Ups!

En uventet fejl opstod. Forsøg igen senere.

Bekræfte

Er du sikker på du vil slette?
Er du sikker på du vil slette?
OBS! På grund af hensyn til miljøet vil alle ordre under kr. 200 blive pålagt et ekstra fragtgebyr på kr. 75,- med mindre du handler via en indkøbskontrakt, som har fragtfri levering. Vi anbefaler, at du gemmer din bestilling til senere. Går du til kassen pålægges ekstra fragt. Tak fordi du hjælper os med at opretholde en miljøvenlig profil!

Tryk NEJ for at fortsætte med at handle eller gemme din bestilling til senere for at undgå fragtgebyr. Tryk JA for at gå til kassen. Fragtgebyr tillægges.
Du gjorde en kopia av listan \"{0}\". Den heter \"{1}\".

Vi oplever i øjeblikket problemer med telefonsystemet. Skriv gerne på info@lekolar.dk, så vender vi tilbage til dig hurtigst muligt.

Siddemøbler

Miljømærkning
Produktserie
Mål
Farve
38 Produkter
 • Steady Senior 2 Picnicbord

  Steady Senior 2 Picnicbord

  Varenr.: 62515-89
  Den nye tekst til produkter lyder således: Picnicbord i massivt, skandinavisk norrlandsfyr. Træet er behandlet til et udendørs miljø. Mål: L180xB150 cm. Siddehøjde 47 cm, bordhøjde 75 cm. Sæder og bordplade leveres færdigsamlede med afrundede hjørner. Monteringstid for hele bordet er ca. 40 min.
  Kontakt os for pris
 • Mini sækkestol 70x100 cm polyolefin

  Mini sækkestol 70x100 cm polyolefin

  En lille sækkestol til de mindste børn. Her kan de slappe af med en bog eller bamse. Aftageligt betræk i 100 % polyolefin, hvilket gør den velegnet til både indendørs og udendørs brug. Mål: 70x100 cm. Inderposen rummer 60 L ftalat-fri polystyrenkugler. Betrækket kan vaskes ved 30°C, må ikke tørretumbles.
  Pris fra:
  693,00 kr.
 • Comfort sækkestol i polyolefin

  Comfort sækkestol i polyolefin

  Komfortabel sækkestol formet som en lænestol. Aftageligt betræk i 100 % polyolefin, hvilket gør den velegnet til både indendørs og udendørs brug. Mål: 79x95x85 cm. Inderpose med en blanding af strimlet polyeter og ftalat-fri polystyrenkugler, som giver en mere stabil form og et mere behageligt sæde. Betrækket kan vaskes ved 30 °C, må ikke tørretumbles.
  Pris fra:
  4.456,00 kr.
 • Mysig sækkestol polyolefin

  Mysig sækkestol polyolefin

  Stor og dejlig sækkestol. Aftageligt betræk i 100 % polyolefin, hvilket gør den velegnet til både indendørs og udendørs brug, Oeko-Tex-mærket. Mål: 100x140 cm. Inderposen indeholder 300 L ftalat-fri polystyrenkugler. Betrækket kan vaskes ved 30°C, må ikke tørretumbles.
  Pris fra:
  3.389,00 kr.
 • Egesvelle pr. m

  Egesvelle pr. m

  Egesveller kan ud over kantafgrænsning benyttes til mange andre formål såsom ophold, balance, forhindringsbane mv. Eller hvad med at bruge egesveller til et opholdsmøbel / skulptur der indbyder til stille ophold og samtidig skaber forbindelse og aktivitet. Producentens varenummer: 9038.
  Kontakt os for pris
 • #171 Loop Corner

  #171 Loop Corner

  En 90 graders bukket bænk eller et fleksibelt byggemodul
  Kontakt os for pris
 • Organiske bænkesæt

  Organiske bænkesæt

  Bænkene er karakteristiske ved relative store flader, der åbner op for forskellige måder at bruge møblerne på - også fordi de har forskellige højder. Producentens varenummer: 80016.
  Kontakt os for pris
 • Organiske bænke, solsejl og plantekasser

  Organiske bænke, solsejl og plantekasser

  Fantastisk mødested med organiske bænke i flere niveauer, dobbelt solsejl og 4 plantekasser. Mødestedet appellerer til forskellig brug og tiltrækker også med plantekasserne, som kan benyttes til duftende og hyggelige beplantninger. Producentens varenummer: 80034.
  Kontakt os for pris
 • Re:play bænk 0923

  Re:play bænk 0923

  Varenr.: 138385-139
  Det bæredygtige legegplads-valg!
  Kontakt os for pris
 • Plantekasser og bænk

  Plantekasser og bænk

  Lille samlingssted med to plantekasser og en bænk - et hyggeligt sted at sætte sig med det grønne ved siden af. Producentens varenummer: 80038.
  Kontakt os for pris
 • Organisk bænk med 3 plantekar

  Organisk bænk med 3 plantekar

  Stor organisk bænk i robinietræ med tre plantekummer. Bænken kan bruges på utallige måder og opholdet kan krydres med nydelsen ved at være tæt på beplantningen, som kan stimulere med dufte, syn og lyd. Producentens varenummer: 80014.
  Kontakt os for pris
 • PARK bord-/bænkesæt

  PARK bord-/bænkesæt

  Varenr.: 110850
  Solidt bord-/bænkesæt af imprægneret fyrretræ og pulvergalvaniseret og pulverlakeret stål. Bordet måler H: 74 cm og B: 59 cm. Bænkene måler H: 43 cm og B: 39 cm.
  Kontakt os for pris
 • Organisk mødested med solsejle og bænke

  Organisk mødested med solsejle og bænke

  Opholdssted med organiske bænke med plantekar, dobbelt solsejl og robinie stolper. Der er plads til alsidig brug for mange personer samtidig - sociale liv kan udfolde sig eller man kan tage en pause i skyggen. Producentens varenummer: 80036.
  Kontakt os for pris
 • Solio solcellebænk

  Solio solcellebænk

  Varenr.: 137821-97
  Smart solbænk med funktioner som WiFi, trådløs opladning eller opladning af mobiltelefon via USB og LED-belysning. Bænken drives af indbyggede monokrystallinske solceller, der betragtes som den mest effektive at de tre solcelletyper. De oplader batterier på op til 110 watt. Solens energi lagres i de indbyggede AGM-batterier og dækker energibehovet selv på overskyede dage. Den svenskproducerede bordplade med specialbehandlet og hårdt lakeret plade, der dækker solpanelerne, er holdbar mod ridser, slid, graffiti og er i meget høj grad hærværkssikker. Bænkens ukomplicerede design, muliggør hurtig og nem installation i underlaget på det sted hvor bænken skal stå. Instruktioner er inkluderet ved levering.
  Kontakt os for pris
 • #157 HopOp 500

  #157 HopOp 500

  Funktionel sidde- og hoppepullert til den grønne oase og legepladsen
  Kontakt os for pris
 • Organisk platform i robinie

  Organisk platform i robinie

  Stor enkeltstående organisk gulv, bænk eller platform i robinietræ. Kan også bruges som stort sandbord i sandkassen. Producentens varenummer: 10055.
  Kontakt os for pris
 • Organisk platform i robinie

  Organisk platform i robinie

  Enkeltstående organisk gulv, bænk eller platform i robinietræ. Kan også bruges som sandbord i sandkassen. Producentens varenummer: 10053.
  Kontakt os for pris
 • #140 Loop Line

  #140 Loop Line

  Stammen – det solide, rette medlem af Loop-familien
  Kontakt os for pris
 • #137 Loop Arc

  #137 Loop Arc

  Bløde former som udfordrer pladsernes ofte stringente og kantede udtryk
  Kontakt os for pris
 • PARK regnbuebænk

  PARK regnbuebænk

  Varenr.: 110851
  Af HDPE og stål.
  Kontakt os for pris
 • Glemt password?

  Vil du være kunde hos os?

  Du skal have et kundenummer eller enten et EAN-nummer eller et CVR-nummer for at handle hos os.

  Registrer mig

  Nulstil password

  Skriv din e-mailadresse for at få tilsendt et nyt password.