Ups!

En uventet fejl opstod. Forsøg igen senere.

Bekræfte

Er du sikker på du vil slette?
Er du sikker på du vil slette?
OBS! På grund af hensyn til miljøet vil alle ordre under kr. 200 blive pålagt et ekstra fragtgebyr på kr. 75,- med mindre du handler via en indkøbskontrakt, som har fragtfri levering. Vi anbefaler, at du gemmer din bestilling til senere. Går du til kassen pålægges ekstra fragt. Tak fordi du hjælper os med at opretholde en miljøvenlig profil!

Tryk NEJ for at fortsætte med at handle eller gemme din bestilling til senere for at undgå fragtgebyr. Tryk JA for at gå til kassen. Fragtgebyr tillægges.
Du gjorde en kopia av listan \"{0}\". Den heter \"{1}\".

Vi oplever i øjeblikket, at vores hjemmeside kan køre lidt langsommere end normalt. Vi beklager de ulemper, dette måtte medføre. Hvis du har brug for hjælp, så tøv ikke med at kontakte vores kundeservice på info@lekolar.dk eller tlf. 70 20 60 80, hvis du har spørgsmål eller ønsker hjælp til at lægge en ordre. Tak for din tålmodighed!

Uderum & legeplads

Uderum & legeplads

Game of cones

Tipsnummer 5025 Sværhedsgrad: Meget let
- Del gruppen i to hold. - Halvdelen af deltagerne på hvert hold får kegler. - Spillet går ud på at fange bolden med keglen og passe på den. Alle deltager, men kun dem med kegler kan få point til holdet. Når et hold har fanget fem bolde med keglerne uden at modstanderen har rørt bolden eller bolden har ramt jorden, får holdet point.
Dette sæt rækker til 10 børn
277,00 kr.

I sættet indgår:

Markeringskegler 38 cm blå

Varenr. 71969
4 stk/pk. Kegler som kan stables og bruges både ud...
91,00 kr.

Floorball-bolde

Varenr. 71285
6 stk./pk. Floorball-bolde til leg og skolebrug. A...
95,00 kr.
Glemt password?

Vil du være kunde hos os?

Du skal have et kundenummer eller enten et EAN-nummer eller et CVR-nummer for at handle hos os.

Registrer mig

Nulstil password

Skriv din e-mailadresse for at få tilsendt et nyt password.