Ups!

En uventet fejl opstod. Forsøg igen senere.

Bekræfte

Er du sikker på du vil slette?
Er du sikker på du vil slette?
OBS! På grund af hensyn til miljøet vil alle ordre under kr. 200 blive pålagt et ekstra fragtgebyr på kr. 75,- med mindre du handler via en indkøbskontrakt, som har fragtfri levering. Vi anbefaler, at du gemmer din bestilling til senere. Går du til kassen pålægges ekstra fragt. Tak fordi du hjælper os med at opretholde en miljøvenlig profil!

Tryk NEJ for at fortsætte med at handle eller gemme din bestilling til senere for at undgå fragtgebyr. Tryk JA for at gå til kassen. Fragtgebyr tillægges.
Du gjorde en kopia av listan \"{0}\". Den heter \"{1}\".

Vi oplever i øjeblikket, at vores hjemmeside kan køre lidt langsommere end normalt. Vi beklager de ulemper, dette måtte medføre. Hvis du har brug for hjælp, så tøv ikke med at kontakte vores kundeservice på info@lekolar.dk eller tlf. 70 20 60 80, hvis du har spørgsmål eller ønsker hjælp til at lægge en ordre. Tak for din tålmodighed!

Samfundsfag

Klasse
Varemærke
Mål
9 Produkter
 • Følelsessten 12 stk..

  Følelsessten 12 stk..

  Varenr.: 118592
  12 sten som viser ansigter med forskellige følelsesmæssige udtryk. Ved at lære at genkende forskellige ansigtsudtryk og forstå de forskellige følelser har børn mulighed for at udtrykke deres egne følelser og indleve sig i andres. Følelserne, som vises, er glad, trist, vred, bange, bekymret, overrasket, forvirret, kedsomhed, rolig, stolt, genert og flov.
  398,00 kr.
 • Følelseshåndteringssten

  Følelseshåndteringssten

  Varenr.: 118591
  Disse 12 taktile sten er designet til at hjælpe børn med at koncentrere sig og føle sig trygge. Ved at holde eller gnubbe på en af stenene bliver det lettere at fokusere på den opgave, de har foran sig.
  374,00 kr.
 • Følelsessten

  Følelsessten

  Varenr.: 118590
  12 sten med motiver som hjælper med at forklare, hvordan det føles inden i, når man ikke har de rigtige ord. Ved at vælge en sten kan man sammen udforske, hvad der udløste følelsen, og hvordan man håndterer den. Stenene kan også bruges i mindfulness-aktiviteter. De kan bruges både inde og ude. Aktivitetskort medfølger. Mål: ca. 45 cm.
  374,00 kr.
 • Legerat

  Legerat

  Varenr.: 12045
  2 stk./pk. Er det en båd, bus, bil eller lastbil? Barnet laver sine egne eventyr og køretøjer. Trærat med glat finish. Ø30 cm.
  696,00 kr.
 • Motivruller - køretøjer

  Motivruller - køretøjer

  Varenr.: 144508
  6 stk./pk. Udvikl finmotorik og eksperimenter med forskellige tryk. De taktile mønstre, der skabes, giver masser af muligheder for at tale og udvikle ordforråd. Tæl fodgængerens skridt, udvikl fortællingen osv. Derudover kan man starte samtaler om forskellige måder at rejse på. Indeholder: tog og jernbanespor, bil-, traktor- og cykelspor, fodspor og trappetrin. Fremstillet af sten- og harzblanding, der gør dem velegnede til både indendørs og udendørs brug. PVC-fri. Fra 2 år.
  198,00 kr.
 • Kuffert

  Kuffert

  Varenr.: 125010
  En fantastisk kuffert som kan fyldes med ting, så man kan have samtaler om forskellige lande, jordens indre, vikingetiden, samfundet osv. Når du åbner kufferten, vil børnenes fokus være på det, den indeholder, som du vil vise frem! Mål: L38xB22xH11 cm.
  1.093,00 kr.
 • Polydron butik

  Polydron butik

  Varenr.: 142157
  83 dele. Kombiner rollelege og konstruktion, og byg din egen butik. Tilføj vinduer og hylder, skriv butikkens navn på de aftørringsbare skilte, pak varerne ud, og slå dørene op. Dette er en åben opsætning, som gør det muligt at bygge flere forskellige varianter. Indeholder 2 røde vinduesdele, 47 dobbeltruder, 3 skiltepaneler, 6 hyldebeslag, 20 ruder, 2 kvadratdele, 3 cylinderdele og en brugsanvisning. Fremstillet af PE. Fra 2 år.
  4.911,00 kr.
 • Venskabshjerter 16 stk.

  Venskabshjerter 16 stk.

  Varenr.: 135791
  16 stk./pk. Uimodståelige hjerter i 8 flotte farver, som børnene kan bruge som "tak" eller "undskyld" i løbet af dagen. Fremstillet af stenmateriale. Mål 4 cm. Fra 2 år.
  270,00 kr.
 • Motivruller - følelser

  Motivruller - følelser

  Varenr.: 135784
  6 stk./pk. Smarte ruller, som hjælper børn med at tale om og genkende 6 grundlæggende følelser: glæde, nysgerrighed, tristhed, frygt, vrede og ro. Rul dem i ler eller sand for at lave en krop og lav derefter et passende ansigtsudtryk ved at bruge siden af rullen. Tal om, hvordan kropssproget også kan fortælle, hvordan man har det indeni. Fremstillet i stenblanding, så den kan også bruges udendørs. Mål: 7,2x3,4 cm. Fra 2 år.
  199,00 kr.
 • Glemt password?

  Vil du være kunde hos os?

  Du skal have et kundenummer eller enten et EAN-nummer eller et CVR-nummer for at handle hos os.

  Registrer mig

  Nulstil password

  Skriv din e-mailadresse for at få tilsendt et nyt password.