Ups!

En uventet fejl opstod. Forsøg igen senere.

Bekræfte

Er du sikker på du vil slette?
Er du sikker på du vil slette?
OBS! På grund af hensyn til miljøet vil alle ordre under kr. 200 blive pålagt et ekstra fragtgebyr på kr. 75,- med mindre du handler via en indkøbskontrakt, som har fragtfri levering. Vi anbefaler, at du gemmer din bestilling til senere. Går du til kassen pålægges ekstra fragt. Tak fordi du hjælper os med at opretholde en miljøvenlig profil!

Tryk NEJ for at fortsætte med at handle eller gemme din bestilling til senere for at undgå fragtgebyr. Tryk JA for at gå til kassen. Fragtgebyr tillægges.
Du gjorde en kopia av listan \"{0}\". Den heter \"{1}\".

Vi oplever i øjeblikket problemer med telefonsystemet. Skriv gerne på info@lekolar.dk, så vender vi tilbage til dig hurtigst muligt.

     
Vi har arbejdet med miljørelaterede spørgsmål i mange år. Vores produkter bruges af de vigtigste mennesker i verden – børnene – 
og vi har besluttet at bidrage til at tage ansvar for kommende generationers miljø.

Miljøpolitik

Vore forretningsidé bygger på at tilbyde de produkter, som institutioner og skoler skal bruge for at udvikle lærende miljøer. Langsigtet miljøbevidsthed med miljøvenlige processer og rutiner spiller en stor rolle i de lærende miljøer.

Derfor skal Lekolar:

  • Være opmærksom på miljøaspekterne i alle dele af virksomheden.
  • Arbejde for en miljømæssigt bæredygtig udvikling ved at tage økonomisk fornuftige forholdsregler til at begrænse virksomhedens miljøpåvirkning og gennem forebyggende tiltag reducere risikoen for forurening.
  • Opfatte love og regler som minimumskrav, der skal overgås.
  • Betragte miljøarbejdet som en kontinuerlig proces, hvilket vil sige, at miljøarbejdet skal være en løbende forbedringsproces.
  • Udarbejde et handlingsprogram på grundlag af denne miljøpolitik og løbende revidere det, så det matcher de aktuelle omstændigheder og nye erfaringer på miljøområdet.

MILJØ-dokumenter:

Lekolars miljøpolitik 2017.pdf

ISO14001.pdf

ISO9001.pdf

Glemt password?

Vil du være kunde hos os?

Du skal have et kundenummer eller enten et EAN-nummer eller et CVR-nummer for at handle hos os.

Registrer mig

Nulstil password

Skriv din e-mailadresse for at få tilsendt et nyt password.