Ups!

En uventet fejl opstod. Forsøg igen senere.

Bekræfte

Er du sikker på du vil slette?
Er du sikker på du vil slette?
OBS! På grund af hensyn til miljøet vil alle ordre under kr. 200 blive pålagt et ekstra fragtgebyr på kr. 75,- med mindre du handler via en indkøbskontrakt, som har fragtfri levering. Vi anbefaler, at du gemmer din bestilling til senere. Går du til kassen pålægges ekstra fragt. Tak fordi du hjælper os med at opretholde en miljøvenlig profil!

Tryk NEJ for at fortsætte med at handle eller gemme din bestilling til senere for at undgå fragtgebyr. Tryk JA for at gå til kassen. Fragtgebyr tillægges.
Du gjorde en kopia av listan \"{0}\". Den heter \"{1}\".

Vi oplever i øjeblikket, at vores hjemmeside kan køre lidt langsommere end normalt. Vi beklager de ulemper, dette måtte medføre. Hvis du har brug for hjælp, så tøv ikke med at kontakte vores kundeservice på info@lekolar.dk eller tlf. 70 20 60 80, hvis du har spørgsmål eller ønsker hjælp til at lægge en ordre. Tak for din tålmodighed!

Autoriseret forhandler af LEGO Education

Find ud af, hvordan målrettet leg udvikler begge hjernehalvdele...

Vores verden ændrer sig hurtigt – og den måde, børn lærer på, skal følge med. Gennem LEGO® Education kan undervisere bruge legens kraft til at sikre, at elever opbygger både kognitive og kreative kompetencer, der er afgørende for deres fremtidige succes. The LEGO Foundation analyserede knap 400 undersøgelser fra hele verden for bedre at forstå, hvor stærk sammenhængen mellem disse kompetencer og leg er. Vi har skabt en infografik baseret på disser indsigter for at illustrere den stærke sammenhæng mellem læring gennem leg og holistiske kompetencer, der forbereder børn på fremtiden.

Se resultaterne nedenfor, og opdag, hvordan målrettet leg med LEGO Education kan sætte skub i vigtig kognitiv og kreativ vækst og inspirere en livslang kærlighed til læring.

LEGO Learning System: Styrk elevernes tværfaglige kompetencer og teknologiforståelse med et inkluderende, skalerbart læringssystem

LEGO Learning System lærer elever på alle klassetrin praktisk at løse virkelighedsnære problemstillinger ved at bruge og kombinere tværfaglige færdigheder – både gennem digital integration og ikke-teknologiske løsninger.

Med lektionsplaner, der lægger sig op af de nationale læreplaner, bliver elever på alle færdighedsniveauer inspireret og opmuntret til at gå fra simple øvelser med programmering til at kunne løse mere komplekse udfordringer og skabe deres egne designs, som de programmerer, styrer og justerer.

Styrken i LEGO Learning System ligger i bredden af løsninger fra indskolingen til udskolingen og muligheden for at udvide, kombinere og tilpasse produkterne over tid i takt med elevernes færdigheder.

Hvis du vil vide mere om LEGO Learning System, er du meget velkommen til at kontakte vores LEGO Education Trainer, Lars Ingemann Bo, på tlf. 52 10 88 55 eller mail lars.bo@lekolar.dk.

Følg vores dedikerede STEAM-profil

Arbejder du med teknologiforståelse og makerspaces, eller har du en generel interesse i nye undervisningsmuligheder inden for STEAM? Så kan du få tips, inspiration og nyheder på vores dedikerede Instagram-profil, @lekolar.dk_steam.

 

Få flere programmeringsmuligheder ved at kombinere SPIKE Essential og SPIKE Prime

Nu har SPIKE Essential og SPIKE Prime fra LEGO Education endnu flere sjove og kreative lektionsplaner og funktioner – alle med en klar kobling til læreplanen.

Takket være en fælles app kan du nu bruge SPIKE Essential og SPIKE Prime sammen og få et endnu bredere anvendelsesområde og flere programmeringsmuligheder.

Appen er gratis og nem at komme i gang med. Den inkluderer flere forskellige lektionsplaner med SPIKE Essential og SPIKE Prime. Ved at følge de guidede lektionsplaner opmuntres elever på alle færdighedsniveauer til at gå fra simple programmeringsøvelser til at kunne løse stadig mere komplekse udfordringer og skabe deres egne konstruktioner, som de programmerer, kontrollerer og regulerer.

Se mere om SPIKE Essential og SPIKE Prime

Med SPIKE Essential kan eleverne arbejde med ikonbaseret programmering. Eleverne lærer naturvidenskabelige begreber og styrker samtidig deres læse- og skrivefærdigheder, matematikkompetencer og sociale og følelsesmæssige udvikling. Til indskoling og mellemtrin.

Med SPIKE Prime  bliver eleverne yderligere udfordret i Scratch-programmering. Udover flere sensorer og motorer kan de også blive udfordret med tekstbaseret programmering i Python. Hjælper eleverne med at opbygge selvtillid og kompetencer inden for kritisk tænkning. Til mellemtrin og udskoling.

Se mere om BricQ Motion Essential og BricQ Motion Prime

Med BricQ Motion får eleverne inspiration til naturvidenskabelig læring gennem eksperimenter med kræfter, bevægelse og interaktioner uden behov for teknologi. Eleverne engagerer sig aktivt i fysikundervisningen gennem kreationer som tandhjul, vægtstænger og aksler. Fra indskoling til udskoling.

Kodeekspressen
SPIKE™ Essential
LEGO SPIKE™ Prime

LEGO® Education-sortiment

 • LEGO® Education SPIKE™ Essential Set

  LEGO® Education SPIKE™ Essential Set

  Varenr.: 131852
  449 dele. Ikon- og ordbaseret blokkodning med simpel hardware - herunder en intelligent hub med to porte, to små motorer, et lyspanel og en farvesensor - som giver elevernes kreationer liv. Sættet indeholder også et farverigt udvalg af LEGO-klodser, reservedele og en holdbar opbevaringsboks med et farvekodet sorteringsbræt for at gøre byggeprocessen lettere. SPIKE Essential er en del af LEGO Learning System og tilbyder standardiserede STEAM-lektioner i fem enheder, som indeholder otte 45-minutters lektioner hver. Hver lektion indeholder online lektionsplaner med tilføjelse til matematik- og sprogkundskaber. Vi tilbyder evalueringsmaterialer og videoer, som underviseren kan benytte. Til indskoling og mellemtrin. Fra 6 år.
  2.159,00 kr.
 • LEGO® Education Kodeekspressen

  LEGO® Education Kodeekspressen

  Varenr.: 15258
  234 dele. Et DUPLO-togsæt som giver forståelse for kodning. Indeholder 5 forskellige kodebrikker, som lægges ud på skinnerne. Toget udfører så de funktioner, som brikkens farve angiver: standse, ændre retning, lyd, lys og tanke. Ved at downloade en app kan du f.eks. ændre kommando eller træne matematik. Sammen kan børnene udforske, løse problemer og analysere årsag og virkning. Vejledning, 6 dobbeltsidige inspirationskort og aktivitetsforslag medfølger. Af ABS. Kræver 4 stk. AAA-batterier (medfølger ikke). Fra 2-5 år.
  1.767,00 kr.
 • LEGO® Education STEAM Park

  LEGO® Education STEAM Park

  Varenr.: 15228
  295 dele. Dette DUPLO-sæt bygger på børns naturlige nysgerrighed og ønske om at udforske og skabe. STEAM bidrager til at forbedre børns kompetence i tværfaglig problemløsning og giver mulighed for at bygge og undersøge sammenhængen mellem årsag og virkning. Aktivitetskort, tips og ideer til, hvordan sættet kan bruges i undervisningen, findes på legoeducation.com. Af ABS. Fra 3 år.
  1.360,00 kr.
 • LEGO® Education SPIKE™ Prime-sæt til 2 elever

  LEGO® Education SPIKE™ Prime-sæt til 2 elever

  Varenr.: 111971
  Til 2 elever. Det optimale værktøj til undervisning i STEAM-fagene. Indeholder farverige byggedele, letbetjent hardware og et intuitivt programmeringssprog, med træk-og-slip-funktion, som bygger på Scratch. Web-baseret lektionsplanlægning er tilgængeligt. Se mere information om SPIKE Prime på lekolar.dk. 528 dele.
  2.799,00 kr.
 • LEGO® Education SPIKE™ Prime, lille klassesæt til 10 elever

  LEGO® Education SPIKE™ Prime, lille klassesæt til 10 elever

  Varenr.: 111973
  Dette sæt indeholder 5 sæt LEGO® Education SPIKE Prime (111971) og 1 LEGO® Education SPIKE Prime udvidelsessæt (130606).
  14.795,00 kr.
 • LEGO® Education SPIKE™ Prime, stort klassesæt til 20 elever

  LEGO® Education SPIKE™ Prime, stort klassesæt til 20 elever

  Varenr.: 111974
  Dette sæt indeholder 10 sæt LEGO® Education SPIKE Prime (111971) og 1 LEGO® Education SPIKE Prime udvidelsessæt (130606).
  28.595,00 kr.
LEGO, the LEGO logo, the Minifigure, DUPLO, the SPIKE logo, MINDSTORMS and the MINDSTORMS logo are trademarks and/or copyrights of the LEGO Group. Used with permission. ©2020 The LEGO Group.
Glemt password?

Vil du være kunde hos os?

Du skal have et kundenummer eller enten et EAN-nummer eller et CVR-nummer for at handle hos os.

Registrer mig

Nulstil password

Skriv din e-mailadresse for at få tilsendt et nyt password.