Ups!

En uventet fejl opstod. Forsøg igen senere.

Bekræfte

Er du sikker på du vil slette?
OBS! På grund af hensyn til miljøet vil alle ordre under kr. 200 blive pålagt et ekstra fragtgebyr på kr. 75,- med mindre du handler via en indkøbskontrakt, som har fragtfri levering. Vi anbefaler, at du gemmer din bestilling til senere. Går du til kassen pålægges ekstra fragt. Tak fordi du hjælper os med at opretholde en miljøvenlig profil!

Tryk NEJ for at fortsætte med at handle eller gemme din bestilling til senere for at undgå fragtgebyr. Tryk JA for at gå til kassen. Fragtgebyr tillægges.

På grund af tekniske problemer vises ingen priser i webshoppen. Vi arbejder med at løse problemet hurtigst muligt. Du er som altid velkommen til at kontakte vores Kundeservice på tlf.: 70 20 60 80 mellem kl. 08:00-16:00 eller på mail: info@lekolar.dk ved bestillinger eller spørgsmål.

Tips og idéer

Tips og idéer

Klatrevæggen

Tipsnummer 9200
Kan du nå at klatre op ad rampen, før den som forsøger at fange dig, tager lommetørklædet? Her kan du udvikle din motorik og koncentration i en sjov og tempofyldt aktivitet. Skru klatregreb fast på en planke eller krydsfinerplade. Sæt klatrevæggen op på en bakke. Sørg for, at den ikke kan glide ned.
832,00 kr.

I sættet indgår:

Klatregreb til børn

Varenr. 72408
23 stk/pk. En pakke med greb af modeller som er le...
832,00 kr.
Glemt password?

Vil du være kunde hos os?

Du skal have et kundenummer eller EAN-nummer for at handle hos os

Registrere mig

Nulstil password

Skriv din e-mailadresse for at få tilsendt et nyt password.