Ups!

En uventet fejl opstod. Forsøg igen senere.

Bekræfte

Er du sikker på du vil slette?
Er du sikker på du vil slette?
OBS! På grund af hensyn til miljøet vil alle ordre under kr. 200 blive pålagt et ekstra fragtgebyr på kr. 75,- med mindre du handler via en indkøbskontrakt, som har fragtfri levering. Vi anbefaler, at du gemmer din bestilling til senere. Går du til kassen pålægges ekstra fragt. Tak fordi du hjælper os med at opretholde en miljøvenlig profil!

Tryk NEJ for at fortsætte med at handle eller gemme din bestilling til senere for at undgå fragtgebyr. Tryk JA for at gå til kassen. Fragtgebyr tillægges.
Du gjorde en kopia av listan \"{0}\". Den heter \"{1}\".

Vi oplever i øjeblikket, at vores hjemmeside kan køre lidt langsommere end normalt. Vi beklager de ulemper, dette måtte medføre. Hvis du har brug for hjælp, så tøv ikke med at kontakte vores kundeservice på info@lekolar.dk eller tlf. 70 20 60 80, hvis du har spørgsmål eller ønsker hjælp til at lægge en ordre. Tak for din tålmodighed!

Topbanner til TTS landingpage.png

Lekolar & TTS Group – En opdagelsesrejse for alle sanser!

En af Lekolars samarbejdspartnere hedder TTS Group. Virksomheden udvikler produkter og pædagogiske løsninger til skoler og daginstitutioner over hele verden.

TTS er baseret på stærke værdier, som handler om det enkelte barns ret til at lære og udvikle sig ud fra sine egne forudsætninger. Legen og lysten til at skabe og lære står altid i centrum – ligesom hos os i Lekolar.

Nyt magasin

I dette nye magasin har vi samlet Lekolars favoritter fra TTS’ store og pædagogisk gennemtænkte sortiment. Oplev en verden af produkter, som fascinerer og inspirerer til udforskende og legende læring ved hjælp af alle sanser!

Se magasinet digitalt her >

TTS mock up.pngBestil et fysisk eksemplar hos vores kundeservice på info@lekolar.dk

Pige med lysende sten TT landingpage.png

Gå på opdagelse i de mange fine produkter...

Nedenfor præsenterer vi et udvalg af alt pædagogisk legetøj og produkter til dagtilbud og skole, som du kan læse mere om i magasinet. Med disse produkter kan du skabe alt fra fantastiske sanserum til inspirerende udemiljøer til udendørs undervisning.

 • Lysende stave

  Lysende stave

  Varenr.: 122870
  12 interaktive stave som lyser op, når man trykker på dem. Lær om årsagssammenhæng, og få respons på en bevægelse, når stavene lyser (de lyser i 3 minutter). Disse stave passer ind i mange forskellige aktiviteter såsom konstruktion, matematik, sensoriske øvelser og rolleleg. De kan bruges alene eller sammen med andre lysende produkter. I legen kan stavene forvandles til en telefon, en slange eller en raket. De er også sjove at danse med - måske i mørket - og sætte på et lysbord for at få forskellige effekter. 6 forskellige farver. 3-4 timers opladning giver 6-8 timers lysende leg. Oplades med USB-kabel. Mål: 21,2x3,3 cm. Fra 10 måneder.
  2.313,00 kr.
 • Lysende bolde

  Lysende bolde

  Varenr.: 118580
  6 stk./pk. Fascinerende bolde med forskellige taktile overflader, som lyser op i 60 sekunder, når de rystes. De giver ro og træner finmotorik og øje-hånd-koordination. Rul dem i ler for at lave spændende mønstre. For de mindste børn trænes årsag og virkning samt stimulansrespons. Ø84 mm. Af ABS og TPE. Fra 10 måneder.
  1.465,00 kr.
 • Stativ til lysende genstande

  Stativ til lysende genstande

  Varenr.: 125016
  Lav en ekstra dimension til lysende genstande på lysbordet eller i mørket med dette stativ. De lysende genstande på billedet er ikke inkluderet. Børnene kan undersøge forskellige størrelser og former og hvad der passer hvor. Fungerer både godt med projicering som på et lysbord eller i mørket. Mål: L33,5xB20,5xH25 cm.
  809,00 kr.
 • Lysende bjerg

  Lysende bjerg

  Varenr.: 58274
  Et lysende bjerg som kan skifte farve. Fint til at bygge små landskaber med forskellige temaer. Bjerget er fuldt opladt på 8 timer og kan derefter lyse i 8 timer. Nemt at flytte rundt. OBS! Man skal tage opladeren ud, før man tænder lyset. Af PC. Mål: 52x66x46 cm. Fra 3 år.
  2.347,00 kr.
 • Stor sensorisk balancevægt

  Stor sensorisk balancevægt

  Varenr.: 137144
  En stor, spændende vægt, der opmuntrer til at udforske og være kreativ. Kan med fordel bruges med lysende ting og passer perfekt ind i et sanserum. Hæng spande op, og fyld dem med forskellige ting eller materialer, og lad børnene styre læringen og legen. Mål: B108xH70 cm.
  4.509,00 kr.
 • Glow and Go Bot

  Glow and Go Bot

  Varenr.: 134891
  Mød vores charmerende og interaktive robot, der vil fange de yngste børns interesse. Robotten er nem at styre: Tryk blot på piletasterne for at vælge en retning. De sensoriske lyseffekter skaber magi, og den livlige musik opmuntrer børnene til at have det sjovt og bevæge sig frit. Genopladelig oplader med USB-kabel til brug i op til 2 timer. USB-kabel medfølger. Kun til indendørs brug. Ikke egnet til brug i sand. Tørres af med en fugtig klud. Af ABS. Mål: L28,5xB27xH10 cm. Fra 10 måneder.
  973,00 kr.
 • Børneprojektor, hemisfære

  Børneprojektor, hemisfære

  Varenr.: 137140
  En halvkugle, der skinner med en blød glød, som børnene selv kan håndtere og kontrollere. Fantastisk til at eksperimentere med skygger og farver i f.eks. et hjørne med et spejl. Arbejd med bogstaver, mønstre eller farver. Genopladelig via USB-kabel og lyser i ca. 5 timer, når den er fuldt opladet. Mål: Ø65 cm. Fra 10 måneder.
  3.962,00 kr.
 • Børneprojektor

  Børneprojektor

  Varenr.: 124514
  En fantastisk lyskilde som børnene selv kan arbejde med og styre. Med den kan man eksperimentere med skygger og materialer til at bygge og skabe med eller sammenligne gennemsigtige og almindelige klodser for at se forskellen. Lyset er ufarligt for børnenes øjne. Giver kun lys og kan ikke kobles til andre produkter. Oplades i en stikkontakt med det medfølgende kabel, men fungerer også trådløst. Beskyttelse i silikone medfølger.
  2.082,00 kr.
 • Hvidt pop up-telt til projicering

  Hvidt pop up-telt til projicering

  Varenr.: 118581
  En fleksibel måde at bygge et sanserum på. Du kan projicere hvad som helst på vægge og loft. Det er også lettilgængeligt, selvom man f.eks. sidder i kørestol. Her kan man slappe af, få energi eller undersøge noget. I hvert hjørne er det muligt at hænge ting op for yderligere stimulering. En opbevaringspose medfølger. Mål: 142x142x142 cm.
  1.832,00 kr.
 • Rammekuber

  Rammekuber

  Varenr.: 137138
  Sæt stængerne sammen på forskellige måder og få varierende konstruktioner, der med fordel kan bruges sammen med en projektor for at få skyggeeffekter. Byg to rammekuber, og lys på dem med børneprojektoren for at skabe mønstre og skygger på væggen. Tilføj andet materiale, fx stof, der hænger eller giver andre spændende effekter. Giver mange muligheder for at bygge et lille sanserum helt efter børnenes fantasi. Indeholder 12 stk. 100 cm stænger, 12 stk. 50 cm stænger, 16 stk. vinklede koblinger samlet i stofpose. Fra 3 år.
  1.257,00 kr.
 • Sensoriske kegler transparente farver

  Sensoriske kegler transparente farver

  Varenr.: 134887
  20 stk./pk. Et sæt med kegler i harmoniske og transparente farver, som giver inspiration til leg. Egnet til åben leg, gerne sammen med andet materiale. Prøv gerne foran projektoren sammen med keglerne i jordfarver (varenr. 134886) for at se forskellen. Byg i højden, sæt dem ind i hinanden, brug i sand og vand eller sæt en lille lampe ind i dem. Mål: store kegler B20xH22xD19 cm, små kegler B14xH14xD13 cm. Lavet af PP. Fra 6 måneder.
  756,00 kr.
 • Pailletbillede - stribet kvadrat

  Pailletbillede - stribet kvadrat

  Varenr.: 140787
  Træk fingeren hen over pailletterne for at se, hvordan farven ændrer sig. Denne fascinerende tavle har 4 forskellige farver, der engagerer og får børn til at træne både motoriske og sensoriske færdigheder. Nogle børn synes, at det er beroligende, mens andre bliver begejstrede. Der er forborede huller for lettere montering (skruer købes separat). Kan rengøres med fugtig klud. Mål 50x50 cm. Fra 3 år.
  582,00 kr.
 • Lommelygter klassesæt

  Lommelygter klassesæt

  Varenr.: 53380
  6 stk./pk. Opladelige lommelygter som er nemme at bruge. LED-pærerne giver en konstant lysstyrke i op til 2 timer og oplades i ladestation, når batteriet er svagt. Fuldt opladet på 3-4 timer.
  998,00 kr.
 • Sand- og vandsæt

  Sand- og vandsæt

  Varenr.: 137235
  21 dele/pk. Et komplet sæt med alt, hvad I behøver til udendørs leg. De store dele er lavet af bioplast i skønne naturfarver. Fungerer lige godt til både sand- eller vandaktiviteter. Vaskes med varmt vand. Af PP og ABS. Fra 10 måneder.
  833,00 kr.
 • Spejlbakker

  Spejlbakker

  Varenr.: 122874
  4 stk./pk. Et flot sæt spejlformer i birketræ som er perfekte til at udforske spejlinger. Spejlbunden giver disse bakker et tiltalende design, som er velegnet til sortering, og børnene vil elske at fylde dem med juveler og skatte. Vær opmærksom på, at bakkerne ikke er egnet til brug med sand, da det ridser spejlfladen. Fra 0 år.
  1.110,00 kr.
 • Filtsten, rød

  Filtsten, rød

  Varenr.: 122894
  5 stk./pk. Disse sæt med flotte filtsten er perfekte til stabling, sortering eller klassificering. Hvert sæt indeholder 5 sten i forskellige størrelser og nuancer. Små børn vil elske at udforske dem i en skattekurv eller bare stable dem. De kan også bruges til at berige og udvide børns farvesprog. Den mindste sten er Ø7 cm, og den største er 16 cm. Fra 10 måneder.
  377,00 kr.
 • Filtsten, blå

  Filtsten, blå

  Varenr.: 122895
  5 stk./pk. Disse sæt med flotte filtsten er perfekte til stabling, sortering eller klassificering. Hvert sæt indeholder 5 sten i forskellige størrelser og nuancer. Små børn vil elske at udforske dem i en skattekurv eller bare stable dem. De kan også bruges til at berige og udvide børns farvesprog. Den mindste sten er Ø7 cm, og den største er 16 cm. Fra 10 måneder.
  377,00 kr.
 • Filtsten, grøn

  Filtsten, grøn

  Varenr.: 122896
  5 stk./pk. Disse sæt med flotte filtsten er perfekte til stabling, sortering eller klassificering. Hvert sæt indeholder 5 sten i forskellige størrelser og nuancer. Små børn vil elske at udforske dem i en skattekurv eller bare stable dem. De kan også bruges til at berige og udvide børns farvesprog. Den mindste sten er Ø7 cm, og den største er 16 cm. Fra 10 måneder.
  377,00 kr.
 • Filtsten, gul

  Filtsten, gul

  Varenr.: 122897
  5 stk./pk. Disse sæt med flotte filtsten er perfekte til stabling, sortering eller klassificering. Hvert sæt indeholder 5 sten i forskellige størrelser og nuancer. Små børn vil elske at udforske dem i en skattekurv eller bare stable dem. De kan også bruges til at berige og udvide børns farvesprog. Den mindste sten er Ø7 cm, og den største er 16 cm. Fra 10 måneder.
  377,00 kr.
 • Glitrende tæppe 100x100 cm

  Glitrende tæppe 100x100 cm

  Varenr.: 137143
  Dette fascinerende tæppe beriger et sanserum eller et mørkt telt ved at skabe en stjerneklar nattehimmel på gulvet. Lyset aktiveres i 60 sekunder, når man står eller trykker på det, så stjernerne kommer frem. Der dannes ingen varme eller elektricitet i fibrene, hvilket gør det sikkert at sidde, rulle eller hoppe på tæppet. Lysene kan hjælpe med at reducere angst, men også give visuel stimulering. Aktiviteten træner også hånd-øje-koordination samt årsag og virkning. Måtten kan oplades via et medfølgende USB-kabel. Lysene skifter i farverne rød, grøn, blå, lilla, hvid, gul, lyseblå og rød. Tæppet kan støvsuges og tørres af med en fugtig klud. Opladningstiden er ca. 4 timer. PVC under gulvtæppet. Mål: 100x100 cm.
  3.273,00 kr.
 • Transparente sten

  Transparente sten

  Varenr.: 122888
  15 stk./pk. En samling skinnende små sten, som har en fantastisk glans og en smuk prisme. Det smukke produkt har en række anvendelsesmuligheder såsom stabling, sortering, konstruktionsleg og leg med stenene enkeltvis. Se fantastiske effekter, når de placeres på et lyspanel eller en skinnende metaloverflade. Stenene fås i 3 forskellige størrelser: 6, 10 og 15 cm. Fremstillet af ABS. Fra 0 år.
  1.572,00 kr.
 • Transparente blokke

  Transparente blokke

  Varenr.: 122889
  12 stk./pk. En glinsende samling varierede og magiske klodser til en række forskellige scenarier. Børnene kan rulle, stable og sortere dem eller lade sig udfordre ved at bygge glitrende tårne. Klodserne kan også bruges på et lysbord til at skabe flotte effekter. De fås i 3 størrelser: 8, 12 eller 16 cm. Fremstillet af ABS. Fra 0 år.
  1.572,00 kr.
 • Transparente farvede blokke

  Transparente farvede blokke

  Varenr.: 122890
  12 stk./pk. En fantastisk samling af gennemsigtige juvellignende stenblokke med mange anvendelsesmuligheder. De kan f.eks. bruges på et lysbord, hvor effekten af farvet glas virkelig er tydelig. Stenene kan rulles, stables og sorteres, eller hvorfor ikke bruge dem som en del af en sørøverskat? Fås i 3 størrelser: 8, 12 og 16 cm. Fremstillet af ABS. Fra 0 år.
  1.572,00 kr.
 • Transparente farvede sten

  Transparente farvede sten

  Varenr.: 122891
  15 stk./pk. Smukke juvellignende små sten med detaljeret mønster, som vækker forundring. Hold juvelen op mod lyset, og se lyset strømme igennem for at skabe et levende farvespektrum. Stenene kan rulles, stables, sorteres og balanceres. Fås i 3 størrelser: lilla 6 cm, gul 10 cm og blå 15 cm. Fremstillet af ABS. Fra 0 år.
  1.572,00 kr.
 • Spejlkasser

  Spejlkasser

  Varenr.: 122875
  3 stk./pk. Et sæt med tre flot designede trækasser med spejl inden i. Kasserne er nemme at stable i højden og indbyder til opbevaring af forskellige materialer. Inspirerer til at opdage og udforske former, mønstre og spejlbilleder. Et engagerende produkt med mange muligheder for at udvikle nysgerrighed og undren. Kasserne er fremstillet af birk. Andvendes helst sammen med blødt tilbehør, der ikke ridser overfladen. Mål: 18x16 cm, 15x15 cm og 10x10 cm. Fra 0 år.
  1.480,00 kr.
 • Farvede spejle

  Farvede spejle

  Varenr.: 122903
  8 stk./pk. Et flerfarvet, sensorisk spejlsæt, som er perfekt til åben læring. Børn kan kigge i dem og undersøge og udforske deres spejlbilleder. Placer spejlene i forskellige konfigurationer på væggene for at lave et farvekaleidoskop, eller placer dem i et sanserum for at lære om lys. Stil dem på højkant, stabl dem, eller brug dem som brikker til samlinger og mønstre. Små størrelser: 10x24 cm, medium: 14x24 cm og store: 17x24 cm. Vægophæng medfølger ikke. Fra 0 år.
  1.151,00 kr.
 • Runde vægspejle

  Runde vægspejle

  Varenr.: 122957
  På dette smukke og anderledes træspejl er der plads til at placere ting på rammen. Et engagerende, multifunktionelt produkt, som inspirerer til at opdage og udforske former, hvor kun fantasien sætter grænser. Perfekt til at opmuntre nysgerrighed og vække undren. Mål: 93x42 cm.
  2.035,00 kr.
 • Pailletbilleder 3-pak

  Pailletbilleder 3-pak

  Varenr.: 122846
  Tre billeder som kan monteres på en væg. Med taktilt pailletstof som skifter farve, når det vendes. Perfekt til sensoriske og finmotoriske aktiviteter. En glitrende og fascinerende detalje i det sensoriske miljø. Farverne kan variere. Vi ved, at børn elsker glitter, og disse billeder er som en skat. Mål: 35x35x1,5 cm. Fra 3 år.
  894,00 kr.
 • Sorteringskasse med spejl

  Sorteringskasse med spejl

  Varenr.: 12070
  Sensorisk sorteringskasse som kan bruges til at undersøge og sortere. Enkelt legetøj som passer godt til barnets interesser og udviklingsbehov. De mindre børn elsker at putte bolde og lignende i hullerne igen og igen. Tilbehør medfølger ikke. Til indendørs brug og helst på bløde underlag. Rengøres med mikrofiberklud. Af træ og polystyrenplast. Mål: 40x40x20 cm. Hullerne er i forskellige størrelser og varierer mellem 7-10 cm. Fra 1 år.
  1.215,00 kr.
 • Mønstrede spejlkuber

  Mønstrede spejlkuber

  Varenr.: 140595
  Gode klodser til de yngste. En fantastisk måde at udvikle de visuelle sanser. Anvend gerne sammen med forskelligt lys som afspejler og reflekterer spejlets mønstrer. Anvend gerne på blødt underlag for at undgå for mange ridser i spejloverfladen. Mål: 9x9 cm. Af genanvendeligt ABS-plast. Fra 10 måneder.
  1.338,00 kr.
 • Taktilt domino metallic

  Taktilt domino metallic

  Varenr.: 140788
  15 stk. Match mønstrene på disse smukke, mystiske brikker og skab en gylden skinnende sti. Bruges som almindelige dominobrikker for at udvikle forståelse for matchning og sortering. Få en taktil oplevelse ved at føle på prikkerne. Mål: 5x10 cm. Fra 10 måneder.
  824,00 kr.
 • Siddepuf træstubbe 4 stk.

  Siddepuf træstubbe 4 stk.

  Varenr.: 122956
  4 stk./pk. Sækkestole i form af træstubbe med barktryk, som er designet til at understøtte et udendørs klasselokale (de bør ikke efterlades ude natten over). Stabelbare for nem opbevaring. Vandtætte og lette at rengøre med en fugtig klud. Af polyester. Lille størrelse: H20 cm x Ø38 cm. Stor størrelse: H35 cm x Ø45 cm.
  3.238,00 kr.
 • Vandkanal 40 dele

  Vandkanal 40 dele

  Varenr.: 122876
  40 dele/pk. Disse vandkanaler inviterer til leg og engagement, da børne selv kan bestemme udformning og design. Børnene bliver miniarkitekter, ingeniører og forskere, når de eksperimenterer og udforsker de forskellige udfordringer. Kanalerne kan bruges med vand, kugler eller biler. Plasttårnene kan sammensættes i forskellige højder og nemt skilles ad igen. Af PP. Fra 3 år.
  3.700,00 kr.
Glemt password?

Vil du være kunde hos os?

Du skal have et kundenummer eller enten et EAN-nummer eller et CVR-nummer for at handle hos os.

Registrer mig

Nulstil password

Skriv din e-mailadresse for at få tilsendt et nyt password.