Ups!

En uventet fejl opstod. Forsøg igen senere.

Bekræfte

Er du sikker på du vil slette?
Er du sikker på du vil slette?
OBS! På grund af hensyn til miljøet vil alle ordre under kr. 200 blive pålagt et ekstra fragtgebyr på kr. 75,- med mindre du handler via en indkøbskontrakt, som har fragtfri levering. Vi anbefaler, at du gemmer din bestilling til senere. Går du til kassen pålægges ekstra fragt. Tak fordi du hjælper os med at opretholde en miljøvenlig profil!

Tryk NEJ for at fortsætte med at handle eller gemme din bestilling til senere for at undgå fragtgebyr. Tryk JA for at gå til kassen. Fragtgebyr tillægges.
Du gjorde en kopia av listan \"{0}\". Den heter \"{1}\".

Vi oplever i øjeblikket problemer med telefonsystemet. Skriv gerne på info@lekolar.dk, så vender vi tilbage til dig hurtigst muligt.

Vuggestue & børnehave produkter

Vuggestue & børnehave produkter

Byg og flyt med Blue-Bot

Tipsnummer 9422 Sværhedsgrad: Meget let
Find et område med masser af plads til at bygge en bane eller en labyrint af klodser. Lad børnene programmere robotten gennem banen/labyrinten. For at gøre det nemmere at holde styr på alle dine kommandoer, og hvordan robotten programmeres, kan du skrive det ned på et stykke papir eller et mini-whiteboard. Forslag til øvelser: Læg et stykke tape over en af ​​drejeknapperne, så robotten skal køre gennem hele banen uden at dreje til f.eks. venstre. Læg forhindringer/klodser ud på banen, så robotten skal vælge en alternativ rute. Start to Blue-Bots på én gang. De må ikke ramme ind i hinanden - hvordan skal de køre? Et tip er at bruge pauseknappen engang imellem. Kør gennem banen på tid. Brug gerne Blue-Bot-app'en og indtast loops/gentagelser.
Dette sæt rækker til 4 børn
964,00 kr.

I sættet indgår:

Blue-Bot

Varenr. 56611
Blue-Bot er en gulvrobot med Bluetooth. Du kan der...
695,00 kr.

Farvede byggeklodser

Varenr. 118991
100 stk./pk. Et stort sæt med farverige træklodser...
269,00 kr.
Glemt password?

Vil du være kunde hos os?

Du skal have et kundenummer eller enten et EAN-nummer eller et CVR-nummer for at handle hos os.

Registrer mig

Nulstil password

Skriv din e-mailadresse for at få tilsendt et nyt password.