Ups!

En uventet fejl opstod. Forsøg igen senere.

Bekræfte

Er du sikker på du vil slette?
Er du sikker på du vil slette?
OBS! På grund af hensyn til miljøet vil alle ordre under kr. 200 blive pålagt et ekstra fragtgebyr på kr. 75,- med mindre du handler via en indkøbskontrakt, som har fragtfri levering. Vi anbefaler, at du gemmer din bestilling til senere. Går du til kassen pålægges ekstra fragt. Tak fordi du hjælper os med at opretholde en miljøvenlig profil!

Tryk NEJ for at fortsætte med at handle eller gemme din bestilling til senere for at undgå fragtgebyr. Tryk JA for at gå til kassen. Fragtgebyr tillægges.
Du gjorde en kopia av listan \"{0}\". Den heter \"{1}\".

Vi oplever i øjeblikket, at vores hjemmeside kan køre lidt langsommere end normalt. Vi beklager de ulemper, dette måtte medføre. Hvis du har brug for hjælp, så tøv ikke med at kontakte vores kundeservice på info@lekolar.dk eller tlf. 70 20 60 80, hvis du har spørgsmål eller ønsker hjælp til at lægge en ordre. Tak for din tålmodighed!


Fakta om virksomheden

Lekolar A/S er det danske datterselskab i den nordiske koncern Lekolar, som består af ca. 370 medarbejdere og er Nordens førende leverandør af produkter til skoler og daginstitutioner. Vores sortiment består af mere end 20.000 produkter. I vores webshop kan du finde alt fra møbler og indretning, uderum og legepladsudstyr, STEAM og programmering, sportudstyr, legetøj samt hobby- og indlæringsprodukter og masser af inspiration og indretningscases med inspirerende læringsmiljøer.

I samarbejde med vores kunder skaber vi nutidens læringsmiljøer og er dermed med til at forme fremtidens børn og unge. Det er en fantastisk opgave og et stort ansvar, som er med til at drive os i vores arbejde hver dag. Samtidig har vi et stort ansvar for at indtænke bæredygtighed i vores virksomhed. Derfor arbejder vi aktivt med FN’s verdensmål i hele vores forretning og har tydelige mål for vores indsatser indenfor miljøarbejde frem til 2030 med fokus på cirkulær økonomi, miljømærkning af produkter og bæredygtighed til fremtidens læringsmiljøer i nordiske daginstitutioner og skoler. Vi har en tydelig CSR-politik med etisk regelsæt for vores leverandører og vi er ISO9001- og ISO14001-kvalitets- og miljøcertificerede.

I august 2022 opkøbte Lekolar Panduro Hobby.

Vi omsætter for SEK 1,5 mia. om året.

Kort om vores ejer Nalka

Nalka (www.nalka.com) investerer i små og mellemstore virksomheder, primært på det nordiske marked. Nalka udvikler selvstændige og konkurrencedygtige firmaer med langsigtet lønsomhed gennem engagement og samarbejde. Vores startegi i Nalka er  langvarigt ejerskab. Nalka er ejet af  Interogo Holding (www.interogoholding.com). 

For yderligere information kontakt  bestyrelselsmedlem i Nalka, Johan Hesser, tel nr: +46 (0)8 551 176 80info@nalka.com   
Johan Hesser har været i Nalka siden 2009. Johan var tidligere ansat i Catella Investments fra 2006-2009 og før det 9 år hos SEB Corporate Finance. Johan Hesser har desuden fra tidligere job omfattende erfaring inden for banking investment, ledelse og M&A. 

Kort om Lekolar i Danmark

I Danmark er vi markedsførende leverandør af møbler, legeplads, legetøj, hobbymaterialer og kompensatoriske hjælpemidler. Vores kunder er primært skoler og daginstitutioner. 
Lekolar har siden januar 2018 også ejet den danske skolemøbelspecialist SIS, som har indrettet skoler med dansk design i over 90 år. PR. 1. oktober 2019 er Lekolar og SIS blevet sammenlagt til Lekolar SIS A/S i Danmark.

Kort om Lekolar i Finland

I Finland hedder vores selskab Lekolar-Printel OY. Lekolar er markedsførende leverandør til de finske skoler og har et sortiment, som dækker hele skolens behov. Vi er også en vigtig leverandør til de finske institutioner.

Kort om Lekolar i Norge

I Norge har vi længe været til stede via Lekolar AS, som er en markedsførende leverandør af pædagogiske hjælpemidler, møbler, legetøj og hobbymaterialer til de norske institutioner.

Lekolar har siden februar 2007 også ejet Haaland og Hamre AS, som er en førende leverandør af møbler til de norske skoler.

Glemt password?

Vil du være kunde hos os?

Du skal have et kundenummer eller enten et EAN-nummer eller et CVR-nummer for at handle hos os.

Registrer mig

Nulstil password

Skriv din e-mailadresse for at få tilsendt et nyt password.