Ups!

En uventet fejl opstod. Forsøg igen senere.

Bekræfte

Er du sikker på du vil slette?
Er du sikker på du vil slette?
OBS! På grund af hensyn til miljøet vil alle ordre under kr. 200 blive pålagt et ekstra fragtgebyr på kr. 75,- med mindre du handler via en indkøbskontrakt, som har fragtfri levering. Vi anbefaler, at du gemmer din bestilling til senere. Går du til kassen pålægges ekstra fragt. Tak fordi du hjælper os med at opretholde en miljøvenlig profil!

Tryk NEJ for at fortsætte med at handle eller gemme din bestilling til senere for at undgå fragtgebyr. Tryk JA for at gå til kassen. Fragtgebyr tillægges.
Du gjorde en kopia av listan \"{0}\". Den heter \"{1}\".

Vi oplever i øjeblikket, at vores hjemmeside kan køre lidt langsommere end normalt. Vi beklager de ulemper, dette måtte medføre. Hvis du har brug for hjælp, så tøv ikke med at kontakte vores kundeservice på info@lekolar.dk eller tlf. 70 20 60 80, hvis du har spørgsmål eller ønsker hjælp til at lægge en ordre. Tak for din tålmodighed!

LEKOLARS BÆREDYGTIGHEDSRAPPORT
– konkrete resultater på vores ansvar for miljø og mennesker

I Lekolar tager vi miljøudfordringer og produktsikkerhed seriøst. Det er den væsentligste årsag til, at vi er det, vi er i dag – Nordens førende leverandør af produkter, møbler, inventar og legepladsudstyr til skoler og daginstitutioner. Der er mange ting, vi er stolte af. Men også ting, vi skal forbedre. Vi vil gerne dele det hele med dig.

Vi har udarbejdet en bæredygtighedsrapport, hvor vi fortæller om vores arbejde med at skabe børnevenlige miljøer, der belaster miljøet minimalt. Hos Lekolar nøjes vi ikke med at se på materialerne i produkterne, og hvordan de fremstilles. Vi forsøger at tænke et skridt videre. Vores arbejde med livscyklusanalyser er ét eksempel. I rapporten sætter vi tal på vores totale miljøpåvirkning og deler konkrete resultater og udfordringer med jer. På baggrund af disse fortæller vi, hvad vi vil fokusere mere på næste år for at arbejde hen imod at blive endnu bedre. Du kan bl.a. læse om hele produktudviklingsprocessen, hvor mange produkter af træ, der er FSC-mærkede i forhold til tidligere samt få tips til, hvad du selv kan gøre at skabe et trygt og sikkert miljø, som er fri for giftstoffer.

Hållbarhetsrapport2023_DK_cover.jpg

Læs hele rapporten her

Glemt password?

Vil du være kunde hos os?

Du skal have et kundenummer eller enten et EAN-nummer eller et CVR-nummer for at handle hos os.

Registrer mig

Nulstil password

Skriv din e-mailadresse for at få tilsendt et nyt password.