Ups!

En uventet fejl opstod. Forsøg igen senere.

Bekræfte

Er du sikker på du vil slette?
Er du sikker på du vil slette?
OBS! På grund af hensyn til miljøet vil alle ordre under kr. 200 blive pålagt et ekstra fragtgebyr på kr. 75,- med mindre du handler via en indkøbskontrakt, som har fragtfri levering. Vi anbefaler, at du gemmer din bestilling til senere. Går du til kassen pålægges ekstra fragt. Tak fordi du hjælper os med at opretholde en miljøvenlig profil!

Tryk NEJ for at fortsætte med at handle eller gemme din bestilling til senere for at undgå fragtgebyr. Tryk JA for at gå til kassen. Fragtgebyr tillægges.
Du gjorde en kopia av listan \"{0}\". Den heter \"{1}\".

Vi oplever i øjeblikket, at vores hjemmeside kan køre lidt langsommere end normalt. Vi beklager de ulemper, dette måtte medføre. Hvis du har brug for hjælp, så tøv ikke med at kontakte vores kundeservice på info@lekolar.dk eller tlf. 70 20 60 80, hvis du har spørgsmål eller ønsker hjælp til at lægge en ordre. Tak for din tålmodighed!

VI VIL HAVE ALLE BØRN TIL AT BLOMSTRE

Den måde, vi planlægger dagens vuggestuer, børnehaver og skoler på, er med til at forme morgendagens børn og unge. Ja, faktisk hele vores fælles fremtid. Det er en fantastisk udfordring og et stort ansvar. Det er derfor, vi henvender os til dig. Hos Lekolar ønsker vi, at alle børn skal have mulighed for at blomstre.

Vi har to overbevisninger, som driver os: at vi lærer mere i et miljø, hvor vi trives, og at vi lærer hurtigere, hvis vi har det sjovt. For at vække lysten til at lære tilbyder vi produkter og helhedsløsninger, som giver skoler og børnehaver de bedste forudsætninger for at udøve og udvikle deres aktiviteter.

SAMMEN GØR VI EN FORSKEL

Med din kompetence og vores erfaringer inden for skole og børnehave kan vi skabe miljøer, hvor hvert barn får mulighed for at blomstre. Gennem næsten 40 års uafbrudte kontakter med skoler og børnehaver har vi fået en bred forståelse for de daglige behov, som både børn og pædagoger giver udtryk for. Det handler om alt lige fra, hvordan man skaber behagelige lydmiljøer, og hvor man bedst tørrer våde vanter til hvordan man lever op til de pædagogiske mål i læreplanerne.

Når vi udvikler vores sortiment, kigger vi derfor ikke alene på produktet som sådan, men i hvilken sammenhæng det skal anvendes. På den måde udvikler vi helhedsløsninger, som du kan benytte til at løse forskellige behov – små som store.

EN PASSIONERET PROJEKTPARTNER

For os er det vigtigt at tænke den pædagogiske dimension ind allerede fra begyndelsen. Derfor vil vi være din projektpartner fra planlægningsfasen hele vejen via byggefasen og lige indtil begejstrede børn vælter ind ad dørene og råber WOW!

Med din hjælp vil vi nu tage et endnu større ansvar. Har du lyst til at være med til at fremstille løsninger og produkter, som gør en forskel for både børn og pædagogers hverdag? Vi har både viljen og kræfterne til at kunne udvikle dine innovative ideer.

Glemt password?

Vil du være kunde hos os?

Du skal have et kundenummer eller enten et EAN-nummer eller et CVR-nummer for at handle hos os.

Registrer mig

Nulstil password

Skriv din e-mailadresse for at få tilsendt et nyt password.