Ups!

En uventet fejl opstod. Forsøg igen senere.

Bekræfte

Er du sikker på du vil slette?
Er du sikker på du vil slette?
OBS! På grund af hensyn til miljøet vil alle ordre under kr. 200 blive pålagt et ekstra fragtgebyr på kr. 75,- med mindre du handler via en indkøbskontrakt, som har fragtfri levering. Vi anbefaler, at du gemmer din bestilling til senere. Går du til kassen pålægges ekstra fragt. Tak fordi du hjælper os med at opretholde en miljøvenlig profil!

Tryk NEJ for at fortsætte med at handle eller gemme din bestilling til senere for at undgå fragtgebyr. Tryk JA for at gå til kassen. Fragtgebyr tillægges.
Du gjorde en kopia av listan \"{0}\". Den heter \"{1}\".

Barn.png

FÅ STØTTE TIL MERE UDELIV I SFO OG KLUB

Med puljen 'Mere udeliv i SFO og klub' kan alle landets SFO'er, fritidsordninger og -klubber, der har børn i 0.-6. klasse, søge mellem 100.000 kr. og 1 mio. kr. i støtte til at styrke deres udeaktiviteter og faciliteter. Puljen kan søges til 30. september 2022.

Vi giver dig inspiration og vejledning til den bedste løsning – og hjælper gerne med ansøgningen – tryk på billederne herunder og se de mange forslag.

Ansøgere skal bære 50 % medfinansering
Alle offentlige ansøgere skal bære 50 % medfinansering. Hvis ansøger f.eks. er en SFO, kan medfinanseringen komme fra den kommunale forvaltning.

De 50 % medfinansiering skal være af det samlede projektbudget og kan ikke være medarbejdertimer, men skal være likvide midler. Hvis I f.eks. vil anlægge en bålhytte, som koster i alt 200.000 kr., kan I søge Nordea-fonden om 100.000 kr. De resterende 100.000 kr. skal så dækkes gennem medfinansiering, som enten kommer fra kommunen eller de involverede SFO’er eller fritidsklubber. Medfinansieringen kan ikke komme fra andre fonde eller foreninger.

Læs mere om Nordea-fondens SFO-pulje her!

Glemt password?

Vil du være kunde hos os?

Du skal have et kundenummer eller et EAN-nummer for at handle hos os.

Registrere mig

Nulstil password

Skriv din e-mailadresse for at få tilsendt et nyt password.