Ups!

En uventet fejl opstod. Forsøg igen senere.

Bekræfte

Er du sikker på du vil slette?
OBS! På grund af hensyn til miljøet vil alle ordre under kr. 200 blive pålagt et ekstra fragtgebyr på kr. 75,- med mindre du handler via en indkøbskontrakt, som har fragtfri levering. Vi anbefaler, at du gemmer din bestilling til senere. Går du til kassen pålægges ekstra fragt. Tak fordi du hjælper os med at opretholde en miljøvenlig profil!

Tryk NEJ for at fortsætte med at handle eller gemme din bestilling til senere for at undgå fragtgebyr. Tryk JA for at gå til kassen. Fragtgebyr tillægges.
Du gjorde en kopia av listan \"{0}\". Den heter \"{1}\".

LEGO® Education Technic™ Stor vinkelmotor til SPIKE™ Prime

Varenr.: 116938
LEGO® Technic Large Angular Motor er den perfekte løsning for applikationer, som kræver høj effekt og højt drejemoment. Den har en integreret rotationssensor med absolut positionering for optimal præcision. Hastighedsinformation for kontrol med en grads nøjagtighed. Nulmarkører for enkel kalibrering. Et enkelt design som er hurtigt at bygge op og bygge om.
Din pris:
469,00 kr.

På lager

Fakta

 • Titel: LEGO® Education Technic™ Stor vinkelmotor til SPIKE™ Prime

Andre købte også

 • Stort sandsæt 100 dele

  Stort sandsæt 100 dele

  Varenr.: 13915
  100 stk./pk. Indeholder: 15 spande, 15 sandsier, 20 spader, 10 sandforme, 10 byggeforme, 2 sandmøller, 3 vandkander, 10 store spader, 10 store river og 5 købmandsskovle. Polypropylenplast. Svanemærket. Fra 2 år.
  1.049,00 kr.
 • Et ekstra godt valg
  Nomi højstol

  Nomi højstol

  Vinder af designprisen Red Dot
  Pris fra:
  1.498,00 kr.
 • LEGO® Education Technic™ Farvesensor til SPIKE™ Prime

  LEGO® Education Technic™ Farvesensor til SPIKE™ Prime

  Varenr.: 116941
  LEGO® Technic Color Sensor kan opdage farver og måle reflekteret og omgivende lys, fra mørke til stærkt sollys. Målefrekvensen på 1 kHz giver jævn og nøjagtig data for repeterbare resultater. Et enkelt design som er hurtigt at bygge op og bygge om.
  340,00 kr.
 • Et ekstra godt valg
  LEGO® Education Technic™ Stor Hub til SPIKE™ Prime

  LEGO® Education Technic™ Stor Hub til SPIKE™ Prime

  Varenr.: 116928
  LEGO® Technic Stor Hub er en avanceret men brugervenlig, blokformet enhed med 6 ind-/udgange til tilslutning af en række sensorer og motorer, et tilpasset lyspanel med 5x5 pærer, Bluetooth-tilslutning, højttalere, 6-akset gyroskop, opladningsbart litium-ion-batteri og en Micro USB-port til tilslutning til kompatible computere og tablets. Den store hub kan også bygges sammen med LEGO Technic og System-dele for at lave sjove robotter, dynamiske enheder og andre interaktive modeller. Indbygget MicroPython-operativsystem med en responsiv 100 MHz processor. Udvidelsesbar hukommelse med plads til 20 programmer. 2.000 mAh litium-ion-batteri med høj kapacitet for lang brugstid.
  1.075,00 kr.
 • Et ekstra godt valg
  LEGO® Education Technic™ Kraftsensor til SPIKE™ Prime

  LEGO® Education Technic™ Kraftsensor til SPIKE™ Prime

  Varenr.: 116942
  LEGO® Technic Force Sensor måler kraft på op til 10 newton (tilsvarer omtrent vægten på 1 kg) for nøjgtige, repeterbare resultater. Sensoren kan også bruges som tryksensor, når den trykkes ind, slippes eller skubbes. Et enkelt design som er hurtigt at bygge op og bygge om.
  291,00 kr.
 • Lignende produkter

  • Et ekstra godt valg
   Strawbees skolesæt

   Strawbees skolesæt

   Varenr.: 15197
   4060 dele. Strawbees er et prisbelønnet konstruktionssystem til alle aldre. Det er baseret på enkle, patenterede enheder kaldet Strawbees, som man kan sætte stråene sammen med. Du kan bygge både små og store mekaniske genstande i 3D med sugerør og strawbees. Materialet er let og kan bøjes og vrides. Du kan hele tiden forbedre og forstærke for at finde den ultimative model. Blander innovation, kreativitet og design og stimulerer fantasien og vækker den eksperimentelle lyst. Dette er et stort sæt, som passer fint til SFO'er og skoler, hvor mange børn kan bygge samtidig. Indeholder 2560 strawbees, 1500 strå i 6 farver samt lærervejledning og 90 byggeideer. Af 100 % genbrugsplast. Fra 3 år.
   2.115,00 kr.
  • Et ekstra godt valg
   Sæt med Blue-Bot måtter

   Sæt med Blue-Bot måtter

   Varenr.: 56618
   Et sæt med 3 forskellige måtter med forskelligt udseende til Blue-Bot. Af PVC, uden forbudte ftalater.
   904,00 kr.
  • Et ekstra godt valg
   Blue-Bot måtte med lommer

   Blue-Bot måtte med lommer

   Varenr.: 56876
   Lad eleverne skabe deres egen måtte ved at lægge deres egne billeder og tegninger ind. Lav egne kort for at fortælle en historie, eller arbejd med forskellige emner. Programmer derefter Bee-Bot eller Blue-Bot til at rejse igennem elevernes verden. Fra 3 år.
   316,00 kr.
  • Strawbees Quirkbot

   Strawbees Quirkbot

   Varenr.: 56622
   NU NEDSAT MED 50 %
   634,00 kr.
  • KUBO Coding+

   KUBO Coding+

   Varenr.: 50079
   Indeholder 36 kodebrikker, de såkaldte TagTiles®, som muliggør programmering af tid, hastighed, afstand og retning. På KUBO.education kan du finde læreplaner, videotutorials og vejledning til Coding+. Coding+ tager eleverne videre fra grundlæggende til mere avanceret programmering. For at anvende disse kodebrikker skal du have et KUBO startsæt, 4-pak eller klassesæt.
   599,00 kr.
  Glemt password?

  Vil du være kunde hos os?

  Du skal have et kundenummer eller et EAN-nummer for at handle hos os.

  Registrere mig

  Nulstil password

  Skriv din e-mailadresse for at få tilsendt et nyt password.