Ups!

En uventet fejl opstod. Forsøg igen senere.

Bekræfte

Er du sikker på du vil slette?
Er du sikker på du vil slette?
OBS! På grund af hensyn til miljøet vil alle ordre under kr. 200 blive pålagt et ekstra fragtgebyr på kr. 75,- med mindre du handler via en indkøbskontrakt, som har fragtfri levering. Vi anbefaler, at du gemmer din bestilling til senere. Går du til kassen pålægges ekstra fragt. Tak fordi du hjælper os med at opretholde en miljøvenlig profil!

Tryk NEJ for at fortsætte med at handle eller gemme din bestilling til senere for at undgå fragtgebyr. Tryk JA for at gå til kassen. Fragtgebyr tillægges.
Du gjorde en kopia av listan \"{0}\". Den heter \"{1}\".

Vi oplever i øjeblikket, at vores hjemmeside kan køre lidt langsommere end normalt. Vi beklager de ulemper, dette måtte medføre. Hvis du har brug for hjælp, så tøv ikke med at kontakte vores kundeservice på info@lekolar.dk eller tlf. 70 20 60 80, hvis du har spørgsmål eller ønsker hjælp til at lægge en ordre. Tak for din tålmodighed!


Det er ofte svært at se, hvilke produkter der har reduceret miljøpåvirkning, og derfor har vi valgt at benytte os af uafhængige tredjepartscertificeringer. Vores produkter er bl.a. mærket med følgende kendte miljømærker:

svanen

Svanen

Svanen viser, at et produkt er et godt valg for miljøet. Det grønne symbol findes inden for ca. 60 forskellige produktgrupper, hvor miljømærkning er påkrævet og gør gavn. I dag svanemærkes alt lige fra vaskepulver til møbler og hoteller. Svanen kontrollerer, at produkterne opfylder visse krav bl.a. ved hjælp af test fra uafhængige laboratorier, attester og kontrolbesøg.

Alt forbrug påvirker miljøet, men der er produkter, som påvirker mindre end andre. Det er kun disse produkter, der kan svanemærkes. Du kan derfor som indkøber være med til at sikre et bedre miljø.

blåengel

Den Blå Engel

Den Blå Engel er verdens ældste miljømærke og fyldte 30 år i 2008. Mærket tildeles produkter og tjenester, som giver klare miljømæssige fordele i forhold til andre produkter og tjenester inden for samme område. Kriterierne omfatter bl.a. udledning, energiforbrug, støjniveau, levetid og sikkerhed for brugeren.

paperprofil

Paper Profile

Paper Profile giver information om papirs miljøegenskaber: udledning til vand og luft, produktets bestanddele, energiforbrug og affaldshåndtering. De standardiserede miljødeklarationer er produktrelaterede og indeholder detaljeret og åben information og fakta om forskellige papirkvaliteter.

Det er et frivilligt system, som er udviklet og bruges af de førende papirproducenter som f.eks. Arctic Paper, Holmen Paper, International Paper, Klippan, M-real, Myllykoski Corp., Norske Skog, Sappi, Stora Enso, UPM.

fsc

FSC

Forest Stewardship Council (FSC) er den internationale miljømærkning af træ, som viser, at træet kommer fra ansvarlig drevet skovbrug.

pefc

PEFC

Programme for the Endorsement of Forest Certification (PEFC) er et system til certificering af skovdrift og mærkning af træ- og papirprodukter. Målet er at fremme bæredygtig skovdrift med god balance mellem skovproduktion, miljøpleje og sociale interesser.

 

Oeko-Tex

Oeko-Tex er en mærkning af tekstilprodukter, som viser, at de ikke indeholder stoffer, som er hud- og sundhedsfaglige.

Det fremgår af vores hovedkataloger, hvilke produkter der er miljømærkede. Ved produkterne er der også oplysninger om, hvilke materialer produktet er fremstillet af.

Glemt password?

Vil du være kunde hos os?

Du skal have et kundenummer eller enten et EAN-nummer eller et CVR-nummer for at handle hos os.

Registrer mig

Nulstil password

Skriv din e-mailadresse for at få tilsendt et nyt password.