Ups!

En uventet fejl opstod. Forsøg igen senere.

Bekræfte

Er du sikker på du vil slette?
Er du sikker på du vil slette?
OBS! På grund af hensyn til miljøet vil alle ordre under kr. 200 blive pålagt et ekstra fragtgebyr på kr. 75,- med mindre du handler via en indkøbskontrakt, som har fragtfri levering. Vi anbefaler, at du gemmer din bestilling til senere. Går du til kassen pålægges ekstra fragt. Tak fordi du hjælper os med at opretholde en miljøvenlig profil!

Tryk NEJ for at fortsætte med at handle eller gemme din bestilling til senere for at undgå fragtgebyr. Tryk JA for at gå til kassen. Fragtgebyr tillægges.
Du gjorde en kopia av listan \"{0}\". Den heter \"{1}\".

Vi oplever i øjeblikket problemer med telefonsystemet. Skriv gerne på info@lekolar.dk, så vender vi tilbage til dig hurtigst muligt.

Legetøj til forskellige aldersgrupper

Børn udvikler sig meget i løbet af de første år. Gennem leg og tilpas udfordrende legetøj tilegner de sig nye færdigheder. Vi har inspiration til aldersrelevant legetøj, der kan støtte barnets motoriske og sociale udvikling.

Nedenfor finder du legetøj, som er tilpasset den enkelte aldersgruppe.

0-6 måneder

 • Den første sprogkasse - Kom godt i gang med Babblarna

  Den første sprogkasse - Kom godt i gang med Babblarna

  Varenr.: 123382
  Indeholder: Fire bøger om Babblarna (Dadda på besøg, I Babblarnas hus, I Bobbos taske, Hvor er Babbas ting?), plastfigurer med Babblarna, et formpuslespil, et billedlotteri med Babblarna og en praktisk kasse til at opbevare alle produkterne i. Desuden medfølger en letlæst vejledning, som giver tips og idéer til, hvordan materialerne kan bruges. En fin A3-plakat følger med som en ekstra bonus. Et perfekt sæt til at komme i gang med sprogleg, hvor fantasien kan få frit løb.
  1.466,00 kr.
 • Et ekstra godt valg
  Byggeklodser med spejl

  Byggeklodser med spejl

  Varenr.: 15218
  32 stk./pk. Fine klodser med spejlende, glat metalfinish. Klodserne vejer ikke meget og er nemme at gribe. Kan bruges til at stable, bygge og sortere eller til at diskutere deres egenskaber. Lægger op til samarbejde. Indeholder firkanter, rektangler, trekanter og pyramider. Til indendørs brug og helst på bløde underlag. Rengøres med en blød klud. Af ABS. Mål: 10x5 cm. Fra 0 år.
  1.228,00 kr.
 • Et ekstra godt valg
  Babblarna talebog - Daddiddoo Babblarna?

  Babblarna talebog - Daddiddoo Babblarna?

  Varenr.: 50055
  30 sider. En talebog med Babblarna. Bogen lægger op til samtale, da der ikke er nogen tekst. Her kommer bilen Tut og Babblarna. Men hvem mangler? Vi får endda et kig ind i Babblarnas hus. Peg, fortæl og babbl! I kraftigt pap uden giftstoffer. Babblarna er en gruppe farverige figurer, som er kommet for at gøre sprogtræning til et spændende og legende eventyr. Den pædagogiske platform er Karlstadmodellen og sprogtræningen retter sig mod børn i tidlig sprogudvikling. Man kan kun elske Babblarna og hverken børn eller voksne kommer til at tænke på, at det er sprogtræning, der handler om. Det føles som en leg og eventyr i Babblarnas verden. Babblarna taler deres eget sprog, som bygger på lyden i deres navn. Ved at lytte til Babblarna når de taler og ved at høre deres måde at tale på trænes melodien i sproget effektivt. Mål: 16x16 cm.
  158,00 kr.
 • Et ekstra godt valg
  Bløde insekter i kurv

  Bløde insekter i kurv

  Varenr.: 11997
  En blød kurv fyldt med insekter. Barnet vil elske at tømme kurven og lære om dyrene. Indeholder edderkop, sommerfugl, mariehøne, tusindben, bi, blomst og blad. Kurv Ø20 cm, længde på bi 10 cm. Overfladevask. Fra 0 år.
  587,00 kr.
 • Et ekstra godt valg
  Sæt med Jennifer, Charlie og Karin

  Sæt med Jennifer, Charlie og Karin

  Varenr.: 17449
  Bløde dukker med unik og varm personlighed. Dukkerne har et specielt smil, som gør dem venlige og indbydende. Aftageligt tøj. Længde 32 cm, vægt 155 g. Dukke af polyester, fyld af genanvendt polyester. Fra 0 år.
  875,00 kr.
 • Et ekstra godt valg
  Rangle

  Rangle

  En lille rangle til små hænder. Af træ med 5 farverige ringe af ABS-plast. Mål: Ø6,4 cm. Indermål: Ø2,5 cm. Fra 6 måneder.
  Kontakt os for pris
 • Et ekstra godt valg
  Pippis abe Hr. Nilsson

  Pippis abe Hr. Nilsson

  Varenr.: 17342
  Blød Hr. Nilsson-dukke med broderet ansigt og tøj som kan tages af. Længde 16 cm. Vaskes ved 30°C. Fra 0 måneder.
  212,00 kr.
 • Et ekstra godt valg
  Pippi-dukke

  Pippi-dukke

  Varenr.: 17340
  Blød Pippi-dukke med broderet ansigt og tøj som kan tages af. Længde 30 cm. Af bomuld og polyester. Vaskes ved 30°C. Fra 0 måneder.
  293,00 kr.
 • Et ekstra godt valg
  Babblarna bamse - Diddi

  Babblarna bamse - Diddi

  Varenr.: 12357
  Diddi er rosa med takker i forskellige farver og store øjne. Babblarna er gennemtænkt til sprogtræning. De hjælper nemlig med sprogudviklingen, men de gør det uden at man tænker over det. I legen med Babblarna udvikles sproget gennem Babblarnas navne og deres specielle måde at tale på. Sprogtræningen retter sig mod børn i den tidlige sprogudvikling. Babblarna taler deres eget sprog, som bygger på lyden i deres navn. Ved at lytte til Babblarna og dermed deres måde at tale på, trænes evnen til at bruge melodien i sproget effektivt. CE-mærket. Kan vaskes i maskine ved 40°C. Højde: 30 cm. Fra 0 år.
  158,00 kr.
 • Et ekstra godt valg
  Bondegårdsdyr i kurv

  Bondegårdsdyr i kurv

  Varenr.: 11998
  En blød kurv med bløde dyr fra bondegården. Detaljerede dyr som fremmer den sproglige udvikling: Hvad siger dyrene? Hvor kommer mælken fra? Indeholder hest, ko, får, gris, kat, kanin og høne. Kurv ca. Ø25 cm. Overfladevask. Fra 0 år.
  607,00 kr.
 • Et ekstra godt valg
  GRIMMS regnbue, medium

  GRIMMS regnbue, medium

  Varenr.: 15168
  Byggesæt af træ hvor delene kan sættes sammen til en regnbue. Buerne kan også anvendes sammen med andre byggeklodser. Malet med giftfri, vandbaseret farve. 6 dele i flotte farver. Længde på den største del 17 cm. Fra 0 år.
  372,00 kr.
 • Et ekstra godt valg
  Sensoriske mystikkugler

  Sensoriske mystikkugler

  Varenr.: 58188
  6 stk./pk. Spejlkugler som ser identiske ud, men alle har individuelle egenskaber. Nogle slingrer, mens de ruller, eller vender sig og ruller en anden vej, mens andre har en sjov lyd, når man ryster dem. Den reflekterende overflade giver et forvrænget billede, som er fascinerende for børn. Kuglerne er i rustfrit stål og er lette at håndtere for små børn. De træner børnenes observationsevne, øje-hånd-koordination og den auditive sans. Ø10 cm. Fra 0 år.
  521,00 kr.
 • Et ekstra godt valg
  Lysende byggesæt

  Lysende byggesæt

  Varenr.: 15171
  12 stk./pk. Fantastiske byggeblokke som skifter farve, når man vender dem fra den ene til den anden side. De er gode at kombinere med transparente klodser for at oplyse en iglo eller et farvet vindue. Hver blok bruger 2 stk. AA-batterier (medfølger ikke). Sættet indeholder 4x15 cm og 8x7,5 cm blokke. Af polypropylen. Fra 0 år.
  2.011,00 kr.
 • Et ekstra godt valg
  Babblarna pakke med alle 7 minifigurer

  Babblarna pakke med alle 7 minifigurer

  Varenr.: 12370
  En af hver af minifigurerne Babba, Bibbi, Bobbo, Dadda, Diddi, Doddo og bilen Tut. Babblarna er farverige figurer, som gør sprogtræning til en leg. De hjælper nemlig med sprogudviklingen, men de gør det uden at man tænker over det. I legen med Babblarna udvikles sproget gennem Babblarnas navne og deres specielle måde at tale på. Sprogtræningen retter sig mod børn i den tidlige sprogudvikling. Babblarna taler deres eget sprog, som bygger på lyden i deres navn. Ved at lytte til Babblarna og dermed deres måde at tale på, trænes evnen til at bruge melodien i sproget effektivt. Mål: 10-15 cm. Kan vaskes ved 40°C.
  426,00 kr.

Legetøj til 6-12 måneder

 • Et ekstra godt valg
  Bondegårdsdyr af gummitræ

  Bondegårdsdyr af gummitræ

  Varenr.: 130655
  6 stk./pk. Malede dyr i gummitræ. Fairtrade. Fra 10 måneder.
  304,00 kr.
 • Et ekstra godt valg
  Pastelsten

  Pastelsten

  Varenr.: 12062
  18 stk./pk. Glatte kuppelformede sten af træ. Kan bruges til at stable, balancere og sortere og dermed udvikle barnets matematiske og finmotoriske færdigheder. 4 forskellige størrelser. Ø4,5-15 cm. Fra 10 måneder.
  1.290,00 kr.
 • Et ekstra godt valg
  Lysende byggeklodser

  Lysende byggeklodser

  Varenr.: 118578
  12 byggeklodser i forskellige farver (blå, grøn, gul, orange, rosa og lilla), som lyser i 3 minutter, når man ryster dem. Det bliver endnu mere spændende at bygge i mørke med lysende klodser. De oplades med de medfølgende USB-kabler. Opladningstid: 3-4 timer. Batteritid: ca. 2,5 timer ved fuld opladning. Mål: 212x100x66 mm. Fra 10 måneder.
  1.857,00 kr.
 • Et ekstra godt valg
  MODU store byggeklodser 19 dele

  MODU store byggeklodser 19 dele

  Varenr.: 15014
  19 dele. Store, støjsvage byggeklodser til kreativ og aktiv leg, som fremmer kreativiteten og fantasien hos børn i alle aldre. Med disse klodser kan børnene bygge funktionelt legetøj f.eks. gyngeheste og gåvogne – mulighederne er uendelige. Når de sætter hjul på det, de har bygget, kan de også træne balance og motorik. Ved at ændre og bygge nyt udvikler de deres problemløsningsevner. Af EVA med lukkede celler, så de kan bruges i vand og maskinvaskes. Indeholder 5 store byggeblokke, 4 hjul og 10 stifter. Mål på største klods 50x30x10 cm og mindste klods 20x20x10 cm. Fra 6 måneder.
  1.873,00 kr.
 • Et ekstra godt valg
  WePlay Mariehøne motoriksæt

  WePlay Mariehøne motoriksæt

  Varenr.: 37061
  5 dele/pk. Et sjovt og farverigt motoriksæt hvor barnet kan udvikle sine motoriske færdigheder såsom at klatre, krybe, balancere og gynge. Puderne har en plan og en rund side, som giver mange variationsmuligheder. Indeholder 4 mariehøns i størrelse 30x50x13,5 cm og et langt tusindben i størrelse 120x50x13,5 cm. Af aftørringsvenlig PVC, uden forbudte ftalater. Fra 6 måneder.
  3.604,00 kr.
 • Et ekstra godt valg
  Fisher Price stabletårn

  Fisher Price stabletårn

  Varenr.: 12627
  Højde 20 cm. Med perler i den øverste ring. Polyetenplast. Fra 6 måneder.
  199,00 kr.
 • Et ekstra godt valg
  Puttekasse plast

  Puttekasse plast

  Varenr.: 12124
  Inkl. 10 klodser. Mål: 18x12x12 cm. Polyetenplast.
  158,00 kr.
 • Et ekstra godt valg
  TOLO småbørnsbiler

  TOLO småbørnsbiler

  Varenr.: 45154
  5 stk./pk. Biler til de yngste børn. Indeholder både arbejdsbiler og private biler. Mål: 8x6x7,5 cm. Af ABS-plast. Fra 6 måneder.
  563,00 kr.
 • Nopret bold Ø17,5 cm

  Nopret bold Ø17,5 cm

  Varenr.: 75248
  Lettere nopret overflade som gør bolden gribevenlig og giver taktil stimulans. Styrker gribeevnen. Kan anvendes i vand. Af PVC, uden forbudte ftalater. Fra 3 år.
  73,00 kr.
 • Et ekstra godt valg
  BRIO rasleæg

  BRIO rasleæg

  Varenr.: 51134
  2 stk./pk. I to forskellige farver. Af FSC-mærket bøgetræ og ABS-plast. Mål: 6,4x4,6 cm. Fra 6 måneder.
  115,00 kr.

Legetøj til 1-2 år

 • Et ekstra godt valg
  Byggeklodser soft, 32 dele

  Byggeklodser soft, 32 dele

  Varenr.: 15262
  32 dele. Store, bløde byggeklodser i 3 forskellige former. De vejer ikke meget, så de er nemme at bygge med. Mål: Rektangel 21x10 cm, kvadrat 10x10 cm. Af TPE. Fra 1,5 år.
  1.878,00 kr.
 • Et ekstra godt valg
  Playmobil Noas ark

  Playmobil Noas ark

  Varenr.: 15563
  2 legefigurer og 10 dyr medfølger (elefanter, giraffer, zebraer, løver og duer). Bådens øverste del er aftagelig. Fra 18 måneder.
  501,00 kr.
 • Dantoy scooter

  Dantoy scooter

  Varenr.: 14455
  Med gummihjul for lydsvag leg. Tåler op til 50 kg. Længde 56 cm, siddehøjde 25 cm. Af polyetenplast. Svanemærket, licensnummer 50950001. Fra 2 år.
  375,00 kr.
 • Et ekstra godt valg
  Mønstrede træklodser

  Mønstrede træklodser

  Varenr.: 15912
  50 stk./pk. Byggeklodser med forskellige mønstre og fine farver. Indeholder 15 naturfarvede klodser og 35 klodser i forskellige farver. Mål på klodser: 3x3x3 cm - 3x3x6 cm. Af træ. Fra 1 år.
  211,00 kr.
 • Et ekstra godt valg
  Sorteringsformer

  Sorteringsformer

  Varenr.: 12191
  Her træner børnene at sortere forskellige former på en tredimensionel måde. Af genplantet gummitræ i forskellige farvenuancer. Mål: 9x32x9 cm. Fra 1 år.
  248,00 kr.
 • Et ekstra godt valg
  Sorteringskasse med spejl

  Sorteringskasse med spejl

  Varenr.: 12070
  Sensorisk sorteringskasse som kan bruges til at undersøge og sortere. Enkelt legetøj som passer godt til barnets interesser og udviklingsbehov. De mindre børn elsker at putte bolde og lignende i hullerne igen og igen. Tilbehør medfølger ikke. Til indendørs brug og helst på bløde underlag. Rengøres med mikrofiberklud. Af træ og polystyrenplast. Mål: 40x40x20 cm. Hullerne er i forskellige størrelser og varierer mellem 7-10 cm. Fra 1 år.
  1.146,00 kr.
 • Et ekstra godt valg
  Lekolar gåvogn - bil

  Lekolar gåvogn - bil

  Varenr.: 12085
  En stabil lær-at-gå-vogn i god kvalitet. Forstærket bundplade. Koordineret med andre produkter i Lekolars Playwood-serie. Af FSC-mærket krydsfinér og håndtag af metal. Mål: 43,5x30,5x48 cm. Fra 1 år.
  591,00 kr.
 • Et ekstra godt valg
  PLUS-PLUS BIG 400

  PLUS-PLUS BIG 400

  Varenr.: 10721
  400 byggebrikker til de mindre børn. Lette at sætte sammen. Mål: 5x3x1 cm. Af levnedsmiddelgodkendt PE-plast. Fra 1 år.
  683,00 kr.
 • Et ekstra godt valg
  Stablelegetøj - Store byggebægre med tal og spand

  Stablelegetøj - Store byggebægre med tal og spand

  Varenr.: 12673
  10 pædagogiske byggebægre med tal fra 1-10 på oversiden. Stabl og byg, eller leg med sand og vand. Bægrene har 2 små huller, så vand og sand kan rende igennem. Opbevaringsbøtten er med låg, der har 4 geometriske huller og 4 forme til sortering. Totalhøjde 95 cm. Af polypropylen og polyeten. Fra 1 år.
  158,00 kr.
 • Et ekstra godt valg
  BRIO hammerbræt

  BRIO hammerbræt

  Varenr.: 30511
  Barnet kan banke og hamre på dette bræt fra begge sider. Blød plast i benene gør, at den står stabilt og ikke laver mærker i underlaget. Hammer med træskaft og plasthoved. Mål: 24x10x10 cm. Af FSC-mærket træ. Fra 1 år.
  245,00 kr.
 • Min meget store sansebog

  Min meget store sansebog

  Varenr.: 50062
  En stor, flot og lærerig sansebog om verdens dyr og deres hjem på forskellige årstider. På alle sider kan barnet mærke dyrenes pels, og indimellem er der noget, der knitrer eller noget, man kan spejle sig i. På hver side gemmer sig også en lille frø. Kan du mon finde den? Indeholder 8 tykke sider. Illustrationer af Michelle Carlslund. Af pap. Mål: 32x46 cm. Fra 0 år.
  390,00 kr.
 • Et ekstra godt valg
  BRIO trækdyr - Gravhund

  BRIO trækdyr - Gravhund

  Varenr.: 30332
  Klassisk træklegetøj i træ med excentriske hjul og logrende hale, den bevæger hovedet og vifter med ørerne. Længde 20 cm. Fra 1 år.
  216,00 kr.

Legetøj til 2-3 år

 • Et ekstra godt valg
  Lysende ringe

  Lysende ringe

  Varenr.: 118579
  Brug disse lysende ringe til at bygge med. De kan oplades og lyser i 1 minut, når man ryster dem. Hver ring har forskellig struktur på ydersiden, som er spændende at føle på. De mindste børn kan nemt bygge dem op i højden (pind medfølger ikke). Inkluderer også en dockingstation, hvor man kan oplade alle 5 ringe. Fra 10 måneder.
  1.516,00 kr.
 • Et ekstra godt valg
  Legefrugt

  Legefrugt

  Varenr.: 117744
  8 stk./pk. Frugt til udekøkkenet. Af sten, så det kan tåle al slags vejr. Lad børnene komponere en god frugtsalat. Indeholder æble, pære, fersken, jordbær, avocado, kiwi, appelsin og citron. Mål: 4,5-7 cm. Fra 2 år.
  351,00 kr.
 • Et ekstra godt valg
  LEGO® Education Byg mig "Følelser"

  LEGO® Education Byg mig "Følelser"

  Varenr.: 45018
  188 dele. Understøt læreplanen med byggeleg, hvor børnene kan tale om følelser og humør i fællesskabet. Styrker de sociale kompetencer. DUPLO-sættet indeholder hoveder, som repræsenterer forskellige følelser, og som børnene kan bygge figurer med. Byggeforslag følger med. Fra 2 år.
  832,00 kr.
 • Et ekstra godt valg
  Læringsbræt med regnbueklodser

  Læringsbræt med regnbueklodser

  Varenr.: 12418
  Fine træklodser med farvede, transparente indsatser. Ved at kombinere klodserne på forskellige måder kan barnet skabe, lære forskellige former og opleve farver. Læringsbrættet passer perfekt til opbevaringsreolen med varenr. 12416. Af FSC-mærket krydsfinér. Mål: 28x28 cm. Fra 2 år.
  347,00 kr.
 • Et ekstra godt valg
  Byen 26 dele

  Byen 26 dele

  Varenr.: 12058
  Denne by giver masser af kreativ leg. Byg din egen by med de 26 forskellige dele. Her findes f.eks. brandstation, indkøbscenter, posthus, politistation, fængsel, skole og meget mere. Delene er nemme at sætte sammen. Kompletter gerne med mennesker (12056) for at få mere liv i byen. Trædelene er fremstillet i lindetræ og er af høj kvalitet. Mål på største del: 30x15 cm, mindste del 12,5x15 cm. Fra 2 år.
  788,00 kr.
 • Lekolar trehjulet cykel Mini

  Lekolar trehjulet cykel Mini

  Varenr.: 75622
  En trehjulet cykel til de mindste børn. Bredt styr med hagebeskyttelse, foret med tyk skumgummi. Kuglejer på både for- og baghjul. Siddehøjde 28 cm, styrets højde 54 cm, bredde 46 cm, længde 61 cm. Leveres færdigmonteret. Fra 1,5 år.
  1.941,00 kr.
 • Dantoy stort sandsæt med 150 dele

  Dantoy stort sandsæt med 150 dele

  Varenr.: 13103
  150 stk./pk. Lekolars store sandsæt er af god kvalitet og i skønne farver. Tåler frost. Af polypropylenplast. Svanemærket, licensnummer 50950001. Fra 2 år.
  1.893,00 kr.
 • Et ekstra godt valg
  Magnetiske klodser

  Magnetiske klodser

  Varenr.: 117794
  64 stk. Magnetiske klodser som kan vendes og drejes og sættes sammen på alle sider. Gennem legen udvikler børnene forskellige evner såsom at bygge i 3D, finmotorik, matematik og rumlig bevidsthed. Mål: 5,5x5,5 cm. Af ABS. Fra 2 år.
  1.050,00 kr.
 • Udendørs blomstertavler

  Udendørs blomstertavler

  Varenr.: 13909
  5 stk./pk. Farverige og vejrbestandige sorte blomstertavler. Sæt dem fast på hegnet, og gør legepladsen til et sjovt og spændende område at udforske. Indeholder blomster i 5 farver - rød, gul, blå, orange og rosa. Mål: 100x80 cm. Ophængsstrips af plast medfølger. Kridt købes separat på varenr. 46571. Fra 3 år.
  2.038,00 kr.
 • Et ekstra godt valg
  Byggeklodser soft, 64 dele

  Byggeklodser soft, 64 dele

  Varenr.: 15114
  Indeholder 64 dele. Store, støjsvage og herlige byggeklodser i glade farver. De 3 forskellige former har en let vægt og er enkle at bygge med. Fremstillet i blød gummimateriale. Mål på rektangel 21x10 cm og på kvadrat 10x10 cm. Af TPE. Fra 2 år.
  3.417,00 kr.
 • Et ekstra godt valg
  Bløde store byggeklodser

  Bløde store byggeklodser

  Varenr.: 15623
  56 stk. bløde trælignende klodser i forskellige former. De er lette at bygge med og passer både til enkelt- og gruppeleg. Børnene træner evnen til at konstruere og udvikle deres fantasi. Mål: 8-32 cm. Passer i 2 stk. opbevaringsbokse med varenr. 28279 (købes separat). Af EVA-skum. Fra 2 år.
  1.251,00 kr.
 • Et ekstra godt valg
  Lekolar bil

  Lekolar bil

  Varenr.: 14903
  En sej og sjov legebil med plads til 4 børn. Hop ind i bilen, drej på rattet, og tag passagerer med på bagsædet. Bilen indeholder bevægelige dele som rat og gearstang. Bagagerum med plads til kufferter. Bagsmækken lukker langsomt ved hjælp af gasfjedre. Åben bund som letter rengøring af bilen. Let at flytte. Fremstillet af kraftig, lakeret, FSC-godkendt krydsfinér. Mål: 115x70x65 cm. Leveres usamlet. Monteringsvejledning kan printes fra vores hjemmeside under varen og fanen Dokument. Fra 2 år.
  5.740,00 kr.
 • Et ekstra godt valg
  Winther Mini Viking trehjulet cykel

  Winther Mini Viking trehjulet cykel

  Varenr.: 14401
  Lille trehjulet cykel uden lad. Siddehøjde 24 cm. Totallængde 65 cm. Højde til styr 52 cm. Vægt 5,3 kg. Alder ca. 1-4 år.
  889,00 kr.
 • Et ekstra godt valg
  Byggeklodser

  Byggeklodser

  Varenr.: 15101
  95 stk./pk. Et stort sæt med farverige, støjdæmpende og bløde klodser af formpresset skummateriale, EVA. Børnene træner motorik og koordination, når de bygger og sætter klodserne sammen med fantasi og kreativitet. Højde på klodser 5 cm. Mindste klods Ø5,3 cm, mellemstor klods Ø8 cm, længde på største klods 16 cm. Passer godt i opbevaringskasse varenr. 28279 (sælges separat). Fra 2 år.
  1.220,00 kr.
 • Et ekstra godt valg
  WePlay Step Stones

  WePlay Step Stones

  Varenr.: 74932
  6 stk./pk. Disse passer godt til leg på gulvet, da de hæfter sig til overfladen og står stille, mens barnet hopper fra den ene til den anden. De kan også lægges oven på hinanden og bygges til en lille skammel. Leveres i en praktisk taske. 3 størrelser på stenene. 2 stk. Ø27,3 cm, 2 stk. Ø35 cm, 2 stk. Ø39 cm. Af TPE- og PP-plast. Fra 0 år.
  1.240,00 kr.
 • Et ekstra godt valg
  Winther Mini Viking scooter

  Winther Mini Viking scooter

  Varenr.: 14400
  Løbecykel til de mindste. Anatomisk udformet sadel for maksimal komfort. Totalhøjde 38 cm, bredde 37 cm, længde 59 cm. Vægt 4,5 kg. Enkel montering, vejledning medfølger. Fra ca. 1-3 år.
  1.000,00 kr.
 • Et ekstra godt valg
  Little Tikes gyngehest

  Little Tikes gyngehest

  Varenr.: 73426
  Gyngehest med lavt tyngdepunkt, som gør den meget stabil. Gribevenlige håndtag og høj rygstøtte. Mål: 86x29x50 cm. Polyetylenplast. Fra 1-4 år.
  649,00 kr.
 • Et ekstra godt valg
  Lekolar damplokomotiv

  Lekolar damplokomotiv

  Varenr.: 35204
  Fut ud i verden med dette store lokomotiv! Et tog med klassisk udseende, der giver en anderledes legeplads. Med plads til 6 børn i alderen 1-6 år. Toget er let at klatre i selv for de mindre børn. Fremstillet i kraftig birketræsfiner og MDF. Mål: længde 112 cm, bredde 73 cm og højde 112 cm. Leveres usamlet, monteringsvejledning medfølger.
  6.913,00 kr.

Legetøj til 3-4 år

 • Et ekstra godt valg
  Mag Genius 100 dele

  Mag Genius 100 dele

  Varenr.: 117791
  100 stk./pk. Magnetiske brikker som inspirerer små hænder til at skabe og konstruere i 3D. De magnetiske brikker passen sammen på alle led. Børnene kan bygge både småt og stort ved nemt at tilføje flere og flere brikker. Gennem legen udvikler børnene forskellige færdigheder såsom genkendelse af former, finmotorik, mønstre, matematik og rumlig bevidsthed. Mål på kavdrat 7,5x7,5 cm eller 15x15 cm. Fra 3 år.
  399,00 kr.
 • Et ekstra godt valg
  LEGO® Education Rør

  LEGO® Education Rør

  Varenr.: 110210
  150 dele. Sjove DUPLO-dele og rør som lader barnet undersøge, opdage og prøve sig frem. 6 inspirationskort med byggeforslag medfølger. Fra 3 år.
  1.707,00 kr.
 • Et ekstra godt valg
  Pop up-mørketelt

  Pop up-mørketelt

  Varenr.: 124826
  Et roligt, trygt og sensorisk sted for børn, som har brug for at slappe af, finde ro eller udforske. Det er et let telt, som er nemt og enkelt at sætte op. Mulighed for ophæng af forskellige dekorationer i hjørnerne. Da den nedre del af åbningen kan foldes ned, er det også muligt at rulle ind med kørestol. Mål: 142x142x142 cm.
  1.527,00 kr.
 • Et ekstra godt valg
  Tilbehør til mørketelt, 10 dele

  Tilbehør til mørketelt, 10 dele

  Varenr.: 122856
  10 dele. Nøje udvalgte produkter som stimulerer sensoriske og motoriske færdigheder. Anvendes i et sansesrum/mørketelt eller til at skabe stemning i et lokale. Indeholder hydrosfære, 2 fiberoptiske fontæner, 4 eco-lommelygter, lysende spaghetti og 2 lommelygter med fiberoptik. Fra 3 år.
  1.217,00 kr.
 • Et ekstra godt valg
  Vildkatten

  Vildkatten

  Varenr.: 16905
  Vend kortet, og se, hvem der først finder motivet på spillebrættet. 300 flotte kort. 2-6 spillere. Fra 5 år.
  279,00 kr.
 • Et ekstra godt valg
  Værktøj i plastik

  Værktøj i plastik

  Varenr.: 12409
  20 dele. Et sæt til den lille tømrer. Et komplet sæt med spændende værktøj i plast. Fra 3 år.
  558,00 kr.
 • Et ekstra godt valg
  Rammepuslespil - Prinsesser

  Rammepuslespil - Prinsesser

  Varenr.: 130771
  2 stk./pk. 11 brikker/puslespil. Farverigt puslespil med brikker i forskellige former. Af kraftigt genbrugskarton. Mål: 28,5x18,3 cm. FSC-mærket. Fra 3 år.
  85,00 kr.
 • Et ekstra godt valg
  Rammepuslespil - Bygge- og anlægsområde

  Rammepuslespil - Bygge- og anlægsområde

  Varenr.: 130770
  2 stk./pk. 20 brikker/puslespil. Farverigt puslespil med brikker i forskellige former. Af kraftigt genbrugskarton. Mål: 28,5x18,3 cm. FSC-mærket. Fra 3 år.
  85,00 kr.
 • Schleich vilde dyr

  Schleich vilde dyr

  Varenr.: 11407
  20 stk./pk. Et sæt med dyr fra hele verden i god kvalitet, og som er håndmalet i Tyskland. Der findes alt fra isbjørne fra Grønland til flodheste fra Afrika. Et rigtig godt sæt for både store og små børn. Indholdet kan variere, men antallet af figurer er det samme. Bjørnen er 6,5 cm høj og 10 cm lang. Af PVC fri for ftalater. Fra 3 år.
  1.869,00 kr.
 • Et ekstra godt valg
  Playwood Parkeringshus, stort

  Playwood Parkeringshus, stort

  Varenr.: 14247
  Stort parkeringshus i 3 etager i et moderne design. Med elevator, 2 ramper mellem etagerne, benzinpumpe og markeringer til parkeringspladser. Åbent fra alle vinkler, så flere børn kan lege samtidig. Leveres færdigsamlet. Af tykt, lakeret FSC-godkendt træ. Mål: 74x54x43 cm. Fra 3 år.
  3.499,00 kr.
 • Et ekstra godt valg
  Puslespil - Babblarnas dagligstue

  Puslespil - Babblarnas dagligstue

  Varenr.: 112168
  Babba læser, Bibbi hører musik, og Diddi spiller spil. Det hele sker i Babblarnas dagligstue. Læg puslespillet, og se, hvad de andre gør. Flot og farverigt for de lidt større børn. Her trænes farver og former sammen med motorikken. 12 brikker. Mål: 30x21 cm. Fra 3 år.
  158,00 kr.
 • Et ekstra godt valg
  Nikki kogeø

  Nikki kogeø

  Kogeø som passer fint til et legekøkken i børnehaven. På den ene side er der et komfur og på den anden en køkkenvask. Står på 4 hjul, hvoraf 2 er låsbare. Materiale: 16 mm spånplade, 16 mm MDF til stamme og plade, køkkenvask i PP, rude i akrylplast og kogeplade i PET. Farverne er koordineret med øvrigt sortiment. Mål: 70x115x62 cm. Passer fra 3 år. Vægt 47 kg. Leveres samlet.
  Pris fra:
  8.210,00 kr.
 • Mimikbolde

  Mimikbolde

  Varenr.: 72213
  6 stk./pk. Et boldsæt med forskellige ansigtsudtryk som kan bruges både til sjov boldleg eller til diskussioner omkring følelser. Ø20 cm. Af PVC, uden forbudte ftalater. Fra 3 år.
  260,00 kr.
 • Lysbord A2, 65x47 cm

  Lysbord A2, 65x47 cm

  Varenr.: 58112
  Et lysbord kan opmuntre til et kreativt og lærende miljø, hvor børnene får mulighed for at få kendskab til lysets effekter og arbejde med kontraster. På et lysbord kan man gøre det meste, f.eks. arbejde med farver og former, skabe mønstre, arbejde sammen, arbejde med begreber som mange-få, stor-lille, undersøge naturen m.m. Samtidig stimuleres de æstetiske og visuelle sanser. Et særligt robust bord som er let og nemt at flytte. LED-belysning med levetid på 50.000 timer. Mål: 65x47 cm, arbejdsflade 58,5x41 cm.
  2.067,00 kr.
 • Et ekstra godt valg
  Lekolar markedsbod

  Lekolar markedsbod

  Varenr.: 18303
  Flot markedsbod som stimulerer rolleleg. Kraftig og stabil konstruktion. Børnene kan skiftes til at være købmand og kunde, herved øves matematikken. Forsiden er med hylder, som kan bruges til udstilling. Af kraftigt, lakeret FSC-mærket krydsfinér. Med markise af Oeko-Tex-godkendt stof. Samles nemt af 2 dele. Tilbehør bestilles separat. Mål: 75x37x115 cm. Højde mellem gulv og bordplade 52,5 cm. Fra 3 år.
  3.662,00 kr.
 • Et ekstra godt valg
  LEGO® Education Kodeekspressen

  LEGO® Education Kodeekspressen

  Varenr.: 15258
  234 dele. Et togsæt som giver forståelse for kodning. Indeholder 5 forskellige kodebrikker, som lægges ud på skinnerne. Toget udfører så de funktioner, som brikkens farve angiver: standse, ændre retning, lyd, lys og tanke. Ved at downloade en app kan du f.eks. ændre kommando eller træne matematik. Sammen kan børnene udforske, løse problemer og analysere årsag og virkning. Vejledning, 6 dobbeltsidige inspirationskort og aktivitetsforslag medfølger. Af ABS. Kræver 4 stk. AAA-batterier (medfølger ikke). Fra 2-5 år.
  2.283,00 kr.
 • Barbiehus

  Barbiehus

  Varenr.: 17415
  Et enkelt barbiehus i 3 etager med tilhørende garage. Med dekorerede vægge og gulve. Indeholder 13 møbler. Af masonit. Mål på hus 85x33x120 cm, garage 30x31x44 cm. Leveres usamlet. Fra 3 år.
  1.771,00 kr.
 • Et ekstra godt valg
  Butikssæt af træ

  Butikssæt af træ

  Varenr.: 18132
  43 dele. Blandede madvarer af træ. Høj kvalitet. Ikke naturlig størrelse. Lavet af FSC-mærket træ. Fra 3 år.
  1.282,00 kr.
 • Et ekstra godt valg
  Bordtelt 140x100

  Bordtelt 140x100

  Varenr.: 12152
  Nu kan barnet let bygge sin egen hule. Teltet kan bruges til flere bordstørrelser. 7 fine, bløde dyr fra havet til dekorering af teltet medfølger. Dyrene sættes fast med velcrobånd og er lette at flytte rundt. Mål: 140x100x73 cm. Af blød polyester. Fra 3 år.
  366,00 kr.
 • Lægesæt

  Lægesæt

  Varenr.: 12403
  Lægesæt med alt nødvendigt tilbehør såsom stetoskop, sprøjte og blodtryksmanchet. Mål på tasken: 32x28 cm. Fra 3 år.
  312,00 kr.
 • Et ekstra godt valg
  AquaPlay Mountain Lake

  AquaPlay Mountain Lake

  Varenr.: 13615
  Et sjovt kanalsystem til eksperimenter med vand. Sæt bådene i bevægelse, lad vandet stige i slusen, og sæt farten op henover bakken fra bjerget. Sættet indeholder båd og 3 dyrefigurer. Sammen med figurerne kan børnene udforske bjergets mystiske grotte, klatre op ad klipperne, tage båden ned ad vandfaldet eller lede efter skatte i kanalerne. Dette er en kreativ og sjov måde, hvorpå man kan finde ud af, hvordan vand bevæger sig, og mange børn kan lege samtidig. 44 dele. Mål: 126x88 cm. Af PP- og PE-plast. Fra 3 år.
  1.097,00 kr.
 • Et ekstra godt valg
  Sminkeboks

  Sminkeboks

  Varenr.: 19129
  Praktisk sminkeboks med sminke og tilbehør fra Eulenspiegel. Indeholder 24 grundfarver à 3,5 ml, 6 stk. forskellige glitterfarver à 6 g, 10 sminkesvampe, effektsvamp og 3 pensler. Sminken er vandbaseret og uden gluten, parabener og parfume. Vaskes af med vand og sæbe. Fra 3 år.
  1.032,00 kr.
 • Bondegårdsdyr 20 stk.

  Bondegårdsdyr 20 stk.

  Varenr.: 11093
  20 stk./pk. Fine og detaljerede bondegårdsdyr. Indeholder: 4 grise, 4 får, 4 køer, 3 heste, 2 høns, hane, hund og kanin. Mål på fåret: 7 cm, hest 15 cm. Af PVC, fri for ftalater. Fra 3 år.
  799,00 kr.
 • Et ekstra godt valg
  GONGE floden

  GONGE floden

  Varenr.: 71011
  Balanceplader som nemt kan sættes sammen til mange forskellige motorikbaner. Sæt med 7 dele i 6 forskellige farver. 6 af delene er 35,5x11,5 cm og 1 del 15,5x8,5 cm. Alle delene er 4,5 cm i højden. Af PP og TPE med skridsikre gummikanter. Stabelbare for let opbevaring. Fra 2 år.
  683,00 kr.
 • Dantoy service af bioplast 79 dele

  Dantoy service af bioplast 79 dele

  Varenr.: 18089
  79 dele. Service som er fremstillet i bioplast. Bioplasten består af 90 % sukkerrør, som er et bæredygtigt råmateriale. Den er derfor 100 % genanvendelig. Et komplet service til 8 personer med tallerkener, bestik, krus, kaffekopper, 2 gryder, 2 kander, sukkerskåle, stegepande osv. Tåler frost og kan vaskes i opvaskemaskine. Svanemærket, licensnummer 50950001. Fra 2 år.
  456,00 kr.
 • Et ekstra godt valg
  Udendørs tegnekridt

  Udendørs tegnekridt

  Varenr.: 46571
  20 stk./pk. Til tegning på asfalt, plader, beton m.m. Vaskes af med vand. Længde 110 mm, Ø20 mm. Fra 3 år.
  40,00 kr.

 • Et ekstra godt valg
  Tuscher Broad i trækasse

  Tuscher Broad i trækasse

  Varenr.: 42501
  144 stk./pk. Tuscher med ventileret hætte og trykfast spids. Blækket kan vaskes bort fra tøj, men beskyt altid underlag og tekstiler. Længde 140 mm. Spidsbredde 6 mm. Indeholder farverne: gul, orange, rød, rosa, lilla, blå, lyseblå, lysegrøn, grøn, brun, grå og sort. Der medfølger en trækasse med låg til praktisk opbevaring. Fra 3 år.
  478,00 kr.
 • Et ekstra godt valg
  LEGO® Education kæmpesæt - legoklodser

  LEGO® Education kæmpesæt - legoklodser

  Varenr.: 19007
  Et kæmpe sæt med almindelige basisklodser. Indeholder 3.000 dele. Fra 4 år.
  2.358,00 kr.
 • Et ekstra godt valg
  Puslespil - Vejret

  Puslespil - Vejret

  Varenr.: 16082
  8 stk./pk. Pædagogisk træpuslespil med faverige motiver af forskellig slags vejr. Indeholder 8 puslespil med 9, 12, 15 og 18 brikker. Mål: 20x15 cm. Fra 3 år.
  371,00 kr.
 • Et ekstra godt valg
  Puslespilsæt - Dreng & pige

  Puslespilsæt - Dreng & pige

  Varenr.: 16162
  2 stk./pk. Opdag kroppen, og hvordan den ser ud indeni. Sættet er med 2 meget pædagogiske træpuslespil i 5 lag. Det viser, hvordan kroppen er bygget op fra skelet, indre organer, muskler og den nøgne krop til påklædning. 28 dele i alt. Hver del er mærket med tal på bagsiden. Mål: 14x29 cm. Fra 3 år.
  407,00 kr.
 • Et ekstra godt valg
  Aktiv programmering

  Aktiv programmering

  Varenr.: 56624
  At programmere med kroppen er et skridt i den rigtige retning. Dette spil introducerer barnet for tidlig programmering kombineret med aktivitet uden brug af elektronik. Disse aktiviteter fremmer samarbejde, styrker grovmotorik samt træner problemløsning og sekvenstræning. Indeholder 20 dobbeltsidige, kvadratiske programmeringskort og tilbehør. Mål: 23x23 cm. Af EVA. Fra 5 år.
  309,00 kr.
 • Et ekstra godt valg
  Klodsmajor XL inkl. terning

  Klodsmajor XL inkl. terning

  Varenr.: 16389
  Et sjovt stablespil med 60 XL-klodser i god kvalitet. Der findes flere måder at spille på. Byg f.eks. et højt tårn, tag klodserne ud og læg dem oven på tårnet, uden at det vælter. Man kan også lade den farvede terning slå om, hvilke klodser det skal tages ud, men vær forsigtig, så tårnet ikke vælter! Opbevaringspose medfølger. Klodser af træ. Mål: 20x4,5x2,5 cm. Fra 4 år.
  597,00 kr.
 • Et ekstra godt valg
  Playmobil politistation

  Playmobil politistation

  Varenr.: 15564
  Politistation med kontor og 2 fængselsceller. Fangen kan flygte gennem en væg, som kan fjernes. Med fingeraftryk, vagttårn og landingsplads til helikopter. 2 politifolk og 1 fange medfølger. Mål: 63x45x26 cm. Af ABS. Fra 4 år.
  1.070,00 kr.
 • Et ekstra godt valg
  Magna-Tiles transparent byggesæt 200 dele

  Magna-Tiles transparent byggesæt 200 dele

  Varenr.: 15139
  Magna-Tiles er magnetiske byggeplader, som består af store og små tre- og firkantede, transparente plader i forskellige farver, som tiltrækker hinanden, når børnene bygger. Består af tre forskellige trekanter og to forskellige kvadratiske former. Mål på kvadrat 7,5x7,5 cm og 15x15 cm. Af ABS-plast. Fra 3 år.
  2.397,00 kr.
 • Lysbord på ben

  Lysbord på ben

  Varenr.: 58189
  Et massivt træbord med bordplade i form af et lysbord, hvilket giver en alsidig anvendelse. Lysbordet opmuntrer til kreativ læring, hvor barnet får mulighed for at observere og udforske lysets effekter og arbejde med kontraster. Lysbordets ben er justerbare og kan nemt indstilles til 4 forskellige højder, så børn i forskellige størrelser kan sidde, stå eller bruge det som lyspanel på et andet bord. De forskellige højder er 2 cm, 12 cm, 30 cm eller 42 cm. Mål på bordplade: 60x60 cm, lysoverflade 50x50 cm. LED-belysning med en brændetid på 50.000 timer. Fra 3 år.
  3.140,00 kr.
 • Et ekstra godt valg
  Byggeklodser med spejl

  Byggeklodser med spejl

  Varenr.: 15218
  32 stk./pk. Fine klodser med spejlende, glat metalfinish. Klodserne vejer ikke meget og er nemme at gribe. Kan bruges til at stable, bygge og sortere eller til at diskutere deres egenskaber. Lægger op til samarbejde. Indeholder firkanter, rektangler, trekanter og pyramider. Til indendørs brug og helst på bløde underlag. Rengøres med en blød klud. Af ABS. Mål: 10x5 cm. Fra 0 år.
  1.228,00 kr.
 • Et ekstra godt valg
  Lysende byggesæt

  Lysende byggesæt

  Varenr.: 15171
  12 stk./pk. Fantastiske byggeblokke som skifter farve, når man vender dem fra den ene til den anden side. De er gode at kombinere med transparente klodser for at oplyse en iglo eller et farvet vindue. Hver blok bruger 2 stk. AA-batterier (medfølger ikke). Sættet indeholder 4x15 cm og 8x7,5 cm blokke. Af polypropylen. Fra 0 år.
  2.011,00 kr.
 • Et ekstra godt valg
  Playmobil dukkehus

  Playmobil dukkehus

  Varenr.: 15560
  Bærbart dukkehus fra Playmobil med møbler og tilbehør. Skab en fantasiverden, og imiter livet derhjemme med Playmobil og figurerne. 3 legefigurer medfølger. Mål: 29x27,5 cm. Af ABS. Fra 4 år.
  608,00 kr.
 • Et ekstra godt valg
  Aqua maze kuglebane

  Aqua maze kuglebane

  Varenr.: 129689
  99 dele. En sjov kuglebane som udvikler barnets kreativitet og logiske tænkning. Banen fungerer lige godt både med og uden vand. Sættet indeholder 82 byggedele, 15 flydende kugler, et oppusteligt, vandtæt legebassin og en vandskovl. Fra 4 år.
  610,00 kr.
 • Følelsessten 12 stk..

  Følelsessten 12 stk..

  Varenr.: 118592
  12 sten som viser ansigter med forskellige følelsesmæssige udtryk. Ved at lære at genkende forskellige ansigtsudtryk og forstå de forskellige følelser har børn mulighed for at udtrykke deres egne følelser og indleve sig i andres. Følelserne, som vises, er glad, trist, vred, bange, bekymret, overrasket, forvirret, kedsomhed, rolig, stolt, genert og flov.
  392,00 kr.
Glemt password?

Vil du være kunde hos os?

Du skal have et kundenummer eller enten et EAN-nummer eller et CVR-nummer for at handle hos os.

Registrer mig

Nulstil password

Skriv din e-mailadresse for at få tilsendt et nyt password.