Ups!

En uventet fejl opstod. Forsøg igen senere.

Bekræfte

Er du sikker på du vil slette?
Er du sikker på du vil slette?
OBS! På grund af hensyn til miljøet vil alle ordre under kr. 200 blive pålagt et ekstra fragtgebyr på kr. 75,- med mindre du handler via en indkøbskontrakt, som har fragtfri levering. Vi anbefaler, at du gemmer din bestilling til senere. Går du til kassen pålægges ekstra fragt. Tak fordi du hjælper os med at opretholde en miljøvenlig profil!

Tryk NEJ for at fortsætte med at handle eller gemme din bestilling til senere for at undgå fragtgebyr. Tryk JA for at gå til kassen. Fragtgebyr tillægges.
Du gjorde en kopia av listan \"{0}\". Den heter \"{1}\".

Vi oplever i øjeblikket, at vores hjemmeside kan køre lidt langsommere end normalt. Vi beklager de ulemper, dette måtte medføre. Hvis du har brug for hjælp, så tøv ikke med at kontakte vores kundeservice på info@lekolar.dk eller tlf. 70 20 60 80, hvis du har spørgsmål eller ønsker hjælp til at lægge en ordre. Tak for din tålmodighed!


For os i Lekolar betyder det utrolig meget at sikre, at vi driver vores forretning på en ansvarlig måde. Vi har i den forbindelse udarbejdet et adfærdskodeks (Code of Conduct), hvor vi beskriver, hvad vi forventer af vores leverandører.

Lekolars Samfundsansvarspolitik/CSR-policy

Vores politik om socialt ansvar indeholder de miljømæssige og sociale krav, vi stiller til os selv, og de krav, vi stiller til vores samarbejdspartnere. Den beskriver vores ansvar over for det samfund, vi fungerer i, og som vi er en del af. Vores succes er knyttet til vores evne til blandt andet at opfylde de miljømæssige og sociale krav i vores omgivelser.

 Lekolars Samfundsansvarspolitik/CSR-policy

Adfærdskodeks - Code of Conduct

Vi har et tæt samarbejde med vores leverandører for at skabe fair arbejdsvilkår og miljøstandarder i hele vores leverandørkæde. Som et led i dette arbejde har vi udarbejdet et adfærdskodeks, som beskriver, hvad vi i Lekolar forventer af vores leverandører. Adfærdskodekset omfatter menneskerettigheder, arbejdstagerrettigheder og miljø.

Vi kræver af vores leverandører og deres underleverandører, at de accepterer og overholder de krav, vi stiller i vores adfærdskodeks med bilag. Vi evaluerer og forbedrer løbende vores arbejde på dette område.

Lekolar Code of Conduct

IEH – Initiativ for Etisk Handel

Vi er blevet medlem af Initiativ for Etisk Handel for blandt meget andet at få en rådgiver og samarbejdspartner til at styrke vores interne kompetencer og forbedre vores værktøjer til implementering af vores etiske retningslinjer i leverandørkæden.

IEH er et bindende partnerskab mellem erhvervslivet, fagbevægelsen, organisationer og offentlige instanser. IEH er drivkraft og ressourcecenter for etisk handel. Etisk handel vil sige, at virksomheder og andre aktører bidrager til at forbedre arbejdstagerrettigheder, arbejdsforhold og miljø i den eksisterende leverandørkæde.

Besøg IEH hjemmeside

Swedish Toy Association

Vi er stolte af at være medlem af Swedish Toy Association (Swetoy), en brancheforening for alle aktører på det svenske marked, som beskæftiger sig med legetøjs-, hobby- og babyprodukter. Det betyder mindre, hvilken rolle virksomheden har på markedet, og om man er producent, grossist, importør eller forhandler. Det er et arbejde, som foregår på flere forskellige fronter.

De spørgsmål, vi prioriterer i dag, er:

  • Socialt ansvar
  • Producentansvar
  • Lovgivning
  • Indflydelse og medierelationer

Besøg foreningens hjemmeside, hvis du vil vide mere om Swedish Toy Association.

Glemt password?

Vil du være kunde hos os?

Du skal have et kundenummer eller enten et EAN-nummer eller et CVR-nummer for at handle hos os.

Registrer mig

Nulstil password

Skriv din e-mailadresse for at få tilsendt et nyt password.