Ups!

En uventet fejl opstod. Forsøg igen senere.

Bekræfte

Er du sikker på du vil slette?
Er du sikker på du vil slette?
OBS! På grund af hensyn til miljøet vil alle ordre under kr. 200 blive pålagt et ekstra fragtgebyr på kr. 75,- med mindre du handler via en indkøbskontrakt, som har fragtfri levering. Vi anbefaler, at du gemmer din bestilling til senere. Går du til kassen pålægges ekstra fragt. Tak fordi du hjælper os med at opretholde en miljøvenlig profil!

Tryk NEJ for at fortsætte med at handle eller gemme din bestilling til senere for at undgå fragtgebyr. Tryk JA for at gå til kassen. Fragtgebyr tillægges.
Du gjorde en kopia av listan \"{0}\". Den heter \"{1}\".

Vi oplever i øjeblikket, at vores hjemmeside kan køre lidt langsommere end normalt. Vi beklager de ulemper, dette måtte medføre. Hvis du har brug for hjælp, så tøv ikke med at kontakte vores kundeservice på info@lekolar.dk eller tlf. 70 20 60 80, hvis du har spørgsmål eller ønsker hjælp til at lægge en ordre. Tak for din tålmodighed!

Tegnestuen LSO.png

Der er mange faktorer, der spiller ind, når man skal skabe et nyt pædagogisk udeområde for børn og unge, ikke mindst når det kommer til sikkerhed og funktion. Her hos Lekolar har vi mange års erfaring med at designe legepladser, skolegårde og uderum i parker etc. 

Vi hjælper dig med at designe og montere alt legeudstyret, og vi tilbyder et tæt samarbejde mellem vores tegnestue og projektafdeling allerede i en tidlig fase af planlægningen, så du som bestiller kan føle dig sikker.

I vores brede sortiment af legepladsudstyr og udendørs legeudstyr finder du legeredskaber, fitnessudstyr til udendørs træning, og legeudstyr som gynger, legehuse, klatrestativer, picnicborde, parkmøbler, parkour, udendørs opbevaring, udemøbler, faldsikring og underlag, solsejl og solbeskyttelse og meget mere. Alt for at skabe læringsmiljøer og naturlige mødesteder for udendørspædagogik og bevægelsesglæde. Vi kan hjælpe dig med at skabe alt fra små til store rum, uanset om det handler om krukker og udemøbler for at muliggøre dyrkning og opsætte bi-hoteller til hele skolegårdsløsninger med gynger, rutsjebaner og piratskibe.

Blueprint tegnestue.png

Projektforløb

Vi ved godt, at det ikke altid er lige nemt at vide, hvor man skal starte, når man skal opgradere eller etablere et nyt udeområde. Der er mange faktorer, der spiller ind, ikke mindst når det gælder sikkerhed og funktionalitet.
Derfor hjælper vi gerne med at finde de bedste løsninger baseret på jeres visioner og drømme sammenholdt med jeres økonomi.
Vores specialister kan hjælpe med råd og tip om produkter, men også med hele projektet – fra designforslag til det færdige udeområde står klar til brug.


Vi kan hjælpe jer med:
- Rådgivning
- Designforslag i form af 2D- og 3D-visualiseringer fra vores kreative landskabsarkitekter
- Planlægning, byggetilladelser, montering og projektgennemførelse
- Løbende vedligeholdelse

Kontakt os på telefon 70 20 60 80 for et uforpligtende møde med en af vores erfarne projektchefer.

Jens og Amalie Tegnestuen.png

Vores tegnestue, som beskæftiger sig med udeområder består af vores to dygtige arkitekter, Jens Falk Holm og Amalie Okkels som begge har flere års erfaring med at tegne udeområder.

Glemt password?

Vil du være kunde hos os?

Du skal have et kundenummer eller enten et EAN-nummer eller et CVR-nummer for at handle hos os.

Registrer mig

Nulstil password

Skriv din e-mailadresse for at få tilsendt et nyt password.