle lameller specielt tilpasset sommerfugle. For at give sommerfuglene de bedste chancer for at overleve, bør den placeres i nærheden af ​​blomstrende planter og træer, cirka 1,5 m over jorden og vendt mod øst. Leveres færdigsamlet med rustfri skruer. Mål: 24x18x12,5 cm.
  195,00 kr.
 • Regnvandstønde GreenLine®

  Regnvandstønde GreenLine®

  Varenr.: 139904
  Ved at opsamle regnvand skabes en forståelse for bæredygtighed og naturens kredsløb. Denne vandtønde opsamler effektivt regnvand, som derefter kan bruges til vanding eller leg. Hanen gør det nemt for børnene selv at hente vand. Regnvandstønden rummer 200 l og har indbygget overløbssikring, som gør, at når tønden er fyldt, løber vandet ned via nedløbsrøret igen. Regnvandstønden leveres med børnesikret låg og tilslutning til nedløbsrør. Vi anbefaler at fastgøre tønden til væggen. Fod kan tilkøbes. Tåler frost. Mål: 96x68x68 cm. Fremstillet af genbrugsplast.
  Kontakt os for pris
 • Base til GreenLine® regnvandstønde

  Base til GreenLine® regnvandstønde

  Varenr.: 139905
  Komplementer varenr. 139904 regnvandstønde 200 l fra Greenline med tilhørende fod. Gør det nemmere at betjene hanen og komme til det med en vandkande. Mål: 31,5x54x51 cm.
  Kontakt os for pris
 • Winther cykelstativ væg

  Winther cykelstativ væg

  Varenr.: 14157
  Spar på gulvpladsen, og hæng cyklerne på væggen. Placer forhjulet på stellet, og hæng cyklen op. Passer til alle tohjulede cykler såsom løbecykler og balancecykler. Mål: 30x23 cm. Skruer medfølger.
  361,00 kr.
 • Reservedel vandhane til regnvandstønde GreenLine®

  Reservedel vandhane til regnvandstønde GreenLine®

  Varenr.: 139906
  Vandhane til regnvandstønde varenr. 139904.
  Kontakt os for pris
 • Et ekstra godt valg
  Multihus 8-kantet Ø 6,0 m

  Multihus 8-kantet Ø 6,0 m

  Alsidigt hus i lærketræ med robinie-stolper. Du kan spise alle dagens måltider der, lege, læse højt og sove. Husene leveres umonteret. Vægge, bænke og borde er ikke inkluderet, disse bestilles separat. Mål: Ø 6,0 m.
  Kontakt os for pris
 • Willow pilehegn 100xH40 cm

  Willow pilehegn 100xH40 cm

  Varenr.: 140969-89
  En stilfuld afgrænsning i flettet pil, der giver mulighed for at skabe rum i rummet i udemiljøet. At skabe forskellige zoner kan have en positiv indvirkning på børn, da det bliver tydeligt hvad der forventes af dem, og hvilke aktiviteter der tilbydes. Skillevæggene er fæstet i jorden og er dermed fleksible og nemme at flytte, for nemt at skabe variation i et udendørs læringsmiljø. Pilen giver et naturligt udtryk og passer fint ind i udemiljøet. Pilen er helt ubehandlet. Tjek jævnligt og klip eventuelle udstikkende kviste af.
  395,00 kr.
 • Organiske bænke, solsejl og plantekasser

  Organiske bænke, solsejl og plantekasser

  Fantastisk mødested med organiske bænke i flere niveauer, dobbelt solsejl og 4 plantekasser. Mødestedet appellerer til forskellig brug og tiltrækker også med plantekasserne, som kan benyttes til duftende og hyggelige beplantninger. Producentens varenummer: 80034.
  Kontakt os for pris
 • Egesvelle pr. m

  Egesvelle pr. m

  Egesveller kan ud over kantafgrænsning benyttes til mange andre formål såsom ophold, balance, forhindringsbane mv. Eller hvad med at bruge egesveller til et opholdsmøbel / skulptur der indbyder til stille ophold og samtidig skaber forbindelse og aktivitet. Producentens varenummer: 9038.
  Kontakt os for pris
 • Willow blomsterkasse 39x39x25 cm

  Willow blomsterkasse 39x39x25 cm

  Varenr.: 140967-89
  Plantning i krukker og blomsterkasser er en nem måde at skabe grønne zoner i udemiljøet. Denne solide plantekasse har elementer af flettet pil på siderne og passer med sit naturlige udtryk godt til det udendørs miljø. Pilen er helt ubehandlet. Tjek jævnligt og klip eventuelle udstikkende kviste af.
  395,00 kr.
 • Palisadekant i robinietræ

  Palisadekant i robinietræ

  Stolper Ø12-15 cm og , 105 cm pr. stk. Kan placeres som en ramme rundt om en sandkasse eller bruges til at skabe forskellige niveauer. Producentens varenummer: 5310.
  Kontakt os for pris
 • Willow pilehytte stor

  Willow pilehytte stor

  Varenr.: 140965-89
  Med sit naturlige udtryk bliver en pilehytte et hyggeligt indslag i udemiljøet. Hytten er åben for forskellige former for leg og kan inspirere til både fantasifuld rolleleg, et læsehjørne eller som et sted at slappe af, hvis du vil trække dig tilbage for en stund. Pilen er helt ubehandlet. Tjek jævnligt og klip eventuelle udstikkende kviste af.
  2.095,00 kr.
 • Nectar foderbræt til fugle

  Nectar foderbræt til fugle

  Varenr.: 140321
  Ved at fodre vores vinterfugle bevares bestanden, og vi opretholder den balance i naturen, som fuglene skaber. Sæt gerne et foderbræt op uden for børnehavens vindue og snak om trækfugle og lær børnene at genkende de forskellige arter. Et højkvalitets foderbræt lavet af slidstærkt, massivt FSC-certificeret træ, der er behandlet med 2 lag lugtfri linolie. Foderbrættet er specielt designet til fugle som høge, blåmejser, dompapper, finker, gråspurve, spætter og andre sangfugle. Leveres færdigsamlet med rustfri skruer og med metal vinkelbeslag til montering på stolpe (medfølger ikke) eller vindueskarm. Mål: 24,5x32x30 cm.
  195,00 kr.
 • Nectar pindsvinehus

  Nectar pindsvinehus

  Varenr.: 140319
  Dette pindsvinehus af høj kvalitet er lavet af slidstærkt, solidt FSC-certificeret træ, der er behandlet med 2 lag lugtfri linolie. Huset har et oplukkeligt tag, der er beklædt med beskyttende tagpap. Indgangen er en lang gang, der beskytter pindsvin mod rovdyr og giver optimale forhold i huset. Trægulvet isolerer for den kolde, våde jord, og huset har både dræn- og ventilationshuller, som gør det muligt at opretholde et passende klima inde i huset. Placer huset et stille, skjult, om muligt skyggefuldt sted under buske eller i en hæk i haven. Leveres færdigsamlet med rustfri skruer. Mål: 32x32 cm, eksklusiv entrégang som er 26 cm lang.
  495,00 kr.
 • Willow pilehytte lille

  Willow pilehytte lille

  Varenr.: 140966-89
  Med sit naturlige udtryk bliver en pilehytte et hyggeligt indslag i udemiljøet. Hytten er åben for forskellige former for leg og kan inspirere til både fantasifuld rolleleg, et læsehjørne eller som et sted at slappe af, hvis du vil trække dig tilbage for en stund. Pilen er helt ubehandlet. Tjek jævnligt og klip eventuelle udstikkende kviste af.
  1.995,00 kr.
 • Nectar insekthotel M

  Nectar insekthotel M

  Varenr.: 140314
  Insekter har en stor betydning for biodiversiteten, og at vi hjælper naturen på vej er i dag vigtigere end nogensinde. Insekthotellets røde detaljer vil tiltrække mariehøns, bier og andre insekter. Hotellet er designet med rør og andre små rum specielt til hvepse, bier og mariehøns. For at give insekterne de bedste betingelser for overlevelse bør insekthotellet placeres i nærheden af ​​blomstrende planter og træer, cirka 1,5 m over jorden og vendt mod øst. Lekolar insekthoteller er af høj kvalitet og er lavet af slidstærkt, massivt FSC-certificeret træ. Taget er behandlet med en lugtfri olie, der er uskadelig for insekter. Leveres færdigsamlet med rustfri skruer. Mål: 66x45x15 cm.
  695,00 kr.
 • Glemt password?

  Vil du være kunde hos os?

  Du skal have et kundenummer eller enten et EAN-nummer eller et CVR-nummer for at handle hos os.

  Registrer mig

  Nulstil password

  Skriv din e-mailadresse for at få tilsendt et nyt password.