Ups!

En uventet fejl opstod. Forsøg igen senere.

Bekræfte

Er du sikker på du vil slette?
OBS! På grund af hensyn til miljøet vil alle ordre under kr. 200 blive pålagt et ekstra fragtgebyr på kr. 75,- med mindre du handler via en indkøbskontrakt, som har fragtfri levering. Vi anbefaler, at du gemmer din bestilling til senere. Går du til kassen pålægges ekstra fragt. Tak fordi du hjælper os med at opretholde en miljøvenlig profil!

Tryk NEJ for at fortsætte med at handle eller gemme din bestilling til senere for at undgå fragtgebyr. Tryk JA for at gå til kassen. Fragtgebyr tillægges.

FILTER

45 Produkter
 • LEGO Education opbevaringspose

  LEGO Education opbevaringspose

  Varenr.: 19630
  Posen kan også bruges som legetæppe - det gør oprydningen nem. 100 % polyester. Ø150 cm. Maskinvask ved 40°C.
  466,00 kr.
 • DUPLO® Kreativ byggesæt og byggeplader

  DUPLO® Kreativ byggesæt og byggeplader

  Varenr.: 93063
  162 dele. Slip børnenens kreativitet løs og lad dem skabe med fantasifulde klodser, deriblandt øjne, og 2 byggeplader. Byggeforslag følger med. Fra 1 1/2 år.
  851,00 kr.
 • Et ekstra godt valg
  DUPLO Brandstation

  DUPLO Brandstation

  Varenr.: 116410
  76 dele. Indeholder en brandstation, som er let at bygge, med tårn samt en brandbil med lygter og sirenelyd. Vær med på brandmændenes øvelse på stationen, og skynd dig derefter til undsætning i den røde brandbil. Fra 2 år.
  399,00 kr.
 • DUPLO® Byggesæt følelser og byggeplader

  DUPLO® Byggesæt følelser og byggeplader

  Varenr.: 93065
  190 dele. Understøt læreplanen med byggeleg hvor børnene kan tale om følelser og hunør i fællesskabet. Styrker de sociale kompetencer. Sættet indeholder hoveder som repræsenterer forskellige følelser og som børnene kan bygge figurer med. Byggeplader og byggeforslag følger med. Ass. farver. A-mærket. Fra 1 1/2 år.
  987,00 kr.
 • Et ekstra godt valg
  DUPLO Politistation

  DUPLO Politistation

  Varenr.: 116407
  38 dele. Indeholder en politistation, der er let at bygge, med åben fængselsdør og en politibil med lys og sirene. Fang forbryderen, og tag ham med til politistationens fængsel. Fra 2 år.
  229,00 kr.
 • Et ekstra godt valg
  DUPLO Mine første bilmodeller

  DUPLO Mine første bilmodeller

  Varenr.: 116536
  34 dele. Indeholder 4 bygbare DUPLO-køretøjer: brandbil, helikopter, taxi og skraldevogn. Børnene bygger, mens de træner finmotorik. Fra 18 måneder.
  199,00 kr.
 • Et ekstra godt valg
  LEGO Minecraft Creeper-minen

  LEGO Minecraft Creeper-minen

  Varenr.: 116534
  834 dele. I Creepers mine venter spændende oplevelser. Hop ned i minevognen, og tag turen ind i minen for at lede efter guld eller samle skatte i den store statue, og træk derefter i håndtaget for at aflevere dem i kisten. Dette sæt indeholder en mine med jernbanespor samt eksplosionsfunktioner, et skur med en stor Creeper-statue m.m. Fra 8 år.
  698,00 kr.
 • LEGO Grøn byggeplade

  LEGO Grøn byggeplade

  Varenr.: 117461
  En grøn byggeplade som passer til både LEGO og DUPLO klodser. Mål: 26x26 cm.
  69,00 kr.
 • Et ekstra godt valg
  LEGO Minecraft Illager-angrebet

  LEGO Minecraft Illager-angrebet

  Varenr.: 116533
  562 dele. Dette sæt indeholder 3 sektioner fra LEGO Minecraft. Når børnene i spillet kæmper mod fjendens angreb og deres bidende ødelæggere, kan sektionen bygges om og leges med igen og igen. Den mystiske figur Kai skynder sig at redde landsbyboerne, deres ørkenhus, handelspost og afgrøder. Det er her, eventyret bliver skabt.
  589,00 kr.
 • LEGO® Education WeDo 2.0 til 16 elever

  LEGO® Education WeDo 2.0 til 16 elever

  Varenr.: 111244
  LEGO® Education WeDo 2.0 udvikler elevernes nysgerrighed og færdigheder inden for teknik, programmering og naturvidenskab. Den medfølgende software kan bruges både til computer og tablet. Den indeholder en lærervejledning og projekter, som er enkle at bruge og komme i gang med samt nogle mere avancerede projekter, der udfordrer elevernes problemløsningsevner og kreativitet. I hvert projekt tydeliggøres også de specifikke mål i læreplanen, hvilket gør det nemt at følge elevernes udvikling. Denne pakke indeholder 8 sæt LEGO® Education WeDo 2.0. Hvert sæt leveres i en opbevaringsæske med rum til sortering, etiketter, 1418 LEGO-klodser, en hovedenhed, en motor, en bevægelsessensor og en tiltsensor. OBS! Kræver 2 stk. AA-batterier, som købes separat.
  9.985,00 kr.
 • Et ekstra godt valg
  LEGO Grundklodser

  LEGO Grundklodser

  Varenr.: 116417
  300 dele. Indeholder klodser, hjul og øjne til at lave klassiske LEGO-modeller. Fra 4 år.
  169,00 kr.
 • Et ekstra godt valg
  LEGO Friends Redningsbåd

  LEGO Friends Redningsbåd

  Varenr.: 116415
  908 dele. Indeholder 3 minidukker: Olivia, Andrea og Mia samt robotten Zobo og en narhvalfigur. Dette sæt opmuntrer til leg og eventyr til søs. Den store 3-etagers motorbåd har alt, der behøves. Der er også en hjerteformet ø og et undervandslandskab med koraller. Her kan du lege skattejagt og finde skattekisten med ædelsten eller være marinebiolog og tage prøver fra havet til laboratoriet og redde vores skrøbelige undervandsmiljø. Fra 7 år.
  679,00 kr.
 • LEGO® MINDSTORMS® Education EV3 til 16 elever

  LEGO® MINDSTORMS® Education EV3 til 16 elever

  Varenr.: 111246
  Det spændende LEGO® MINDSTORMS® Education EV3 koncept tilbyder en helhedsløsning til lærere med undervisningsmateriale til naturvidenskab, teknik og matematik samt et omfattende uddannelsesprogram. Systemet indholder en hovedenhed i form af kompakt og kraftfuld programmerbar data, som gør det muligt at styre motorer og indsamle information fra sensorer gennem intuitiv og ikonbaseret programvare til programmering og datalogging, som følger med i sættet. Pakken indeholder 8 sæt LEGO® MINDSTORMS® Education EV3. Hvert sæt leveres i en opbevaringskasse med rum til sortering og indeholder 541 LEGO® klodser, 3 servomotorer, 5 sensorer (gyrosensor, ultralydssensor, farvesensor og 2 tryksensorer), 1 genopladeligt batteri, tilslutningskabler og byggevejledninger. Alder 12-99 år.
  25.995,00 kr.
 • DUPLO® Byen og byggeplader

  DUPLO® Byen og byggeplader

  Varenr.: 93066
  282 dele. Der sker meget i en by og her får du mulighed for at lave sjove bymiljøer i flotte farver. Byggeplader og byggeforslag medfølger. Fra 18 måneder.
  1.176,00 kr.
 • LEGO Ninjago Spinjitzu-kloster

  LEGO Ninjago Spinjitzu-kloster

  Varenr.: 116412
  1070 dele. Indeholder minifigurerne Wu, Jay, New, Zane, Cole, Lloyd, Kai og Wyplash, Spinjitzu-klostret har stor legeværdi med bl.a. åbningsbare borte, forskellige fælder og træningsstation. Alle 4 ninjakrigeres gyldne våben er inkluderet: Kais brændende sværd, Jays lyn-nunchaku, Coles jordskælvs-le og Zanes is-kastestjerner. Fra 9 år.
  629,00 kr.
 • LEGO City Midtbyens brandvæsen

  LEGO City Midtbyens brandvæsen

  Varenr.: 116397
  943 dele. Indeholder bl.a. 7 minifigurer. Et kreativt legesæt med en treetagers bygning med tag, tilstødende byggeplads, en stor stigebil, en redningshelikopter og en brandmotorcykel.
  679,00 kr.
 • Et ekstra godt valg
  LEGO Teknik Biltransport

  LEGO Teknik Biltransport

  Varenr.: 116571
  2.493 dele. Biltransporten har justerbare dæk og bagrampe til af- og pålæsning, lås til sikring af køretøjerne under transport og et vipbart førerhus, som giver adgang til en deltajeret V6-motor med bevægelige stempler. Inkluderer og en blå bil med fungerende styring og V8-motor med stempler. Biltransporten har en klassisk farveskala i rød, grå og sort samt et ark med klistermærker til yderligere detaljer. Dette LEGO® Technic legetøjslastbilsæt introducerer LEGO-byggere for grundlæggende tekniske koncepter. Biltransporten er 22 cm høj, 86 cm lang og13 cm bred. Den blå bil er 8 cm høj, 27 cm lang og 12 cm bred. LEGO Teknik lastbilen og udstillingsbilen er 14 cm høj, 87 cm lang og 15 cm bred. Fra 11 år.
  1.129,00 kr.
 • Et ekstra godt valg
  LEGO Teknik Fjernbetjent stunt-racerbil

  LEGO Teknik Fjernbetjent stunt-racerbil

  Varenr.: 116572
  324 dele. Motordrevet fjernbetjent racerkøretøj med larvefødder og store tandskiver bagtil, der giver imponerende acceleration. Kryds ujævnt terræn og forhindringer, kør fremad, baglæns, til venstre og højre, drej 360°, og lav fantastiske baghjulstricks i høj fart. Inkluderer følgende LEGO® Power Functions-dele: 2 store motorer, modtager, batteriboks og fjernbetjening. Dette LEGO® Technic sæt er designet til at give en fordybende og berigende byggeoplevelse og har realistiske bevægelser og mekanismer, der hjælper unge byggere med at styrke deres motorik, øje-hånd-koordination og fantasi. Fra 9 år.
  749,00 kr.
 • Et ekstra godt valg
  LEGO Friends Heartlake Citys Forlystelsesmole

  LEGO Friends Heartlake Citys Forlystelsesmole

  Varenr.: 116390
  1.251 dele. Et sjovt sæt med stor legeværdi. Det indeholder de 5 minidukker Olivia, Emma, ​​Stephanie, Zack og Chloe. I tivoliet kan du køre bjerg- og dalbane. Du kan også spille i tombolaen eller købe noget lækkert i kiosken. Dette produkt kræver 2 stk. LR 41 1,5 V batterier, som medfølger. Smarte funktioner som længdemålingslinjen giver sættet et realistisk præg og inspirerer til engagerende leg. Med tivoliet som baggrund kan børn udforske sociale situationer og forestille sig, hvordan det er at møde venner og vinde præmier.
  998,00 kr.
 • Et ekstra godt valg
  DUPLO Dyr på bondegården

  DUPLO Dyr på bondegården

  Varenr.: 116405
  16 dele. Indeholder 4 dyrefigurer: en kalv, en pattegris, en høne og en kat samt et hønsehus med en åben dør. Giv dyrene mad, sæt hønen i hønsehuset, og lav jeres egne dyrehistorier sammen med børnene.
  89,00 kr.
 • Glemt password?

  Vil du være kunde hos os?

  Du skal have et kundenummer eller et EAN-nummer for at handle hos os.

  Registrere mig

  Nulstil password

  Skriv din e-mailadresse for at få tilsendt et nyt password.