Ups!

En uventet fejl opstod. Forsøg igen senere.

Bekræfte

Er du sikker på du vil slette?
Er du sikker på du vil slette?
OBS! På grund af hensyn til miljøet vil alle ordre under kr. 200 blive pålagt et ekstra fragtgebyr på kr. 75,- med mindre du handler via en indkøbskontrakt, som har fragtfri levering. Vi anbefaler, at du gemmer din bestilling til senere. Går du til kassen pålægges ekstra fragt. Tak fordi du hjælper os med at opretholde en miljøvenlig profil!

Tryk NEJ for at fortsætte med at handle eller gemme din bestilling til senere for at undgå fragtgebyr. Tryk JA for at gå til kassen. Fragtgebyr tillægges.
Du gjorde en kopia av listan \"{0}\". Den heter \"{1}\".

Vi oplever i øjeblikket, at vores hjemmeside kan køre lidt langsommere end normalt. Vi beklager de ulemper, dette måtte medføre. Hvis du har brug for hjælp, så tøv ikke med at kontakte vores kundeservice på info@lekolar.dk eller tlf. 70 20 60 80, hvis du har spørgsmål eller ønsker hjælp til at lægge en ordre. Tak for din tålmodighed!

Solsejl, sand & vandleg

Miljømærkning
Varemærke
Produktserie
Mål
51 Produkter
 • Waterways system maxi

  Waterways system maxi

  Varenr.: 61775
  Vandleg med løse render, som barnet kan bygge og forandre på mange forskellige måder. 30 træklodser, 6 render 92 cm, 2 fordelingsrender 50 cm. Produceret af Eibe.
  Kontakt os for pris
 • ROBINIA sandkasse

  ROBINIA sandkasse

  Varenr.: 121567
  100% FSC-certificeret Robinietræ
  Kontakt os for pris
 • Solsejlsystem firkant 5x5m m/4 stolper

  Solsejlsystem firkant 5x5m m/4 stolper

  Beskyt dig mod solens stråler med vores solsejlsystem på robiniestolper!
  Pris fra:
  11.195,00 kr.
 • Solsejlsystem firkant 4x4m m/4 stolper

  Solsejlsystem firkant 4x4m m/4 stolper

  Beskyt dig mod solens stråler med vores solsejlsystem på robiniestolper!
  Pris fra:
  10.295,00 kr.
 • Solsejl 4x4

  Solsejl 4x4

  Varenr.: 143232
  Firkantet solsejl i HDPE 4x4 m. HDPE er et materiale med stor styrke. Det er UV-behandlet så op til 90 % af solens farlige stråler ikke trænger igennem. En vis vandgennemtrængning er dog forventeligt, så der ikke ligger vand på sejlet hvilket forlænger levetiden væsentligt. Det bør bemærkes, at stoffets tekstur, tæthed og farve kan variere. Hvis solsejlet hænger ude hele året eller sommeren, skal det sikres, at sejlet altid er strammet helt op. Vind og andre påvirkninger vil gøre solsejlet slapt og det begynder at blafrer og blive løst på midten (lunker). Hvis sejlet bliver løst, kan stærk vind flænse stoffet, eller regnvejr vil samle store mængder vand på midten og begynde at strække stoffet fra hinanden. Husk derfor, og mindst en gang om ugen, at efterspænde de tilhørende liner således solsejlet er helt stramt.
  Kontakt os for pris
 • ROBINIA trekantet solsejl 1387

  ROBINIA trekantet solsejl 1387

  Varenr.: 144622
  Et komplet solsejl til børnehaver eller skoler, som giver en dejlig kølende skygge på varme dage og beskytter mod stærke UV-stråler. Et solsejl skaber muligheder for at skabe rum i det udendørs miljø og forudsætninger for at forlænge tiden udendørs. Let regn og vind går igennem stoffet. Dugen er ikke snøbestandig, og for at forlænge levetiden anbefales det stærkt, at den tages ned om vinteren. Dugen er et stærkt netstof med høj tæthed (340 gm/mw) som blokerer 91-98,8 % af skadelige UV-stråler. Solide stolper lavet af Robinie, som er en vejrresistent og ekstremt holdbar træsort.
  Kontakt os for pris
 • SOLID:2 vandsystem

  SOLID:2 vandsystem

  Varenr.: 114158-89
  Vandsystem i tre forskellige sektioner i massivt, skandinavisk nordlandsfyr fra vores serie Solid. Beholderne er fremstillet i rustfrit stål med selvlukkende vandhane. Vandsystemet er behandlet til et udendørs miljø og leveres færdigsamlet. Forankringsbeslag medfølger. Mål på de forskellige sektioner: 1. L107xB49xH79, 2. L169xB49xH60, 3. L169xB49xH44 cm.
  Kontakt os for pris
 • SOLO WD sandkasse 258x258 cm

  SOLO WD sandkasse 258x258 cm

  Sandkasse af imprægneret og lamineret fyrretræ. Vælg mellem panelkant i HDPE i multifarvet eller HPL for øvrige farver. Forankring til fastmontering medfølger.
  Kontakt os for pris
 • Bloom sandkasse med solsejl

  Bloom sandkasse med solsejl

  Svanemærket produkt!
  Kontakt os for pris
 • SOLO vandleg WP2858

  SOLO vandleg WP2858

  Varenr.: 139668
  Et stort vandsystem, hvor mange børn kan lege sammen. Vandsystemet er udstyret med slidstærke vandkanaler i rustfrit stål, en opsamlingstank, vandhjul og en sjov vandpumpe. For at undgå skarpe kanter er de rustfrie dele dækket af transparent polycarbonat. Vandpumpen øger legeværdien og forbindes nemt med haveslangen. Vandleg er værdsat, underholder og stimulerer de fleste børn uden ende. Lad børnene udforske vandets egenskaber, styre vandets bevægelse og fremgang i slisken ved hjælp af de forskellige låse. Når flere børn leger sammen omkring et kar, øves samarbejde og turtagning.
  Kontakt os for pris
 • Bloom sandkasse

  Bloom sandkasse

  Svanemærket produkt!
  Kontakt os for pris
 • Solsejlsystem firkant 3x3m m/4 stolper

  Solsejlsystem firkant 3x3m m/4 stolper

  Beskyt dig mod solens stråler med vores solsejlsystem på robiniestolper!
  Pris fra:
  9.795,00 kr.
 • Solsejl 3x3x3

  Solsejl 3x3x3

  Varenr.: 143229
  Trekantet solsejl i HDPE 3x3x3 m. HDPE er et materiale med stor styrke. Det er UV-behandlet så op til 90 % af solens farlige stråler ikke trænger igennem. En vis vandgennemtrængning er dog forventeligt, så der ikke ligger vand på sejlet hvilket forlænger levetiden væsentligt. Det bør bemærkes, at stoffets tekstur, tæthed og farve kan variere. Hvis solsejlet hænger ude hele året eller sommeren, skal det sikres, at sejlet altid er strammet helt op. Vind og andre påvirkninger vil gøre solsejlet slapt og det begynder at blafrer og blive løst på midten (lunker). Hvis sejlet bliver løst, kan stærk vind flænse stoffet, eller regnvejr vil samle store mængder vand på midten og begynde at strække stoffet fra hinanden. Husk derfor, og mindst en gang om ugen, at efterspænde de tilhørende liner således solsejlet er helt stramt.
  Kontakt os for pris
 • Solsejlstolpe 3 m robinie

  Solsejlstolpe 3 m robinie

  Robinistolpe Ø10-12 cm bl.a. til montering af solsejl. Højde 3 m. Stolpen er fremstillet af ubehandlet robinia af træsorten robinia pseudoaccacia, der har helt unikke egenskaber når det handler om styrke og lang levetid. Robinia stammen består næsten udelukkende af kernetræ, og derfor holder de ekstremt længe, adskillige år længere end eg, der ellers er kendt for at have stor naturlig holdbarhed. Vi anvender alene afsplintet Robinie. Ved afsplintet forstås, at det yderste barklag på stammen er fjernet sammen med den yderste bløde del – den såkaldte splint, og tilbage er det stærke kernetræ. Vælg mellem natur eller olieret.
  Kontakt os for pris
 • Solsejl 5x5

  Solsejl 5x5

  Varenr.: 143234
  Firkantet solsejl i HDPE 5x5 m. HDPE er et materiale med stor styrke. Det er UV-behandlet så op til 90 % af solens farlige stråler ikke trænger igennem. En vis vandgennemtrængning er dog forventeligt, så der ikke ligger vand på sejlet hvilket forlænger levetiden væsentligt. Det bør bemærkes, at stoffets tekstur, tæthed og farve kan variere. Hvis solsejlet hænger ude hele året eller sommeren, skal det sikres, at sejlet altid er strammet helt op. Vind og andre påvirkninger vil gøre solsejlet slapt og det begynder at blafrer og blive løst på midten (lunker). Hvis sejlet bliver løst, kan stærk vind flænse stoffet, eller regnvejr vil samle store mængder vand på midten og begynde at strække stoffet fra hinanden. Husk derfor, og mindst en gang om ugen, at efterspænde de tilhørende liner således solsejlet er helt stramt.
  Kontakt os for pris
 • ROBINIA sand- og vandleg RB2854

  ROBINIA sand- og vandleg RB2854

  Varenr.: 139663
  100% FSC-certificeret Robinietræ
  Kontakt os for pris
 • Solsejlsystem trekant 3x3x3m m/3 stolper

  Solsejlsystem trekant 3x3x3m m/3 stolper

  Beskyt dig mod solens stråler med vores solsejlsystem på robiniestolper!
  Pris fra:
  7.695,00 kr.
 • Solsejl montagesæt til 4 ophæng

  Solsejl montagesæt til 4 ophæng

  Varenr.: 143241
  Montagesæt til fastgørelse af solsejl mod fire punkter. Sættet indeholder: 4 øjeskruer, 4 frølår, 8 monteringsskruer og 4 nylonliner á 1,5 m.
  Kontakt os for pris
 • SOLO vandleg WP2855

  SOLO vandleg WP2855

  Varenr.: 139667
  Et sjovt vandsystem, hvor mange børn kan lege sammen. Vandsystemet er udstyret med et slidstærkt rustfrit stål vandtrug, 2 forskellige vandtanke og en sjov vandpumpe. For at undgå skarpe kanter er de rustfrie dele dækket af transparent polycarbonat. Vandpumpen øger legeværdien og forbindes nemt med haveslangen. Vandleg er værdsat, underholder og stimulerer de fleste børn uden ende. Lad børnene udforske vandets egenskaber, kontrollere vandets bevægelse og fremskridt i slisken. Når flere børn leger sammen omkring et kar, øves samarbejde og turtagning.
  Kontakt os for pris
 • ROBINIA sand- og vandleg RB2856

  ROBINIA sand- og vandleg RB2856

  Varenr.: 139664
  100% FSC-certificeret Robinietræ
  Kontakt os for pris
 • Glemt password?

  Vil du være kunde hos os?

  Du skal have et kundenummer eller enten et EAN-nummer eller et CVR-nummer for at handle hos os.

  Registrer mig

  Nulstil password

  Skriv din e-mailadresse for at få tilsendt et nyt password.