Ups!

En uventet fejl opstod. Forsøg igen senere.

Bekræfte

Er du sikker på du vil slette?
Er du sikker på du vil slette?
OBS! På grund af hensyn til miljøet vil alle ordre under kr. 200 blive pålagt et ekstra fragtgebyr på kr. 75,- med mindre du handler via en indkøbskontrakt, som har fragtfri levering. Vi anbefaler, at du gemmer din bestilling til senere. Går du til kassen pålægges ekstra fragt. Tak fordi du hjælper os med at opretholde en miljøvenlig profil!

Tryk NEJ for at fortsætte med at handle eller gemme din bestilling til senere for at undgå fragtgebyr. Tryk JA for at gå til kassen. Fragtgebyr tillægges.
Du gjorde en kopia av listan \"{0}\". Den heter \"{1}\".

Vi oplever i øjeblikket, at vores hjemmeside kan køre lidt langsommere end normalt. Vi beklager de ulemper, dette måtte medføre. Hvis du har brug for hjælp, så tøv ikke med at kontakte vores kundeservice på info@lekolar.dk eller tlf. 70 20 60 80, hvis du har spørgsmål eller ønsker hjælp til at lægge en ordre. Tak for din tålmodighed!

Skole & SFO

Skole & SFO

Regn med ærteposer

Tipsnummer 5109
1. Del jer ind i hold. Tryk tal på paptallerkener vha. talstempler. 2. Sig et tal og lad børnene finde ærteposer, der til sammen giver det tal. 3. Lad børnene kaste ærteposer på en tallerken med det tal. Man skal ramme tallerkenen med ærteposerne for at ”vinde” tallerkenen. Skyder man forbi, skal den blive liggende. 4. Nu er det næste holds tur. De kan vælge, om de vil fortsætte på samme tallerken for at vinde den eller om de vil have et nyt tal og finde ærteposer, der til sammen giver det tal. Det hold der har flest tallerkener når spillet er slut, har vundet.
379,00 kr.

I sættet indgår:

Stempler med tal og prikker

Varenr. 46328
20 stk./pk. Skumstempler med tal og prikker og pra...
192,00 kr.

Ærteposer med tal

Varenr. 70039
10 stk./pk. Farvestrålende poser med tal fra 1-10....
141,00 kr.

Paptallerken Ø23 cm

Varenr. 29101
50 stk./pk. Hvid.
46,00 kr.
Glemt password?

Vil du være kunde hos os?

Du skal have et kundenummer eller enten et EAN-nummer eller et CVR-nummer for at handle hos os.

Registrer mig

Nulstil password

Skriv din e-mailadresse for at få tilsendt et nyt password.