Ups!

En uventet fejl opstod. Forsøg igen senere.

Bekræfte

Er du sikker på du vil slette?
Er du sikker på du vil slette?
OBS! På grund af hensyn til miljøet vil alle ordre under kr. 200 blive pålagt et ekstra fragtgebyr på kr. 75,- med mindre du handler via en indkøbskontrakt, som har fragtfri levering. Vi anbefaler, at du gemmer din bestilling til senere. Går du til kassen pålægges ekstra fragt. Tak fordi du hjælper os med at opretholde en miljøvenlig profil!

Tryk NEJ for at fortsætte med at handle eller gemme din bestilling til senere for at undgå fragtgebyr. Tryk JA for at gå til kassen. Fragtgebyr tillægges.
Du gjorde en kopia av listan \"{0}\". Den heter \"{1}\".

Vi oplever i øjeblikket, at vores hjemmeside kan køre lidt langsommere end normalt. Vi beklager de ulemper, dette måtte medføre. Hvis du har brug for hjælp, så tøv ikke med at kontakte vores kundeservice på info@lekolar.dk eller tlf. 70 20 60 80, hvis du har spørgsmål eller ønsker hjælp til at lægge en ordre. Tak for din tålmodighed!


Lekolar A/S vil gennem et aktivt og forebyggende kvalitetsarbejde bidrage til et bedre miljø og bedre kvalitet i vores omverden.
Det indebærer også, at vi vil skabe et godt og sundt arbejdsmiljø for Lekolars medarbejdere.

Kvalitetspolitik

Vi har fra begyndelsen for over 40 år siden tilbudt produkter til skoler og institutioner. Disse produkter har i alle årene haft tydelig fokus på kvalitet, miljø og læreplaner.

Vi skal fastholde og styrke tilliden hos vores kunder, leverandører og medarbejdere ved hele tiden at udvikle og forbedre vores produkter og service og tilpasse dem til vores kunders behov. Kvalitet er vores vigtigste konkurrenceparameter, og det vigtigste mål for vores kvalitetsarbejde er at skabe større værdi for kunderne. Gennem et systematisk arbejde med eventuelle reklamationer og i dokumenteret dialog med vores kunder skaber vi en engageret og vidende organisation, der hele tiden forbedrer vores virksomhed.

Vores vigtigste interne ressource er medarbejderne. Kompetenceopbygning og udvikling af vores medarbejdere er – ligesom et stimulerende arbejdsmiljø, hvor den enkelte medarbejder kender vores kvalitets- og miljømål – nogle af de vigtigste faktorer for, at alle medarbejdere kan udføre deres arbejde på en korrekt og ansvarlig måde.

Vi vælger vores leverandører med stor omhu og stærk fokus på et langsigtet og bredt leverandørsamarbejde med tydelige og målbare kvalitetsmål. Som leverandør til Lekolar er det også utrolig vigtigt, at man har en virksomhed, der både er socialt, etisk, miljømæssigt og økonomisk bæredygtig.

Internt kvalitetsarbejde

Alle Lekolars medarbejdere skal kende miljø- og kvalitetsmålene for vores virksomhed for at kunne bidrage til løbende forbedringer og reducere antallet af afvigelser. Dette arbejde er systematiseret i Lekolars miljøledelsessystem, som er ISO14001-certificeret. Kvalitetsarbejdet er også systematiseret i vores virksomheds kvalitetsstyringssystem.

For at vi kan nå de overordnede mål skal alle medarbejdere arbejde for, at:

  • Skabe høj tilfredshed hos kunden.
  • Reducere negativ miljøpåvirkning.
  • Have et godt arbejdsmiljø.

For at nå dette vil vi:

  • Følge gældende lovgivning og krav samt overholde det, vi er blevet enige med vores interessenter om.
  • Konstant stræbe efter at levere vores produkter i den forventede kvalitet og til tiden.
  • Fastsætte målbare kvalitets- og miljømål for hele tiden at forbedre virksomheden og forebygge kvalitetsmangler og miljøforurening.
  • Fremme initiativer for Lekolars medarbejdere og forbedre deres sundhed uden for jobbet.
  • Uddanne og informere Lekolars medarbejdere, så de kan overholde vores kvalitets- og miljøpolitik.
Glemt password?

Vil du være kunde hos os?

Du skal have et kundenummer eller enten et EAN-nummer eller et CVR-nummer for at handle hos os.

Registrer mig

Nulstil password

Skriv din e-mailadresse for at få tilsendt et nyt password.