Ups!

En uventet fejl opstod. Forsøg igen senere.

Bekræfte

Er du sikker på du vil slette?
OBS! På grund af hensyn til miljøet vil alle ordre under kr. 200 blive pålagt et ekstra fragtgebyr på kr. 75,- med mindre du handler via en indkøbskontrakt, som har fragtfri levering. Vi anbefaler, at du gemmer din bestilling til senere. Går du til kassen pålægges ekstra fragt. Tak fordi du hjælper os med at opretholde en miljøvenlig profil!

Tryk NEJ for at fortsætte med at handle eller gemme din bestilling til senere for at undgå fragtgebyr. Tryk JA for at gå til kassen. Fragtgebyr tillægges.

Vær med til at give børn en lys fremtid...

 

 

 

Lekolar støtter et skoleprojekt i Malis Mopti-region.

Grundet militante kup i år 2012 og 2013 har adgang til skole været meget begrænset for børn og unge i Mopti-regionen. Derfor er PlanBørnefonden nu i samarbejde med FN og INSO i gang med at genopbygge uddannelsessystemet.

Det projekt, som Lekolar har valgt at støtte, skal sikre skolegang for 150 børn. Den skole som bliver bygget, skal indeholde 1 kontor og 3 møblerede klasseværelser samt 2 latriner - et til begge køn.

Skolen vil give børnene en bedre fremtid. Når de lærer at læse, skrive og regne, får de mulighed for at få et bedre arbejde og komme ud af fattigdommen. Adgang til uddannelse vil desuden skabe normalitet, struktur, sikkerhed og håb i lokalsamfundet.

 

Du kan læse mere om projektet hos PlanBørnefonden, her.

 

Lekolar støtter PlanBørnefonden med 50 kr., for hvert "Verdens børn" tæppe der bliver solgt.


 

Lad børnene gå på opdagelse i verden og snakke om forskellige kulturer. 

 Pris: 2.995,-

 Varenr.: 35500 

Glemt password?

Vil du være kunde hos os?

Du skal have et kundenummer eller et EAN-nummer for at handle hos os.

Registrere mig

Nulstil password

Skriv din e-mailadresse for at få tilsendt et nyt password.