Ups!

En uventet fejl opstod. Forsøg igen senere.

Bekræfte

Er du sikker på du vil slette?
OBS! På grund af hensyn til miljøet vil alle ordre under kr. 200 blive pålagt et ekstra fragtgebyr på kr. 75,- med mindre du handler via en indkøbskontrakt, som har fragtfri levering. Vi anbefaler, at du gemmer din bestilling til senere. Går du til kassen pålægges ekstra fragt. Tak fordi du hjælper os med at opretholde en miljøvenlig profil!

Tryk NEJ for at fortsætte med at handle eller gemme din bestilling til senere for at undgå fragtgebyr. Tryk JA for at gå til kassen. Fragtgebyr tillægges.

ØGET TRAVLHED PÅ VORES LAGER OG LÆNGERE LEVERINGSTIDER

Kære kunde, Vi har travlt på vores lager, og du kan derfor opleve længere leveringstider. Alle bestillinger, som ikke leveres inden jul, afsendes i starten af januar, når vores kunder igen holder åbent og kan modtage varer. Har du spørgsmål vedr. din ordre eller fakturering, kan du kontakte vores kundecenter på info@lekolar.dk.

"Vi vil fremme lysten til at lære ved at udvikle lærende miljøer til børn og unge." 
Sådan sammenfatter vi hos Lekolar vores tilbud til dig, der arbejder i institution eller skole.

Vi tilbyder mere end 20.000 produkter. Alle er nøje udvalgte, så de lever op til de pædagogiske og praktiske krav, 
du stiller. Alle produkter er også omhyggeligt undersøgt, testet og sammenlignet med andre alternativer. 
Vi går aldrig på kompromis med kvalitet, sikkerhed og pris.


Vores løfter til dig

Vores produkter skal være med til at udvikle et positivt og lærende miljø.

  • Vi sætter børn og unge i centrum, når vi udvikler vores sortiment.
  • Forståelsen for lærerens og pædagogens hverdagssituation er vigtig for os – derfor har vi pædagogisk uddannet personale på flere områder.
  • Vi har et af markedets største sortimenter.
  • Vi tager altid udgangspunkt i skolens og institutionens hverdag, når vi sammensætter vores sortiment.
  • Vi har mange førende og velkendte kvalitetsmærker til børn og unge.
  • Vi er miljø- og kvalitetscertificerede.Fakta om virksomheden

Mange kender os som LEIKA, RABO og BRIO AB. Lekolar AB købte i 2004 BRIO Educational med den udtalte ambition at udvikle virksomheden. Lekolar var dengang ejet af en fond i Procuritas. Vores virksomhed er udvidet markant for bedre at kunne leve op til de krav, kommunerne stiller til indkøb. Vi er i dag markedsførende i hele Norden inden for pædagogiske hjælpemidler, legetøj, indretning og hobbymaterialer til skoler og institutioner. I gruppen indgår også de danske firmaer LEIKA, Rabo og SIS, det finske Printel og det svenske Sundo skolemøbler. Vi findes i Danmark, Sverige, Norge og Finland. Vores hovedkontor og det største salgsselskab ligger i Skåne i Sverige. Vi har 370 medarbejdere og omsætter for ca. 1,5 mia. SEK.

Lekolar har siden februar 2017 været ejet af investeringsfirmaet Nalka. 
Pr. 1. oktober 2019 er Lekolar og SIS blevet sammenlagt til Lekolar SIS A/S i Danmark.

 

Kort om vores ejer Nalka

Nalka (www.nalka.com) investerer i små og mellemstore virksomheder, primært på det nordiske marked. Nalka udvikler selvstændige og konkurrencedygtige firmaer med langsigtet lønsomhed gennem engagement og samarbejde. Vores startegi i Nalka er  langvarigt ejerskab. Nalka er ejet af  Interogo Holding (www.interogoholding.com). 

For yderligere information kontakt  bestyrelselsmedlem i Nalka, Johan Hesser, tel nr: +46 (0)8 551 176 80info@nalka.com   
Johan Hesser har været i Nalka siden 2009. Johan var tidligere ansat i Catella Investments fra 2006-2009 og før det 9 år hos SEB Corporate Finance. Johan Hesser har desuden fra tidligere job omfattende erfaring inden for banking investment, ledelse og M&A. 

Kort om Lekolar i Danmark

I Danmark er vi markedsførende leverandør af møbler, legeplads, legetøj, hobbymaterialer og kompensatoriske hjælpemidler. Vores kunder er primært skoler og daginstitutioner. 
Lekolar har siden januar 2018 også ejet den danske skolemøbelspecialist SIS, som har indrettet skoler med dansk design i over 90 år. PR. 1. oktober 2019 er Lekolar og SIS blevet sammenlagt til Lekolar SIS A/S i Danmark.

Kort om Lekolar i Finland

I Finland hedder vores selskab Lekolar-Printel OY. Lekolar er markedsførende leverandør til de finske skoler og har et sortiment, som dækker hele skolens behov. Vi er også en vigtig leverandør til de finske institutioner.

Kort om Lekolar i Norge

I Norge har vi længe været til stede via Lekolar AS, som er en markedsførende leverandør af pædagogiske hjælpemidler, møbler, legetøj og hobbymaterialer til de norske institutioner.

Lekolar har siden februar 2007 også ejet Haaland og Hamre AS, som er en førende leverandør af møbler til de norske skoler.

Glemt password?

Vil du være kunde hos os?

Du skal have et kundenummer eller et EAN-nummer for at handle hos os.

Registrere mig

Nulstil password

Skriv din e-mailadresse for at få tilsendt et nyt password.