Ups!

En uventet fejl opstod. Forsøg igen senere.

Bekræfte

Er du sikker på du vil slette?
Er du sikker på du vil slette?
OBS! På grund af hensyn til miljøet vil alle ordre under kr. 200 blive pålagt et ekstra fragtgebyr på kr. 75,- med mindre du handler via en indkøbskontrakt, som har fragtfri levering. Vi anbefaler, at du gemmer din bestilling til senere. Går du til kassen pålægges ekstra fragt. Tak fordi du hjælper os med at opretholde en miljøvenlig profil!

Tryk NEJ for at fortsætte med at handle eller gemme din bestilling til senere for at undgå fragtgebyr. Tryk JA for at gå til kassen. Fragtgebyr tillægges.
Du gjorde en kopia av listan \"{0}\". Den heter \"{1}\".

Vi oplever i øjeblikket problemer med telefonsystemet. Skriv gerne på info@lekolar.dk, så vender vi tilbage til dig hurtigst muligt.

Eventyrfigurer af træ - De tre Bukke Bruse

Varenr.: 50718
Fine træfigurer fra det velkendte eventyr om de tre Bukke Bruse. Med disse figurer kan barnet genfortælle og lave egne versioner af eventyret. De kan også bruges af pædagogen til at få mere liv i fortællingen. Dobbeltsidige figurer af træ. Højde 3,5-7 cm. Fra 3 år.
Din pris:
233,00 kr.

På lager

Mærkning

Et ekstra godt valg

Fakta

 • Titel: Eventyrfigurer af træ - De tre Bukke Bruse
 • Miljømærkning:Indgående råvare FSC-mærket
 • Antal dele: 5

Andre købte også

 • Et ekstra godt valg
  Eventyrfigurer af træ - De tre små grise

  Eventyrfigurer af træ - De tre små grise

  Varenr.: 50716
  Fine træfigurer fra det velkendte eventyr om de tre små grise. Med disse figurer kan barnet genfortælle og lave egne versioner af eventyret. De kan også bruges af pædagogen til at få mere liv i fortællingen. Dobbeltsidige figurer af træ. Højde 5-10 cm. Fra 3 år.
  272,00 kr.
 • Et ekstra godt valg
  Eventyrfigurer af træ - Guldlok og de tre bjørne

  Eventyrfigurer af træ - Guldlok og de tre bjørne

  Varenr.: 50717
  Fine træfigurer fra det velkendte eventyr om Guldlok og de tre bjørne. Med disse figurer kan barnet genfortælle og lave egne versioner af eventyret. De kan også bruges af pædagogen til at få mere liv i fortællingen. 4 dobbeltsidige figurer af træ. Højde 5-12 cm. Fra 3 år.
  233,00 kr.
 • Et ekstra godt valg
  Fingerdukker - Guldlok og Bukke Bruse

  Fingerdukker - Guldlok og Bukke Bruse

  Varenr.: 19689
  10 dele. Fine fingerdukker til at skabe liv i eventyr. De kan også sættes direkte på et flanolærred, da de har velcro på ryggen. Indeholder eventyrene Guldlok og De Tre Bukke Bruse. Mål: ca. 10x5 cm. Fra 3 år.
  203,00 kr.
 • Et ekstra godt valg
  Eventyrfigurer af træ - Den lille Rødhætte

  Eventyrfigurer af træ - Den lille Rødhætte

  Varenr.: 50715
  Fine træfigurer fra det velkendte eventyr om den lille Rødhætte. Med disse figurer kan barnet genfortælle og lave egne versioner af eventyret. De kan også bruges af pædagogen til at få mere liv i fortællingen. 4 dobbeltsidige figurer af træ. Højde 6-10 cm. Fra 3 år.
  233,00 kr.
 • Et ekstra godt valg
  Eventyrfigurer 12 dele

  Eventyrfigurer 12 dele

  Varenr.: 50722
  12 dele. Dette sæt er perfekt til rolleleg, fortælling og til at gøre eventyr mere levende. 2 cm tykke træfigurer i god kvalitet med tryk på begge sider. Indeholder konge, dronning, prinsesse, heks, drage, fe, Hans og Grete, Rødhætte, ridder og nar. Højden varierer mellem 6-13 cm. Fra 1 år.
  258,00 kr.
 • Lignende produkter

  • Schleich elversæt

   Schleich elversæt

   Varenr.: 11404
   15 stk./pk. Et sæt som indeholder elvere og heste i god kvalitet, og som er håndmalet i Tyskland. Indholdet kan variere, men antallet af figurer er det samme. 11-15 cm. Af PVC fri for ftalater. Fra 3 år.
   2.871,00 kr.
  • Et ekstra godt valg
   Billedterninger

   Billedterninger

   Varenr.: 53556
   6 stk./pk. Sprogudviklende terninger med 36 stk. forskellige karakterer, 2 stk. viser situationer/steder, og 2 stk. viser en tænkt baggrund/hændelse. Når terningerne kombineres, har man alle de elementer, man behøver for at starte en fortælling mundtligt eller skriftligt. Mål: 4x4 cm.
   234,00 kr.
  • Babblarna plastfigurer

   Babblarna plastfigurer

   Varenr.: 12048
   Alle 6 figurer fra Babblarna. CE-mærket. Af BPA-fri plast uden ftalater. Mål: 7-10 cm. Fra 0 år.
   274,00 kr.
  • Et ekstra godt valg
   LEGO® Education Byg mig "Følelser"

   LEGO® Education Byg mig "Følelser"

   Varenr.: 45018
   188 dele. Understøt læreplanen med byggeleg, hvor børnene kan tale om følelser og humør i fællesskabet. Styrker de sociale kompetencer. DUPLO-sættet indeholder hoveder, som repræsenterer forskellige følelser, og som børnene kan bygge figurer med. Byggeforslag følger med. Fra 2 år.
   832,00 kr.
  • Et ekstra godt valg
   Babblarna bamser 6 stk.

   Babblarna bamser 6 stk.

   Varenr.: 12359
   Babblarna er gennemtænkt til sprogtræning. De hjælper nemlig med sprogudviklingen, men de gør det, uden at man tænker over det. I legen med Babblarna udvikles sproget gennem Babblarnas navne og deres specielle måde at tale på. Sprogtræningen retter sig mod børn i den tidlige sprogudvikling. Babblarna taler deres eget sprog, som bygger på lyden i deres navn. Ved at lytte til Babblarna og dermed deres måde at tale på, trænes evnen til at bruge melodien i sproget effektivt. CE-mærket. Kan vaskes i maskine ved 40°C. Højde: 30 cm. Fra 0 år.
   854,00 kr.
  Glemt password?

  Vil du være kunde hos os?

  Du skal have et kundenummer eller enten et EAN-nummer eller et CVR-nummer for at handle hos os.

  Registrer mig

  Nulstil password

  Skriv din e-mailadresse for at få tilsendt et nyt password.