Ups!

En uventet fejl opstod. Forsøg igen senere.

Bekræfte

Er du sikker på du vil slette?
Er du sikker på du vil slette?
OBS! På grund af hensyn til miljøet vil alle ordre under kr. 200 blive pålagt et ekstra fragtgebyr på kr. 75,- med mindre du handler via en indkøbskontrakt, som har fragtfri levering. Vi anbefaler, at du gemmer din bestilling til senere. Går du til kassen pålægges ekstra fragt. Tak fordi du hjælper os med at opretholde en miljøvenlig profil!

Tryk NEJ for at fortsætte med at handle eller gemme din bestilling til senere for at undgå fragtgebyr. Tryk JA for at gå til kassen. Fragtgebyr tillægges.
Du gjorde en kopia av listan \"{0}\". Den heter \"{1}\".

Vi oplever i øjeblikket, at vores hjemmeside kan køre lidt langsommere end normalt. Vi beklager de ulemper, dette måtte medføre. Hvis du har brug for hjælp, så tøv ikke med at kontakte vores kundeservice på info@lekolar.dk eller tlf. 70 20 60 80, hvis du har spørgsmål eller ønsker hjælp til at lægge en ordre. Tak for din tålmodighed!

Vuggestue & børnehave produkter

Vuggestue & børnehave produkter

Plante- og vandeksperiment

Tipsnummer 3004 Sværhedsgrad: Let
Læg lidt fugtigt vat ned i nogle plastlommer og hæld karsefrø i. Hæng plastlommerne op i et vindue. Når karsen begynder at vokse lidt - begynder eksperimentet. Vand karsen med forskellige typer af vand; vand med salt, vand med sukker og vand med enten eddike eller citron. Vand også en plastlomme med almindeligt vand og brug denne som kontrol. Man kan også bruge vand, som enten er kogt eller har været i mikroovnen, har fået tilsat opvaskemiddel eller vaskepulver for at se, hvordan karsen reagerer. Dokumenter, sammenlign og diskuter.
Dette sæt rækker til 30 børn
186,00 kr.

I sættet indgår:

Kartonrammer, sort, 170 g Rammer af sort pap 100 stk../pk

Varenr. 46361
100 stk./pk. 170 g pap. Til foto, tegninger, udkli...
49,00 kr.

Plastlomme A4 0,09 mm Plastlommer A4 0,09 mm

Varenr. 27054
100 stk./pk. Refleksfri polypropenplast. Åben i ov...
137,00 kr.
Glemt password?

Vil du være kunde hos os?

Du skal have et kundenummer eller enten et EAN-nummer eller et CVR-nummer for at handle hos os.

Registrer mig

Nulstil password

Skriv din e-mailadresse for at få tilsendt et nyt password.