Ups!

En uventet fejl opstod. Forsøg igen senere.

Bekræfte

Er du sikker på du vil slette?
Er du sikker på du vil slette?
OBS! På grund af hensyn til miljøet vil alle ordre under kr. 200 blive pålagt et ekstra fragtgebyr på kr. 75,- med mindre du handler via en indkøbskontrakt, som har fragtfri levering. Vi anbefaler, at du gemmer din bestilling til senere. Går du til kassen pålægges ekstra fragt. Tak fordi du hjælper os med at opretholde en miljøvenlig profil!

Tryk NEJ for at fortsætte med at handle eller gemme din bestilling til senere for at undgå fragtgebyr. Tryk JA for at gå til kassen. Fragtgebyr tillægges.
Du gjorde en kopia av listan \"{0}\". Den heter \"{1}\".

Vi oplever i øjeblikket problemer med telefonsystemet. Skriv gerne på info@lekolar.dk, så vender vi tilbage til dig hurtigst muligt.

Klimaet er under forandring

Klimaforandringerne betyder ikke alene, at der falder mere regn – der forekommer også hyppigere ekstreme regnskyl. Det gør det nødvendigt at opsamle og bortlede store mængder vand på kort tid. I landområderne er det som regel ikke det store problem, men så meget desto mere i de voksende bymiljøer. Her er en stadigt stigende del af jordens overflade belagt med asfalt eller anden belægning, så vandet ikke kan trænge ned i jorden og i stedet må bortledes via kloaksystemet. Da kloaksystemet ikke er dimensioneret til ekstreme regnskyl, resulterer det i oversvømmede gader og kældre og andre gener for borgerne. Dette problem kan kun undgås ved at sikre en hurtigere og bedre opsamling og efterfølgende bortledning eller anvendelse af vandet.

Hvordan opsamler vi de ekstreme mængder regn?
Vi arbejder med klimabasen som en forsinker. Vi forhindrer vandet i – i store mængder – at løbe direkte i kloakken ved skybrud og for den sags skyld i almindeligt regnvejr. Dette hjælper med at undgå oversvømmelser, når kloakken ikke kan følge med. Ved tørvejr vil en stor del af vandet fordampe op gennem gummiet, der ligger over klimabasen.

 
Udsnit af vores klimabase.

OBS: For projekter med regnvandshåndtering vil der ofte være mulighed for at søge midler i andre puljer end de normale puljeordninger for legepladsetableringer. Kontakt din Lekolar-konsulent for yderligere info.

Legeplads med miljøvenligt faldunderlag

Der er god fornuft og økonomi i at anlægge faldunderlag i TPV med en klimabund. Kombinationen med ELT- og klimabasen gør Lekolar Surfacing til en helt unik kombination med fantastiske egenskaber.

Lekolar Surfacing
TPV® er et teknisk avanceret gennemfarvet gummigranulat. Det har overlegen UV-bestandighed og lang levetid. Den høje UV-bestandighed skyldes, at farvepigment kan binde i hele materialet. Desuden bevarer TPV sin farve i lang tid, og det har en god elasticitet, hvilket minimerer dens risiko for brud og revner.
Lekolars base-belægning er fremstillet af materialet ELT-gummi, som har en granulatstørrelse på Ø4,3 mm og installeres i forskellige tykkelser afhængig af faldhøjde. Der ydes lang garanti på op til 10 år imod brud og revner. Afhængigt af brug og underlag vil en TPV-gummibelægning oftest holde op til 15-20 år før udskiftning skal overvejes.

Fordele ved TPV som toplag:

- Højere UV-bestandighed – bevarer sin farve meget længere end traditionelle gummibelægninger
- Bevarer sin elasticitet meget længe og minimerer derfor risikoen for brud og revner. Elasticiteten sikrer også at produktets stødabsorberende evne holder længere.

Fordele ved Lekolars ELT-base:

- Lekolar-basen fremstilles kun af europæisk gummi – og indeholder ikke kridt – i modsætning til andre typer gummi. Lekolar-basen er underlagt kontrol herfor igennem ISO certificering.
- Lekolar-basen kan på grund af udformningen ikke komprimeres. Det betyder, at gummiunderlaget derfor vil have og bevare samme hårdhed/blødhed på hele belægningsarealet.

Lekolar Surfacing overholder kravene til REACH8 forordningen og bliver testet hver uge – både brandtest, glid-/skridtest, SlikTest og faldtest.

                                                                                                        International School of Hellerup.

Licitationstekster

Gummiasfalt:
Drænende base-belægning af ELT Ø4,3/L6mm.
Toplag af gennemfarvet granuleret TPV med høj UV stabilitet og lang levetid i forhold til fleksibilitet.
Lim skal være UV-stabiliseret og specifikt tilpasset materialet.

Faldhøjde: Maks 3 m (eller efter leverandørens anvisning)
Farve: Sort/grå
Farve: Lys sandfarvet

Stålkanter, afgrænsning gummiasfalt
Ubehandlet stål, ingen lysning
Dim: 8 mm


Bundopbygning:
Bundopbygning til kunstgræs og gummibelægninger etableres efter trafikklasse T0 (Svarende til gangtrafik) men med en bæreevne svarende til 5 tons pr. m2 og cirkulært produkt. Materialet skal kunne optage og afgive vand og have et porevolumen på >90 %.


Opbygning ved permeable belægning:
Stabilgrus som er svarende til trafikklasse T0, afrettet med 1 cm på et 4 meter rethold.

Glemt password?

Vil du være kunde hos os?

Du skal have et kundenummer eller enten et EAN-nummer eller et CVR-nummer for at handle hos os.

Registrer mig

Nulstil password

Skriv din e-mailadresse for at få tilsendt et nyt password.