Ups!

En uventet fejl opstod. Forsøg igen senere.

Bekræfte

Er du sikker på du vil slette?
Er du sikker på du vil slette?
OBS! På grund af hensyn til miljøet vil alle ordre under kr. 200 blive pålagt et ekstra fragtgebyr på kr. 75,- med mindre du handler via en indkøbskontrakt, som har fragtfri levering. Vi anbefaler, at du gemmer din bestilling til senere. Går du til kassen pålægges ekstra fragt. Tak fordi du hjælper os med at opretholde en miljøvenlig profil!

Tryk NEJ for at fortsætte med at handle eller gemme din bestilling til senere for at undgå fragtgebyr. Tryk JA for at gå til kassen. Fragtgebyr tillægges.
Du gjorde en kopia av listan \"{0}\". Den heter \"{1}\".

Vi oplever i øjeblikket, at vores hjemmeside kan køre lidt langsommere end normalt. Vi beklager de ulemper, dette måtte medføre. Hvis du har brug for hjælp, så tøv ikke med at kontakte vores kundeservice på info@lekolar.dk eller tlf. 70 20 60 80, hvis du har spørgsmål eller ønsker hjælp til at lægge en ordre. Tak for din tålmodighed!

     
Vi har arbejdet med miljørelaterede spørgsmål i mange år. Vores produkter bruges af de vigtigste mennesker i verden – børnene – og vi har besluttet at bidrage til at tage ansvar for kommende generationers miljø.

Lekolars miljøpolitik

Vores forretningsidé bygger på at tilbyde de produkter, som institutioner og skoler skal bruge for at udvikle deres læringsmiljøer. Et langsigtet miljøperspektiv med miljøtilpassede processer og rutiner spiller en vigtig rolle i disse læringsmiljøer.


Derfor skal Lekolar:      

Være opmærksom på miljøaspekterne i alle dele af virksomheden.

Fremme en giftfri og miljømæssigt bæredygtig udvikling ved at træffe økonomisk fornuftige foranstaltninger for at begrænse virksomhedens miljøpåvirkning samt arbejde aktivt for et cirkulært sortiment, hvor genbrug og renovering er en naturlig del allerede i produktudviklingsfasen.

Opfatte love og regler som minimumskrav, der skal overgås.

Betragte miljøarbejdet som en kontinuerlig forbedringsproces, hvor anvendelse af livscyklusanalyser er en vigtig komponent.

Udarbejde mål på baggrund af denne miljøpolitik og løbende revidere dem, så de tilpasses de aktuelle forhold, risici og nye erfaringer på miljøområdet.

MILJØ-dokumenter:

Lekolars miljøpolitik 2021

ISO14001.pdf

ISO9001.pdf

Glemt password?

Vil du være kunde hos os?

Du skal have et kundenummer eller enten et EAN-nummer eller et CVR-nummer for at handle hos os.

Registrer mig

Nulstil password

Skriv din e-mailadresse for at få tilsendt et nyt password.