Ups!

En uventet fejl opstod. Forsøg igen senere.

Bekræfte

Er du sikker på du vil slette?
OBS! På grund af hensyn til miljøet vil alle ordre under kr. 200 blive pålagt et ekstra fragtgebyr på kr. 75,- med mindre du handler via en indkøbskontrakt, som har fragtfri levering. Vi anbefaler, at du gemmer din bestilling til senere. Går du til kassen pålægges ekstra fragt. Tak fordi du hjælper os med at opretholde en miljøvenlig profil!

Tryk NEJ for at fortsætte med at handle eller gemme din bestilling til senere for at undgå fragtgebyr. Tryk JA for at gå til kassen. Fragtgebyr tillægges.

COVID-19 (CORONAVIRUS) og vareleveringer

Danmark lukker (næsten) ned - men vi er her stadig. Du kan fortsat kontakte os på telefon og mail og på de sociale medier. Hovedparten af vores kunder er skoler og daginstitutioner, og mange er lukket i de kommende uger. Derfor sender vi ikke vores transportør afsted med forsendelser, uden at vi har fået bekræftet, at I er klar til at modtage varer. Kontakt os, hvis I har spørgsmål vedrørende levering. Vi vil løbende opdatere jer på situationen her. Pas godt på hinanden derude.

Vil du være en del af vores gode team her i Lekolar SIS A/S?

I Lekolar SIS A/S vil vi gerne fremme børns lyst til at lære – ikke mindst gennem legens fantastiske verden. Det er derfor anderledes at arbejde i Lekolar. Her tør vi nemlig at være barnlige, vi vil tænke anderledes, og vi har viljen til at få alle børn og unge til at blomstre. Har du det også sådan?

Lekolar-koncernen er i konstant udvikling for at kunne opfylde vores kunders krav til en totalleverandør indenfor børn og unges læringsmiljøer. Vi værner om kvaliteten i alt, hvad vi gør og har en ambition om hele tiden at blive bedre.

Vil du være en af os? Vi opslår i mange tilfælde vores ledige job både internt og eksternt. 

Vi glæder os til at modtage din ansøgning!

Kontakt

Vil du i kontakt med vores personaleafdeling, så send gerne en e-mail til marlene.hojhus@lekolar.dk

 
Ledige stillinger

Vi har har supertravlt og søger lige nu efter en projektsupporter, med en bred viden om møbler, til vores kundecenterteam.
Du kan læse stillingsopslaget her.

Glemt password?

Vil du være kunde hos os?

Du skal have et kundenummer eller et EAN-nummer for at handle hos os.

Registrere mig

Nulstil password

Skriv din e-mailadresse for at få tilsendt et nyt password.