Ups!

En uventet fejl opstod. Forsøg igen senere.

Bekræfte

Er du sikker på du vil slette?
Er du sikker på du vil slette?
OBS! På grund af hensyn til miljøet vil alle ordre under kr. 200 blive pålagt et ekstra fragtgebyr på kr. 75,- med mindre du handler via en indkøbskontrakt, som har fragtfri levering. Vi anbefaler, at du gemmer din bestilling til senere. Går du til kassen pålægges ekstra fragt. Tak fordi du hjælper os med at opretholde en miljøvenlig profil!

Tryk NEJ for at fortsætte med at handle eller gemme din bestilling til senere for at undgå fragtgebyr. Tryk JA for at gå til kassen. Fragtgebyr tillægges.
Du gjorde en kopia av listan \"{0}\". Den heter \"{1}\".

Vi oplever i øjeblikket, at vores hjemmeside kan køre lidt langsommere end normalt. Vi beklager de ulemper, dette måtte medføre. Hvis du har brug for hjælp, så tøv ikke med at kontakte vores kundeservice på info@lekolar.dk eller tlf. 70 20 60 80, hvis du har spørgsmål eller ønsker hjælp til at lægge en ordre. Tak for din tålmodighed!

Skole & SFO

Skole & SFO

Blue-Bot "plukker" blomster

Tipsnummer 9419 Sværhedsgrad: Middel
Læg blomsterbilleder eller rigtige blomster under en gennemsigtig måtte, og programmer Blue-Bot til at bevæge sig rundt og "plukke" blomster. Forslag til opgaver: Pluk så mange blomster som muligt på 3 min. Blue-Bot kan stoppe ved den samme blomst flere gange. Skriv antallet af blomster/farver ned, og tegn derefter din buket. Pluk så mange blomster af samme farve som muligt på 1 minut. Hvor mange gule, blå, hvide osv. blev der plukket? Pluk en blomst, der normalt vokser i en grøft. Pluk en blomst, som man ofte finder i haven. Pluk en blomst, som man normalt ser til foråret. Pluk x antal hvide og x antal blå blomster. Pluk en blomst, som hedder ... Pluk en blomst, der har form som en klokke, stjerne osv. En skiller sig ud. Hvorfor? Pluk en blomst, der ikke ligner de andre, og forklar hvorfor den skal fjernes.
Dette sæt rækker til 4 børn
895,00 kr.

I sættet indgår:

Transparent måtte til Blue-Bot og Bee-Bot

Varenr. 56628
Transparent måtte med kvadratnet, som kan skabe ny...
200,00 kr.

Blue-Bot

Varenr. 56611
Blue-Bot er en gulvrobot med Bluetooth, hvilket be...
695,00 kr.
Glemt password?

Vil du være kunde hos os?

Du skal have et kundenummer eller enten et EAN-nummer eller et CVR-nummer for at handle hos os.

Registrer mig

Nulstil password

Skriv din e-mailadresse for at få tilsendt et nyt password.