Ups!

En uventet fejl opstod. Forsøg igen senere.

Bekræfte

Er du sikker på du vil slette?
Er du sikker på du vil slette?
OBS! På grund af hensyn til miljøet vil alle ordre under kr. 200 blive pålagt et ekstra fragtgebyr på kr. 75,- med mindre du handler via en indkøbskontrakt, som har fragtfri levering. Vi anbefaler, at du gemmer din bestilling til senere. Går du til kassen pålægges ekstra fragt. Tak fordi du hjælper os med at opretholde en miljøvenlig profil!

Tryk NEJ for at fortsætte med at handle eller gemme din bestilling til senere for at undgå fragtgebyr. Tryk JA for at gå til kassen. Fragtgebyr tillægges.
Du gjorde en kopia av listan \"{0}\". Den heter \"{1}\".

Vi oplever i øjeblikket problemer med telefonsystemet. Skriv gerne på info@lekolar.dk, så vender vi tilbage til dig hurtigst muligt.

Læringsmiljø uderum

Miljømærkning
Produktserie
Mål
Farve
120 Produkter
 • Willow pilehytte stor

  Willow pilehytte stor

  Varenr.: 140965-89
  Med sit naturlige udtryk bliver en pilehytte et hyggeligt indslag i udemiljøet. Hytten er åben for forskellige former for leg og kan inspirere til både fantasifuld rolleleg, et læsehjørne eller som et sted at slappe af, hvis du vil trække dig tilbage for en stund. Pilen er helt ubehandlet. Tjek jævnligt og klip eventuelle udstikkende kviste af.
  2.095,00 kr.
 • Willow pilehytte lille

  Willow pilehytte lille

  Varenr.: 140966-89
  Med sit naturlige udtryk bliver en pilehytte et hyggeligt indslag i udemiljøet. Hytten er åben for forskellige former for leg og kan inspirere til både fantasifuld rolleleg, et læsehjørne eller som et sted at slappe af, hvis du vil trække dig tilbage for en stund. Pilen er helt ubehandlet. Tjek jævnligt og klip eventuelle udstikkende kviste af.
  1.995,00 kr.
 • LA SIESTA® Joki hængestol

  LA SIESTA® Joki hængestol

  Varenr.: 122937-27
  Den ekstrastore hængende børnehule Joki Air kan bruges både inde og ude. Den består af vejrbestandige og hurtigttørrende udendørstekstil og er behageligt luftig takket være netstrukturen. Af 50 % polyester og 50 % polypropylen. Pude: 100 % polyester. Vægt 3,2 kg. Maks. vægt 80 kg.
  2.426,00 kr.
 • Nectar insekthotel L - Indret selv

  Nectar insekthotel L - Indret selv

  Varenr.: 140318
  Insekter har en stor betydning for biodiversiteten, og at vi hjælper naturen på vej er i dag vigtigere end nogensinde. Med denne ramme kan I selv finde og fylde insekthotellet med forskellige materialer og være med til at skabe et "hjem" for de små insekter. Gode ​​materialer er fx hule bambuspinde og kviste, der passer til mange insekter. Insekthotellets røde tag vil tiltrække mariehøns, bier og andre insekter. For at give insekterne de bedste betingelser for overlevelse bør insekthotellet placeres i nærheden af ​​blomstrende planter og træer, cirka 1,5 m over jorden og vendt mod øst. Lekolar insekthoteller er af høj kvalitet og er lavet af slidstærkt, massivt FSC-certificeret træ. Taget er behandlet med en lugtfri olie, der er uskadelig for insekter. Leveres færdigsamlet med rustfri skruer, stolper og galvaniseret stålspyd. Mål uden stolper: 94x71x17 cm. Mål med stolper: 171x71x23 cm. Dimensioner på de tomme rektangulære kamre: 12,5x26x14,2 cm.
  1.895,00 kr.
 • Regnvandstønde GreenLine®

  Regnvandstønde GreenLine®

  Varenr.: 139904
  Ved at opsamle regnvand skabes en forståelse for bæredygtighed og naturens kredsløb. Denne vandtønde opsamler effektivt regnvand, som derefter kan bruges til vanding eller leg. Hanen gør det nemt for børnene selv at hente vand. Regnvandstønden rummer 200 l og har indbygget overløbssikring, som gør, at når tønden er fyldt, løber vandet ned via nedløbsrøret igen. Regnvandstønden leveres med børnesikret låg og tilslutning til nedløbsrør. Vi anbefaler at fastgøre tønden til væggen. Fod kan tilkøbes. Tåler frost. Mål: 96x68x68 cm. Fremstillet af genbrugsplast.
  Kontakt os for pris
 • Læringstavle Tæl til 10

  Læringstavle Tæl til 10

  Visuel læring
  Pris fra:
  2.039,00 kr.
 • Læringstavle Former og størrelser

  Læringstavle Former og størrelser

  Visuel læring
  Pris fra:
  2.039,00 kr.
 • Nectar insekthotel L

  Nectar insekthotel L

  Varenr.: 140315
  Insekter har en stor betydning for biodiversiteten, og at vi hjælper naturen på vej er i dag vigtigere end nogensinde. Insekthotellets røde detaljer vil tiltrække mariehøns, bier og andre insekter. Hotellet er designet med rør og andre små rum specielt til hvepse, bier og mariehøns. For at give insekterne de bedste betingelser for overlevelse bør insekthotellet placeres i nærheden af ​​blomstrende planter og træer, cirka 1,5 m over jorden og vendt mod øst. Lekolar insekthoteller er af høj kvalitet og er lavet af slidstærkt, massivt FSC-certificeret træ. Taget er behandlet med en lugtfri olie, der er uskadelig for insekter. Leveres færdigsamlet med rustfri skruer, stolper og galvaniseret stålspyd. Mål uden stolper: 94x71x17 cm. Mål med stolper: 171x71x23 cm.
  2.495,00 kr.
 • Læringstavle Træer og blade

  Læringstavle Træer og blade

  Visuel læring
  Pris fra:
  2.039,00 kr.
 • Automatisk drypvandingssystem GreenLine®

  Automatisk drypvandingssystem GreenLine®

  Varenr.: 139903
  At dyrke er en perfekt pædagogisk aktivitet inden for bæredygtighed. Med et automatisk drypvandingssystem forenkles hverdagen og hjælper planter til at overleve på varme sommerdage. Systemet drives af solenergi og tilpasser vanding efter vejrforholdene. Genbrug det dyrebare regnvand og tilslut regnvandstønden, varenr. 139904 til vandingssystemet for at få en lille cyklus, der passer sig selv. Fleksibel og nem at udvide til at vande alt fra dyrkning i krukker, dyrkningskasser, plantekasser og direkte i jorden. Skulle beholderen løbe tør for vand, slukker systemet automatisk. Inkluderer 30 m slange med 24 drypdyser og T-koblinger, solcelledrevet IDC enhed med integreret pumpe.
  Kontakt os for pris
 • Nectar mariehønehus

  Nectar mariehønehus

  Varenr.: 140323
  Et beskyttende hus for mariehøns, som i dag har stadig sværere ved at finde steder at overnatte. Ved at passe lidt ekstra på mariehønsene kan vi også bidrage til økologisk havearbejde og naturlig skadedyrsbekæmpelse. Lekolar mariehønehus er lavet af slidstærkt, massivt FSC-certificeret træ. Taget er behandlet med en lugtfri olie, der er uskadelig for insekter. For at give mariehøns de bedste chancer for at overleve bør huset placeres i nærheden af ​​blomstrende planter og træer, cirka 1,5 m over jorden og mod øst. Leveres færdigsamlet med rustfri skruer. Mål: 24x18x12,5 cm.
  195,00 kr.
 • Nectar sommerfuglehus

  Nectar sommerfuglehus

  Varenr.: 140324
  Giv sommerfuglene den bedst mulige beskyttelse mod regn og et sikkert sted at forpuppe sig. Lekolar sommerfuglehotel er af høj kvalitet og lavet i slidstærkt, massivt FSC-certificeret træ. Taget er behandlet med en lugtfri olie, der er uskadelig for insekter. Insekthotellet er designet med rør og smalle lameller specielt tilpasset sommerfugle. For at give sommerfuglene de bedste chancer for at overleve, bør den placeres i nærheden af ​​blomstrende planter og træer, cirka 1,5 m over jorden og vendt mod øst. Leveres færdigsamlet med rustfri skruer. Mål: 24x18x12,5 cm.
  195,00 kr.
 • Læringstavle Insekter og smådyr

  Læringstavle Insekter og smådyr

  Visuel læring
  Pris fra:
  2.039,00 kr.
 • Nectar foderbræt til fugle

  Nectar foderbræt til fugle

  Varenr.: 140321
  Ved at fodre vores vinterfugle bevares bestanden, og vi opretholder den balance i naturen, som fuglene skaber. Sæt gerne et foderbræt op uden for børnehavens vindue og snak om trækfugle og lær børnene at genkende de forskellige arter. Et højkvalitets foderbræt lavet af slidstærkt, massivt FSC-certificeret træ, der er behandlet med 2 lag lugtfri linolie. Foderbrættet er specielt designet til fugle som høge, blåmejser, dompapper, finker, gråspurve, spætter og andre sangfugle. Leveres færdigsamlet med rustfri skruer og med metal vinkelbeslag til montering på stolpe (medfølger ikke) eller vindueskarm. Mål: 24,5x32x30 cm.
  195,00 kr.
 • Nectar insekthotel S

  Nectar insekthotel S

  Varenr.: 140313
  Insekter har en stor betydning for biodiversiteten, og at vi hjælper naturen på vej er i dag vigtigere end nogensinde. Insekthotellets røde detaljer vil tiltrække mariehøns, bier og andre insekter. Hotellet er designet med rør og andre små rum specielt til hvepse, bier og mariehøns. For at give insekterne de bedste betingelser for overlevelse bør insekthotellet placeres i nærheden af ​​blomstrende planter og træer, cirka 1,5 m over jorden og vendt mod øst. Lekolar insekthoteller er af høj kvalitet og er lavet af slidstærkt, massivt FSC-certificeret træ. Taget er behandlet med en lugtfri olie, der er uskadelig for insekter. Leveres færdigsamlet med rustfri skruer. Mål: 41x27x15 cm.
  395,00 kr.
 • Congas S

  Congas S

  Disse iøjnefaldende udendørs trommer giver farve og god stemning på legepladsen. Congas er to trommer monteret på en rustfri stålsøjle, som skal installeres direkte i jorden. Slidstærke trommer med kraftige ABS-dæksler, som er malet i forskellige farvekombinationer.
  Kontakt os for pris
 • Base til GreenLine® regnvandstønde

  Base til GreenLine® regnvandstønde

  Varenr.: 139905
  Komplementer varenr. 139904 regnvandstønde 200 l fra Greenline med tilhørende fod. Gør det nemmere at betjene hanen og komme til det med en vandkande. Mål: 31,5x54x51 cm.
  Kontakt os for pris
 • Reservedel vandhane til regnvandstønde GreenLine®

  Reservedel vandhane til regnvandstønde GreenLine®

  Varenr.: 139906
  Vandhane til regnvandstønde varenr. 139904.
  Kontakt os for pris
 • Urban HOUSE

  Urban HOUSE

  Med vores Urban HOUSE i et stilrent og modernet design, skaber I et rum i udemiljøet med gode muligheder for at trække sig tilbage for en stund og slappe af, men fungerer lige så godt som et socialt mødested. Huset har et åbent design, der giver tryghed, da det er nemt for både børn og lærere at have overblik over, hvad der sker i udemiljøet. Leveres usamlet, men med sider og tag færdigmonteret. Fremstillet af massivt, FSC-certificeret fyrretræ. Mål: 120x160x180 cm. Løsning til nedgravet jordforankring eller overflademontering vælges som ekstraudstyr.
  Pris fra:
  17.295,00 kr.
 • Urban staffeli plexiglas

  Urban staffeli plexiglas

  Et solidt staffeli med stor arbejdsflade, der giver gode arbejdsbetingelserne for at skabe udendørs. Staffeliet kan placeres, så det øger udemiljøets rummelighed og fungerer som skærmvæg. Staffeliet har en stabil base og er udstyret med solide håndtag på siderne, der letter flytningen. Det er muligt at male direkte på plexiglasset med vaskbar maling eller farveblyanter. Robuste 12 mm plexiglas vinduer. Leveres færdigsamlet.
  Pris fra:
  4.595,00 kr.
 • Glemt password?

  Vil du være kunde hos os?

  Du skal have et kundenummer eller enten et EAN-nummer eller et CVR-nummer for at handle hos os.

  Registrer mig

  Nulstil password

  Skriv din e-mailadresse for at få tilsendt et nyt password.