Ups!

En uventet fejl opstod. Forsøg igen senere.

Bekræfte

Er du sikker på du vil slette?
Er du sikker på du vil slette?
OBS! På grund af hensyn til miljøet vil alle ordre under kr. 200 blive pålagt et ekstra fragtgebyr på kr. 75,- med mindre du handler via en indkøbskontrakt, som har fragtfri levering. Vi anbefaler, at du gemmer din bestilling til senere. Går du til kassen pålægges ekstra fragt. Tak fordi du hjælper os med at opretholde en miljøvenlig profil!

Tryk NEJ for at fortsætte med at handle eller gemme din bestilling til senere for at undgå fragtgebyr. Tryk JA for at gå til kassen. Fragtgebyr tillægges.
Du gjorde en kopia av listan \"{0}\". Den heter \"{1}\".

Sensorisk legetøj

Sensorisk legetøj!

Skab et sanserum eller et kreativt læringsmiljø i daginstitutionen, skolen eller fritidshjemmet, hvor børnenes hjerner kan få en pause. Man kan arbejde med sansestimulering på mange forskellige måder. Ved at anvende kuber, sten og en projektor med projektionsnet, som skifter farve, vækker man nysgerrighed og skaber spænding. Med et mørketelt udelukkes alle andre indtryk, og oplevelsen af forskellige farver og lysskift bliver pludselig anderledes og meget stærkere. 

Gør spejle i forskellige former og designs til en del af den sensoriske oplevelse ved at lave et spejlrum. Legen med spejle er ikke bare sjov. Den er også vigtig for alt fra børnenes selvopfattelse til at give dem en dybere forståelse for matematik, perspektiv og symmetri.


Føl og lyt

At opleve ting med øjnene er fantastisk, og det er muligt takket være interessant visuelt og sensorisk legetøj. Med smarte digitale værktøjer kan vi skabe forbløffende miljøer. Kombiner det gerne med taktile miljøer og aktiviteter, som får børnene til at reagere på deres handlinger og lære at tilpasse deres reaktioner. Den taktile stimulans hjælper med at koordinere indtryk og med tiden blive mere bevidst om egne bevægelser. I kombination med det taktile legetøj kan hørelsen stimuleres på forskellige måder ved hjælp af f.eks. musik eller instrumenter. Hørelsen er ekstra vigtig for vores indlæring sammen med evnen til at tolke det, der bliver sagt, og udvælge det, som er vigtigt. 

Nyhed! - Børneprojektor

Endelig! En projektor, som de mindste selv kan håndtere.
'The Kids Projector' er legetøjstestet og helt ufarlig for øjnene. Den kan bruges til sjove skyggelege i børnehøjde, men også som et pædagogisk hjælpemiddel til fx at forklare lys og skygger. Læs mere her.

Sensorisk sortiment

Vi har mange forskellige sensoriske produkter til daginstitutioner, skoler og fritidshjem, som gør det lettere for dig som pædagog eller lærer at skabe sensationelle sensoriske rum. Her på siden har vi samlet vores mest populære sensoriske produkter og legetøj sammen med sjove og pædagogiske tips og idéer.

Her kan du se hele vores sensoriske sortiment.

Sanserum

 • Et ekstra godt valg
  Børneprojektor

  Børneprojektor

  Varenr.: 124514
  En fantastisk lyskilde som børnene selv kan arbejde med og styre. Med den kan man eksperimentere med skygger og materialer til at bygge og skabe med eller sammenligne gennemsigtige og almindelige klodser for at se forskellen. Lyset er ufarligt for børnenes øjne. Giver kun lys og kan ikke kobles til andre produkter. Beskyttelse i silikone medfølger.
  1.925,00 kr.
 • Projektor med lys og lyd

  Projektor med lys og lyd

  Varenr.: 118669
  Denne lille projektor lyser rummet op i fantastiske farver, så det ligner havets bølger. Den har højttalere og kan kobles til en mobiltelefon, computer og tablet eller afspille musikfiler fra et TF-kort. Oplades via USB. Mål: 12,6x12,6x10,5 cm.
  530,00 kr.
 • Et ekstra godt valg
  Regnbuelys

  Regnbuelys

  Varenr.: 130344
  Denne projektor skaber fantastiske regnbuer i både mørke og lyse rum, som giver ro og fascinerer. Udstyret med automatisk sluk for at spare på batteriet. Mål: 24x13 cm.
  192,00 kr.
 • Piczo projektorsæt, lille

  Piczo projektorsæt, lille

  Varenr.: 130901
  Piczo Iris Touch Plus Wireless er en kompakt, trådløs projektor udstyret med DMD DLP-teknologi, som projicerer både billeder og film i god kvalitet på alle overflader. Projektoren undersøtter både Wi-Fi og Bluetooth, hvilket gør den til en supersmart projektor. Lysstærk med hele 300 ANSI-lumen. Klar til brug når som helst og hvor som helst sammen med den mobile enhed. Har 2 USB-indgange som gør det muligt at koble USB-pind og eksterne harddiske til den for hurtig administration af filer, når I er på tur. Projektoren har et indbygget batteri for optimal mobilitet, indbyggede stereohøjttalere og 3,5 mm AUX-udgang samt både HDMI- og microSD-indgang, så du nemt kan koble forskellige enheder til. Den leveres med en fjernbetjening med berøringspanel for optimal navigering og brug. Projektorer kan også styres via en app på telefonen. Piczo-projektoren er perfekt til projicering indendørs til at skabe forskellige sansemiljøer eller udendørs, når det passer bedre. Ryk undervisningen ud i skolegården under et træ eller se en film udendørs i børnehaven! Mål: B23xH14xD7,5 cm, vægt: 1,3 kg. Indeholder: projektor, holder, taske, tripod, strømadapter, strømkabel, HDMI-kabel og en fjernbetjening.
  6.954,00 kr.
 • Et ekstra godt valg
  Opdagelsesklodser

  Opdagelsesklodser

  Varenr.: 58288
  8 stk./pk. Klodser i forskellige størrelser. Kan fyldes med små ting for at give forskellige sanseeffekter. Klodserne har ramme af træ og vindue af akrylplast. Ved at løsne på to skruer kan man nemt skifte indholdet i klodsen. Mål på den største klods: 14x14 cm. Fra 3 år.
  575,00 kr.
 • Et ekstra godt valg
  Regnbueklodser 30 stk.

  Regnbueklodser 30 stk.

  Varenr.: 16874
  30 stk./pk. Store, visuelt stimulerende klodser af FSC-mærket bøg. Med runde hjørner og flotte farver. Ved at kombinere byggeklodserne på forskellige måder kan børnene lave og opleve forandringer i farver og mønstre samt træne rumopfattelse. Børnene kan også holde klodserne foran øjnene for at se omgivelserne i andre farver. Klodserne kan desuden bruges til farveblanding på et lysbord. Indeholder klodser i forskellige former. Mål på mindste klods: 8x8 cm, største 16x8 cm. Fra 3 år.
  1.932,00 kr.
 • Rundt gopleakvarium

  Rundt gopleakvarium

  Varenr.: 118676
  Et oplyst akvarium med gopler. Der er forskellige lysalternativer: at have én farve eller et lysshow med 6 forskellige farver. De kunstige gopler bevæger sig på en naturlig og realistisk måde. Luftpumpen blæser luft i vandet, som får goplerne til at bevæge sig. LED-pærer. Slukker automatisk efter 4 timer. Mål: 15x35 cm.
  804,00 kr.
 • Et ekstra godt valg
  Lysende byggesæt

  Lysende byggesæt

  Varenr.: 15171
  12 stk./pk. Fantastiske byggeblokke som skifter farve, når man vender dem fra den ene til den anden side. De er gode at kombinere med transparente klodser for at oplyse en iglo eller et farvet vindue. Hver blok bruger 2 stk. AA-batterier (medfølger ikke). Sættet indeholder 4x15 cm og 8x7,5 cm blokke. Af polypropylen. Fra 0 år.
  1.972,00 kr.
 • Et ekstra godt valg
  Lysende sten

  Lysende sten

  Varenr.: 12046
  12 stk./pk. Opladelige og lysende, runde sten som kan stables, trille eller sorteres. En fin ressource til sensorisk stimulering og en ny måde at opmuntre til eksperimentering på. Vælg at vise et spektrum af farver, som ændres automatisk, eller indstil til en farve. Oplades i dockingstation, som følger med. Fuld opladt på 4 timer og lyser da i 10-12 timer. 3 forskellige størrelser Ø4,5-15 cm. Af ABS-plast. Fra 1 år.
  2.777,00 kr.
 • Et ekstra godt valg
  Lysende byggeklodser

  Lysende byggeklodser

  Varenr.: 118578
  12 byggeklodser i forskellige farver (blå, grøn, gul, orange, rosa og lilla), som lyser i 3 minutter, når man ryster dem. Det bliver endnu mere spændende at bygge i mørke med lysende klodser. De oplades med de medfølgende USB-kabler. Opladningstid: 3-4 timer. Batteritid: ca. 2,5 timer ved fuld opladning. Mål: 212x100x66 mm. Fra 10 måneder.
  1.821,00 kr.
 • Et ekstra godt valg
  Byggeklodser isblok

  Byggeklodser isblok

  Varenr.: 15152
  25 dele. Byg huse, tårne og veje med disse gennemsigtige, glinsende byggeklodser, som ligner isblokke. Prøv også at bruge byggeklodserne på rigtig sne. Fremstillet af harpiks. Mål: 21x7x10 cm. Fra 1 år.
  866,00 kr.
 • Et ekstra godt valg
  Lysende snurretoppe

  Lysende snurretoppe

  Varenr.: 118577
  3 snurretoppe som lyser i forskellige farver, når man snurrer dem. Børn fascineres af de forskellige former, og de tager sig ekstra godt ud i et mørkt rum/telt. De oplades nemt i den medfølgende ladestation. Opladningstid: 3-4 timer. USB-kabel medfølger. Batteritid: 6-8 timer ved fuld opladning.
  1.518,00 kr.
 • Et ekstra godt valg
  Lysende ringe

  Lysende ringe

  Varenr.: 118579
  Brug disse lysende ringe til at bygge med. De kan oplades og lyser i 1 minut, når man ryster dem. Hver ring har forskellig struktur på ydersiden, som er spændende at føle på. De mindste børn kan nemt bygge dem op i højden (pind medfølger ikke). Inkluderer også en dockingstation, hvor man kan oplade alle 5 ringe.
  1.486,00 kr.
 • Et ekstra godt valg
  Sensoriske rør

  Sensoriske rør

  Varenr.: 55215
  Indeholder 4 sensoriske rør med 8 forskellige solide låg og 4 låg med ventilationshul samt en aktivitetsguide. Kan maskinopvaskes. Længde 31,5 cm, Ø6 cm. Leveres uden indhold. Fra 2 år.
  424,00 kr.
 • Et ekstra godt valg
  Sensoriske rør

  Sensoriske rør

  Varenr.: 118800
  De fængslende bevægelser i disse fire rør giver en beroligende visuel distraktion og hjælper til at fokusere og sætte tempoet ned. Rørene kan ikke åbnes. Mål: 22x5 cm.
  447,00 kr.
 • Et ekstra godt valg
  Lysende bolde

  Lysende bolde

  Varenr.: 118580
  6 stk./pk. Fascinerende bolde med forskellige taktile overflader, som lyser op i 60 sekunder, når de rystes. De giver ro og træner finmotorik og øje-hånd-koordination. Rul dem i ler for at lave spændende mønstre. For de mindste børn trænes årsag og virkning samt stimulansrespons. Ø84 mm. Af ABS og TPE.
  1.347,00 kr.
 • Et ekstra godt valg
  Taktile blinkende bolde

  Taktile blinkende bolde

  Varenr.: 58211
  4 stk./pk. Barnet vil elske disse bolde, som blinker, når de hopper. Alle boldene har forskellige taktile overflader, der kan undersøges af nysgerrige hænder. Brug dem i legen, og træn motorik og øje-hånd-koordination i forskellige kaste- og gribeøvelser. Af TPU. Ø10 cm.
  215,00 kr.
 • Lysende kube

  Lysende kube

  Varenr.: 116659
  En lyskube som giver en mild og behagelig glød og kan bruges både inden- og udendørs. Perfekt til sensoriske rum, hvile- og hyggerum eller som baggrundsbelysning. Ved hjælp af fjernbetjeningen kan man vælge mellem 16 forskellige farver eller indstille dem til at skifte automatisk med en blød overgang. Kan også bruges som skammel til at sidde på. Lyskuben er batteridrevet og oplades i en almindelig stikkontakt. Et fuldt opladet batteri kan bruges i 8 timer. Mål: 40x40 cm. Produktet er godkendt iht. kapslingsklasse IP65.
  1.545,00 kr.
 • Lysende æg

  Lysende æg

  Varenr.: 116664
  Lav et rum til stille udforskning af de forskellige sanser. Med den smukke pastelfarvede form, som kan skifte mellem 16 forskellige farver, bliver atmosfæren rolig og stemningsfuld og lokker til videre udforsking og oplevelser. Med en fjernbetjening kan farven på lyskilden indstilles til en konstant farve eller en langsom farveændring. Ægget kan oplades og har en vandbestandighed klasse IP65. Den tåler belastninger på op til 80 kg. Mål: 42x27 cm.
  455,00 kr.
 • Lysende sten

  Lysende sten

  Varenr.: 116662
  Lav et rum til stille udforskning af de forskellige sanser. Med den smukke pastelfarvede form, som kan skifte mellem 16 forskellige farver, bliver atmosfæren rolig og stemningsfuld og lokker til videre udforsking og oplevelser. Med en fjernbetjening kan farven på lyskilden indstilles til en konstant farve eller en langsom farveændring. Stenen kan oplades og har vandbestandighedsklasse IP65. Den tåler belastninger på op til 80 kg. Fuldt opladt kan den lyse i 5-8 timer afhængig af program. Mål: H20xB55 cm.
  427,00 kr.
 • Lysbold

  Lysbold

  Varenr.: 116661
  Lav et rum til stille udforskning af de forskellige sanser. Med den smukke pastelfarvede form, som kan skifte mellem 16 forskellige farver, bliver atmosfæren rolig og stemningsfuld og lokker til videre udforsking og oplevelser. Med en fjernbetjening kan farven på lyskilden indstilles til en konstant farve eller en langsom farveændring. Bolden kan oplades og har en vandbestandighed klasse IP65. Den tåler belastninger på op til 80 kg. Mål: H40xB55 cm.
  445,00 kr.
 • Lysende bord

  Lysende bord

  Varenr.: 116660
  Spændende lysende bord som let skifter farve. Perfekt i et lidt mørkere rum, hvor man vil udforske forskellige sanser. Bordet leveres med en fjernbetjening, hvor man kan vælge mellem 16 forskellige nuancer fra ultrablå til varm rød. Oplades via den sikre lavspændte 5V DC-enhed, som medfølger. Efter 8 timers opladning kan det bruges hvor som helst. Lyser i ca. 10 timer. Bordet kan belastes med op til 80 kg og skal anvendes under opsyn af en voksen. Mål: 60x70 cm.
  1.517,00 kr.
 • Lysende pyramide

  Lysende pyramide

  Varenr.: 116663
  Lav et rum til stille udforskning af de forskellige sanser. Med den smukke pastelfarvede form, som kan skifte mellem 16 forskellige farver, bliver atmosfæren rolig og stemningsfuld og lokker til videre udforsking og oplevelser. Med en fjernbetjening kan farven på lyskilden indstilles til en konstant farve eller en langsom farveændring. Pyramiden kan oplades og har en vandbestandighed klasse IP65. Den tåler belastninger på op til 80 kg. Mål: 48x25 cm.
  523,00 kr.
 • Et ekstra godt valg
  Rundt lysbord

  Rundt lysbord

  Varenr.: 122911
  Et rundt lysbord som flere kan arbejde ved samtidig. Leveres med 4 metalklemmer til at fæstne papir eller andet materiale. Ø60 cm. Fra 3 år.
  2.674,00 kr.
 • Et ekstra godt valg
  Lysbord A1, 59x84 cm

  Lysbord A1, 59x84 cm

  Varenr.: 124565
  Tyndt og let lysbord i det store A1-format. Ideelt til at udforske med lys nedefra som ekstra effekt. Med 3 lysstyrker. Mål: 59x84 cm.
  4.275,00 kr.
 • Lysbord A2, 65x47 cm

  Lysbord A2, 65x47 cm

  Varenr.: 58112
  Et lysbord kan opmuntre til et kreativt og lærende miljø, hvor børnene får mulighed for at få kendskab til lysets effekter og arbejde med kontraster. På et lysbord kan man gøre det meste, f.eks. arbejde med farver og former, skabe mønstre, arbejde sammen, arbejde med begreber som mange-få, stor-lille, undersøge naturen m.m. Samtidig stimuleres de æstetiske og visuelle sanser. Et særligt robust bord som er let og nemt at flytte. LED-belysning med levetid på 50.000 timer. Mål: 65x47 cm, arbejdsflade 58,5x41 cm.
  2.026,00 kr.
 • Et ekstra godt valg
  Lysbord A2

  Lysbord A2

  Varenr.: 122912
  Meget tyndt lysbord som byder på en masse lysende oplevelser. Lyset er perfelt til at belyse og eksperimentere og lade børnene udforske forskellige materialer og farver. Kombiner med forskelligt tilbehør for forskellige oplevelser. Stimulerer den æstetiske og visuelle sans. 3 forskellige lysstyrker. Mål: 594x420 mm. Fra 3-11 år.
  2.111,00 kr.
 • Et ekstra godt valg
  Lysbord A2 med skiftende farver

  Lysbord A2 med skiftende farver

  Varenr.: 122913
  Et lysbord i A2-størrelse som kan skifte mellem 8 forskellige farver. Med 3 forskellige lysstyrker.
  3.100,00 kr.
 • Et ekstra godt valg
  Lysbord A3 med skiftende farver

  Lysbord A3 med skiftende farver

  Varenr.: 122910
  Et fleksibelt lysbord med 12 forskellige farver samt en 30 sekunders stemmeindspilningsfunktion. Farven vælges nemt ved at dreje på rattet. Børnene indspiller let deres tanker og observationer og behøver ikke kunne skrive. Fra 3 år.
  1.925,00 kr.
 • Et ekstra godt valg
  Lysbord A3 med skiftende farver

  Lysbord A3 med skiftende farver

  Varenr.: 122914
  Et lysbord i A3-størrelse som kan skifte mellem 8 forskellige farver. Med 3 forskellige lysstyrker.
  1.740,00 kr.
 • Et ekstra godt valg
  Lysbord m/ramme

  Lysbord m/ramme

  Varenr.: 118666
  Et stabilt og solidt lysbord med en smart plastramme til sand og snavset leg. Lysbordet kan bruges på et bord eller direkte på gulvet. Der er 6 store knapper til at skifte farve, hvilket stimulerer sanserne og observationsevnen. Plastrammen holder sand og ler/maling på plads, hvilket giver mulighed for taktile og sensoriske oplevelser med lys. Mål: 60x60x12 cm. Vægt 10,2 kg.
  3.391,00 kr.
 • Et ekstra godt valg
  Jeanette lysbord L64xB64xH30 cm

  Jeanette lysbord L64xB64xH30 cm

  Lysbord til udforskende og kreativ læring. Bordplade af plexiglas. Låsbare hjul. 3 m ledning med afbryder medfølger.
  Pris fra:
  3.818,00 kr.
 • Et ekstra godt valg
  Jeanette lysbord L124xB64xH40 cm

  Jeanette lysbord L124xB64xH40 cm

  Lysbord til udforskende og kreativ læring. Bordplade af plexiglas. Låsbare hjul. 3 m ledning med afbryder medfølger.
  Pris fra:
  6.657,00 kr.
 • Et ekstra godt valg
  Puslespilsbrikker til lysbord

  Puslespilsbrikker til lysbord

  Varenr.: 58215
  56 dele. Lad barnet eksperimentere med disse puslespilsbrikker og udforske, hvordan man kan sætte dem sammen. Gode at bruge på et lysbord. Passer fint til de helt små børn. Af akrylplast. Fra 3 år.
  739,00 kr.
 • Et ekstra godt valg
  Lyxo byggeklodser, klare farver

  Lyxo byggeklodser, klare farver

  Varenr.: 15153
  94 dele. Fine klodser i glasklare farver og forskellige former. Man kan bruge dem til at lave fantasifulde og smukke arkitekturer af lys. Kan med fordel anvendes på lysbord eller sammen med spejl. 14 transparente plader medfølger. Mål på plader: 14x14 cm. Af akrylplast. Leveres i opbevaringsæske af træ. Fra 3 år.
  3.854,00 kr.
 • Et ekstra godt valg
  Sensoriske gulvplader

  Sensoriske gulvplader

  Varenr.: 118677
  4 stk. En fantastisk og taktil lysende oplevelse som opmuntrer til bevægelse og til at udforske pladerne. De er fyldt med en flydende gelé, og hvert skridt eller tryk på dem får geléen til at bevæge sig og skabe forskellige mønstre. De kan tåle at blive hoppet på og kørt over med kørestol eller legebil. De fungerer også på et bord, hvor man kan trykke på dem med fingrene. Mål: 30x30 cm.
  1.427,00 kr.
 • Byggespejl rundt

  Byggespejl rundt

  Varenr.: 15159
  Passer fint som underlag for byggeklodser. Ved at bruge spejlet når man bygger, får man nye perspektiver. Af krydsfinér og spejl af sikkerhedsglas. Ø50 cm, tykkelse 3,5 cm. Fra 3 år.
  1.733,00 kr.
 • Plasmakugle

  Plasmakugle

  Varenr.: 118670
  Denne kugle ligner noget fra Dr. Frankensteins laboratorium! Lyseffekterne flytter sig til fingrene, når man rører kuglen. Det er en spændende indetningsdetalje, og den er sjov at lege med. Alt er lukket inde, og man mærker intet, når man rører kuglen. Mål: 20 cm.
  446,00 kr.
 • Et ekstra godt valg
  Glitrende træringe

  Glitrende træringe

  Varenr.: 118584
  Tre smukke, glatte træringe i forskellige størrelser med glitrende bånd. Børnene kan stable, rulle og bygge med dem. Fra 10 måneder.
  1.155,00 kr.
 • Optiske fibre

  Optiske fibre

  Varenr.: 118667
  Fascinerende og beroligende lysstråler som skifter farve enten af sig selv eller med en fjernbetjening. En spændende og hyggelig detalje i hyggerummet eller i et mørkt telt. 100 tråde af høj kvalitet, 150 cm lange.
  3.212,00 kr.
 • Mørketelt 120x120x180 cm

  Mørketelt 120x120x180 cm

  Varenr.: 118668
  Et fleksibelt, stort mørketelt som er nemt at sætte op og tage ned. Ideelt til at skabe et mørkt rum til at udforske lysende objekter eller et roligt sted med dæmpet belysning. Åbent hele vejen ned, så man nemt kan komme ind og ud, selv i kørestol. Mål: 120x120x180 cm.
  1.801,00 kr.
 • Et ekstra godt valg
  Lommelygter klassesæt

  Lommelygter klassesæt

  Varenr.: 53380
  6 stk./pk. Opladelige lommelygter som er nemme at bruge. LED-pærerne giver en konstant lysstyrke i op til 2 timer og oplades i ladestation, når batteriet er svagt. Fuldt opladet på 3-4 timer.
  1.067,00 kr.
 • Boblerør 1,5 m inkl. switchbox

  Boblerør 1,5 m inkl. switchbox

  Varenr.: 58121
  Et interaktivt boblerør som gør det ekstrasjovt at være i et rum. Boblerne skaber en visuel oplevelse og ro. Forstærk oplevelsen ved at placere det i et hjørne med spejle bagved. Skift farve på LED-lyskilderne i røret med fjernbetjening. Rækkevidden for den er op til 30 m. Den oplades med Qi wireless charging. Vi anbefaler, at boblerøret fastgøres til væggen med det transparente vægbeslag, varenr. 10759, hvis der ønskes den bedste stabilitet og sikkerhed. Tilslut den til en almindelig stikkontakt via en transformer.
  16.045,00 kr.
 • Et ekstra godt valg
  Boblerør med bolde

  Boblerør med bolde

  Varenr.: 118672
  Et bredere boblerør med bobler som går gennem en søjle i midten og får farvede bolde til stille at falde mod bunden. En virkelig afslappende og sensorisk oplevelse. Den lave brummende lyd opleves som beroligende for de fleste. Passer ind i kreative læringsmiljøer, f.eks. sanserum. Fjernbetjening medfølger. Højde 100 cm, Ø15 cm.
  1.526,00 kr.
 • Et ekstra godt valg
  Boblerør 100 cm sort

  Boblerør 100 cm sort

  Varenr.: 118673
  Farveskiftende boblerør som passer overalt. Den lave brummende lyd opleves som beroligende for de fleste. Skaber mulighed for visuel og kommunikativ udvikling. Mål: 10x100 cm. Vi anbefaler at fastgøre boblerøret ordentligt med holder med varenr. 118674. Ekstra adapter kan tilkøbes på 118675.
  1.106,00 kr.

Produkter til spejlrum

 • Et ekstra godt valg
  Triangel spejlhus

  Triangel spejlhus

  Varenr.: 36814
  Hyggehule med 3 indvendige og 3 udvendige brudsikre spejle. B130xD65xH115 cm.
  9.902,00 kr.
 • Stort vægspejl

  Stort vægspejl

  Varenr.: 58181
  Et stort spejl som kan placeres enten stående eller liggende. Passer fint ind i et sensorisk rum eller til rolleleg. Skruer til montering medfølger. Mål: 150x100 cm. Af akrylplast.
  2.884,00 kr.
 • Et ekstra godt valg
  Spejlklodser tolvsidede

  Spejlklodser tolvsidede

  Varenr.: 113006
  Stabelbare byggeblokke med spejle. Må ikke anvendes udendørs, i sand eller vand, da blokkenes overflade kan blive beskadiget, eller i direkte sollys, da blokkene kan give skarpe lysreflektioner. Tre størrelser: 8 cm, 12 cm og 15 cm. Af plast. Fra 0 år.
  1.534,00 kr.
 • Et ekstra godt valg
  Spejlbogstaver

  Spejlbogstaver

  Varenr.: 50499
  26 stk./pk. Udskårne, dobbeltsidige spejlbogstaver, som er fremstillet i 2 mm højreflekterende akrylplast. Bogstaverne er ikke bare fine at se på, men kan også anvendes til mange ting, f.eks. til at genkende bogstavernes form, lege med dem og danne forskellige ord. Alle bogstaverne har et hul på 3 mm, så de kan hænges op. Indeholder bogstaverne a-z. Højde 7 cm. Fra 3 år.
  226,00 kr.
 • Et ekstra godt valg
  Spejltal

  Spejltal

  Varenr.: 52098
  10 stk./pk. Udskårne, dobbeltsidige tal (0-9), som er fremstillet i højreflekterende 2 mm akrylplast. Tallene kan f.eks. bruges til at undersøge tallenes form og til at lege med. Alle har et hul på Ø3 mm, så man kan hænge dem op. Højde 7 cm. Fra 3 år.
  112,00 kr.
 • Spejl i plast

  Spejl i plast

  Varenr.: 53414
  10 stk./pk. Til optiske og reflektoriske øvelser. Mål: 15x10 cm. Kan klippes i mindre dele.
  103,00 kr.
 • Et ekstra godt valg
  Stort spejlsæt

  Stort spejlsæt

  Varenr.: 113094
  Børn bliver helt opslugte af sættet med de 62 fascinerende sten, tal og byggeklodser med spejle på. Stabl, byg og sorter! Bruges indendørs og på bløde underlag. Af ABS.
  1.950,00 kr.
 • Et ekstra godt valg
  Sensoriske spejlbolde

  Sensoriske spejlbolde

  Varenr.: 58187
  4 stk./pk. Reflekterende spejlbolde i 4 forskellige størrelser. Det er sjovt at se sit ansigt forstørret, sortere efter størrelse, tale om forskellige former og antal eller bare rulle dem rundt. Disse taktile bolde er fremstillet i slidstærkt, rustfrit stål og er ikke tunge, så det er nemt for små børn at håndtere dem. Mål: Ø6, 8, 10 og 15 cm. Fra 0 år.
  295,00 kr.
 • Et ekstra godt valg
  Sorteringskasse med spejl

  Sorteringskasse med spejl

  Varenr.: 12070
  Sensorisk sorteringskasse som kan bruges til at undersøge og sortere. Enkelt legetøj som passer godt til barnets interesser og udviklingsbehov. De mindre børn elsker at putte bolde og lignende i hullerne igen og igen. Tilbehør medfølger ikke. Til indendørs brug og helst på bløde underlag. Rengøres med blød klud. Af træ og polystyrenplast. Mål: 40x40x20 cm. Hullerne er i forskellige størrelser og varierer mellem 7-10 cm. Fra 1 år.
  1.124,00 kr.
 • Et ekstra godt valg
  Byggeklodser med spejl

  Byggeklodser med spejl

  Varenr.: 15218
  32 stk./pk. Fine klodser med spejlende, glat metalfinish. Klodserne vejer ikke meget og er nemme at gribe. Kan bruges til at stable, bygge og sortere eller til at diskutere deres egenskaber. Lægger op til samarbejde. Indeholder firkanter, rektangler, trekanter og pyramider. Til indendørs brug og helst på bløde underlag. Rengøres med en blød klud. Af ABS. Mål: 10x5 cm. Fra 0 år.
  1.204,00 kr.
 • Et ekstra godt valg
  Sensoriske spejle

  Sensoriske spejle

  Varenr.: 58254
  4 stk./pk. Sensoriske spejle. Indeholder 1 spejl med 1 stor konveks kuppel, 1 spejl med 4 konvekse kupler, 1 spejl med 9 konvekse kupler og 1 spejl med 16 konvekse kupler. Mål: 49x49 cm. Af akrylplast.
  2.674,00 kr.
 • Et ekstra godt valg
  Spejlsten

  Spejlsten

  Varenr.: 12090
  20 stk./pk. Børn bliver opslugt af disse fine og blanke sten. Kan anvendes til at bygge svajende tårne eller månelandskaber i miniatureudgave. Fire forskellige størrelser fra Ø4,5-15 cm. Til indendørs brug og helst på bløde underlag. Rengøres med en blød klud. Af ABS. Fra 10 måneder.
  1.204,00 kr.
 • Byggespejl rundt

  Byggespejl rundt

  Varenr.: 15159
  Passer fint som underlag for byggeklodser. Ved at bruge spejlet når man bygger, får man nye perspektiver. Af krydsfinér og spejl af sikkerhedsglas. Ø50 cm, tykkelse 3,5 cm. Fra 3 år.
  1.733,00 kr.
 • Spejl til væggen 2 stk.

  Spejl til væggen 2 stk.

  Varenr.: 122124
  Fleksible plastspejle. Placer børnene foran spejlet, så de på egen hånd kan undersøge spejlet og lyseffekterne, som ændrer rummet. Kan også bruges som dug på et bord ved at klippe den til som en løber. Du kan derefter placere genstande på spejldugen. Vi anbefaler at bruge dobbeltklæbende tape til at sætte spejlene op på væggen. Mål: 75x100 cm. Tykkelse 1 mm.
  342,00 kr.
 • Et ekstra godt valg
  Evighedsspejl 50cm

  Evighedsspejl 50cm

  Varenr.: 118589
  Se ind i spejlet og få illusionen af en glitrende tunnel med et perlebånd af lys. Skab en fantastisk effekt med dette spændende spejl, som hænges på væggen. Kræver 3 stk. AA-batterier (medfølger ikke). Mål: 50 cm.
  2.310,00 kr.
 • Evighedsspejl 23cm

  Evighedsspejl 23cm

  Varenr.: 118665
  Skab et roligt og afslappet miljø med dette runde spejl med farvede LED-pærer og reflekterende spejle, som giver indtryk af, at det fortsætter uendeligt. Mål: 23 cm. Kræver 3 stk. AA-batterier (medfølger ikke).
  427,00 kr.
 • Evighedsspejl farver

  Evighedsspejl farver

  Varenr.: 118664
  Flot i alle sanserum. Det store runde evighedsspejl er ca. 60 cm og skaber en utrolig evighedseffekt, som fanger alles interesse, når det er oplyst. Ringene af LED-pærer skaber følelsen af en tunnel, og spejlet kan hænges på væggen! Med knapperne skifter man farve eller får det til at blinke. Der medfølger også en fjernbetjening med flere effekter.
  2.299,00 kr.
 • Plastspejl 12 stk. 20x25 cm

  Plastspejl 12 stk. 20x25 cm

  Varenr.: 114100
  Spejl i fleksibel plast. Disse nyttige spejle kan bruges som spændende underlag til fine ornamenter, kaleidoskop, optiske eksperimenter, indersiden af æsker m.m. Nemt at klippe i. Mål: 20x25 cm. Tykkelse 1 mm.
  153,00 kr.

Produkter til høresansen

 • Et ekstra godt valg
  Sensoriske mystikkugler

  Sensoriske mystikkugler

  Varenr.: 58188
  6 stk./pk. Spejlkugler som ser identiske ud, men alle har individuelle egenskaber. Nogle slingrer, mens de ruller, eller vender sig og ruller en anden vej, mens andre har en sjov lyd, når man ryster dem. Den reflekterende overflade giver et forvrænget billede, som er fascinerende for børn. Kuglerne er i rustfrit stål og er lette at håndtere for små børn. De træner børnenes observationsevne, øje-hånd-koordination og den auditive sans. Ø10 cm. Fra 0 år.
  511,00 kr.
 • Et ekstra godt valg
  Lydrør af plast

  Lydrør af plast

  Varenr.: 121727
  Lav regnlyd med dette lydrør. Det er beroligende, fascinerende og spændende. Mål: 21 cm. Fra 6 måneder.
  159,00 kr.
 • Et ekstra godt valg
  Stort lydrør af plast

  Stort lydrør af plast

  Varenr.: 121728
  En kombination af farve og fascinerende regnlyd. Mål: 41 cm. Fra 1 år.
  246,00 kr.
 • Et ekstra godt valg
  Taleknapper

  Taleknapper

  Varenr.: 115282
  Indspil og afspil lyd i op til 10 sekunder. De små højtalere på disse indspilningsbare knapper giver en kraftig lyd. Med hvert tryk bliver den valgte lyd eller meddelelse afspillet højt og tydeligt. Udskiftelige batterier indgår. Du kan lave talende skærme, hjælpe børn med hurtigt at nedfælde deres tanker, optage beskeder eller lave "følg mig"-spil. Ø4,5 cm. Fra 1 år.
  659,00 kr.
 • Et ekstra godt valg
  Sensoriske lydæg

  Sensoriske lydæg

  Varenr.: 58228
  6 stk./pk. 3 par med lyd som passer sammen. Æggene har en behagelig tyngde i hånden. De giver barnet mulighed for at træne sin auditive sans. Mål: 6,3x4,7 cm.
  341,00 kr.
 • CD - Afslapning

  CD - Afslapning

  Varenr.: 51025
  Afslapningsmusik som giver ro og harmoni.
  205,00 kr.
 • Bølgetromme

  Bølgetromme

  Varenr.: 55324
  En bølgetromme som imiterer lyden af vandet ved stranden. Fyld af metalperler. Ø25 cm. Fra 3 år.
  163,00 kr.
 • Et ekstra godt valg
  Plantoys sensoriske aktivitetsklodser

  Plantoys sensoriske aktivitetsklodser

  Varenr.: 12339
  9 stk./pk. Fine træklodser i forskellige farver som stimulerer sanserne. Indeholder 3 klodser med lyd til den auditive sans, 3 klodser med tekstur til den taktile sans, og 3 klodser som stimulerer den visuelle sans. Fremstillet af genplantet gummitræ og malet med økologisk, vandbaseret og giftfri maling. Mål: 3,5x3,5 cm. Leveres med opbevaringspose af stof. Fra 1 år.
  196,00 kr.
 • Lydbokse

  Lydbokse

  Varenr.: 56046
  Består af 2 trææsker, som indeholder 6 træcylindere med røde og blå låg. Når cylinderne rystes, afgiver de forskellig lyd og barnes skal parre sættene. Træner hørelse og koncentration.
  484,00 kr.

Taktile produkter

 • Et ekstra godt valg
  Taktil spinner

  Taktil spinner

  Varenr.: 16363
  Her gælder det om at være fokuseret og forsigtig. Sæt drejepilen i gang, put hånden i posen og mærk efter, hvilket kort der matcher det, pilen viser på rouletten. Den, som får flest kort, vinder. Et senorisk spil, hvor du træner den taktile sans. For 1-4 spillere. Fra 3 år.
  268,00 kr.
 • Et ekstra godt valg
  Taktilt memory - hverdag

  Taktilt memory - hverdag

  Varenr.: 58229
  Et taktilt memo med forskellige overflader på fotografierne af hverdagsobjekter. Kan spilles som klassisk memoryspil, eller man kan med bind for øjnene forsøge at finde par, som passer sammen. Indeholder 34 kort af kraftigt pap. Mål: 9x9 cm. Fra 3 år.
  318,00 kr.
 • Tyngdetæppe 4 kg

  Tyngdetæppe 4 kg

  Varenr.: 118658
  Ideelt til sanserum, klasselokaler eller hvilerum. Det bløde og tunge vægttæppe giver ro og tryghed. Den taktile berøring er god for dem, som har problemer med at frasortere indtryk. Den ekstra vægt fra kuglefyld kan lindre angst og stress. Vælg vægten på tæppet i forhold til størrelsen på barnet. 4 og 5 kg for de fleste børn, 7 kg for unge og voksne. Mål: 100x150 cm.
  1.542,00 kr.
 • Tyngdetæppe 5 kg

  Tyngdetæppe 5 kg

  Varenr.: 118660
  Ideelt til sanserum, klasselokaler eller hvilerum. Det bløde og tunge vægttæppe giver ro og tryghed. Den taktile berøring er god for dem, som har problemer med at frasortere indtryk. Den ekstra vægt kan lindre angst og stress. Vælg vægten på tæppet i forhold til størrelsen på barnet. 4 og 5 kg for de fleste børn, 7 kg for unge og voksne. Mål: 150x200 cm.
  1.713,00 kr.
 • Tyngdetæppe 7 kg

  Tyngdetæppe 7 kg

  Varenr.: 118661
  Ideelt til sanserum, klasselokaler eller hvilerum. Det bløde og tunge vægttæppe giver ro og tryghed. Den taktile berøring er god for dem, som har problemer med at frasortere indtryk. Den ekstra vægt kan lindre angst og stress. Vælg vægten på tæppet i forhold til størrelsen på barnet. 4 og 5 kg for de fleste børn, 7 kg for unge og voksne. Mål: 150x200 cm.
  2.058,00 kr.
 • Et ekstra godt valg
  Taktilt og visuelt domino

  Taktilt og visuelt domino

  Varenr.: 118706
  Store dominobrikker med en taktil overflade på begge sider. Illustrerede med billeder med meget kontrast for at skabe visuelle og taktile forskelle. Velegnede til personer med nedsat syn. 28 brikker. Mål: 13x6,5 cm.
  318,00 kr.
 • Et ekstra godt valg
  Hinkerude med gulvplader

  Hinkerude med gulvplader

  Varenr.: 118671
  10 sensoriske væskefyldte gulvplader med tallene 1-10. En fantastisk visuel og taktil oplevelse som opmuntrer til bevægelse og opdagelsesglæde. Væsken inden i skaber skiftende mønstre, som lokker til at røre, trykke og hoppe på dem. Meget robust. De kan tåle at blive kørt på af f.eks. en kørestol. Pladerne kan også bruges på et bord. Selv et lille tryk skaber en dramatisk visuel effekt. Mål: 40x40 cm.
  4.996,00 kr.

Udtryk følelser

 • Et ekstra godt valg
  Lydlotto følelser

  Lydlotto følelser

  Varenr.: 55123
  Barnet skal lytte og forsøge at genkende forskellige lyde såsom latter, gråd, nys, gaben m.m. og siden associere til billedet på sin spillebrik. Indeholder 12 brikker i størrelse 16x16 cm, 60 mærker og en cd. Et stort sæt til op til 12 børn. Spilletid 26 min. Fra 3 år.
  400,00 kr.
 • Et ekstra godt valg
  Følelsessten

  Følelsessten

  Varenr.: 118590
  12 sten med motiver som hjælper med at forklare, hvordan det føles inden i, når man ikke har de rigtige ord. Ved at vælge en sten kan man sammen udforske, hvad der udløste følelsen, og hvordan man håndterer den. Stenene kan også bruges i mindfulness-aktiviteter. De kan bruges både inde og ude. Aktivitetskort medfølger. Mål: ca. 45 cm.
  309,00 kr.
 • Følelsessten 12 stk.

  Følelsessten 12 stk.

  Varenr.: 118592
  12 sten som viser ansigter med forskellige følelsesmæssige udtryk. Ved at lære at genkende forskellige ansigtsudtryk og forstå de forskellige følelser har børn mulighed for at udtrykke deres egne følelser og indleve sig i andres. Følelserne, som vises, er glad, trist, vred, bange, bekymret, overrasket, forvirret, kedsomhed, rolig, stolt, genert og flov.
  343,00 kr.
 • Et ekstra godt valg
  Følelseshåndteringssten

  Følelseshåndteringssten

  Varenr.: 118591
  Disse 12 taktile sten er designet til at hjælpe børn med at koncentrere sig og føle sig trygge. Ved at holde eller gnubbe på en af stenene bliver det lettere at fokusere på den opgave, de har foran sig.
  309,00 kr.

Projektering

 • Et ekstra godt valg
  Regnbuelys

  Regnbuelys

  Varenr.: 130344
  Denne projektor skaber fantastiske regnbuer i både mørke og lyse rum, som giver ro og fascinerer. Udstyret med automatisk sluk for at spare på batteriet. Mål: 24x13 cm.
  192,00 kr.
 • Piczo projektorsæt, lille

  Piczo projektorsæt, lille

  Varenr.: 130901
  Piczo Iris Touch Plus Wireless er en kompakt, trådløs projektor udstyret med DMD DLP-teknologi, som projicerer både billeder og film i god kvalitet på alle overflader. Projektoren undersøtter både Wi-Fi og Bluetooth, hvilket gør den til en supersmart projektor. Lysstærk med hele 300 ANSI-lumen. Klar til brug når som helst og hvor som helst sammen med den mobile enhed. Har 2 USB-indgange som gør det muligt at koble USB-pind og eksterne harddiske til den for hurtig administration af filer, når I er på tur. Projektoren har et indbygget batteri for optimal mobilitet, indbyggede stereohøjttalere og 3,5 mm AUX-udgang samt både HDMI- og microSD-indgang, så du nemt kan koble forskellige enheder til. Den leveres med en fjernbetjening med berøringspanel for optimal navigering og brug. Projektorer kan også styres via en app på telefonen. Piczo-projektoren er perfekt til projicering indendørs til at skabe forskellige sansemiljøer eller udendørs, når det passer bedre. Ryk undervisningen ud i skolegården under et træ eller se en film udendørs i børnehaven! Mål: B23xH14xD7,5 cm, vægt: 1,3 kg. Indeholder: projektor, holder, taske, tripod, strømadapter, strømkabel, HDMI-kabel og en fjernbetjening.
  6.954,00 kr.
 • Et ekstra godt valg
  Børneprojektor

  Børneprojektor

  Varenr.: 124514
  En fantastisk lyskilde som børnene selv kan arbejde med og styre. Med den kan man eksperimentere med skygger og materialer til at bygge og skabe med eller sammenligne gennemsigtige og almindelige klodser for at se forskellen. Lyset er ufarligt for børnenes øjne. Giver kun lys og kan ikke kobles til andre produkter. Beskyttelse i silikone medfølger.
  1.925,00 kr.
 • ASUS ZenBeam projektor

  ASUS ZenBeam projektor

  Varenr.: 118052
  Denne lille og lette projektor kan være på din håndflade. Den er let at flytte og vinkle og giver et godt billede trods sin størrelse. Indbygget batteri, højttalere og WiFi. DLP, 3D, 1280x720, 500 lumen, 16:9, fast objektiv med kort kasteafstand. Vægt 497 g. Mål: 120x35x120 mm.
  8.817,00 kr.
 • ASUS F1 projektor

  ASUS F1 projektor

  Varenr.: 118053
  Fin short-throw-projektor, som giver et stort og fleksibelt billede. LED/DLP, Full HD 1920x1080, 1200 lumen, 28dB (eco), 0,8:1, 1,8 kg, Wi-Fi, indbygget 2.1 lyd. Vægt 1,8 kg. Mål: 250x75x210 mm.
  15.637,00 kr.
 • Et ekstra godt valg
  Hvidt pop up-telt til projicering

  Hvidt pop up-telt til projicering

  Varenr.: 118581
  En fleksibel måde at bygge et sanserum på. Du kan projicere hvad som helst på vægge og loft. Det er også lettilgængeligt, selvom man f.eks. sidder i kørestol. Her kan man slappe af, få energi eller undersøge noget. I hvert hjørne er det muligt at hænge ting op for yderligere stimulering. En opbevaringspose medfølger. Mål: 142x142x142 cm.
  1.694,00 kr.
 • Projektionsnet

  Projektionsnet

  Varenr.: 58125
  Produktet skaber flotte effekter, når det anvendes som projektionsdug. Nettet kan sættes fast i loftet. Det vil skabe et hyggeligt rum for barnet, hvor det kan hvile sig eller mødes med andre og lytte til fantastiske fortællinger og eventyr. Kegleformet, Ø65 cm oppe og Ø250 cm nede. Højde på stof 3 m.
  626,00 kr.
 • Projektor med lys og lyd

  Projektor med lys og lyd

  Varenr.: 118669
  Denne lille projektor lyser rummet op i fantastiske farver, så det ligner havets bølger. Den har højttalere og kan kobles til en mobiltelefon, computer og tablet eller afspille musikfiler fra et TF-kort. Oplades via USB. Mål: 12,6x12,6x10,5 cm.
  530,00 kr.

Møbler til sanserum

 • Et ekstra godt valg
  Lekolar legebord H33 cm

  Lekolar legebord H33 cm

  Et funktionelt legebord med låsbare hjul. Bordet har 6 opbevaringsrum og er tilpasset vores opbevaringsboks Classic. Alle Lekolars parkeringshuse, bondegårde og dukkehuse passer på legebordet. Lyddæmpende legetæpper kan tilkøbes. Af kraftigt, klarlakeret, FSC-godkendt birkekrydsfinér. Leveres færdigsamlet. Mål: 99x84x33 cm. Mål på opbevaringsrum: 31x21 cm. Fra 1 år.
  Pris fra:
  4.639,00 kr.
 • Fatboy stonewashed original

  Fatboy stonewashed original

  Sid, lig eller hvil, når du vil.
  Pris fra:
  2.484,00 kr.
 • Et ekstra godt valg
  Mysig sækkestol

  Mysig sækkestol

  Stor og behagelig sækkestol i friske farver. Rummer 300 liter kugler i inderpose. Aftageligt yderstof i 100 % Øko-Tex-certificeret bomuld. Vaskes ved 60°C. Undgå tørretumbling. Mål: 100x140 cm.
  Pris fra:
  2.114,00 kr.
 • Bamp sækkestol

  Bamp sækkestol

  Alle børn elsker Bamp. Den er skøn at sidde i. Yderstof: Polytex 100% PES. Fyld: EPS-kugler. Tråd: 100 % nylon. Mål: 57x63x47 cm. Kan tørres af med fugtig klud efter behov.
  Pris fra:
  853,00 kr.

Udvikling og læring – med alle sanser

Uden for sanselaboratoriet på Tekniska museet i Stockholm står en flok fireårige. De venter forventningsfuldt og har svært ved at stå stille, så en gang imellem spæner de en tur frem og tilbage i gangen.
Børnenes guide på sanselaboratoriet er i dag den svenske pioner og nestor inden for interaktionspædagogik. Siden 70'erne har Mariana Back studeret og arbejdet med børnenes møde med teknik og videnskab. Hun fandt hurtigt inspiration i de Science Centers, der skød op rundt omkring i verden i 60'erne. Sanselaboratoriet er blot et af hendes mange pædagogiske projekter i årenes løb.


– Nu må I tage skoene af, så går jeg ind med nogle af jer, siger hun med en stemme, som får børnene til at stoppe op og høre efter.
De går i stå, så snart de træder ind gennem døren. Efter et par skridt ind på rummets bløde mostæppe, stopper børnene igen op og gør store øjne. Langs væggene står høje træstammer, og mellem dem projiceres en smuk løvskov. Man hører rislende vand og en ensom solsort i det fjerne. På forskellige stationer er der lagt spændende sansematerialer frem. Mariana betragter børnene, mens de opdager det ene efter det andet.

Puslespil i blinde

– I må undersøge alt, der er her i skoven, mærke på stenene, lytte til lydene. Se, man kan flytte de farvede plexiglasstykker på lysbordet.
Mens børnene bliver opslugt af at udforske opacitet og skabe mønstre med geometriske former, fortæller Mariana om tanken bag sanselaboratoriet.
– Herinde kan børnene opleve med alle deres sanser. I et trygt og roligt miljø kan de udforske på deres egne vilkår, helt uden krav. Rummet er udformet til at forstærke sanseindtrykkene og stimulere børnenes kognitive og motoriske udvikling. Det handler meget om oplevelse, men lige så meget om indlevelse.
Nu har et af børnene fået øje på et såkaldt følepuslespil og sætter sig for at skabe med brikkerne, der er beklædt med forskellige taktile materialer. Mariana lader hende gå i gang og lister derefter frem til hende.
– Tror du, at du kan lægge puslespillet uden at kigge, bare ved at mærke på brikkerne, spørger hun og peger på et øjenbind, som pigen straks tager på.

I samarbejde med Lekolar

Idéen om et laboratorium for de yngste, hvor sanserne er i centrum, blev udklækket i forbindelse med den store udstilling MegaMind. Den tog udgangspunkt i det pædagogiske begreb STEAM og temaer som hjerne og læring, innovation, interaktion og leg.
– Inklusion og tilgængelighed var vigtige begreber. Vi skabte blandt andet et sanserum for de mindste. Det var dér, idéen opstod, og i samarbejde med kunstneren Eva Tuvhav Gullberg udviklede vi sanselaboratoriet. Hendes viden om børns æstetiske læringsprocesser gav projektet et fantastisk løft.
Mariana kom også tidligt i kontakt med Lekolars datterselskab Hands On Science. De er førende inden for pædagogiske værktøjer og materialer inden for teknik og videnskab til skole og daginstitutioner.
– Uden deres og Lekolars støtte i form af materialer, udstyr, økonomiske ressourcer og ekspertviden kunne vi ikke have skabt dette fantastiske rum til børn i skole- og førskolealderen. Især børn med funktionsnedsættelser elsker at være her, fortæller Mariana.

 • Lysslot

  Lysslot

  Tipsnummer 9392
  Sværhedsgrad: Middel
  Byg et magisk lysslot
 • Lysterapi

  Lysterapi

  Tipsnummer 9324
  Sværhedsgrad: Let
  Farver og lys
 • Sensorisk byggeleg

  Sensorisk byggeleg

  Tipsnummer 9103
  Sværhedsgrad: Let
  En kaskade i farver
 • Reflekterende overflade

  Reflekterende overflade

  Tipsnummer 9323
  Sværhedsgrad: Let
  Lille spejl på væggen der...
 • Føletavler

  Føletavler

  Tipsnummer 9327
  Sværhedsgrad: Middel
  Dekorative billeder
 • Taktile bogstaver - struktur

  Taktile bogstaver - struktur

  Tipsnummer 9157
  Sværhedsgrad: Let
  Taktile bogstaver med forskellige strukturer.
 • Tal og antal

  Tal og antal

  Tipsnummer 4057
  Leg med tal i naturen
 • Duftedåser

  Duftedåser

  Tipsnummer 8008
  Sværhedsgrad: Let
  Hvad lugter det af?
 • Klokkespil

  Klokkespil

  Tipsnummer 1170
  Sværhedsgrad: Let
  Farverigt klokkespil
 • Følepinde

  Følepinde

  Tipsnummer 8010
  Sværhedsgrad: Let
  Lav enkle følepinde.
 • Taktile bogstaver - natur

  Taktile bogstaver - natur

  Tipsnummer 9156
  Sværhedsgrad: Let
  Taktile bogstaver i naturmateriale
 • Terning

  Terning

  Tipsnummer 8006
  Sværhedsgrad: Middel
  Kast terningen
 • Taktile bogstaver - tekstil

  Taktile bogstaver - tekstil

  Tipsnummer 9158
  Sværhedsgrad: Let
  Taktile bogstaver i tekstil.
 • Føleboks

  Føleboks

  Tipsnummer 9348
  Sværhedsgrad: Let
  Gæt hvad der ligger i kassen.
 • Mal med lyd

  Mal med lyd

  Tipsnummer 8007
  Sværhedsgrad: Let
  Hvad hører du?
 • Føleboks

  Føleboks

  Tipsnummer 8009
  Sværhedsgrad: Let
  Træn sensoriske færdigheder
 • Spiselige tal

  Spiselige tal

  Tipsnummer 9172
  Tal der vækker appetitten!
Glemt password?

Vil du være kunde hos os?

Du skal have et kundenummer eller et EAN-nummer for at handle hos os.

Registrere mig

Nulstil password

Skriv din e-mailadresse for at få tilsendt et nyt password.