Ups!

En uventet fejl opstod. Forsøg igen senere.

Bekræfte

Er du sikker på du vil slette?
Er du sikker på du vil slette?
OBS! På grund af hensyn til miljøet vil alle ordre under kr. 200 blive pålagt et ekstra fragtgebyr på kr. 75,- med mindre du handler via en indkøbskontrakt, som har fragtfri levering. Vi anbefaler, at du gemmer din bestilling til senere. Går du til kassen pålægges ekstra fragt. Tak fordi du hjælper os med at opretholde en miljøvenlig profil!

Tryk NEJ for at fortsætte med at handle eller gemme din bestilling til senere for at undgå fragtgebyr. Tryk JA for at gå til kassen. Fragtgebyr tillægges.
Du gjorde en kopia av listan \"{0}\". Den heter \"{1}\".

Vi oplever i øjeblikket, at vores hjemmeside kan køre lidt langsommere end normalt. Vi beklager de ulemper, dette måtte medføre. Hvis du har brug for hjælp, så tøv ikke med at kontakte vores kundeservice på info@lekolar.dk eller tlf. 70 20 60 80, hvis du har spørgsmål eller ønsker hjælp til at lægge en ordre. Tak for din tålmodighed!

TIPS & IDÉER

TIPS & IDÉER

Fra trappe til scene

Tipsnummer 6173
Med lidt træning tager forvandlingen kun et øjeblik: Løsn spænderne på det øverste trappetrin og læg det ned på gulvet. Gør det samme med de andre og sæt derefter delene sammen med spænder igen. Så er I klar til at gå på scenen! Scenetrappen er produceret i hvidpigmenteret krydsfiner. Med 6 store hjul, plads til opbevaring og integreret håndtag, som gør det nemt at flytte den.
21.128,00 kr.

I sættet indgår:

Stage scenetrappe, hvidpigmenteret birk

Varenr. 36820
Scenetrappe i hvidpigmenteret birkekrydsfinér. Mon...
16.951,00 kr.

Wille opbevaringsvogn lille

Varenr. 73191
En fleksibel opbevaringsvogn som kan bruges både u...
4.177,00 kr.
Glemt password?

Vil du være kunde hos os?

Du skal have et kundenummer eller enten et EAN-nummer eller et CVR-nummer for at handle hos os.

Registrer mig

Nulstil password

Skriv din e-mailadresse for at få tilsendt et nyt password.