Ups!

En uventet fejl opstod. Forsøg igen senere.

Bekræfte

Er du sikker på du vil slette?
Er du sikker på du vil slette?
OBS! På grund af hensyn til miljøet vil alle ordre under kr. 200 blive pålagt et ekstra fragtgebyr på kr. 75,- med mindre du handler via en indkøbskontrakt, som har fragtfri levering. Vi anbefaler, at du gemmer din bestilling til senere. Går du til kassen pålægges ekstra fragt. Tak fordi du hjælper os med at opretholde en miljøvenlig profil!

Tryk NEJ for at fortsætte med at handle eller gemme din bestilling til senere for at undgå fragtgebyr. Tryk JA for at gå til kassen. Fragtgebyr tillægges.
Du gjorde en kopia av listan \"{0}\". Den heter \"{1}\".

Vi oplever i øjeblikket, at vores hjemmeside kan køre lidt langsommere end normalt. Vi beklager de ulemper, dette måtte medføre. Hvis du har brug for hjælp, så tøv ikke med at kontakte vores kundeservice på info@lekolar.dk eller tlf. 70 20 60 80, hvis du har spørgsmål eller ønsker hjælp til at lægge en ordre. Tak for din tålmodighed!

Klasse
Varemærke
Mål
 • Vuggestue & børnehave
 • Specialundervisning
 • Ryd filtre
3 Produkter
 • Legehjelm str. S

  Legehjelm str. S

  Varenr.: 75464
  48-52 cm. En robust legehjelm, som også er godkendt som cykelhjelm. Hjelmen har ventilationshuller og tørrelsen justeres med et elastisk bånd. Opfylder EN1080-krav. Assorterede farver. Alder ca. 9 måneder - 4 år.
  485,00 kr.
 • Legehjelm str. M

  Legehjelm str. M

  Varenr.: 75465
  52-56 cm. En robust legehjelm med et ventilationshul. Størrelsen justeres med et elastisk bånd. Opfylder EN1080-krav. Assorterede farver. Alder ca. 2-10 år.
  485,00 kr.
 • STIGA lege- og cykelhjelm str. S

  STIGA lege- og cykelhjelm str. S

  Varenr.: 139243
  Hjelm til de små, der er velegnet til alle former for leg, lige fra cykling og rulleskøjteløb til kælke- og cykelture. En sporty, praktisk hjelm, der sidder godt på barnets hoved og har flere lufthuller, så den ikke bliver for varm under leg. Hjelmen har en ydre skal i HDPE-materiale og en EPP-liner, der beskytter mod hårde, gentagne stød, og hvis barnet skulle smide hjelmen på jorden. Hjelmen har desuden blød polstring og en justerbar elastik på indersiden, så den sidder behageligt på hovedet og ikke er generende under leg. Hjelmen er certificeret i henhold til EN1080-standarden og udstyret med det grønne spænde, der anbefales til børn op til syv år. Den store fordel ved det grønne spænde er, at det allerede udløses ved en belastning på 9-16 kg, hvis barnet skulle komme ud for den uheldige situation at hænge fast i noget.
  474,00 kr.
 • Glemt password?

  Vil du være kunde hos os?

  Du skal have et kundenummer eller enten et EAN-nummer eller et CVR-nummer for at handle hos os.

  Registrer mig

  Nulstil password

  Skriv din e-mailadresse for at få tilsendt et nyt password.