Ups!

En uventet fejl opstod. Forsøg igen senere.

Bekræfte

Er du sikker på du vil slette?
Er du sikker på du vil slette?
OBS! På grund af hensyn til miljøet vil alle ordre under kr. 200 blive pålagt et ekstra fragtgebyr på kr. 75,- med mindre du handler via en indkøbskontrakt, som har fragtfri levering. Vi anbefaler, at du gemmer din bestilling til senere. Går du til kassen pålægges ekstra fragt. Tak fordi du hjælper os med at opretholde en miljøvenlig profil!

Tryk NEJ for at fortsætte med at handle eller gemme din bestilling til senere for at undgå fragtgebyr. Tryk JA for at gå til kassen. Fragtgebyr tillægges.
Du gjorde en kopia av listan \"{0}\". Den heter \"{1}\".

Vi oplever i øjeblikket problemer med telefonsystemet. Skriv gerne på info@lekolar.dk, så vender vi tilbage til dig hurtigst muligt.

Mål
Farve
Klasse
5 Produkter
 • Klatregreb til børn - pastelfarver

  Klatregreb til børn - pastelfarver

  23 stk./pk. En pakke med greb som er lette at klatre på og holde om. Velegnede til børnehaven. Monteres med almindelige træskruer (købes separat) på eksisterende trævægge. Passer til både inden- og udendørsbrug. Monteringsvejledning medfølger.
  Pris fra:
  1.183,00 kr.
 • Klatrevæg

  Klatrevæg

  Varenr.: 72410
  En klatrevæg som udfordrer og giver en tredimensionel klatreoplevelse. Væggen har 13 monterede klatregreb, og man kan tilføje og montere flere vægge ved siden af hinanden. Klatrevæggen er fremstillet i glasfiberforstærket plast og bruges både indendørs og udendørs. Monteres med almindelige træskruer. Monteringsvejledning medfølger. Testet og godkendt iht. de europæiske standarder EN1176 og EN12572. Mål: 1x2,4 m. Af solid glasfiber.
  7.892,00 kr.
 • Challenge klatregreb

  Challenge klatregreb

  Varenr.: 72409
  46 stk./pk. Klatregreb i 2 forskellige farver. Farven kan variere. Velgnet til både børnehaven, skolen og fritidsklubben og der, hvor man vil bygge klatrebaner til børn i forskellige aldre. Der indgår 4 specialgreb. Monteres med almindelige træskruer (købes separat) på egnede trævægge. Passer til både inden- og udendørsbrug. Monteringsanvisning medfølger.
  2.028,00 kr.
 • Kids klatregreb

  Kids klatregreb

  23 stk./pk. En varierende og sjov serie med klatregreb til både inden- og udendørsbrug. Velegnet til børnehave. Monteres med almindelige træskruer (købes separat) på eksisterende trævægge. Variationer i farve kan forekomme.
  Pris fra:
  1.125,00 kr.
 • Klatregreb midi

  Klatregreb midi

  20 stk./pk. En varierende og sjov serie med klatregreb til både inden- og udendørsbrug. Medium sværhedsgrad. Monteres med almindelige træskruer (købes separat) på eksisterende trævægge. Monteringsvejledning medfølger.
  Pris fra:
  1.064,00 kr.
 • Glemt password?

  Vil du være kunde hos os?

  Du skal have et kundenummer eller enten et EAN-nummer eller et CVR-nummer for at handle hos os.

  Registrer mig

  Nulstil password

  Skriv din e-mailadresse for at få tilsendt et nyt password.