Ups!

En uventet fejl opstod. Forsøg igen senere.

Bekræfte

Er du sikker på du vil slette?
OBS! På grund af hensyn til miljøet vil alle ordre under kr. 200 blive pålagt et ekstra fragtgebyr på kr. 75,- med mindre du handler via en indkøbskontrakt, som har fragtfri levering. Vi anbefaler, at du gemmer din bestilling til senere. Går du til kassen pålægges ekstra fragt. Tak fordi du hjælper os med at opretholde en miljøvenlig profil!

Tryk NEJ for at fortsætte med at handle eller gemme din bestilling til senere for at undgå fragtgebyr. Tryk JA for at gå til kassen. Fragtgebyr tillægges.

Projekt:
Stationsstadens børnehave i Kävlinge

Lekolar fik til opgave at indrette børnehaven, der skulle bestå af lyse miljøer, som føltes rummelige. 

Personalet havde et ønske om en fantasifuld og farverig indretning, som kunne inspirere til stor variation i børns leg og læring. Det skulle være en oplevelse for alle sanser at træde ind i rummene. Møblerne måtte gerne have flere anvendelsesmuligheder og være fleksible til forskellige lærings- og legesituationer.

Fakta

Projektbeskrivelse: Indretning af en nybygget børnehave på 1900 kvadratmeter.

Bygherre: Kävlinge Kommune, Skåne. 

Daginstitutionens navn: Stationsstadens børnehave

By: Kävlinge, Sverige

Antal børn: 144

 

 

Et sanserum med lydabsobenter.

Et spiseområde med kreative lydabsorbenter og rumdelere.

Glemt password?

Vil du være kunde hos os?

Du skal have et kundenummer eller et EAN-nummer for at handle hos os.

Registrere mig

Nulstil password

Skriv din e-mailadresse for at få tilsendt et nyt password.