Ups!

En uventet fejl opstod. Forsøg igen senere.

Bekræfte

Er du sikker på du vil slette?
OBS! På grund af hensyn til miljøet vil alle ordre under kr. 200 blive pålagt et ekstra fragtgebyr på kr. 75,- med mindre du handler via en indkøbskontrakt, som har fragtfri levering. Vi anbefaler, at du gemmer din bestilling til senere. Går du til kassen pålægges ekstra fragt. Tak fordi du hjælper os med at opretholde en miljøvenlig profil!

Tryk NEJ for at fortsætte med at handle eller gemme din bestilling til senere for at undgå fragtgebyr. Tryk JA for at gå til kassen. Fragtgebyr tillægges.

COVID-19 (CORONAVIRUS) og vareleveringer

Danmark lukker (næsten) ned - men vi er her stadig. Du kan fortsat kontakte os på telefon og mail og på de sociale medier. Hovedparten af vores kunder er skoler og daginstitutioner, og mange er lukket i de kommende uger. Derfor sender vi ikke vores transportør afsted med forsendelser, uden at vi har fået bekræftet, at I er klar til at modtage varer. Kontakt os, hvis I har spørgsmål vedrørende levering. Vi vil løbende opdatere jer på situationen her. Pas godt på hinanden derude.

LEKOLARS BÆREDYGTIGHEDSRAPPORT
– konkrete resultater på vores ansvar for miljø og mennesker

I Lekolar tager vi miljøudfordringer og produktsikkerhed seriøst. Det er den væsentligste årsag til, at vi er det, vi er i dag – Nordens førende leverandør af produkter, møbler, inventar og legepladsudstyr til skoler og daginstitutioner. Der er mange ting, vi er stolte af. Men også ting, vi skal forbedre. Vi vil gerne dele det hele med dig.

Vi har udarbejdet en bæredygtighedsrapport, hvor vi fortæller om vores arbejde med at skabe børnevenlige miljøer, der belaster miljøet minimalt. Hos Lekolar nøjes vi ikke med at se på materialerne i produkterne, og hvordan de fremstilles. Vi forsøger at tænke et skridt videre. Vores arbejde med livscyklusanalyser er ét eksempel. I rapporten sætter vi tal på vores totale miljøpåvirkning og deler konkrete resultater og udfordringer med jer. På baggrund af disse fortæller vi, hvad vi vil fokusere mere på næste år for at arbejde hen imod at blive endnu bedre. Du kan bl.a. læse om hele produktudviklingsprocessen, hvor mange produkter af træ, der er FSC-mærkede i forhold til tidligere samt få tips til, hvad du selv kan gøre at skabe et trygt og sikkert miljø, som er fri for giftstoffer.

 

Læs hele rapporten her

Glemt password?

Vil du være kunde hos os?

Du skal have et kundenummer eller et EAN-nummer for at handle hos os.

Registrere mig

Nulstil password

Skriv din e-mailadresse for at få tilsendt et nyt password.